20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 25, hétfő

Felszámolható-e a járvány kényszeroltás nélkül?

Szerző: Geri Tibor

Mit kell tennünk? - Hogyan lehet felszámolni a Covid-19 járványt kötelező vagy kényszeroltás nélkül? {Írtam egy hosszú bevezetőt, de az keveseket érdekel. De mivel a leendő vezetőknek szüksége lesz rá, ezért fenn hagyom, de megfordítom és a végére teszem.}

Hogyan lehet felszámolni a Covid-19 járványt kötelező vagy kényszeroltás nélkül?

 Itt az elején azt írom le minden bevezető, előtörténet nélkül, hogy mit kellene tennünk MOST, mivel lehet megakadályozni a kényszeroltás bevezetését, mivel lehet felszámolni a kormány járványra hivatkozva meghozott intézkedéseit. Azon ne vitatkozzunk, hogy a kormánypropaganda azt hazudja, hogy nem kötelező az oltás és nincs kényszer. Ha intézkedéseket terveznek, hátrányos megkülönböztetést azok számára, akik nem akarják beoltatni magukat, az állami kényszer.

Az a kérdés, hogy az állam irányítói megtehetik-e, hogy ilyen kényszert alkalmaznak a jelen helyzetben vagy nem tehetik meg. Nem arról van szó, hogy azokat akarjuk megmenteni, akik elhitték a kormány hazugságait, és be akarják magukat oltatni. Aki ezt akarja, tegye. Fölajánlom a sajátomat is, adasson be magának kettőt.

Mi azt akarjuk, hogy akik nem hiszik el a kormány hazugságait, akik tudják az igazat és nem akarják beoltatni magukat ezzel a védőoltásnak hazudott nanotechnológiával működő, emberi DNS-t átalakító, ellenőrző rendszerrel, azoknak ezt ne kelljen megtenni, és ezért semmilyen hátrányt ne szenvedjenek el.

Mi ebben vagyunk jobb helyzetben a világ többi államával szemben. Mert mindenhol azon megy a harc, hogy az embereknek, a társadalom tagjainak, szervezeteinek kell bizonyítani, hogy ez egy megszervezett, államok által irányított, média által felnagyított, hazug számokkal és adatokkal alátámasztott világjárvány, amiben semmi nem az, aminek hazudják. És az embereknek kell bizonyítani, hogy a valós helyzet alapján a kormányoknak nincs joguk ilyen intézkedéseket hozni, az emberi jogokat korlátozni, az emberi szervezetbe ilyen módon beavatkozni, és az államok jogi, társadalom irányítási rendszerét a nép hátrányára átalakítani.

Nálunk ilyennel nem kell foglalkozni. Nálunk a diktatúra érvénytelen módon való létrehozása miatt, a diktatúrának a jogi létét kellene bizonyítani, hogy van érvényes joghatósága a magyar nép fölött, van joga bármilyen intézkedést hozni, ami a társadalom életét alapjaiban változtatja meg.

Vagyis NÁLUNK LEHETŐSÉG VAN ARRA, HOGY A NÉP MEGFORDÍTSA A BIZONYÍTÁSI KÉNYSZERT, és RÁKÉNYSZERÍTSE a hatalmat arra, hogy Ő BIZONYÍTSA, hogy az általa létrehozott Magyarország nevű rendszer (jogilag diktatúra) jogilag érvényes módon jött létre a magyar államban (vagy az helyett), és érvényes jog alapján irányítják a magyar állam intézményrendszereit.

EZ AZ EGY LEHETŐSÉG VAN A MAGYAR NÉP KEZÉBEN, hogy megállítsa a kényszeroltás bevezetését és fölszámoltassa a kormánnyal az eddig bevezetett (korlátozó) intézkedéseket!!!

Ha elegen akarjuk ezt, akkor meg tudjuk tenni. De ehhez elsőként az kell, hogy elegen kell akarjuk. Ehhez viszont ENNEK A CÉLNAK AZ ÉRDEKÉBEN össze kell fogjunk.

Ezt hogyan kell megtegyük?

A tavalyi év során – a média és kormányok keltette első sokk után - egyre többen felismerték, hogy itt valami csalás és hazugság van. Ma már tudjuk, hogy ez egy egész világra kiterjedő, szervezett bűncselekmény az emberiség ellen. Nekünk ennek megfelelő választ kell adni az emberiséget, benne a magyar nemzetet ért kihívásra.

Év közben egyre többen döntöttek úgy, hogy tenni kell valamit, és a meglevő szervezeteikkel vagy új szervezetek, mozgalmak létrehozásával, vagy az azokhoz való csatlakozással megkezdődött a nép szervezése, szervezkedése. Mára az értelmetlen intézkedések fölszámolásáért és a kényszeroltás bevezetésének megakadályozásáért két nagyobb csoportosulás jött létre. Az egyik az Orvosok a tisztánlátásért egyesületen belül a 4 doktor neve (Gődény György, Lenkei Gábor, Pócs Alfréd, Tamasi József) fémjelezte csoportosulás mintegy 100-150 ezres támogatottsággal, megnyerve az ügynek a magyar nemzet több 100 ezer tagját mozgósítani képes MVSZ támogatását is.

A másik az Oláh Sándor neve fémjelezte Humanista Egység Mozgalom és a hozzá csatlakozó kisebb mozgalmak, Fb. csoportok, 50-80 ezres támogatottsággal.

Tehát van legalább 200 ezer olyan honfitársunk, akik már nyíltan felvállalva szerveződnek az intézkedések felszámolása érdekében, csak az nincs meg, hogy MIVEL és HOGYAN tudják megakadályozni a kényszeroltás bevezetését, a meghozott intézkedések visszavonását.

Miközben itt vagyok én és a néhány ezres támogatással rendelkező Szabadság mozgalom, akik tudjuk a helyzet jogilag érvényes Megoldását, és el is indítottuk az ehhez szükséges akciónkat, az állampolgárok alkotmányos kötelezettségeként megtett Nyilatkozatok gyűjtését.

Így és ezzel lehet megakadályozni a kényszeroltás bevezetését!

Ha ez a négy szervezet és csoportosulás összefog, és a Nyilatkozatra támaszkodva KÖZÖSEN felszólítják elsőként a politikai „elitet” (a kormányt és annak ellenzékét) az alkotmány- és jogellenes cselekményei befejezésére, az érvényes joghatósága bizonyítására, másodsorban felszólítjuk a hatalom pártjain kívüli, a hatalom és a kormány ellen küzdő pártok, szervezetek, mozgalmak vezetőit, hogy CSATLAKOZZANAK a létrejött társadalmi összefogáshoz, harmadsorban felszólítjuk a magyar nemzet tagjait, a magyar állampolgárokat, hogy saját maga, családja és a nemzet túlélése érdekében ŐK IS CSATLAKOZZANAK ezen őrület, ezen világméretű bűncselekmény megállítása és felszámolása érdekében létrejövő társadalmi összefogáshoz.

Jelenleg ez az egyetlen ESÉLYE a magyar népnek!

Ez a folyamat zajlik, folynak az egyeztetések, vannak már eredmények, de még nem mindenki érzi a felelősségét a kialakult helyzetben, és nem akarja vállalni a maga teremtette helyzetben a szerepét. Azt kellene megérteni, hogy egyenként még a legnagyobb támogatottsággal rendelkező szervezet se érhet el semmit, főleg, ha hibás stratégiát választ. Ezt a diktatúrát SEMMIVEL nem lehet arra kényszeríteni, hogy változtasson a tervein, az intézkedésein, főleg olyan kérdésben, amiben maga is utasítást hajt végre. Ezzel a diktatúrával csak egyet lehet tenni. Joggal – és a jog mögé felsorakozó társadalmi erővel – RÁKÉNYSZERÍTENI a hazugságai feladására, a diktatúrája felszámolására, a hatalom népnek (a hatalom jogszerű tulajdonosának) való átadására.

Mert ez a diktatúra csak a jog alapján összefogó társadalom kényszerítő erejéből ért.

És ha itt társadalmi összefogással elérjük a diktatúra felszámolásának megkezdését, és ezzel elérjük a mesterségesen fenntartott, alacsony intenzitású járványra hozott túlzó intézkedések felszámolását, azzal hozzájárulunk ennek az emberiség elleni, világméretű bűncselekménynek a felszámolásához is. 

Remélem a megnevezettek mindegyike minél hamarabb megérti saját felelősségét ebben a lehetőségben, felvállalja maga által kialakított szerepét, és a többiekkel együtt beáll a KÖZÖS CÉL mögötti összefogásba és cselekvésbe.

A magyar nemzet túlélése, a társadalmi összefogás érdekében, a következő Nyilatkozatot teszem, és ezt várom el a politikai szervezetek, mozgalmak vezetőitől, bloggerektől, sokakat befolyásoló média szereplőktől:

„Alulírott…..Geri Tibor… vállalom, hogy - a diktatúra pártjaival, tagjaival és támogatóival folytatott politikai vitáim kivételével - MINDEN korábbi politikai VITÁMAT MINDENKIVEL FELFÜGGESZTEM.

A Társadalmi Összefogásra szólító Felhívást kiadók irányításával a magyar nemzet túlélése, a kényszeroltás bevezetésének megakadályozása, a világjárványra hivatkozva meghozott intézkedések visszavonása, az azt bevezető Magyarország nevű diktatúra felszámolása, vezetőinek felelősségre vonása érdekében mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni és együtt TENNI.

Egyéni emberi jogainkért, társadalmi önrendelkezési jogunkért, állami önállóságunkért, alkotmányos rendünk helyreállításáért, szabadságunkért és nemzeti függetlenségünkért.”

És akkor következzen itt az írás eleje.

Hogyan lehet felszámolni a Covid-19 járványt kötelező vagy kényszeroltás nélkül?

A hogyanra a rövid válaszom: a Magyarország nevű diktatúra felszámolásával.
Ha nincs diktatúra, akkor nincs, aki egy influenzajárványhoz hasonló koronavírus járványra ilyen intézkedésekkel reagál, amik az emberi jogok súlyos megsértésével, a gazdaság bedöntésével járnak, ami mély megélhetési és társadalmi VÁLSÁGOT okoz.

A velünk közel azonos lélekszámú Svédország pl. semmilyen hasonló intézkedést nem tett, mégis kevesebben haltak meg a járványtól, mint Magyarországon, ahol az állam - kompenzálás nélkül - durván beavatkozott a társadalom életébe.

Azt már korábban megírtam, hogy Sólyom Lászlóval, Tölgyessy Péterrel és Lomniczi Zoltánnal, az Alkotmány Bírósággal és az egyetemek alkotmányjogi tanszékeivel kezdve ki mindenki akadályozhatta volna meg 2011-ben már a diktatúra létrejöttét is, nem csak utána a felszámolását. De akkor még nem volt életbe vágó létkérdés, ezért rajtam és néhányunkon kívül senki nem érezte fontosnak, sürgősnek, hogy tegyen a diktatúra ellen.

Akkor még nem volt se világjárvány, se arról nem volt szó, hogy ezt a járványt az államot irányító diktatúra egy oltás bevezetésével akarja megállítani és felszámolni.

Egy olyan oltással, ami nem az eddig ismert védőoltások mechanizmusával működik.

Egy olyan oltással, amiről már tudni, hogy nem VÉDŐ oltás, csak annak hazudják, aminek el akarják titkolni a nép elől a célját, az összetételét és a hosszú távú, káros mellékhatásait.

Most viszont már nem csak az a baj a diktatúrával, hogy a választott képviselőink hazaárulással, alkotmányellenes puccsal hozták létre, és meg akarják szüntetni az ezeréves magyar államot és a még régebbi magyar alkotmányos rendet. Nem csak az a baj, hogy elvették a nép önrendelkezési jogát, és kíméletlenül kifosztják a területet és a lakosságot. Nem csak az a baj, hogy a Magyarország nevű diktatúra jogilag nem létezik, nem a magyar állam, hanem egy idegen hatalom magyar nép feletti diktatúrája. Hanem az a baj, hogy ez a diktatúra egy háttérhatalmi utasítást követve azt tervezi, hogy a számára kihasználható emberekből zombi rabszolgát csinál, aki pedig ellenszegül, vagy költségként merül fel a hatalom számára (öreg, beteg) azt megöli.

A diktatúra megtervezett népirtásra készül!

És ebben nem mentő körülmény, hogy a többi államban, a jog szerint választott kormányok ugyanezt teszik a saját népükkel.

Tehát aki eddig nem lépett fel a diktatúrával szemben, annak meg kell érteni, hogy vagy megteszi végre, vagy a korábbi életének vége!

És a nagy többségnek nem jobb lesz utána, hanem rosszabb. Pont úgy, mint 2010 után, amikor Nagy Változást ígértek. És meg is történt. A politikai-jogi-gazdasági elit egy részének, Orbán baráti körének SOKKAL JOBB lett, a NAGY TÖBBSÉGNEK MEG SOKKAL ROSSZABB lett. Most is valami hasonló készül. Csak most már a nagy többségnek, akiknek sokkal rosszabb lesz, azok vagy tudat nélküli zombi rabszolgák lesznek saját egykori hazájukban, vagy lehet, hogy halottak lesznek.

Mert a diktatúrának nincs szüksége ennyi szolgára, ennyi eltartottra, és főleg nincs szüksége gondolkodó emberekre, akik változtatni akarnak saját helyzetükön, és rájönnek, hogy ehhez a társadalom jelenlegi helyzetén kellene változtatni, és ennek első lépése a diktatúra felszámolása, rendszerváltás, sőt, társadalmi korszakváltás. Ilyen emberekre nincs szükség.

Azt Max Weber óta tudjuk, hogy a bürokratikus szervezetek megváltoztatásához VÁLSÁG-ra van szükség. És azt is tudjuk, hogy az állam a legnagyobb bürokratikus szervezet. Ezért az államok megváltoztatásához nagy válságokra van szükség. Ezt a célt szolgálta mindkét világháború. Hogy elég nagy válság legyen az államok átalakításához. És mindkét világháború után megtörtént az államok átalakítása. Nem részletezem, ez készül most is.

Csak a válságot nem egy újabb világháború, hanem egy virtuális világjárvány miatt meghozott, összehangolt és központilag irányított állami intézkedések sorozata okozta.

Aminek tervezett következménye a népirtás, és az államok diktatúrákká változtatása.

És ebben a történetben fontos, hogy világszerte ugyanez megy, és ez ellen a világ népeinek összefogva, közösen kell fellépni. De az igazán fontos az, hogy mi magyarok speciális helyzetben vagyunk. A háttérhatalom a magyarországi diktatúrát a legerősebb bástyájának tervezte, és ha Hitlerhez és Rákosihoz hasonlóan TÖRVÉNYESEN létre tudták volna hozni, felépítése és működése alapján az is lett volna. Így viszont, jogilag érvénytelenül létrehozva, a háttérhatalom leggyengébb láncszemévé vált. Ha felszámoljuk, a dominó effektus miatt a háttérhatalom világhatalmának felszámolását indítjuk el. Ezért nagy a felelősségünk.

Tavasz óta mondom, hogy mit kellene tennünk, csak senki nem akarja hallani. Akik hallják, azok meg nem akarják érteni. Ez a diktatúra korábban kezdődött, mint a világjárvány, egy tudatos társadalom átalakítást végez, erre hozták létre. Úgy tervezi a saját felépítését, hogy megtervezi minden intézkedésével szembeni társadalmi ellenállás letörését, feldarabolását is. Ennek egyik legfőbb eszköze, hogy sok kis csoport szervezésével megakadályozza az emberek közös összefogását a diktatúra egésze, és egyes intézkedéseivel szemben is. Az oszd meg és uralkodj ősi gyakorlatát folytatják, kifinomult mai technikával.

Ha harcolni akarunk ellene, tudnunk, és értenünk kell, hogy mivel állunk szemben. Különben nem tudjuk megválasztani azt a stratégiát, amivel győzhetünk.

2021. 01.15.
Geri Tibor

Szabadság mozgalom nyilatkozat PDF akta megnyitása: ⇒

Beküldte Gaáli Andrea
Kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások