Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Dec01

2020. Október 19., Hétfő 13:17

Oltás mire és mikor? Miért most és miért nem akkor?

Írta: 
Értékelés:
(35 szavazat)
A postámra beküldött lánclevélféle írásban láttam egy diagramfélét amit majd (többek-közt) ezt is be is mutatom a tárgyaló részben 

Ez indította be nálam, hogy újra ki kell öntenem újraszaporodott kételyeimet, de kéréseimet is. Írtam már ugye, hogy nem vagyok az írások szakija, de engedjétek meg, hogy újra lepötyögjem nektek is mik azok fájdalmas érthetetlenségek amik mindjobban szorongattak, szorongatnak. Talán még az is lehetséges, hogy hasznos tanácsokat is olvashatok majd tőlem, Nem akarok kesergő személynek sem tűnni, de még az is lehetséges, hogy mások is tanulnak valamit vagy ebből az írásból, vagy a jövőbeli hozzászólásokból esetleg egy-két egészen új tanulmány megírásából amit majd ezután jelentethetek meg valakitől.

        Az egész világon versenyzés indult egy olyan bizonyos védőoltás előállításában amely e földön az eddigi számítások és nagyobb igazi bajokhoz képest szinte morzsáknak számitó esetek végett akarják bevetni, használni. A covid-19 az elhalálozási adatainak száma nem is hasonlítható össze, ha hozzámérnénk az igazi nagy bajok számával. Itt nem a koronavírusféle covid-19-re célzok. Ne értsetek félre nem tagadom, hogy van covid-19 járvány a világon, de sajnos ettől sokkal de sokkal nagyobb bajjal kell/lene megküzdenünk ha valóban emberek millióit szeretnénk megmenteni!

Akarjuk-e? Vagy gondoljátok, hogy valóban és igazán akarják azok - ezek az oltásokkal megmenteni az emberiség milliárdjait? Ők azok akik most csörtetnek az alig pár hónaposan próbálgatott (többnyire negatív hatáseredményekkel) egyáltalán nem kikísérletezett oltásokkal rukkolnak elő melyeket legalább öt évbe telne, hogy valamennyire biztonságos védőoltást adhatnának be az emberekbe amiért teljes mellszélességgel felelősséget is vállalnák!- Erről viszont itt most szó sincs!

Piacra dobtak - dobnak olyan oltásokat amiért majd felveszik a milliárdokat de az esetleges hitelesség az oltások tisztaságára, vagy életveszélyes mellékhatásokra semmilyen  felelőseget nem vállalnak! Mindezt a legalattomosabb módon  (a felelősségvállalást) sikeresen áthárították a MÉG FELELŐTLENEBB "felvásárlókra" vagyis "országaink" kormányai akik beleegyeztek abba, hogy ne terhelje SEMMILYEN anyagi, erkölcsi felelősség ezeket a maffia gyógyszergyárakat, inkább a tőlünk beszedett adóinkból fizettetik majd ki, vagy meg a saját kártérítési összegeinket amennyiben kérni merészeljük persze, ha be tudjuk majd valahogyan bizonyítani "valakiknek", hogy a drágán megvásárolt védőoltások (az is az adópénzekből) lehetnek a hibásak az emberek tömegének a megbetegedéséért, megnyomóritásáért illetve elhalálozásáért...

Ezért itt alant annak érdekében, hogy szűkebb körben nézzük a kételyeimet és ne kelljen minden egyes ország adatain keresztül ecsetelnem mondanivalómat, ezért röviden bemutatom a svéd, a magyar, a német az olasz többségünk által is már ismert a világhálón talált adatokat és ezen keresztül fejteném ki további meg-nem értésemet inkább az igazi bajokat előre hozva azokat feszegetve, szemben a jelenlegi majdnem szinte  jelentéktelen esetek szerintem túlzottan felpumpált rémisztgetésekkel.

Vajon MIÉRT NEM A TÖMEGESEBB (a legtömegesebb) ELHALÁLOZÁSOK ELLENI védőoltásokat keresik kutatják, tervezik az "aggódó" a nagy "megmentőket"" játszó "billgécfélék" és a többiek akár Putyin is?  Nem tudnák, hogy LÉTEZIK ELHALÁLOZÁS A COVID19-EN KÍVÜL IS-? de még mekkora!

Ugye tudod melyik népi betegségre gondolok ami óriási gond az egész világon? Ez sajnos nagyon is könnyű kérdés illetve szinte mindenki tudja a választ is! - A szív és érrendszeri betegségek!!! Ugye, hogy ez az igazság? Hol vannak erre a védőoltások és hova lettek?

Ami volt (MERT VOLT) azt is megtiltották elhazudták, elsüllyesztették,  úgy Magyarországon mint bárhol a világon! Ez volt Horváth professzor találmánya ami emberek milliárdjait menthette volna meg a biztos haláltól. Miért nem volt ez legalább ennyire fontos mint a jelenlegi koronahisztéria? Kiknek és és miért állt érdekében tönkre tenni nemzetünk, avagy az egész emberiség nagy részének megmentőjét? - Szerintem ugyan ezek a sátáni sötét alakok álltak és állnak továbbra is az ilyen válogatást nem-tűrő erkölcstelen "korlátozások" élén akik most is ezt a szennyes oltásokat tolják kormányaink pofájába.

Kíméletlenül zaklatták a professzort úgy lelkileg mint fizikailag  "kuruzslónak minősítették", de többször le is tartóztatták megalázták majd végül eszközöket nem válogatva a sírig üldözték.

Nektek nem akarnak kitörni belőletek a kérdések? Nem akarnátok értelmes magyarázatot találni, vagy kapni?

Egyik kérdés lehetne, hogy; Hogyan gyógyították meg az amerikai elnököt? Trumpot??? Nézted már ezt a riportot?

Nézzünk egy kicsit a Svédországi helyzetbe ahol a többii országokhoz képest még tűrhetően kezelik a helyzetet, habár már itt is külső nyomásra szaporítani kell az áldozatok számát és a szigorításokkal is mind jobban kényszerítik a svédeket is, hogy "segítsenek" a szorongás keltésben és a maszkolási szigorításokban ne kivételezzenek már olyan sokat. Eddig még nem viseltem - viseltünk maszkot sehol. Még orvosnál sem. Ezt továbbra is díjazom.

Az elhalálozások száma és okainak adatai  2019.

"Svédországban 2019-ben 88 822 ember halt meg ebből 44 761 nő és 44 061 férfi. Ez volt a legalacsonyabb elhalálozási szám 1977 óta".

Ha ezt összehasonlítsuk az utolsó évek átlagával pl. 2016 - 2018-at a 2019 adataival akkor az elhalálozás csökkenése 3,3%!!! Akkor mire fel kellett koronavészjárványt  hirdetni amikor itt Svédországban is a legtömegesebb halottak száma a szív és vérrendszeri betegségekhez kötődők voltak mint minden másik országokban.

Lásd az alanti diagramon 100 000 lakoshoz viszonyítva 300.

Svédről magyarra fordítva:

Cirkulationsorganens sjukdomar = itt láthatók a szív és vérkeringési zavarokhoz kapcsolódóemberi veszteségek. /

Tumörer = Ezek a daganatos betegségek, RÁK miatt elveszített embertársaink ahol 25% és 28 % a halál esetek százalékban kimutatott száma.

covid1

Az első kettő felsorolt tragédiák közül sem a 70 -  95 éveseknek a többsége azok akik meghalnak, mint a covid-19-nél, hanem sajnos itt már visszanyúl a tragédia egész a gyermekkorba is. Ezek miatt miért nincs figyelemfelkeltés? Pedig itt 31%-ról sokszor többről, mint a covid-19-nél ahol 0,0-valamennyiröl jelentenek

- Ezek vészes adatok végett miért nem alakítottak már válságtörzset???

Kik és miért rendelték el a világban, hogy a legkevesebb halálozási okokat kezdjék a médiákban szajkózni az emberek agyát bombázva olyan adatokkal amelyeket minden ország tetszés vagy talán anyagi haszont is kapva a számarányok felpumpálásáért kedvező adatokat gyártottak - gyártanak mint írták Vucsity Szerbia elnöke is tette, így kedvezve saját magának és "megrendelőjének". 

Gondolataimba merülve azt is elképzelem, hogy ennek a járványi történeteknek az a célja, hogy mindjobban tönkretegyék a még éldegélő gazdaságokat, a NAGYOK felfalják ezeket és a kívül-rekedt emberek tömegére már nincsen szükség, de erről már írtam régebben is. Népirtás zajlik a felsőfokon! Ne legyen igazam de cáfoljon meg valaki.

Eddig mióta eszemet tudom nem voltak hivatalos adatok közölve sehol a hírekben még havonta sem a halottak számáról és annak okairól. Mi az ami most változott?

Hol bujkálnak a nemzetközi jogászok akik ismerik a nemzetközi szabályokat törvényeket, hol van az N.SZ. szakemberek kiknek hivatása lenne közbelépni az egyesült nemzetek védelmére?

Vagy talán azoknak nincsenek gyermekeik akiket megvédhetnének a nemzetközi terrortól, hiszen úton útfélen más gondokkal kapcsolatban a gyermekeink jogos jogaikról és azok érdekeit kötelezik mindenben és mindenhol őket emelik magasba és előnybe, most viszont ezen ártatlan gyermekeink megkérdezése nélkül az egészségükre veszélyeztetett orr-szájt eltakaró maszkokat kényszerítenek már a csecsemőkre is? Hol itt az emberség?

Álljatok már talpra TI SZAKEMBEREK JOGÁSZOK legalább azok akinek számítanak még gyermekük, unokáik jövője, egészsége, méltósága és nem utolsósorban életben maradása!

Mi ébren gondolkodók rátok várunk és ha felálltok magatokért, az ifjúságért az utódainkért és értünk is mi mellétek állunk. Nekünk már elegünk van ebből a mesterséges hisztériakeltésből és megalázásból. Lépni akarunk anélkül, hogy a gonoszok "komoly fogást" találnának rajtunk! Nem félünk és nem is fogunk félni sem a covid19-töl sem a magunkért és értetek kiállásért csak végre megtaláljuk azt az ösvényt ami kivezet bennünket és az elveszett megalázott emberiséget ebből az őrületből! Elég volt már a hazugságokból, csúsztatásokból .

Egy svédországi professzor is a linköpingi egyetemen Johnny Ludviksson is szóvá tette, hogy nagyon is megtévesztő lehet szorosan a covid-19 elhalálozási adatokhoz kötődni. Sajnos már sokan azt sem említik, hogy a meghaltak a covid-hoz köthetők, (pedig ez a mondat is már csúsztatás)  de most már csak egyszerűen kijelentik, hogy "akik covid19-ben haltak meg"... ???

De nézzük a csonka országunkat - Magyarországot is!

"A covid19-ben meghaltak száma 2020 október 14.-ig bezárva 1023 halott"

Persze itt sem bizonyítottan az az eshetőség, hogy ezek az emberek is kizárólagosan  a koronavírus covid-19-tôl veszették el életüket, hiszen Magyarországon is mint mindenhol máshol VALAMIÉRT LEÁLLÍTOTTÁK - MEGTILTOTTÁK A BONCOLÁSOKAT  VAJON MIÉRT Ezt is akarjuk tudni. Ki tud erre választ adni? Kenek a kötelessége erre a válaszadás? 

magyarországi adatok

A legtöbb halott  itt is hasonlóan mint Svédországban nem a koronavírushoz köthető, csak, hogy itt a daganatos betegségek által elhunytak kerültek az első helyre 32 012 halottal, utána jönnek szív és vérrendszeri betegségekhez köthető halottak száma 31 670 halott de említhetem az agyér betegségben elveszített emberek számát is 11 488 halott... 

Egyik portál a következő szavakkal kezdi a cikket: 

"Mivel jelenleg minden hírből a koronavírus miatti áldozatok száma ömlik ránk, úgy tűnhet: eddig nem is haltunk meg sohasem semmiben."

Érzékeled a buktatást? Itt már ezért is hozzuk be érzékelhető képet Németországot és Olaszországot is, hogy láthassuk az egyes adatok szerint, hogyan is áll - állunk svéd, magyar, olasz, német  viszonylatban. 

németországi adatbázis

A koronavírus miatti halálozás eddigi havi átlaga az öngyilkosságéval feleltethető meg.

Kérdem én, az öngyilkosságok nem előzhetők meg? Azokért miért nincsen felelős? Például Magyar honban a devizahitelesek nagy százaléka azért lett öngyilkos mert a mindenkori kormányok a bankár maffia mellé állt és nem a nemzethez. Ezért Mi nagyon is jól tudjuk ki felelhetne azokért... Hát akkor vonjuk felelősségre! Vagy ki nem tudja?

A németeknél is állítólag az öngyilkosság havonta a koronavírus miatti halálozások negyedét teszi eddig csak ki.

Így továbbra is függőben és jogosak a kérdéseink amire válaszokat várunk a hozzáértőktől: Miért keresik ennyire tömegesen a covid19 pozitív embereket ha már maguk a tesztek eredménye is hamisak és nagyon is befolyásolhatók? Miért nem mondják ki, hogy a teszt pozitívak nem a beteg emberek, hanem csak, hogy a mérés ezt mutatja - mutatta ki, de erre a járványra utaló tüneteik nincsenek. Vagyis semmi köze a számadatok növeléséhez, sőt még megemlíteni sem kellene.

Most látom, hogy már be kellene fejeznem mondanivalómat mert majd unalmas hosszúra sikeredik és sokan neki sem rugaszkodnak elolvasni és még-kevésbé megérteni mit akartam elébetek firkantani.

Szeretettel: >Zoli< - Talán majd visszajövök a hozzászólás ablakban.

Megjelent: 470 alkalommal

Hozzászólások  

 
R Zoltán
#4 Veszélyben a gyermekeink, unokáink dédunokáink.R Zoltán 2020-11-20 19:18
Kiemeltem írásomból néhány mondatot, hogy érzékeltessem veletek beigazolódik, hogy mennyire nagy bajban van az utókor az ifjúságunk! Idézetek:

"Álljatok már talpra TI SZAKEMBEREK JOGÁSZOK legalább azok akinek számítanak még gyermekük, unokáik jövője, egészsége, méltósága és nem utolsósorban életben maradása!
Mi ébren gondolkodók rátok várunk és ha felálltok magatokért, az ifjúságért az utódainkért és értünk is mi mellétek állunk."

Ezért olvassuk el az ide megadott linket:

ujvilagtudat.blogspot.com/.../ ...

és továbbra is várjuk a szakembereket akik mellé állhatunk. Mentsük meg az ifjúságot" !
Idézet
 
 
R Zoltán
#3 Figyeld csak!R Zoltán 2020-11-09 20:20
Érdemes végighallgatni végig olvasni mert magyarul írja az elhangzottakat. Na és nem a YouTube-n mert onnan már törölték ...

bitchute.com/.../...
Idézet
 
 
MaGYaR PáLoS TReND
#2 SZENT ANDRÁS „HAVA” BORSA, azaz a COVID KÖD deKÓDja 8.MaGYaR PáLoS TReND 2020-10-27 17:15
COVAXIN HELYETT SZENT ANDRÁS „HAVA” BORSA, azaz a COVID KÖD deKÓDja 8.
A nyugati ún. „demokráciákat” javarészt galíciai ma már dominánsan szemita cionisták irányítják, de ott furcsamód jobban adott a lehetőség az emberi lét és életminőség fenntartására, míg korunk kegyetlen rémuralkodói, politikus-brigantijai a Rózsadombi Diktátumban foglaltak szerint Magyarországon nyílt emberirtást folytatnak!!!

MI VAGYUNK a MEGOLDÁS ÖNMAGUNK és 1MÁS SZÁMÁRA!!!

2020. ŐSZUTÓJÁNAK (Novemberének!) MINDENSZENTEK (2020. 11.01.) és ŐS-HŐSeink (Halottak?!) NAPjához (2020.11.02.) közeledtével nem igazán hiszem azt, hogy bárkinek is kétségei lehetnének még afelől, hogy valami rendkívül ÖRDÖGI és ŐRÜLT színjátéknak, a tehetetlen-tömeget alakító KÉNYSZERŐNEK a marionettjeivé váltunk. Akaratunk ellenére egy olyan kortárs műben „kényszer-ülünk” NAP, mint nap, melyet ISTENTUDÓ teremtményekként sem tudtunk elKÉPzelni…- alig 1 éve.
A MINDIG FELÜLRŐL ÉPÜLŐ PIRAMIS=PEREMES hierarchikus rendszerének parancskiadási és parancs végrehajtási útját az eleddig „TITKOS TÁRSASÁGOK HÁTTÉR-6ALMASAI” immár LÁTVÁNYOSAN a SZEMÜNKET KISZÚRVA, FELÜLRŐL LEFELÉ „TÖRTÉNTETIK” MEG: VELÜNK!!!

Ahhoz, hogy ez az egész BOLYDULT és BÓDULT EMBERPASSZÍROZÁS egyszer valaha is abbamaradjon, azt egyetlen módon lehet végrehajtani.
Egyrészt józan belátással megérteni azt, hogy ennek a rendszernek az irányítói darabonként adtak el bennünket egy olyan ISTENTELEN, még hatalmasabb erőnek, KÁOSZT-TEREMTŐ HÜLLŐ-MAJOM csoportnak...- nevezzük őket bárhogyan (a mi szempontunkból tulajdonképpen abszolút lényegtelen is!!!), akik számára MI csupán SORSZÁMOZOTT DARABÁRU VAGYUNK, semmi több.

Ezeknek a POKOLból feltörekvő ISTENTAGADÓKNAK mi vagyunk a BE és FELÁLDOZHATÓ TÖMEG…- hogy sátánista bepörgetett bolyongós agyrémüket fenntarthassák!!!
Azok, akik ennek az irányító és végrehajtó piramisnak a csúcsán, illetve a csúcshoz közeli helyeken foglalnak helyet, számukra a folyamatban való részvételnek első és legfontosabb lépése volt az, hogy ahhoz, hogy bennünket eladhassanak, először a SAJÁT LELKÜLET KELLETT „ÁRUBA”-BOCSÁJTANI!!!
És, hogy kinek/kiknek?!
Ezt a Kedves- Lelkes Olvasóinkra bízzuk, hogy válaszolják meg Önmagának.
Bár szintúgy teljesen mindegy, hogy a bennünket rezgésforrásnak, energianyalábnak, vérplazmának, árucikknek, létük letéteményesének, zálognak vagy bárminek is tekintő látszat-hatalom minek néz és/vagy titulál bennünket, a mi szempontunkból totál lényegtelen, hogy ők kinek/kiknek és milyen megfontolás/egyesség alapján adták el a Lelkület.
Mindösszesen az a kérdés, hogy vajon tisztában vannak-e azok, akik jelenleg még felsőbb és biztosnak tűnő pozícióból szemlélik az eseményeket, mozgatják a szálakat és úgy sakkoznak velünk - mint boldog békeidőkben mi magunk egy matt-parti során a jelentéktelennek vélt gyalogokkal – MAGyarán gondolKÓDva felfogják-e, hogy számukra is csak földi NAP…OK kérdése az, hogy a piramisban=peremesben náluk feljebbi fokon leledzők MIKOR is FOGJÁK ŐKET ELADNI és BE illetve FELÁLDOZNI?!
De ahogyan a semmi…- ilyetén a mi szempontunkból is semmi!!!...- és NEM is SZÁMít IGAZán!!!


JÓ HÍR, hogy ennek a GÉNEZÉS=GENEZIS útján kotyvasztott fehérjemasszának a valódi énje már réges-régen „kicsapódott” a TEREMTŐ színe előtt!!!...DDD
Hála az Égnek az Isteni Lények, pontosan látják a Föld és az Emberiség sorsának alakulását és egytől egyig TUDJÁK, hogy kinek mi lakozik a Szívében….
…és nagyon is tisztában vannak azzal, hogy kit milyen szándék vezérel és hogy valójában, ki/ kik AZ/OK, akik a Fény oldalán az ÉLETÉRT és az EMBERISÉG FENNMARADÁSÁÉRT HARCOLNAK.
ÁM, ha bárkinek is kétségei támadnának a felől, hogy 1 HÁBORÚ KÖZEPÉBEN FORGUNK/FORRONGUNK, akkor ITT az IDŐ MAG(J)ÁBA CSÍPNIE!!!


"Háború idején a legtöbb polgár panasz nélkül elfogadja alacsony életminőségét, és lojális marad a vezetőihez. A háború megfelelő helyettesítőjének ugyanezt a reakciót kell kiváltania. Éppen ezért olyan új ellenséget kell találni, amely az egész világot fenyegeti, és az ellenség általi fenyegetettségnek legalább olyan elrettentőnek kell lennie, mint magának a háborúnak." A tanulmány önmaga által megjelölt célja feltárni a társadalom stabilizálásának különböző módozatait.
A társadalom kifejezést a szerzők a kormányzás szinonimájaként használják, a stabilizáció pedig megőrzést, fenntartást jelent a szóhasználatukban.
Már a Jelentésnek nevezett tanulmány elején világossá válik, hogy készítőinek célja azoknak a módozatoknak az elemzése, ahogyan egy kormányzati rendszer uralmon maradhat, ahogyan ellenőrizni tudja polgárait, és ahogyan meg tudja akadályozni, hogy fellázadjanak ellene. A tanulmány mellőzi az erkölcs figyelembevételét, és nem foglalkozik a jó vagy a rossz kérdéseivel.
Hasonlóan mellőzi a szabadság és az emberi jogok kérdéskörét, az ideológiai megközelítést, a hazafiság és a vallási értékrendszer szempontjait. Kizárólag a hatalom megtartására összpontosít!!!”

Szerrel és tettel: ReSZLeR JáNoS és PáLoS TReNDwww.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
szeretunkutazni.hu/.../...
vilaghelyzete.com/.../...
Idézet
 
 
R Zoltán
#1 Ez már a tömeges ébredések ideje?R Zoltán 2020-10-22 04:31
Ha ez igen az? Akkor talán még nem késő! Olvassuk el a:[

b] " Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték"

phytomint.hu/.../...

és álljunk ki minden Orvos és szakember mellett, akik már mernek szólni és menteni akarják a még menthetőt. Szerintem minden orvos, szakember tudja az igazságot csak gyáván belesimulnak az újvilágrend akaratába.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67%Austria 1.3%
United States 5.9%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.5%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 265
This Week: 1281
Last Week: 7568
This Month: 265
Last Month: 21962
Total: 2534540

Belépés