20230925
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2021 május 05, szerda

Jogod van tudni a tényekről

Szerző: Tények

Kedves doktor urak és doktornők, van ebben egy ici-pici igazság??? Kedves Patikusok, Ti is képesek vagytok ajánlani és eladni? ( a lelketeket?? )

Először is szeretném leszögezni, hogy amikről itt olvasni fogsz, azok nem vélemények, nem az én gondolataim, hanem TÉNYEK!

Az itt közzétett információk bizonyos emberek számára sokkolóak lehetnek, mások talán már tudnak némelyikről. Nem kívánok véleményt fűzni hozzájuk, mert mindenki le tudja vonni magának a következtetést.

A gyógyszeripar évi 1100 milliárd dolláros üzlet a világban, tehát az egyik legnagyobb üzlet. És azért szeretném megosztani veled ezeket, hogy egyrészt tanulj belőlük, másrészt felismerd, mi történik, amikor
rajtad próbálják meg alkalmazni.
Szóval íme néhány stratégia, amiket a gyógyszergyárak alkalmaznak a vevőszerzésre:

1. Stratégia: az egészséges határértékek leszállítása Például a vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint. Hogyan csinálnak pillanat alatt sok millió új beteget?
Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre. Mostantól, ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a betegségére És apránként csökkentik a határértéket évről évre! Ugyanezt csinálják a vérnyomással, a koleszterinszinttel stb. Kiválóan működik, mert máris van több millió új beteg, akiknek el lehet adni gyógyszereket jó magas profittal.

2. Stratégia: az egészséges táplálkozás manipulálása Mivel az emberek egészségesen táplálkoznak, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik felfedezik például azt, hogy az amúgy egészséges só fogyasztása káros, és le kéne csökkenteni a napi bevitelét. Az állami hivatalok pedig gondolkodás nélkül intézkednek, hogy csökkentsék a só fogyasztását például az iskolákban. A gyerekek máris kevesebb sót esznek, és mivel a sóhiányosembereknek gyakrabban van fejfájásuk, el tudnak nekik adni például fájdalomcsillapító gyógyszereket.
Ugyanezt eljátszották a magas zsírtartalmú ételekkel is, és még sorolhatnám.

3. Stratégia: konkurencia hatástalanítása 3/1. konkurencia hatástalanítása állami hivatalok által. Csak egy példa: jogilag kizárólag gyógyszerre mondhatod azt, hogy attól meggyógyultál... Ez azért is ellentmondásos, mert ott van például a skorbut betegség, amit már az orvosok is elismernek a C-vitamin hiánybetegségének. Ebből következik, hogy ha nem eszünk C-vitamint, előbb utóbb skorbutban meghalunk. De ha már megvan a skorbut, csak még kezdeti fázisban van, és időben szedünk rá C-vitamint, akkor még meggyógyul - nem?
Na mindegy. Mindenesetre ilyent tilos mondani valamiért.

3/2. eset: konkurencia hatástalanítása: az egészséges koncentráltélelmiszerek (táplálék kiegészítők) Már nagyon sok MLM rendszerben forgalmazott egészséges készítmény van, amiktől emberek egészségesebbek lesznek. Ez profit kiesést jelent gyógyszergyárak számára. Ezért amelyikről csak tudják kiderítik, hogy káros, és betiltatják. Ha árultál már valaha táplálék kiegészítőket, tudod miről beszélek. És valószínűleg azt is tudod, milyen akadályokat kell leküzdened a gyógyszermaffiával azért, hogy forgalomba tudj hozni egy egészséges készítményt. (Miközben az alkohol, a dohányzás, illetve a gyógyszerek, amelyek mellékhatása közt szerepel a hirtelen halál, gond nélkül árulhatók. Azokkal semmi probléma, de egészséges élelmiszert azt ne.)

3/3. eset: konkurencia hatástalanítása: vitaminok Mivel túl sok vitamint szednek az emberek, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik meghatározzák a vitaminok napi bevitelének határértékeit és azokat állami hivatalokon keresztül elfogadtatják és betartatják. Ne egyenek már olyan sok vitamint az emberek, mert még a végén egészségesek lesznek, és ez csökkenti a gyógyszergyárak bevételét. De van erre sokkal durvább példa is.

Ott van például a B17 vitamin, ami valamiért nem szerepel a vitaminok általánosan elfogadott nemzetközi osztályozásában. Bár az "A világ rák nélkül" könyv teherautónyi bizonyítékra derít fényt arról, hogy a rák gyakran valóban a B17 vitamin hiánybetegsége, épp úgy, ahogy a skorbut a C-vitamin hiánybetegsége...

Na most mint  szerkesztő szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy a rák kialakulásáért felelősek ennél lényegesen dominánsabb okok is. Többek között a lelkünktől való elszakadás eredménye, vagy az éveken keresztül ápolt gyűlölet és harag eredménye, gyermekkori elfojtott sérelmek következménye, vagy gyerekek esetében pedig a magzati korra lehet visszavezetni, amiért a szülők a felelősek.

...De amikor B17 vitaminról megkérdeztem egy onkológust (rák orvost), azt a választ kaptam, hogy B17 vitamin nem létezik, és az egész egy nagy baromság.
Mivel a könyv szerint B17 vitamin legnagyobb mennyiségben a sárgabarackmagban található, megkérdeztem róla az onkológust, aki a következőt mondta: a sárgabarackmag mérgező! Mondom neki: Doki, 20-at eszem naponta!!! Na, arra nem tudott mit mondani. (Gondoltam magamban, ennyit az orvostudomány álnéven futó gyógyszermaffiáról.)

Nyilván, ha a gyógyszermaffia beismerné, hogy a rák gyakori esetekben tényleg a B17 vitamin hiánybetegsége, az évi 100 milliárd dolláros rákbiznisz egyik napról a másikra történelem lenne, mivel nem lehet monopolizálni a sárgabarackmagokat, se a B17 vitamint, se azt a másik 1400 természetben előforduló élelmiszert, ami még tartalmazza. Tehát az információ hatástalanítása egyértelműen anyagi érdek a gyógyszermaffia számára, akik mellesleg tenyerükön hordozzák az orvosok tananyagait is.

4. Stratégia: Betegségek kitalálása - Nem vicc!!! Erre csak egy megtörtént esetet szeretnék megosztani veled, bár sok van belőle. Ez a példa nem a kitalált betegségekre árult védőoltásokkal kapcsolatos, bár azok is ide tartoznak. A példa, amit mondani fogok sokkal durvább azoknál! A sztori röviden: Az 1990-es évek elején Amerikában a gyógyszergyárak vezetői összeültek, ahol a jelmondat a következő volt:
Ki kell terjesztenünk a piacunkat a gyerekekre, mivel ők még kihasználatlan piacot képeznek. Majd meghívtak pszichiátereket, amit aztán nem követett semmilyen tudományos vizsgálat. Egyik napról a másikra gyerekek több mint 10 százalékát hiperaktívnak diagnosztizáltákMi volt a megoldás?

Természetesen gyógyszerek, mégpedig pszichostimuláns drogok, például: Ritalin, Concerta, Methylin, Equasym XL, hogy néhány márkát említsek. Ez 69 milliárd dollárt hozott annak a pár gyógyszergyárnak. Hogy volt-e mellékhatása ezeknek a drogoknak?
Persze! Bár azokat elfelejtették előre közölni az orvosokkal, és betegekkel. Mellékhatás volt például az eset, amikor a kisfiú egyszer csak minden ok nélkül leszúrta a saját apját tévénézés közben, majd pár nappal később öngyilkos lett. Szintén mellékhatás volt az, amikoraz egyik gyerek fegyverrel ment iskolába, ahol 14 embert minden ok nélkül lelőtt, majd öngyilkos lett.

Hihetetlen?

Dokumentumfilmek készültek róla valódi orvosokkal, szülőkkel, kiszivárgott felvételekkel arról, hogyan kenték a gyógyszergyárak a hatóságokat azért, hogy mindezt engedélyezzék.

Zárásképp szeretném még egyszer leszögezni:

Amit itt megosztottam veled, azok nem az én véleményeim, hanem TÉNYEK! Nem kívánok hozzájuk véleményt se fűzni, mivel Te is le tudod vonni a következtetéseket.

Ahogy Shakespeare is mondta, az igazság előbb utóbb úgyis kiderül, s akkor vége a játéknak..."

A szöveg írója: ismeretlen 
Beküldte Encs Ilona Mária

Megnyitva 1314 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Jogerősen pert vesztett Kásler tárcája- Ki kell adni a nagy kórházkiürítés adataitR Zoltán 2021-05-26 08:57
Nem fogadta el a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése az Emmi fellebbezését, így ki kell adnia a 2020. áprilisi kórházkiürítést elrendelő dokumentumot a Magyar Helsinki Bizottságnak (MHB) – olvasható a szervezet honlapján.

AZ ADATOK TITKOLÁSÁT A KÁSLER MIKLÓS VEZETTE MINISZTÉRIUM AZZAL INDOKOLTA, HOGY A KÖZADAT NYILVÁNOSSÁGRA HOZÁSA VESZÉLYEZTETNÉ A JÁRVÁNY ELLENI VÉDEKEZÉST.

2020 áprilisában messzire visszhangzó hír lett abból a minisztériumi utasításból, amely szerint a kórházi férőhelyeknek előbb 50, majd 60 százalékát kellett kiüríteni a várható koronavírus-fertőzöttek számára, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy sok beteget egyik napról a másikra kitettek a kórházakból.

A Helsinki bizottság érvelése szerint ezzel százaknak, akár ezreknek korlátozták az élethez, emberi méltósághoz, valamint az egészségügyi ellátáshoz való alapjogát.

részletek:

magyartudat.com/.../

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások