20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 március 16, kedd

Emberek és humanoidok

Szerző: Imre István

A jelen korban olyan korábban még soha nem látott és tapasztalt események zajlanak, amik többek számára csak nehezen értelmezhetők, vagy szinte már értelmezhetetlenek.

Ehhez adnék egy kis támasztékot azok számára, akik képesek ennek a lényegét megérteni és elfogadni is.

Az emberiségnek a megtévesztettsége sajnos soha nem látott mértéket öltött. Ennek az egyik legsúlyosabb megnyilvánulása, hogy sikerült elhitetni szinte mindenkivel azt a hazugságot, mely szerint kb. hét és félmilliárd Ember él a Földön. Ez egy olyan brutális hazugság, aminek sajnos szinte mindenki az áldozatául esett. Az igazság az, hogy a Földön jelenleg már alig él Ember. Azok, akik a Földön jelenleg élnek és a külső megjelenésük „emberi”, azok nem Emberek, hanem humanoidok.

Kizárólag ki az aki Ember? Csak az, aki Isten képére és hasonlóságára van teremtve. Mit jelent ez? Istennek nincs semmilyen konkrét formája, tehát vizuális képe sem lehet. Éppen ezt tiltják a szent iratok is, hogy Istent valaki képi formában képzelje el.

Isten képe és hasonlatossága tehát kizárólag azt a minőséget, azokat az isteni attribútumokat jelenti, amik Istennek a legfőbb jellegzetességei. Aki ezeket nem hordozza, illetve az élete és a megnyilvánulásai által nem ezeket juttatja érvényre, az NEM EMBER! Ezt nagyon fontos lenne végre megérteni, mert ennek hiányában lehetetlen lesz kezelni azt a helyzetet, ami egyre határozottabban bontakozik ki az emberiség megnevezésű humanoid populáció tagjainak a körében. Az emberiség tagjai között, már csak elenyészően kevés Ember van! Aki ezt nem tudja vagy nem hajlandó megérteni, az teljesen biztos, hogy saját maga sem Ember, csak ember formájú humanoid, aki a biológiai besorolása alapján a Homo sapiens fajhoz tartozik.

A legnagyobb megtévesztés és démoni félrevezetés éppen arra irányult, hogy elhitették mindenkivel azt a hazugságot, hogy aki ember formájú és azokkal a jellegzetességekkel rendelkezik, mint a Homo sapiens az eleve Ember. De ez nem igaz! Ebből most egyre több feszültség és konfliktus származik, ahogyan a helyzet kezd egyre inkább kiéleződni az Emberek és a humanoidok között.

A humanoid soha nem fogja megérteni az Embert, mert nem rendelkezik azokkal a kivételes képességekkel, amikkel csak és kizárólag az Ember van megáldva. És fordítva, az Ember is hiába erőlködik, hogy a humanoid Homo sapiensel megértesse azt a minőséget, amit ő hordoz, mert ennek a befogadására a humanoid képtelen. Az Ember és a humanoid nem kompatibilisek egymással.

Már számtalanszor elmondtam, hogy a humanid Homo sapiens NEM ISTENI TEREMTMÉNY, hanem egy tenyészett genetikai kísérleti fejlesztés. Külső megjelenésében szinte teljesen megkülönböztethetetlen az Embertől, de akkor sem Ember. A humanoid csak „beszélő majom”. Olyan genetikai alkotás, ami ugyanazt a külsőt hordozza, mint az Ember, de nincs neki Szelleme olyan értelemben, hogy azzal aktív kapcsolatba tudna lépni. Csak életenergiákkal és intellektuális képességekkel rendelkezik. Ezeket tudja befogadni, adaptálni, átalakítani és hasznosítani. Tehát csak egy biológiai, emocionális és elme kreáció. Ennyi és nem több. Ezért nem lehet feljebb emelni, mert számára ez a maximum, neki nincs feljebb. Ezért nem tud megérteni semmit, ami nem ésszerű, anyagilag nem előnyös, nem érdek alapú és nem érzelmi indíttatású. A humanoidok tudati maximuma az elme és az érzelem. Számukra az elérhető tudati szintek itt bezáródnak, mert a genetikai tenyésztésük ennyit tett lehetővé. Ők nem isteni teremtmények, hanem egy nagyon fejlett intellektuális képességekkel rendelkező csoportnak a kísérleti fejlesztései. Olyan lények, akik szó szerint a megszólalásig hasonlítanak a megjelenésükben az Emberre, de nem azok.

Aki tehát ezt nem érti meg, vagy nem hajlandó ezt elfogadni, az egyre jobban szenvedni fog, mert képtelen lesz kezelni azt a mérhetetlen ostobaságot, amivel egyre inkább szembesülni fog az „embertársai” részéről, akiket sokkal találóbb lenne humanoidoknak nevezni. Ők olyan könnyen manipulálható, programozható és alárendelhető kiszolgáltatott lények, akik kepétlenek a tenyésztőik fölé emelkedni, mert a létrehozásuknak a módja erre garanciát nyújt. Akik megtervezték és megalkották őket, nekik elsődleges szempont volt, hogy soha nem is legyenek képesek meghaladni azt a tudati szintet, amire megalkották őket.

Felesleges tehát ezeknek a lényeknek isteni minőségekről, principiális értékekről és ehhez hasonló kvalitásokról beszélni, mert nem csak megvalósítani, de még felfogni is képtelenek azt, hogy egyáltalán miről is van szó. Aki viszont nincs tisztában az Ember és a humanoid közti alapvető és áthidalhatatlan különbséggel, az teljesen értetlenül és tehetetlenül fog szembesülni azokkal a helyzetekkel, amikkel egyre gyakrabban szembekerül majd a szétválás során.

Emberként tehát meg lehet érteni a humanoidot, de megmenteni nem lehet, viszont humanoidként lehetetlen megérteni és elfogadni az Embert. A jelenlegi konfliktusoknak ez képezi az alapját és nem ártana, ha ezzel minél több Ember tisztában lenne.

Beküldte: Antal Miklós
Kiemelések és a külalak: Zolitól

Hozzászólás  

#1 EmberIvan 2022-08-24 01:06
Emanuel Kant irta hogy ket fajta ember letezik a foldon . Az igazi es a masa . Onnan lehet megkulomboztetni hogy az egyik magtol ertetodoen ( categoricus imperativus ) moralitassal szuletik a masolat pedig nem .
Ezt tamogatja az 1930 as evekben feltalalt ver vizsgalati kulombseg az emberek kozott .
A kulombseg az Rh pozitiv vagy negativ jelenlete . Rh val jelzik a Rhesus majom genetikajat . 85% a az emberisegnak Rh pozitiv
!5% negativ . Rh negativ = nincs majom gen . Mert EZ az EMBER .
Tobbek kozott a korona virus , pestis , HIV nem atr neki .
Hagyuk mar a szent irasokat meg hogy Isten milyen profillal rendelkezik hogy hozza hasonlitunk e.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások