Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2020Aug10

2013. Július 17., Szerda 09:15

A gyümölcs, amely elpusztítja a rákot

Írta:  Bagoly
Értékelés:
(25 szavazat)
Hihetetlen felfedezés: a gyümölcs, amely elpusztítja a rákot és 10.000-szer hatásosabb, mint a kemoterápia

Őseink még tisztában voltak a természet adta lehetőségekkel és fel tudták venni a harcot bármely betegséggel szemben, ami megtámadta szervezetüket. Sok idő eltelt és a társadalom megváltozott és egy olyan hermetikus világban élünk, ami tele van hibákkal. Mikor betegek vagyunk pirulákat veszünk be, abban a reményben, hogy az majd segíteni fog, ahelyett, hogy szétnéznénk a természetben. Mindez a hatalmas gyógyszeriparnak köszönhető, a társadalmi manipulációjának. Azonban nagy szerencsénkre az alternatív gyógymódok egyre inkább elterjedőben vannak, egyre több ember ébred rá, hogy mekkora kárt képesek a szervezetben okozni a multinacionális gyógyszercégek által termelt, méregdrága és biztos gyógyulást kínáló szerek.

Szúrszop a Graviola fa gyüölcseA graviola fa évről évre termel egy bizonyos szúrszop nevezetű gyümölcsöt. A termése hatalmas és húsa fehér. Frissen leszedve is fogyasztható, vagy akár különböző szirupok, édességek, italok formájában. A legfrissebb kutatások alapján, azt mondhatnánk a szúrszopról, hogy egy igazi csodaszer. Olyan anyagokat tartalmaz, ami ha egyszer bekerül a szervezetbe számos daganatos sejtet elpusztít. Egyes források úgy tartják, hogy 10.000-szer erősebb, mint bármilyen kemoterápia és képes elpusztítani mindenfajta rákot.

A kutatók eredményei lenyűgözők. Ez a banális gyümölcs képes a rák bizonyos típusával felvenni a harcot, laboratóriumi kísérletek ezt már bizonyították, viszont nagy számú, emberen végzett kísérletek még nem történtek ezügyben. Való igaz, hogy a kemoterápia megviseli a szervezetet, a gyümölcs fogyasztása a terápia során kiegészítésként hatásos lehet.

Olvastad? Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

Azonban egyéb jótékony hatásai is vannak: antimikrobás hatása van, használható bakteriális és gombás fertőzésekben, hatásos a parazitás megbetegedésekben egyaránt, csökkenti a magas vérnyomást, antidepresszív hatású, felveszi a harcot a stressz ellen és a különböző idegrendszert érintő elváltozásokkal szemben is.

Logikusnak tűnik a kérdés, hogy eddig miért nem tudtunk minderről? A válasz egyszerű. Valószínű, hogy eddig is tisztában voltunk ennek a különös gyümölcsnek az előnyeivel, azonban egy ilyen egyszerű megoldás tönkretenné a hatalmas gyógyszercégek profitorientáltságát. Őket ugyanis nem a beteg gyógyulása, hanem a minél több eladott gyógyszer érdekli. Az általuk kínált lehetőségek nem minden esetben jótékonyak, és ha valóban sikerül meggyógyítani egy betegségek, a jelentkező mellékhatások még rosszabbak.

Ezek a tudományos adatok a szúrszopról egy gyógyszercég archívumából kerültek elő, mely nem akarta, hogy napvilágra kerüljenek az kísérleti adatok, ugyanis csődbe ment volna.

Ennek a fának és gyümölcsének az összetevői 10.000-szer hatásosabban pusztítják a rákos sejteket, mint a piacon kapható, leggyakrabban használatos Adriamycin. Ami pedig elképesztő, a hatóanyagok csak és kizárólag a daganatos elváltozást támadják meg, az egészséges sejteket nem pusztítják el.

Érdemes elgondolkodni...

A fenti információk csupán tájékoztató jellegűek, mielőtt bármilyen lépést tennél kérd ki kezelőorvosod tanácsát.


Forrás: http://filantropikum.com/hihetetlen-felfedezes-a-gyumolcs-amely-elpusztitja-a-rakot-es-10-000-szer-hatasosabb-mint-a-kemoterapia/

Megjelent: 8208 alkalommal

Hozzászólások  

 
ilona43
#2 Mátészalailona43 2017-01-02 18:14
Én azt szeretném kérdezni hogy hol lehet ezt a gyümölcsöt venni? Meg kérem önöket legyenek szívesek imél cimemre tájékoztatást kérek . Köszönettel. Ilona
Idézet
 
 
coco
#1 Őseink még tudták?coco 2013-07-20 10:09
Mielőtt bármit teszel, járj a hír valóságtartalma után.

ebay.com/.../...
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.1%Norway 1.1%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%France 0.7%
Ukraine 3.4%Sweden 0.7%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.1%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 299
This Week: 299
Last Week: 3265
This Month: 4626
Last Month: 17751
Total: 2447629

Belépés