20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 február 28, szombat

Gondolatok a KITALÁLT KÖZÉPKORHOZ

Szerző: Szerkesztő

Kedves Olvasóink és Testvéreink!

Amint tudjuk valami nincs rendben az időszámitásunkal illetve a kalendárjainkal. Ez már nagyon sokunkat foglalkoztat és itt az ideje kideritsük a turpisságokat.

Ha be lett toldva akkor mikor és hogyan vagy hányszor és mennyi, vagy csak csupán arról van szó, hogy ki ettöl számolta a történéseket ki attol? stb.

Őszkatona testvérünk a Kitalált Középkor témával kapcsolatban kidolgozott egy grafikus összefoglalót az itt leírt kutatásokról úgy ahogy azokat ő értelmezte. Mint irja;

"Nem vagyok járatos a történettudományban, tehát jó lenne hallani hozzászólásokat. Ha föl tudnád valahogy tenni honlapodra (letölthető...?) akkor talán kapnánk rá egy néhány szakértő hozzászólást. "

Őszkatona időcsíkja innen tölthető le

Hozzászólások az előző honlapról itt olvashatók

Hozzászólás  

#2 Tengezin 2012-01-13 02:07
Idézet - Laci:
Tóth Gyula történész kutatásainak megismerését ajánlom mindenkinek, akit érdekel a naptárhamisításnak a magyar honfoglalással való kapcsolata.

maghreb.blog.hu/


A blog kétségtelenül szélesebb sík, de azért a lényeges ismeretek Tóth Gyulától szerintem megvannak részben ebben magyarmegmaradasert.hu/.../...
részben pedig itt:
magyarmegmaradasert.hu/.../...
#1 Laci 2012-01-12 20:48
Tóth Gyula történész kutatásainak megismerését ajánlom mindenkinek, akit érdekel a naptárhamisításnak a magyar honfoglalással való kapcsolata.

maghreb.blog.hu/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások