20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 február 08, csütörtök

Pfizer vakcinakísérletek gyermekeken Ukrajnában

Szerző:

Teljesen elfogadhatatlan, és a televízió révén a valóságtól elzárt emberek számára talán hihetetlen és elképzelhetetlen, hogy mik történnek VALÓJÁBAN a világunkban. 

Szerencsére, mindig van egy-egy ember, aki "kibeszél" és leleplezi a gonoszt. Esetünkben a Pfizer oltóanyag gyártó cég emberkísérleteit leplezik le, egy kisebb újságban és a Tik-Tok-on, hiszen a központilag abrakolt propaganda huszárok egy betűt sem közölnének le a lakájmédiában.

A Pfizer ellentmondásos oltási kísérletei a gyermekeken aggodalmakat keltenek Ukrajnában

Titoktartásra és magas halálozási arányra vonatkozó vádak vizsgálódást váltanak ki

 

Pfizer Map 300x191A Pfizer egyik kijevi kirendeltségének alkalmazottja leleplezte a gyógyszergyártó cég által végzett megdöbbentő klinikai kísérletet, amely a leleplezés időpontjában több mint 40 ukrán gyermek tragikus halálát okozta. Ezeket a kísérleteket az orvosi és etikai normák súlyos megsértése jellemzi, ami komoly aggodalomra ad okot. Annak ellenére, hogy ezeket a jogsértéseket a kísérletek korai szakaszában felfedezték, valamint a kórházi kezelések és halálesetek aggasztóan magas aránya ellenére a Pfizer makacsul kitart a kísérletek folytatása mellett.

A nyugtalanító leleplezések egy videósorozat révén kerültek napvilágra, amely február elején került fel Anna Sakhno (@anna.sakhno), a Pfizer ukrajnai Kijevben élő alkalmazottjának TikTok-fiókjára. Anna nyilvánosságra hozta, hogy a kijevi részleg szokásos feladatai közé elsősorban a gyógyszerek Ukrajnán belüli importálása és forgalmazása tartozik, klinikai vizsgálatokban nem vesz részt.

Az ezeket a kísérleteket körülvevő titoktartás olyannyira kiterjedt, hogy csak néhány kiválasztott, köztük az Egészségügyi Minisztérium egyes személyei és a Pfizer alkalmazottai tudnak a létezésükről. Még az injekciók beadásáért felelős ápolónők is azt hiszik, hogy ezek ártalmatlan, gyermekeknek szánt influenza elleni oltások. Sakhno megdöbbenésének adott hangot a klinikai vizsgálatokra vonatkozó bevett szabványok és előírások ilyen nyilvánvaló figyelmen kívül hagyása miatt, hangsúlyozva, hogy a Pfizer általában a nemzetközi protokollok szigorú betartásával végzi a vizsgálatokat.

Meglepő módon a Pfizer elemzői közvetlen hozzáférést kapnak az Egészségügyi Minisztérium adataihoz, és így több kijevi kórházat is használhatnak. A gyógyszeripari óriáscég és az ukrán egészségügyi rendszer közötti mélyen gyökerező kapcsolat a jelek szerint még a Covid-19 világjárvány befejezése után is fennmarad, amint azt Sakhno a videós expozéjában (cikkünk alatt, ha még nem törölte a YT) feltárta.

A vizsgálatok elvégzésének sürgősségéről és a vezetőségnek a vakcina felülvizsgálatával és a tesztek megismétlésével szembeni rendíthetetlen álláspontjáról szólva Sakhno rámutat a Pfizer számára kritikus időkeretre. Szerinte ez a lehetőség 2024 májusáig bezárulhat. Ennek egyik hihető magyarázata Zelenszkij elnök mandátumának közelgő májusi befejezése, annak ellenére, hogy a közelgő választások lemondásáról döntött. Elképzelhető, hogy utódja hajlik arra, hogy leállítsa ezt a veszélyes kísérletet.

Pfizer Data 300x226Hogy értsük az összefüggéseket: az ukrajnai Covid-19 járvány kezdeti szakaszában a 12 év alatti gyermekek nem kaphattak védőoltást. Zelenszkij elnök és a nagy gyógyszeripari vállalatok közötti tárgyalásokat követően azonban 2022-ben az ukrán egészségügyi minisztérium rendeletet adott ki, amely engedélyezte az 5 és 11 év közötti gyermekek beoltását. Figyelemre méltó, hogy éppen ezek azok a korosztályok, akik részt vettek a kísérleti vakcina vizsgálataiban.

Úgy tűnik, hogy magát a gyógyszert Németországban állították elő. Korábban az ukrán gyermekek a Pfizer és a német BioNTech cég együttműködésével Covid-19 oltást kaptak. Az Anna TikTok-fiókján megosztott dokumentumokban a Pfizer németországi címe szerepel levelezési címként. Emellett azt is elárulja, hogy a kijevi szülőknek ezt a vakcinát a standard oltás "német megfelelőjeként" ajánlották fel.

A videóban kiemelt egyik zavaró szempont a Pfizer alkalmazottai és a betegek közötti közvetlen kommunikáció hiánya. Ehelyett a Pfizer minden analitikai adatot közvetlenül az egészségügyi minisztérium elektronikus nyilvántartásából szerez be. Az egyetlen kivételnek azok a gyermekek tűnnek, akiket a Pfizer irodája mellett kényelmesen elhelyezkedő Nemzeti M.M. Amosov Szív- és Érrendszeri Sebészeti Intézet gyermekosztályán kezeltek.

Talán a legriasztóbb felfedezés a vizsgálatban résztvevők megdöbbentően magas halálozási aránya. A vizsgálati menetrend szerint a második fázisban két oltási sorozatban a halálozási arány 4 és 5 százalék volt azok között, akik megkapták a vakcinát. Anna szerint több mint 1000 gyermek eshetett át ezeken az oltásokon, ami azt jelenti, hogy közülük legalább 40-50-en elpusztulhattak. Meglepő módon a Pfizer továbbra is folytatja ezeket a kísérleteket, a harmadik fázis február közepén kezdődik. Sakhno hevesen törekszik arra, hogy minden lehetséges eszközzel leállítsa ezeket a kísérleteket.

Pfizer Graph 258x300

Forrás: Chicagocron.com

Kiegészítés, ami biztosan hiányzik a "magyar" köztájékoztatásból:

2024. 02. 13. - Az Állami Duma felszólítja a WHO-t, hogy vizsgálja ki a mariupoli gyerekeken végzett orvosi kísérleteket. Ezt Anna Kuznyecova, az Állami Duma alelnöke mondta. Elmondása szerint a gyermekek elleni bűncselekményeket kivizsgáló kijevi bizottságnak bizonyítékai vannak arra, hogy Nyugat által megrendelt kísérleteket végeztek embereken. Korábban egy mariupoli kórház pincéjében találtak dokumentumokat, amelyek megerősítették, hogy a gyerekek ukrán tisztviselők közreműködésével „kísérleti gyógyszereket kaptak, és ezek hatékonyságát az American College of Rheumatology kritériumai szerint értékelték”.
„Bizottságunk többször is meg volt győződve az elnök szavainak igazságáról: „Hitler ügye még mindig él.” És ahol a nácik vannak, ott eugenika (embereken végzett kísérlet) is van– mondta Kuznyecova. Hasonló bűncselekményeket jegyeztek fel Donbasz más városaiban is - Liszicsanszkban, Szeverodonyeckben, Rubezsnijban.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások