20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 július 22, hétfő

Én is csak egy aggódó anya vagyok

Szerző: Martus

Kedves Zoli! Én Gábor Edina vagyok, rendszeres látogatója, olvasója a honlapotoknak. Kérlek engedd meg hogy ajánljak valamit amiről meggyőződésem hogy fontos volna minél többeknek tudomást szerezni! Egy fórumból másoltam ki pár nappal ezelőtt ezt a velős kommentet.

Kedves ....!

Jó hogy ezt megosztottad! Köszönöm. Egyébként én is csak egy aggódó anya vagyok. De már nemcsak a gyerekekért kell aggódni hanem az idősekért is. Megpróbálok választ adni a kérdésedre, de a mellett szeretném felhívni a figyelmet egy új jelenségre is.

Nagyon jól látod, tűzzel-vassal irtják a világ népeit, a magyart legkevésbé kímélve. Irtanak bennünket élelmiszerrel, vízzel, vegyszerrel és minden lehetséges módon.

Évtizedek óta javasolják a népeknek a hamis táplálékarányokat. (A valódi szükségletnél jóval kevesebb fehérje és zsiradék bevitelét szorgalmazzák és a mellett sokkal több szénhidrát fogyasztását javasolják.) Ez a betegségeink többségének a gyökere! (Élhízáson át a cukorbetegségtől kezdve, szív- és érrendszeri- és egyéb betegségek okozója.)
Tudományosnak látszó hamis állításokat terjeszt a magyarnak hazudott "tudományos akadémia" az egészséges táplálkozásról, karöltve az OÉTI_vel és az ÁNTSZ-szel.
A valóban szükséges mennyiségnél lényegesen kevesebb só fogyasztására buzdítanak (ami miatt felborul a vér normális nátrium:kálium-aránya). S e mellett az étkezési sóba mérgező kálisót kevernek. Ezek miatt betegségtünetek sora lép fel, - romlik a szaporodási képesség és rövidül az élettartam.
Nátrium-fluoridot tesznek a fogkrémekbe, de hozzáadagolják az ivóvízhez is. (A nátrium-fluorid, életellenes, erősen mérgező anyag. A nátrium-fluorid, ipari melléktermék.)
(Sorolni lehet még, pl bevezették a disznózsír helyett a napraforgóolajat, ami által felborul a szervezetben a normális zsírsav-arány, mivel a napraforgóban az omega6 zsírsav óriási túlsúlyban van az omega3-hoz képest. De ezen felül még az étolajokat hidrogénezik is, hogy ne romoljon meg. A hidrogénezés azonban az étolajokat transzzsírrá változtatja, ami pedig a szív- és érrendszeri betegségek legfőbb rizikófaktora! Hevítéskor pedig - ~50°C felett, a linolsav vagy más-néven omega6 zsírsav, karcinogén anyaggá alakul. Stb., stb..) S irtják a fajtánkat védőnek hazudott (kötelező) oltásokkal is. Lásd például itt: http://hungarianrealnews.com/images/news/eljarasi-kifogas.pdf és mellé itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=pXy1w7zgCuA

Hatósági jogkört kapott a gyógyszerbiznisz: A gyógyszerkommandó mindenkihez bemehet! A népeket elveszejteni, a népességet csökkenteni akarók amire rásütik hogy egészségtelen vagy hamisitvány, el fogják kobozni. (Akár a C-vitamint és még a fokhagymát is.)

Irtatnak bennünket cigányokkal és hamarosan már a saját gyerekeinkkel is! (Erre utaltam az elején.)

Idegenszivüek ülnek a Parlamentünkben és minden fontosabb poziciót is ők töltenek be. A fejünk felett ők hozzák a döntéseket. Ők a törvényhozók, a bírák, ők itélkeznek és ők büntetnek. Ők azok akik ellehetetlenítenek. (Rendeletekkel és nemzeti köntösbe bujtatott hatóságokkal, bankokkal.)
Eszköz a kezükben az összes média és az iskolák. Ezekkel mintegy kimossák az emberek agyát.
Hazugságot árasztanak, elhallgatnak félreinformálnak megtévesztenek. Ugyanők állitják össze az iskolai tananyagot. Az így elbutitott/lebutitott népünket minden eszközzel és egykönnyen félrevezetik.
Mindenütt jelen vannak ahol dezinformálni lehet. Tájékoztató oldalakon, közösségi oldalakon, fórumokon, stb. Folyamatosan figyelik a buta gójok reakcióit hozzászólásait és azonnal lecsapnak mindenre, cáfolnak lehengerelnek meggyőznek. Az igazságot igyekeznek csírájában elfojtani minden téren és tekintetben.

Észrevehető hogy az ellentét szítása programszerü, szándékos, különösen amiután már tudjuk hogy a társadalombiztosítást megszüntették, a nyugdíjat átnevezték. A nyugdíjat egyszercsak elveszik.

Ellentéteket szítanak nemzetiségek, népcsoportok között. Legújabb feltett céljuk a generációk szembeállítása összeugrasztása. Valótlanságokkal igyekeznek az ifju nemzedéket a nyugdíjasok ellen hangolni. Sőt, már sikerült is a szikrát elültetniük. A facebookon támadást inditottak a nyugdíjasok nyugdíjaskoruak ellen, azt állitva hogy ők az oka annak hogy a fiataloknak nem jut majd megélhetés, nyugdíj, mert a mai nyugdíjasok azt "ellopták" tőlük.
Úgy tünik, - s megint azt kell mondjam, a lebutitott társadalom fiatalabb rétege már képtelen a normális gondolkodásra. Ez ellen gyorsan tenni kellene valamit, cselekedni amig nem túl késő, mert ímmár nemcsak a cigányok gyilkolnak halomra bennünket hanem a saját fiataljaink is a halálunkat kivánják mihelyt a nyugdíjaskorhoz érünk!
Az idősebb nyugdíjasoktól pedig, egyszerüen elvennék a nyugdíjat!

A hatalom hátradőlve a karosszékében, a háttérből röhögve figyeli amint a gyerek fölkoncolja a nagyszüleit. Ehhez nem kellett mást tennie, csak rászabadítani a bomlasztó hergelő sátáni hordát a gyanutlan (agymosott, szemellenzős) fiatalokra. S majd amikor a gyűlölködés olyan mértéket ölt, akkor "enged a felnövő generáció akaratának" és elveszi a nyugdíj egy jókora részét. Simán megteheti, mivel erre jó előre felkészült rendeletileg: Ímmár a nyugdíj, nem nyugdíj, mivel egy ideje már nem nyugdíj-"járulékot" fizetünk, hanem a helyett, adót! Ez év januártól nem "jár" a nyugdíj, csak adható!

A fiatalok nem látják a valódi okot, a hatalmasok törekvését. - A nyugdíjasok ellen feltüzelt ifjuság úgy véli, (akarom mondani a szájába adták,) hogy az idősek tehetnek arról hogy az ~50 évnél fiatalabbak jövője kilátástalan, a mai nyugdíjasok miatt nem lesz nyugdíjunk.

El kell ismerni hogy a nyakunkonülők ezt jól kifundálták! Rafináltan, okosan épitették fel a rendszert. Így eljutottak oda, hogy már azt is megengedhetik maguknak hogy ha kell nyiltan ellenünk fordulnak.
S most ennek jött el az ideje. Egyszerre minden oldalról támadnak, minden fomában. Mi vesztésre állunk...

A nyugdíjasok elleni hadjárat bizonyságául szolgáljanak a következők!

A nyugdíj, nem jár:
http://www.youtube.com/watch?v=p4HWqqiXcBg (1 perc 45 másodpercnél ér a TB-hez s majd az után a nyugdíjhoz...)

A hatalom minden előzetes nélkül így kezdte hinteni/csöpögtetni az infót: http://ado.hu/rovatok/tb-nyugdij/adomentes-marad-a-nyugdij S így: http://ado.hu/rovatok/tb-nyugdij/nem-csokkennek-a-nyugdijak (Ilyen az előszele a népet sujtó intézkedéseknek, egyuttal azt a látszatot is keltve, hogy "rosszfiuk" felvetették ugyan, de az ország vezetése "nem engedte". Majd kicsivel később; "sajnos nem tehettünk mást", - bevezette.)

Íme így néz ki a kibontakozás, a nyílt szembefordulás kezdete: http://atv.hu/videotar/20130530_nyugdijrendszer_maskepp (Bármily undorító, ezt végig kell nézni ill. végighallgatni!)

Az egyetlen "reakció": http://egerjobbik.blogspot.hu/2013/06/nyugdijasok-akik-nem-halnak-meg-idoben.html  Ebből idézet:
„... a blogger számos más nyugdíjas-komplexus gyanúját erősen megalapozó kijelentést is tett, megtéve ezzel az első lépéseket a generációk közötti békétlenség szításának kiprovokálásához. ..."
Igaz amit ír, a weboldal mégis álszent, hiszen ez a JOBBIK egyik weboldala! Mert bizony a JOBBIK mindenről tudott és meg is szavazta az alkotmánymódosítást ugyanúgy mint kormányzópárt a FIDESZ! Az összes parlamenti párt, a JOBBIK is, egyformán sáros abban amiről Mihályi Péter beszél a videón!

Így vélekedik a facebookon a feltüzelt fiatalság: https://www.facebook.com/pages/Azonnali-nyugd%C3%ADjcs%C3%B6kkent%C3%A9st/165827276899178  Az ifjuság motivációjának az alapja (akarom mondani, aminek alapján feltüzelték): http://www.metropol.hu/itthon/cikk/1059372-tolvajok-generacioja (Az előbbi, a facebookos megnyilvánulásokat érdemes végigolvasgatni, hogy mindenki lássa az aknamunka eredményét, a fiatalokban miként nő egyre a gyűlölet, a harag a "nyuggerek" iránt!)

Az én gyerekem is facebookozik. Engedem, de remélem, hogy az én fiam nem követi a rossz példát. A reményre okot az ad, hogy a nevelését nem bíztam csupán az iskolára.
S abban is bízok, sőt tudom, hogy az enyémen kívül még több gyermek is akad akiket nem az utca nevel, semnem az internet, jó példát láttak/látnak odahaza, szeretetben élnek nevelkednek.
Ennek ellenére úgy vélem, hogy a reményre a jövőben nagy szükség lesz még akkor is ha én, ha mi, mindent megteszünk!

Húsz-huszonöt év múlva én is nyugdíjaskoru leszek és nem feltétlenül akarnék meghalni amint elérem a nyugdíjkorhatárt. (Már ha akkor még lesz ilyen intézmény egyáltalán.) De nem magam miatt írtam le a gondolataimat, nem magamat féltem, hanem a gyermekemet a gyermekeinket, akiknek a hatalom csúnya jövőt szán.

Sajnos gyanitom, hogy azt is el kellene magyaráznom hogy a várható nyugdíj nem azért lesz kevés mert az idősebbek ellopták, hanem azért mert a mindenkori hatalom kizsákmányol bennünket. A megtermelt javak minket illetnének, de az kifolyik az országból, idegenek zsebébe vándorol:
A kormány intézkedéseit „... egyszerű üzleti érdek vezérli. Se a 'rezsicsökkentés', se az államosítások, se az Európai Unió ellen folytatott szópárbaj nem változtat azon, hogy a magyar nép továbbra is az általános kifárasztásnak van alávetve. Ha a kormány valóban könnyíteni akarna az általános kifárasztáson, onnantól az olvasó is féláron tankolna, mert jelenleg a benzin árából majdhogynem MINDEN MÁSODIK FORINT AZ ÁLLAMI KÖLTSÉGVETÉSBE MEGY - AMIBŐL NEM MUNKAHELYET TEREMTENEK, HANEM TÖBBEK KÖZÖTT BUZIFELVONULÁST, HOLOKAUSZT TÁMOGATÁST ÉS CSAK PAPÍRON LÉTEZŐ ALAPÍTVÁNYOKAT finanszíroznak.
Az üzleti érdek határozza meg az átmeneti - és minden esetben alacsony fokú - enyhítést jelentő intézkedéseket, ami busásan megtérül, mikor az olcsón megvett választó újra elmegy és demokratikus legitimitást ad a pártnak, ami így törvénykezési joghoz, adóztatási joghoz, sőt, az 'igazságszolgáltatás' jogához jut. A párt érdeke szerint hozott törvények pedig jogi garanciákat adnak a párt holdudvarához tartozók befektetéseihez, az alapítványok hálózatán keresztül csúsztatott állami támogatások kimeríthetetlen tőkét adnak az 'ismerősök ismerőseinek', főként, hogy a kormány akkor és olyan új adót vezet be, amikor és amilyet csak akar."
Az idézet forrása: http://www.hidfo.net/2013/07/17/egyszeru-uzleti-erdek

Adósság cimén és egyéb mondvacsinált okkal fosztogatják a népünket áfával béfával áremelésekkel adókkal és mindenféle, a csillagos égig emelt közteherrel. Miközben azt állitják hogy a magyar nem dolgozik eleget. Ezzel szemben a napvilágot látott kimutatások azt támasztják alá, hogy a magyarok által termelt érték nem kevesebb a nyugatinál, sőt némely elemzők szerint a felett áll. A megtelmelt javakat államadósságokra forditják meg a bankoknak adják. Vagyis a milliárdosok zsebeit tömködik. Kedves hülyére vett facebookos magyar fiatalok, ezért nem lesz nektek (nekem nekünk) megélhetéstek, nyugdíjatok!

Nem valószinü azonban hogy a 2014-es választások előtt sor kerül a nyugdíjak elvételére vagy csökkentésére, tekintve hogy a kormány legnagyobb szavazóbázisa épp a nyugdíjasok. Az után viszont szabad a pálya. Különösen ha valami módon sikerül a hatalmat úgy bebetonozniuk, hogy tovább ne legyen szükség szavazóbázisra se. Sajnos erre jó esély van, (még annak dacára is hogy az első ilyen próbálkozásuk nem sikerült fényesen,) mert a népnek még mindig nem dereng hogy a kormányunk nem a mi érdekeink mentén hoz döntéseket, nem értünk változtatgatja az alkotmányt!

(Egy kis adalék még: A hatalom jóvoltából nincsen már egyetlenegy gyárunk sem. Minden az unió, az idegenek martaléka lett. Vállalkozóink, vannak még, de ha így megy tovább, hamarosan róluk is csak multidőben lehet majd beszélni mert a vállalkozói szférát legalább annyira sujtják a kormány (és az unió) kizsákmányoló rendelkezései mint a népet.
Végül egy példa arra hogy a hiénák hogyan teszik tönkre a vállakozásainkat, - ami egyuttal arra is példa hogy ha összefognánk, ilyen aljasságra nem lehetne példát találni! Íme:
http://www.veszov.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=306:szabadsagharc--uj-formakban-i&catid=91:kozlemeny-nyilatkozat-dokumentum&Itemid=267%3Cbr%20/%3E )

Még valami! Valós információt ne a facebookon keressetek és ne is a nemzetinek LÁTSZÓ szájtokon! Hanem itt!: http://www.hidfo.net/ vagy itt: http://jovonk.info/ meg itt: http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php és nem utolsó sorban, itt:http://idokjelei.hu/

Martus


 Beküldte: Gábor Edina

Hozzászólás  

+3 #1 NyuggerVén nyugger 2013-07-24 01:04
42 évi munkaviszony után a nyugíjam nem éri el a hetvenezret. Ezt azért bocsátom előre, mert állítólag az átlagnyugdíj jóval száz felett van. Magam is ismerek pár olyan, a kilencvenes években nyugdíjazottat aki igazgató volt, főmérnök és hasonlók, s mint tudjuk, aki közelebb áll a tűzhöz hamarabb melegszik, alapon az ő nyugdíjuk közelíti a félmilliót! Nem is kell belőlük olyan nagyon sok ahhoz hogy a velük együtt kalkulált átlagnyugdíj vagy kétszer akkora legyen mint a többség átlaga. (Ami az én szerény ismereteim szerint hatvanezernél alig több.)
Úgy vélem ezek után hogy pofátlanság egyáltalán azt állítani hogy a nyugdíjak magasak, hiszen a nyugdíjasok 70-80%-a máról holnapra él, jó ha meg tudjuk venni az élelmet és a gyógyszereket. Ha a rezsit kifizetem, másra már nem is telik. Télen pedig jön a hideg és a nélkülözés. Több mint fél emberöltőn át éjt nappallá téve dolgoztunk, azért hogy ami után levonták az áfabétát TB-t adót meg miegyebet hogy maradjon is valami, a gürcölés jutalmául kiszúrták a szemünk pár forittal öregségünkre, s most félrevezetik ellenünk uszítják a fiatalokat? Mindenünket elvettétek már, nyavalyások! Nem volt még elég?!

Beleolvastam a facebookos őrületbe is. Ezeknek a fiataloknak elment az esze. De csak nyírjanak ki bennünket, nekünk az élet már sokat úgysem tartogat, s majd rádöbbennek hogy becsapódtak.

Amiről a cikk szól, alátámasztja az egyik ajánlott link alatti legújabb írás is [ jovonk.info/2013/07/23/az-uj-kampanyelem ] Így dolgoznak a pártok.
És a nép még mindig nem vette észre hogy a parlamenti pártok gyökere, egy. A parlamenti viták kirakatelemek, csak parasztvakítás az egész, semmi egyéb. Teljesen mindegy az hogy melyik pártra voksolunk, mert akármelyik párt nyeri meg a választást, mi ugyanannak a liberális csaló bandának az "áldásos tevékenységét" nyöghetjük újabb négy éven keresztül.
Osztom a cikkíró véleményét.

Ezektől megszabadulni csak egy módon lehetne: Ha senki se menne el szavazni. De a nép még mindig vár és tűr és remél, a homokba dugja a fejét és a helyett hogy otthon maradna, elmegy ikszelni. Az idő pedig egyre fogy. S vele az esély is, a szabadulásra.

Terjeszteni kell ezeket az információkat hogy minél többen tudomást szerezzenek a tényekről, fiatalok és idősek egyaránt! A fiatalok azért, hogy a valódi bűnösöket okolják inkább, a nyugdíjasok pedig azért hogy fontolják meg, elmennek-e legközelebb is szavazni! Akarunk-e élősködőket további évekig a nyakunkba?!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások