20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 augusztus 10, hétfő

Parancskövetők

Szerző: Árvai Attila

..."a minket rabszolgaságba kényszerítő csapat önmagában olyan gyenge, hogy egy jól képzett bokszoló körülbelül negyed óra alatt péppé verné azt a maréknyi megkeseredett vénembert, akik mindezt irányítják."

Társadalompszichológia és a többszintű mentális hadviselés módozatai.

Világunkat nem a gonosz, a sátán, vagy a piramis csúcsán dorbézoló, ördögi terveket szövögető gyilkos, pszichopata csapat fogja kivégezni, hanem azok, akik követik parancsaikat: az ostoba szabály és parancskövetők.

Ezzel a gondolattal indítom új cikkemet, mely több fontos témát is taglal.

Az emberek tudatalatti programozása folyamatos, és szinte minden héten új elemmel bővül. Egy előlünk rejtett forgatókönyv pontjait valósítják meg, mely igen részletes parancsokat tartalmaz:

Országok színezése, beutazások szűkítése, ellenőrzése, különböző értelmetlen nyomtatványok kitöltésére kötelezés, testhőfok, lázmérés, kényszerű tesztelés, karantén, kötelező maszkhordás, (a pofa be! parancs szimbóluma) távolság, és a legagyafurtabb korlátozások, pedig járvány, a Kalahári sivatag híres délibábjában sincs sehol, nemhogy körülöttünk.

Hírverés, félreinformálás, rémhírterjesztés annál inkább, a média teljes bevonásával.

Jól sejtettem, nem ússzuk meg ezt a nyarat nyugodtan, valakik mindenáron egy mindentől rettegő masszát akarnak alakítani belőlünk.

Eddig elég jól haladnak vele.

Egy jó dolgában, gonoszságában megháborodott, pszichopata kis csoport sátáni agymenését kényszerítik ránk, akik sajnos az egész világra hatással vannak.

Ami jelenleg folyik, semmilyen egyéb célt nem szolgál, mint, adott időegységen belül: az emberiség jelentős hányada önként mondjon le személyes szabadságáról, mozgásteréről, és kritikai önállóságáról. Ezt a legkülönbözőbb értelmetlennek látszó szigorításokkal, korlátozásokkal kívánják elérni.

Mentális hadviselés, a társadalmak módszeres, lelki megtörése, hogy egy adott pillanatban bármire hajlandó legyen, csak reményt lásson régi élete visszakapására. Ezt addig lehet fokozni, míg az emberek könyörögni fognak bármilyen megoldásért, ami visszahelyezi őket oda, ahonnan az egész elindult.

(természetesen senkit és semmit nem fognak visszahelyezni a kiindulópontra többé, de a reményt táplálni kell az emberi pszichében, különben veszíthetnek)

A hadműveletek csúcspontja pedig az lesz, mikor a rettegéssel zombivá tett tömegek, külön felszólítás nélkül állnak be az oltópontokon a sorba, mert abban bíznak, azzal végre kiválthatnak minden rájuk rótt szenvedést. Sajnos tévednek, mert ennek épp az ellenkezője fog történni, akkor kezdődik az igazi pokol.

Minden, ami most történik velünk egyetlen nagy ördögi cél felé halad, az emberiség jelentős részének kiírtása, illetve a maradék "nyersanyag" rákötése a mesterséges intelligenciára. Első körben a hiszékeny, minden hivatalos forrást benyaló, parancskövető rétegeket távolítják el, azután jönnek azok, akik ellenállnak a népességgyérítési projektnek: őket majd fenyegetik, kirekesztik, szankcionálják.

Úgy puhítanak, érlelnek minket, mint a sajtmesterek a világ legjobb sajtjait.

Végül az egész emberiség egy beérett, szagos sajtrakás lesz, ami szétfolyik az asztalon, mindenféle önállóság nélkül. Onnantól már azt tesznek velünk, amit csak akarnak.

Ugye azzal már mindenki tisztában van, hogy az úgynevezett "tesztelés" valójában egy DNS mintavételi eljárás?

Talán jogos a kérdés: mi köze ennek bármilyen vírushoz, és milyen céllal (jogon) vesznek le DNS mintákat az emberektől? (tudtukon kívül)

Minden esetre, a kvantumtechnológiás vakcina működési mechanizmusa szorosan kötődik az emberi DNS lánc természetéhez és tulajdonságaihoz.

Ugyanis éppen azt manipulálja, alakítja. A többit már nem nehéz kitalálni. (ebbe most nem megyek bele részletesen)

Jó hír: Európa ébredezik, Németországban jelentős megmozdulások voltak pár napja.

Ami fontos még: a minket rabszolgaságba kényszerítő csapat önmagában olyan gyenge, hogy egy jól képzett bokszoló körülbelül negyed óra alatt péppé verné azt a maréknyi megkeseredett vénembert, akik mindezt irányítják.

Egyetlen dolog miatt van esélyük nyerni: a retardált parancskövetők miatt, akik vakon teljesítik a legbizarabb utasításokat is.

Ők fognak magukkal rántani minket is, ha nincs szerencsénk.

Mondj nemet az esztelen és értelmetlen parancsokra.

Ne menj vakon, a végzetébe sétáló tömeg után. Ha elegen leszünk, van esélyünk.

Ne légy egy gondolkodni képtelen, ostoba parancskövető.

Ezzel sokat segítenél magadon és a családodon.

 Árvai Attila ©2020-08-04

Beküldte: Tharan Marianne

Hozzászólás  

#2 LÁZADÁS AZ ORBÁN-TERROR ELLEN!!!PáLoS TReND 2020-08-12 13:37
GYERE VELÜNK AZ ORBÁN-TERROR ELLEN!!!
SZIMPÁTIA-TÜNTETÉS LESZ A FIDESZ-KORMÁNY ÖSSZEVERT HÖLGY-ÁLDOZATÁÉRT: OROSZ BERNADETTÉRT!!!
Ötmilliós kártérítést követel Orosz Bernadett-től volt barátja, a fideszes agresszor szex-ragadozó vadállat, aki brutálisan összeverte és megalázta női mivoltában: A "CSALÁDBARÁT" FIDESZ-KORMÁNY AKTÍV TÁMOGATÁSÁVAL!!!
www.youtube.com/watch?v=38xDYE9iRgk&t=27s
index.hu/.../orosz_bernadett_kapcsolati_eroszak_karteritesi_per
#1 Kapcsold ki! Nem maszk, hanem füldugó!R Zoltán 2020-08-11 22:47
Nézd és hallgasd meg okvetlen! "ilyen egy igazi lelkiismeretes ORVOS"

Tudományos konferencia! 2020-021

Magyar orvosok és egészségügyi dolgozók a tisztánlátásért (MOET)
Fórumot biztositani azoknak a független szakembereknek és tudósoknak akik segítenek megérteni a SARS COV2 vírus elterjedése miatt létrejött elsô járványhullám orvosi és államigazgatási kezelésének hiányzó tudományos hátterét, alternativát nyujtanak atudománytalan , félrevezetô,
pánikkeltô információk helyett. ...

www.youtube.com/.../

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások