20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 szeptember 02, szerda

Alternatív jövő

Szerző: Árvai Attila

Az alábbi sorok egy olyan alternatív jövőt mutatnak, mely mint lehetséges valóság, tulajdonképp itt liheg a nyakunkban.

Egyáltalán nem biztos, hogy ez fog történni, senki ne vegye készpénznek, csupán előttem kezd kirajzolódni egy olyan jövőkép, amit nyugodtan nevezhetünk "fikciónak".

Nem kell hinned benne, sőt el sem kell hinned, mi-több, kérdőjelezd meg.

Mondd azt: "ez nem fog megtörténni, mert addigra felrezeg az emberiség, ébred, tesz és szabadul". - úgy legyen!
(én, a magam részéről valahogy nem hiszek abban, hogy ülünk a seggünkön, mennyországot vizualizálunk, és ezzel megnyerjük a háborút. Nem. Itt már tenni kell, nem képzelődni, csak úgy van esélyünk)

Most viszont kendőzetlen nyerseséggel festem le alább, mire számíts, ha a szeretetrezgés, sok meditáció, hit, a jóban való megingathatatlan bizonyosságod és a tétlenség mégsem lenne elég.
Lehet szörnyülködni, kitagadni, "nem olvasni", tiltani, szidni engem, ettől még leírom amit jelen helyzetben kötelességem leírni, mint írónak.

A következő 1 - 2 év prognosztizálható történései alapvetően fogják átalakítani az egész világot. (Magyarországot is)

Miért minden országot?

Egyszerű: mert az egész bolygót egyetlen szobából irányítják, azért.

De menjünk tovább

A következő félévünk másról se fog szólni, mint a járvány második hullámáról, a fertőzöttekről, korlátozásokról, maszkokról, és minden olyan intézkedésről, ami totálisan megnyomorítani hivatott egyszerű kis életünket.

El fogják érni, hogy szó szerint beleőrüljünk ebbe a világméretű hazugságáradatba, mikor már a reggeli pirítóson is vírusokat fogunk látni.

Mivel - az egy hónappal ezelőtti előrejelzésemhez híven - ma már jóformán minden második hír arról szól: "mindenkit muszáj lesz oltani" - így ezt el is fogják érni, bele fogják beszélni az emberekbe. (médiapropaganda) mostantól mindenhonnan azt fogod hallani: "oltás, oltás" - "addig lesz járvány, ameddig be nem oltanak mindenkit" - és ezekhez hasonló szlogenek.
De ha ez nem lenne elég, jönni fog a kényszeroltási törvénytervezet is, melyből nem sokára végrehajtandó törvény lesz.

Így aztán végül is, majdnem mindenkit oltani fognak: meditálókat, szeretetrezgésűeket, lázadókat, álmodozókat, szájhősöket, fotelforradalmárokat, irodistákat, utcaseprőket, nyugdíjasokat, szkeptikusokat, iskolásokat egyaránt és ez mindenkire hatással lesz. (mellesleg gyerekeinket épp most terrorizálják az iskolákban, egészségügyileg és mentálisan, ráadásul a szülők tudta nélkül is tesztelhetik őket, figyeljetek oda)

Az emberiség két részre oszlik: 1, akik semmilyen módon nem hagyják testükbe pumpálni a teszteletlen, kétes vakcinát, és 2, akik alávetik magukat a hatalom parancsának és kérdés nélkül tű elé állnak.

Akiket oltanak, (mint a marhákat szokták) nem sokáig húzzák.
Tengernyi szenvedés vár rájuk, majd a végén megváltó halál. (azt már pontosan tudjuk, hogy egy bizonytalan hátterű, génbázisú kísérleti vakcinával akarnak oltani, ami egyértelműen megváltoztatja az emberi genom természetét. (professzorok mondják, nem én) Ez már eleve rosszul hangzik, de hogy mit okozhat?

Nem orgazmust, az biztos, mert ha csak azt okozna, én is kérném)

Akiket pedig nem tudnak oltani, azokra kalandos élet vár, mivel potenciális célpontokká válnak.

Vadászni fognak rájuk, begyűjtik, kényszeroltják őket, vagy eltüntetik örökre. Ha beindul a húsdaráló, kevesen menekülnek, ezt sokan nem hiszik el, pedig egyre közelebb van. (mit gondoltok minek ez a rengeteg stadion, mikor igazából nem is létezik a magyar futball, csak papíron)


De az is lehet, hogy lefekvés előtt esti mesét olvasnak nekik, és múzeumlátogatásra hordják őket, nehogy sérüljön a lelkük, a durva begyűjtés miatt.

Mégis, az előjelek alapján mire számítunk emberek? - csak kérdem.

Rózsa és bormámoros esküvőre?

Vagy, hogy lábfejünket mentaolajjal kenik meg, homlokunkra levendulás csókot nyomnak, aztán kivisznek megpisiltetni mielőtt eltesznek aludni? Erre számítunk?
Ez reális lehetőség azok után, amiken eddig túl vagyunk?

És ha nem, akkor vajon mi következhet?

Egyszerű: rákényszerítenek minket arra a luciferánus agyrémre, amit hosszú évekkel ezelőtt már kidolgoztak számunkra.

Emberi mivoltunkat teljesen megszüntetik, kiölnek belőlünk minden fényt. (sok filmben láthattuk, magát a mostani járványt is)

Ami az emberiségből az oltások után marad, egy zombi-robot valami, s ha nincs rá szükség, egyetlen kattintással kiiktatnak. Az is véletlen lenne, hogy az elmúlt 15 évben több száz zombis filmet láttunk, ahol szédelgő ronda zombik embereket esznek?
Ezek sajnos mind üzenetek voltak, de mi mesének hittük.
Egy lehetséges zombi apokalipszist mutattak. Talán véletlenül?

Előző cikkeimben elég egyértelműen mutatom, hogy komoly professzorok szerint sem volt semmilyen járvány, akkor miért erőltetik ennyire az oltást?
Mi ellen és mire?
Nyilván okkal, amit nekünk hazugságokra hivatkozva akarnak beadni.

Te elhiszed, ezzel nekünk jót akarnak?

Mikor az oltóanyaggyártó cég tulajdonosa 15 éve arról pofázik, hogy: "túl vagyunk népesedve és ezt oltásokkal lehet csak megoldani"?
Ráadásul ettől az embertől rendelte be jóformán az egész világ azt a szart, amivel oltani akarnak... Nem tudom, nem gyanús?
Mert számomra teljesen egyértelmű mi a cél. Drasztikus népességcsökkentés várható minden országban.
Még valami: szerintem a jelenlegi amerikai elnök nem "világmegmentő", ahogy sokan hiszik. Viszont jó "színész" . (hátha tévedek)

Illesszük már össze a fejünkben azt a bizonyos puzzle- t emberek. "pesszimista" vagyok? - tudom, többször hallom, de nem.
Csupán realista.
Az október, november és a decemberünk kritikus lesz, minden szempontból. Borzasztó dolgok vannak kilátásban, készüljetek lelkileg, élelmiszerrel és minden ilyesmivel.
(szerintem, de mindenki azt tesz amit jónak lát)

Lehet ennek más vége is.
Bőség, boldogság, egészség, jólét, igazság.
Kérdés, cselekszünk- e időben?

A lényeg: vagy megakadályozzuk közösen ezt a "szép jövőt", és teszünk valamit, mert a legutolsó pillanatban vagyunk, vagy sodródunk tovább...

Egy dologban azonban már most is teljesen biztos vagyok: az oltások után, már semmit nem fogsz tudni tenni. Ott véget ér a lehetőség és az emberi életnek nevezett jelenlegi színjáték is.

//a fenti leírás csupán fikció, minden egyezés a valósággal, csak a véletlen műve lehet //

Árvai Attila író
Beküldte Antal Miklós

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló