20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 július 01, vasárnap

Mire képes a háttérhatalom?

Szerző: Jim Stone

Sokszor képtelenség felfogni, befogadni azokat a borzalmakat, amelyeket értelmes lények követnek el embertársaik rovására.  A szándékosan okozott tömegkatasztrófák egyike a fukushimai tragédia. Az eset tanusága, hogy a háttérhatalom bármire, így nukleáris eszközök korlátozott bevetésére is hajlandó uralma megtartásához és tervei megvalósításához. Az alábbiakban Jim Stone kutatásait közöljük, rövidítve.

A balesetnek álcázott nukleáris bűntény háttere

Miért kellett Japánnak bűnhődnie, milyen okok állhatnak a háttérben? A válaszok megvannak, csak rájuk kell találni és elengedni azt a képzelgést, hogy tájékozottak vagyunk. A tájékozottság a legutolsó dolog, amit szeretnének velünk kapcsolatban egyesek.

Fukushimával kapcsolatban fontos megérteni, hogy a "tájékoztató" szervezetek csak arról adnak hírt, amiről akarnak, pontosabban amiről szabad nekik. Gyakran a közismertnek tartott történelmi események sem úgy történtek meg, ahogyan azt a tömegembernek be akarják mesélni. Példák:

1. A Titanic jéghegy által történt elsüllyedését, mint véletlen balesetet ma mindenki tényként kezeli. Pedig elég furcsa hogy sem előtte, sem utána nem süllyedt el nagy hajó, sőt kicsinke sem jéghegy miatt az emberiség történelmében. Azoknak a túlélőknek a beszámolói, akik robbanásról számoltak be, nem kaptak helyet a sajtóban, de szívós kutatással fellelhetőek. Az egyszerű emberek nem is értenék, hogy miért kellett volna a Titanicot (akár jéghegy által, akár robbantásokkal) elsüllyeszteni, mert nem ismerik a történelmet.

federal_reserve_300Logikus elme azonnal látja, hogy a világ egyik sötét korszakának kezdete, a FED megalapítása miért történhetett meg 1913-ban, a Titanic elsüllyesztését követő évben. Nagyon sokan azok közül a befolyásos amerikai urak közül, akik a korábbi években a törvényhozásban eredményesen keresztbe tettek a jegybank törvénynek, "véletlenül" (meghívásra) az elsüllyeszthetetlen Titanicon utaztak. Az ő halálukkal elhárult az akadály az amerikai jegybanktörvény útjából, és minimális többséggel végre megszülethetett az emberiség sorsára nézve tragikus határozat.

A FED létrehozásától már gyerekjáték volt finanszírozni Oroszország megszállását és ateista hídfőállássá történő alakítását a Lenin félékkel. A FED-del a háttérben már ki lehetett robbantani a gigantikus profitot eredményező világháborúkat. A Titanic nem volt túl nagy ár, a kivitelezés egyszerű és aránylag olcsó volt a várható nyereséghez képest. Elég volt megvesztegetni néhány embert, elintézni, hogy kevés legyen a mentőcsónak és gondoskodni hasonló apró részletekről. Szerinted ez túl nagy ár a hatalomért és a több ezer milliárd dolláros haszonért? A hatalomért már 100 éve is képesek voltak embereket megölni!

2. Időben közelebbi példa a 2011 szeptemberi ikertorony merénylet, amelyet a tömegember felé mint terrorista merényletet tálalnak hivatalosan. Lehetnek valószínőleg többen is, akik elfogadják a hivatalos magyarázatot az ikertornyok épületeinek leomlására szeptember 11-én, valamint annak a 7-es épületnek az összeomlására, amelybe nem is ütközött gép. A hivatalos propaganda szajkózása ellenére ma már a többség tudja vagy legalább sejti, hogy a merényletet gazdag háttérhatalmi szervezetek követték el az amerikai kormány tudomásával, az amerikai polgári lakosság ellen. Persze azért kerestek is az üzleten, mert a bontásra érett épületek biztosítása több milliárd dollárt hozott a konyhára.

3. A Kurszk tengeralattjáró elvesztése balesetnek lett kikiáltva, hivatalosan egy torpedó robbant fel a béna személyzet miatt. Nos a torpedó stimmel, csak éppen úgy lőtték bele az orosz tengeralattjáróba oldalról - apró különbség. Az alábbi képeken a torpedó becsapódás helye és a robbanás következtében kettészakadt hajótest látható. Egy másfél milliárd dollárba kerülő atom tengeralattjáró kilövését megpróbálták véletlen balesetnek beállítani, ráadásul >100 ember is meghalt. Miért? A tömegembernek ilyesmit nem szoktak az orrára kötni, bólinthatunk megértően - miért ne lövöldözhetnék egymást, ha nincs jobb dolguk? A valódi kérdés persze az, miért vállalhatta fel ezt a népszerű Putyin elnök?

{japopup type="image" content="images/stories/kep-1/Fukushima/kursk.jpg" width="640" height="480" title="Kurszk torpedólyukkal" }kursk-300{/japopup} A megtorpedózott Kurszk tengeralattjáró

Folytathatnánk a megdöbbentő történelmi hazudságokat Pearl Harbourral és társaival, de minek. Elég azt megérteni, hogy a háttérhatalom, és a szolgálatában álló politikai hatalom nem őszinte velünk, egyszerű emberekkel. Azért nem őszinte, mert ha érdekei úgy kívánják, egyszerűen lemészárol bennünket, mint a vágóhidi sertést. Bocsánat, marhát (goyim) mert a sertés nem kóser. Sovány vigasz, hogy a zsidókat sem kímélik, abban a hitben, hogy a cél szentesíti az eszközt.

A fukushimai figyelmeztetés a fenti politikai „játékoknál” egy nagyságrenddel komolyabb. Nem csak az áldozatok száma miatt, hanem mert a "figyelmeztetés" Föld valamennyi országának szólt, és nem csak Japánnak: íme ez lesz, ha nem engedelmeskedtek! Ha megpróbáltok kilógni a sorból, és a népeteket, választóitokat próbáljátok szolgálni a háttérhatalom elvárásai helyet, számoljatok a következményekkel! Nem véletlen, hogy Merkel asszony, a pitiztethető pincsikutyák diszpéldánya is iziben leállíttatta a német atomerőműveket egy kis átvizsgálásra Fukushimát követően. Lehet, hogy vaj volt a füle mögött? 


Lássuk hát, mi is történt Japánban, és miért. Közismert, hogy a Japán diót viszonylag későn kezdték feltörni, ezért az európaiakat már évszázadok óta fertőző "KULTÚRÁT" csak viszonylag későn sikerült eljuttatni hozzájuk. Talán emiatt van, hogy a japánok morálisan és erkölcsileg még messze felette járnak azoknál a térségeknél, ahol az erkölcstelenség áldásos ideológiáit már évszázadok óta terjesztik. Bankrendszerüket ma már persze "ugyanazok" tartják kézben, és a biztonság kedvéért hatalmas amerikai katonai támaszpontok őrködnek az „egyensúly” fenntartásán. Japán az egyetlen nemzet, amelynek térdre kényszerítéséhez immáron második alkalommal vetették be az emberiség által kifejlesztett legpusztítóbb eszközt, a maghasadásos fegyvert.

A háttérhatalom meghosszabbított kezét Fukushima esetében nem az USA, hanem az izraeli terrorszervezetek képviselték. Izrael vezetői már közel vannak a hatalmi piramis csúcsához, és remekül felhasználják az évszázadok során engedelmessé formált alattvalóikat. [Szerk: Többek között a cionista izraeli vezetés próbálja a magyarokra is ráerőltetni a zsidózást, az antiszemitizmust és általában a gyűlölködést, ezért itt van egy veszélyes csapda! A felelősök elbújnak a többnyire mit sem sejtő kiszsidók mögé! Mielőtt valaki a zsidókat tervezi hibáztatni a fukushimai merényletért, kérjük gondoljon Vanunura és a többi névtelen zsidó hősre. Ők az emberség és az emberiség mellett álltak/állnak ki a világuralomra törekvő háttérhatalmi szándékok támogatása helyett, a kényelmes életüket börtön-, esetenként halálbüntetésre cserélve. ]

Mi vezetett a fukushimai terrorhoz?

Politikai előzmények

 1. 2010 február: Japán dúsított urániumot ajánlott fel Iránnak a békés célú felhasználáshoz – akkoriban politikai hadjárat és ideológiai háború folyt Irán ellen, az IAEA mögé bújva.
 2. 2010 március 11: pontosan egy évvel a katasztrófa előtt Japán egyet nem értését fejezte ki a palesztin területeken történő izraeli terjeszkedés miatt és KÖVETELTE a tervek megvalósításának leállítását.
 3. 2011 február 18-án Japán a történelem során először szavazott Izrael ellen egy ENSZ határozattervezet érdekében, a West Bank izraeli telepeinek további bővítése ellen.

Gyakorlati előzmények

 1. Az atomerőmű védelmét Fukushimában az aravai (Izrael állam) Magna BSP biztonsági cég látta el.
 2. Dokumentált tény, hogy a Magna BSP, amely korábban kizárólag az izraeli védelmi iparágban volt jelen, korlátlan hozzáférést kapott a Japán atomerőmű minden létesítményéhez és berendezéséhez.
 3. A Stuxnet vírust nem sokkal azután mutatták ki Japánban először, miután az izraeli biztonsági cég átvette a létesítmény felügyeletét.
 4. A biztonsági cég egy különös kamerát helyezett el a 3-as reaktorban. A kamera súlya 500 kg volt, és a fényképek alapján inkább egy nukleáris eszközre hasonlít. Valószínűleg az is volt, és fel is robbantották, az események vizsgálata alapján alappal kijelenthetjük.
 5. A március 11-i földrengés erőssége nem 9-es, hanem LEGFELJEBB 6.8-as volt a Richter skála szerint. Az USGS adatait meghamisították, és ezek az adatok mentek a tömegtájékoztatásnak. Ez a tény feltételezi amerikai szervezetek bevonását is, ami egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek.
 6. Pár héttel az ENSZ határozattervezet szavazása után, március elején a Magna cég 12 nem japán alkalmazottja visszatért Izraelbe. Mindez a cunami előtt 1 héttel történt.
 7. Utólagos esemény, de ide tartozik: A katasztrófát követően egy nagy csoport izraeli civilruhás szakember érkezett Fukushimába. Az ott dolgozók szerint semmi érdemlegeset nem végeztek azon kívül, hogy a számítógépes rendszerből eltüntették a Stuxnet nyomait, tehát a bizonyítékot.

[Szerk: Még a kevéssé zsidóbarát hungarista gondolatiság sem ismerte fel, hogy szándékos atomrobbantást és nagyarányú sugárfertőzést okoztak a terroristák. A köznapi vélekedés szerint szerencsétlen műszaki hiba történt, amelyet az erre a célra tervezett Stuxnet vírus okozott, és a cunami miatt meghibásodott hűtőmotorok okozták a katasztrófát. Jim Stone adatgyűjtéséből viszont úgy tűnik, hogy sem a robbanás, sem a cunami nem volt véletlen. Szándékosan okozták őket, sátáni módon megtervezve az egész aljas merényletet.]

A lenti fényképek tanúsága szerint az elkövetők nagyban játszottak, és ezért is buktak meg. Hasonló a helyzet, mint a new yorki ikertornyos merényletnél, ahol egy érintetlen ház is összeomlott a közelben történő repülőgépes becsapódás miatt – bukta a javából. Fukushimában meg a szorgos japánok éppen karbantartották a 4-es reaktort, amelyből hiányoztak a fűtőrudak. Hogy ezek után abban a reaktorban is robbanás következett be, az ugyanolyan vicc, mint a harmadik (7-es számú) épület összeomlása a 911-es merényletnél. Mindegyiket felrobbantották, emberéleteket nem kímélve.

{japopup type="image" content="images/stories/kep-1/Fukushima/Fukushima_unit4dome.jpg" width="483" height="879" title="IV-es reaktor karbantartás alatt"}

Fukushima_unit4dome_300

{/japopup} A IV-es reaktor karbantartás közben

A média által "felvilágosított" Átlag Józsit persze nem lehet holmi összeesküvés elmélettel megetetni, ő tudja, hogy az mese. A georgiai kőoszlopokat, amelyre több nyelven vésték rá a nem létező összeesküvéseket (pl. hogy a világ népességét hamarosan 500 millió főre csökkentik) valószínűleg pajkos diáklányok állították a spórolt pénzükön. Az olyan megfigyelések, melyek szerint a kőoszlopok felállításának a dátumától (1980.03.22) pontosan 11311 nap telt el a 11.3.11-es merényletig, nyilván a véletlenen alapszanak, mert a rádió és a TV már bemondták volna az igazságot. Vagy mégsem? Na mindegy,  nézzük tovább az érdekességeket Fukushimával kapcsolatban.

{japopup type="image" content="images/stories/kep-1/Fukushima/Georgiai_kooszlop.jpg" width="1004" height="753" title="Georgiai kőüzenet" }

Georgiai_kooszlop_300

{/japopup} Nagyításhoz kattints a képre

Fukushimában 6 reaktor van, amelyekhez 6 dízelgenerátor telep tartozik, egy rakás generátorral. Érdekes módon nem egy darab, vagy néhány generátortelep hibásodott meg, hanem az ÖSSZES dízelgenerátor az ÖSSZES (6) telephelyen. A dízelgenerátorok vízhatlan tartályokban voltak. Állítólag túl rövid volt a lélegeztető csövük, ezért károsította őket a cunami.  Biztos nem volt rajtuk elzárószelep. Persze ez az egész nem túl lényeges, hiszen a reaktorok hűtésének első biztonsági körét az elvezetett gőz működteti, tehát a raktoroknak akkor is hűtve kellett volna maradniuk, ha az összes dízel generátor megáll. Egyetlen probléma, hogy a szelepek, amelyek az áramoltatást szabályozták (volna) a Siemens SCADA rendszerét használták, amelyet az izraeli "biztonsági" szolgálatok által kifejlesztett Stuxnet program megbénított.

{japopup type="image" content="images/stories/kep-1/Fukushima/fukushima_turbina.jpg" width="1004" height="753" title="A turbina hűtőrendszere" }fukushima_turbina hűtése{/japopup} Nagyításhoz kattints a képre

A Stuxnet vírus röviddel az után bukkant fel Japánban, miután a nukleáris létesítmények védelmével megbízott izraeli biztonsági cég elkezdett ott dolgozni. Lehet persze véletlen, hogy ezek az izraeli biztonsági cégek vonzzák a bajt, ugyanis a 7/7-es londoni merényletek idején a Verint Systems izraeli biztonsági cég védte a Metro aluljárókat, és a 2001/9/11-es merényleteknél ugyancsak izraeli cégek dolgoztak a "terroristákat" gépre felengedő bostoni és new-yorki reptereken. Ja, és az ikertornyokban is. Ennek a pici országnak a világ ilyen sok helyén dolgoznak szorgos munkatársai? Vagy csak ott, ahol baj történik?

Egyszer sikerült megnézni egy (azóta eltűnt) képet, ami a cunami után, de még a robbanás előtt készült Fukushimáról. Elég nehéz rajta bármiféle kárt felfedezni, igaz, arra vigyáztak, hogy közeli képek ne jussanak el a nagyközönséghez. A dízel üzemanyag tartályok teljesen intaktnak tűnnek, semmiféle görbülés vagy nagyob kár nem látszott rajtuk. A tartalék akkumulátorok vasbeton védőburokban állítólag szintén tönkrementek, de ezt a nem is érdemes tovább elemezni, hiszen a Japánok nem hülyék. Biztosan a helyszínre tudtak volan szállítani és beüzemelni egy dízel szivattyút, csak hát nem ezzel volt a baj. Hát akkor hol van a kutya elásva?

A lenti (nagyítható) képeken kiválóan látszik, hogy a 3-as reaktor teljesen eltűnt, tehát amit március 14 után mondtak az emelkedő nyomásról, szennyeződés fokozódásáról, az komplett parasztvakítás. Ilyen mértékű kárt csak egy igen hatalmas robbanás okozhat, olyan robbanás, ami úgy fújta el a 2.5 méter vastag, acélszerkezettel megerősített betonfalat, mint a tollpihét. Vajon miféle robbanás lehet az ilyen? Netán nukleáris? Ezek a reaktorok azonban nem tudnak felrobbanni, bármilyen hihetetlen. Úgy vannak megcsinálva, hogy csak leolvadni tudnak, még a legnagyobb hiba esetén is. Lehet ugyan gomba alakú felhőt rajzolni Csernobil fölé, de ott sem volt, mármint atomrobbanás nem volt.

{japopup type="image" content="images/stories/kep-1/Fukushima/fukushima_felulrol.jpg" width="1091" height="753" title="A katasztrófa helyszíne felülnézetből" }fukushima_felulrol_300

{/japopup} Nagyításhoz kattints a képre

Mielőtt belebonyolódnánk valami csúnya összeesküvés elméletbe, amiről minden felvilágosult tv-néző tudja hogy ökörség, vegyük szemügyre az alsó képen látható "biztonsági kamerát". A rossz nyelvek szerint egy biztonsági kamerának a XXI. században már nem kellene fél tonnát nyomnia, és az sem igazán szép tőle, hogy ennyire hasonlít egy nukleáris bombára. Úgy látszik, a  biztonságnak ára, pontosabban súlya van.

{japopup type="image" content="images/stories/kep-1/Fukushima/fukushima_biztonsagi_kamera.jpg" width="1125" height="499" title="Az izraeli cég biztonsági kamerája" }fukushima_biztonsagi_kamera_300
{/japopup} Nagyításhoz kattints a képre

Stuxnet ide, nukleáris, pontosabban biztonsági kamera oda, van egy megdönthetetlen tény: a cunami. Mert cunami, az volt. Szerencsére vannak, akik nem néznek elég ValóVilágot, hanem helyette gondolkodnak. Jim Stone is így tett, és nagyon elcsodálkozott, amikor a pusztító, 9-esnek híresztelt földrengés hatásait tanulmányozta. Egy ekkora földrengés 1500 kilóméteres körzetben képes komoly károkat okozni, ám Japán partjainál, alig 30 kilóméterre az epicentrumtól, még holmi vacak faházak sem voltak hajlandók összedőlni, az épületek mind remek állapotban várták a cunamit. Azt a cunamit, amelyre igazság szerint nem számítottak, mert a primitív japán műszerek csak 6.6-os erősségű földrengést regisztráltak, ami viszont nem szokott cunamit okozni.

{japopup type="image" content="images/stories/kep-1/Fukushima/Fukushima_meroallomasok_eredmenyei.jpg" width="660" height="498" title="A közeli mérőállomás hiteles adatai" }Fukushima_meroallomasok_eredmenyei_300
{/japopup} Nagyításhoz kattints a képre

Honnan ugrott elő tehát ez a cunami, ha nem a földrengés okozta? Ekkora cunamit nem okoz akármi, ehhez legalább egy tenger alatti nukleáris robbantás szükséges. Ilyet meg már csak nem tesznek, hogy fent is robbantanak egy pár "biztonsági kamerát" meg lent, a tenger alatt is? Valószínűleg nincs is szükség ilyesmire. Titkos, de persze kiszivárgott katonai technológia alkalmas arra, hogy földrengést, tengerrengést okozzon. Sokan emlékeznek még arra a "mókás" történetre, mikor az amerikai katonák a tahiti földrengés előtt jeleztek otthon maradt szeretteiknek, hogy nem kéne melegíteni a steak-et, mert előbb elugranak segíteni tahitiba az ottani földrengés károsultaknak. Pech, hogy ez kb. 24 órával a földrengés ELŐTT történt.

A cunamit tehát feltehetően mesterségesen  hozták létre, olyan fegyverrendszerrel, amelynek léte még nem publikus. A cunami elfedésére kitalálták a 9-es földrengés fedősztoriját, amelyet nem nehéz megcáfolni, ha valaki veszi a fáradtságot és utánanéz. Vannak olyan források is (pl. Nick Kollerstrom) amelyek szerint a Stuxnet a cunami előtt már kb fél órával aktíválódott, azaz úgy tűnik, mintha valakik előre tisztában lettek volna az esemény sorozattal. 

A fukushimai balesetet követően a cunamik által ritkán veszélyeztetett Németország hirtelen leállította valamennyi, 1980 előtt épült atomreaktorát. Valószínűlega Stuxnet még biztonsági kamerák nélkül is kellemetlen meglepetéseket tud okozni, de a találgatás nem a mi feladatunk. A valódi kérdés az, hogy ha valóban nukleáris terrorcselekmény történ Japán kárára, akkor Japán miért nem sietett ez nyilvánosságra hozni? Nem ez lett volna a logikus? Talán igen.

Mi történt Fukushimában

A bestiális bűncselekmény elkövetői nyilván nem fognak a közvélemébny elé állni és töredelmes beismerő vallomást tenni, ez nem szokásuk. Jim Stone szerint az események ismeretében a következő forgatókönyv valószínűsíthető:

 1. Japán dúsított urániumot ajánl fel Iránnak, amit azonnali izraeli reakció követ.
 2. A biztonsági cégnek álcázott izraeli fedővállalatok egyikét sikerül beszerződtetni a Japán nukleáris létesítmények védelmére. A korlátlan jogosultsággal rendelkező csapat bejuttatja a vírust az erőmű rendszerébe, biztonsági kamerákat telepít, köztük néhány álcázottat, amely valójában nukleáris bomba. Biztosítják, hogy az erőmű megbénításához szükséges vezérlés távolról is eljuthasson a vírushoz.
 3. Miután mindent lerendeztek, eltűnnek a helyszínről vissza Izraelbe, és csak a Japán alkalmazottaik maradnak a helyszínen, akik nem tudnak semmiről. Megkezdődik a várakozás egy valódi földrengésre, amely Japán esetében nem igazán ritka - több száz rengés van évente.
 4. Dávid Izarelben megkapja az értesítést, hogy szeizmikus esemény van készülőben Fukushima térségében. Dávid megnyomja a gombot, és bumm, már indul is a cunami a tenger alatti nukleáris robbantás következtében (az sem kizárt, hogy maguk a rengések is mesterségesek voltak, nem mindenki szeret várni). A Stuxnetet utasítja a szelepek elzárására, így a reaktorok hűtése megbénul.  
 5. Mikor lemegy a cunami, utasítást ad a biztonsági kamerának a benne elhelyezett nukleáris töltet felrobbantására.
 6. Az izraeli miniszterelnök felhívja japán kollégáját, és közli vele, hogy "ezt kapd ki, b... meg" továbbá van még néhány hasonló meglepetésük a Japán partok mentén előkészítve. Ha nem működnek együtt velük a továbbiakban, azokat is felrobbantják, és Japánból egy temető-szigetet csinálnak 24 órán belül. Japán részről erre bizony csak egyféle választ lehetett adni.

MIelőtt valaki teljesen lesöpri az elképzelést az asztalról, érdemes figyelni az apró tényekre: a 4-es reaktor annak ellenére robbant fel, hogy nem voltak benne fűtőrudak. Bár a leálló hűtés miatt mind a 6 reaktor veszélyeztetve volt, csak azok robbantak fel, amelyekben a biztonsági kamera elpukkant különös, gomba alakú felhő és jelentős sugárszennyezés kíséretében.

Japánban a Fukushimai katasztrófa még nem ért véget, sőt a sugárzás egyre fokozódik. A sugárszennyezés már az USA nyugati partjait is elérte. Nem csak a tengeri sugárszennyezés jelentős, hanem a szárazföldi is. Az élelmiszerekben nem egyszer a határértéket többszörösen meghaladó sugárzást mérnek. 

Ha a Fukushimai sugárszennyezés súlyosságát a csernobilhoz hasonlítjuk, akkor az okozott környezeti sugárszennyezés már most legalább 4-szerese a csernobilinek. Hivatalosan. Hogy nem hivatalosan mekkora a baj, azt talán soha nem fogjuk megtudni...

Ajánlat

1. Nagyfelbontású képek Fukushimáról

2. Benjamin Netanyahu nukleáris robbanószerkezet csempészési ügye (vajon mire kellhetett a robbantó szerkezet?)

Hozzászólás  

#15 KérésVarhelyi Csaba 2019-06-19 11:19
Szeretnék kérni pearl harbor-ról cikket vagy videót köszönöm
#14 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2017-04-10 11:07
Közzétett feljelentés, mint új tüntetési tematika is Iratjel: kozzetettfeljelentes170410

NÉPIRTÁSBAN ÉS HAZAÁRULÁSBAN IS BŰNÖS MAGYARORSZÁGI KORMÁNYOK

Bizonyítás:
Nemzetközi szabadalmakat elnyert stressz hatás mérések pl. lásd a mellékelt mérőtér fotón, hogy a káliummal nem műtrágyázott növények túlélték, a műtrágyázottak nem élték túl a fóliaházi aszályt. A több tízezer parcellás szántóföldi méréseink alapján is ezerszázalékosan bebizonyosodott, hogy
a hazai kormányok aszálykár fokozó, kálisóval is kevert konyhasóval mérgeztetik a termőföldeket. Emiatt aszályos évben eladósodnak a földtulajdonosok és a hitelezőké lesz a termőföldjük. Közben ivartalanítják is a magyar tulajdonosokat az ingatlan öröklés megakadályozására, az élelmiszerek nátrium- és kálium tartalmának a nagymértékben megváltoztatásával (Nemzeti Stop Só Program, Menzareform, Chipsadó). A csökkentett nátriumtartalmú és növelt káliumtartalmú élelmiszerek életrövidítőek is. A szennyvizet tartalmazó csapvíz is életrövidítő. Az ezek által lerövidített életű magyarok nyugdíjbefizetései a kormányt gazdagítják. Folyamatosan hazudoznak a közmédiában. Az információért felelős Lázár János miniszter felelősségére pl. félmilliárd forinttal pénzelték a tiszta konyhasó helyett a patkányméreg kálisóval ételízesítésre felbiztató médiumokat. Lehetővé teszik, hogy nem magyar ukránok és izraeliek is felvásárolhassák a magyar termőföldet és egyéb magyarországi ingatlanokat az ide szült gyerekeik nevére. Állítólag már 1 millió ingatlan „üres”!
(A terroristák és Soros György elleni stb. cirkuszok a figyelem fentiekről elterelésre szolgálnak!)

Közzétett feljelentés az Alkotmánybírósághoz és az ORFK-hoz:
Nem csak a víz és sózásrontással folytatott népirtás miatt, de amiatt is fel kell jelenteni őket, mert nyilvánvaló HAZAÁRULÁS Magyarország területei külföldiek részéről felvásárolhatóvá tétele a korábbi Alkotmány és a jelenlegi alaptörvény szerint is.

Melléklet: 1. Antirandom mérőtér fotó, 2. INTERNETEN KÖZZÉTETT TÁJÉKOZTATÁS A RÁKBETEGEK ÉS MÉG NEM RÁKBETEGEK MENTÉSÉHEZ (Iratjel: rakbetegmento70409jj).

További részletesebb tájékozódási lehetőség: a konkrét bűnügyi bizonyítékok a www.tejfalussy.com honlap Videó, Email könyvek, MEHNAM, Tudományos kutató képzés on-line rovataiban és az e honlapon belül újra működő (korábban eltűnt) www.aquanet.fw.hu régi honlapon vannak közzétéve.

Verőce, 2017. 04. 10.

Jogos védelemként és megbízás nélküli kárelhárításként közzéteszi: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc oknyomozó mérnök, számos nemzetközi méréstudományi szabadalom feltalálója (Személyi szám: 1-420415-0215, an: Bartha Edit). Honlap: www.tejfalussy.com,
Email: , Telefon +36 20 218 1408.


feladó:
András Tejfalussy
címzett:
"Dr. Bitskey Botond" ;
"dr. Mecsi Diána"
másolatot kap:
Ügyelet ORFK
titkos másolat:
. . .
dátum:
2017. április 10. 10:44
tárgy:
NÉPIRTÁSBAN ÉS HAZAÁRULÁSBAN IS BŰNÖS MAGYARORSZÁGI KORMÁNYOK ellen közzétett feljelentés, mint új tüntetési tematika is
küldő:
gmail.com

A mellékletek is megtekinthetőek lesznek majd a www.tejfalussy.com MEHNAM rovatában!
#13 MI IS MEGTUDNÁNK TENNIID. KISS LÁSZLÓ 2017-03-06 11:02
MA 2017, MÁRSIUS 6-án írom, mert most találtam rátok! Tudd a fenti idő se év se hónap se nap nem stimmel! Üzenem aki a magból szaporodik azzá válik, mert domináns - tehát valóban sok nem magyar azzá magyarrá -vált - ezért!
MI IS MEGTUDNÁNK TENNI - bizony elsüllyesztenénk egy Titanicot és annak búsás - temérdek értékét az értékelőállítóknak azaz a rabszolgáknak -- adnánk, és az által minket segítenének - de mi nem tehetjük, mert magyarok vagyunk - nekünk a küldetésünk a valóság az őszinteségben alapuló gyarapodás!
tisztelettel id. Kiss László
Bázakerettye 2017. március 6-án
#12 Bp.Csaba u.5Andy 2015-02-24 07:24
Meg kell nézni a YouTube-on a HAARP-rendszert.Mindjárt világossá válik a cunami...
#11 ddscdsdsffs 2013-01-29 22:16
Remélem ebből a cikkből egy szó sem igaz. Fukushimán akadtam ki. Ennyire senki nem lehet aljas. Persze lehet, csak nem értem. Azt is nehéz elhinnem, hogy a japánok simán lenyelnek egy terrortámadást. Az emberek kiirtása már elég hatékonyan működik. Itthon a fehér lakosság rohamosan fogy és ehhez elég volt devizahiteleket adni. A bankok veszélyesebbek az atomerőműveknél, náluk csak egy korrupt elit veszélyesebb.
+2 #10 TellWilliGuest 2012-11-15 20:29
Most azért elgondolkodhatnak a newyorki kékvérűek is a biztonságról !
Lehet hogy a Sandy sem "véletlen" ?
Mert ugye mindennek oka kell legyen !
+6 #9 Ithaka. 2012-07-16 21:39
Töbszörösen megkellet kezdenem egy gondolat menetét, de a gyönyörüságes ción banda kitörölte, sött meg is fenyegetett, hogy tudják már ki az ellenség: Hát felöllem tudhatják, de azt is vésék a fejükbe, hogy az én hátam megett is vannak akik, ugyan úgy behálózák nem csak a csonka Magyarországot, hanem él bennünk a Nagy Magyarországeterület is és minketnem lehet elpusztitani, és nem félek, öljönek meg mert ez a cion szabadkömüves terorista bandának a cselekedete, eltenni láb alól az embert. Ök kiabálják a becsülettes emberekre, hogy terorista, figyeljetek fel a nagyvolumenö balesetekre, ahól több ezer ember az áldozat, ott a politikai hatalom ellent szegült a cion bandának, és igy figyelmezteti, hgy ö a hatalom, Hát meddig szenvedi még el a népek, nemzetek ennek a mocsok nemzetnek a gyilkolását, uralkodását felettünk, Istenünk üzenete, hogy nem kell túlsokat szenvednünk, Ö fogja megszabaditani töllük, a népeket nemzeteket . II. Ramszesz kiüzte a népei közül a férget, mi is már régen megtehettük volna és most boldogság honolna a földön, nemgyilkolás, és nem lapitanának azoknak a háta megett akik a pánzükön megvett bérgyilkosok lettek. Mértnem lehetünk tiszta emberiség amilyennek Istenünk teremtett. Minden eredetünket eltüntetnek !, ök akarnak az eredeti nép lenni, pedig ök a gyölöletböl származnak, a Summérok után alakultak ki az akhádok, és a Summérokat 60-év alatt kiirtották, Isten öket részesitse elsönek, pedig a jóslat megmondta, ad nekik börtönt, és vég pusztulást, mert a zsidóság nam emberi faj, hanem féreg, ami nem jó a földön szaporodni. :-*
+2 #8 Ködszurkáló 2012-07-13 05:55
Wass Albert: Három találkozás a halállal
(részlet a epa.oszk.hu/00000/00022/nyugat.htm oldalról)

"Borongó, csúnya őszi nap volt, amikor kisfiam sírját otthagytam egyedül a kertben. Sajgott bennem az egyedül maradó sír, szerettem volna halálában valamiképpen résztvenni én is. Nem lehetett. A világ és az élet ottmaradt körülöttem, józanul, konokul és követelték tovább jussukat. Mindenki vitte a maga megszokott életét tovább, csipdesték felém változatlanul az emberek a maguk józanul gonoszkodó bírálatait, mindenki a maga egyoldalúsága és szempontjai szerint, s már a temetést követő napon volt, aki gúnyos mosollyal adta tudtomra, hogy rossz gazda vagyok, mert nem forgatom a gabonát s megdohosodik, mint a mult évben is.

Felmenekültem újra a havasba s nehány néma és nagyon szomorú őszi estén, fent a Brád-tető kidőlt bükkfáin ülve elrendezgettem magamban élet és halál dolgait.

A kicsike sír ott van ma is apámék kertjében. Néha esténként fölkeresem, leülök melléje a padra s hosszasan elbeszélgetek vele. Néha szeretnék ajándékot vinni neki, piros autót, vagy piros szekeret s letenni oda a sírra. De félek mindig, hogy kinevetnek. Hiszen az ember körül annyian élnek, akik másképpen látnak. Az ember röstelli már, ha valamit másképpen érez, mint a többi.

Egyedül maradt nagyobbik fiam minap zöld rózsabogarakat vitt föl a sírhoz.

- Minek az? - kérdeztem tőle felnőtthöz illő ostobasággal.

- Csabika szereti ezeket - mondotta tiszta, nyugodt nézéssel. - Viszem a kertjébe, hogy játszódjon velük.

Ment és vitte és igaza volt. Jobban tenném én is, ha nem szégyelleném megvenni a kicsi piros autót és rátenni a sírra. Jobban tenné az ember, ha nem törődne senkivel, se gúnnyal, se bírálattal, csak a maga érzéseivel. Nem az a baj, ha rossz gazda az ember. Nem az a baj, ha megdohosodik a gabonája. Az a baj, ha nem illő életbe keveredik, mert attól a lélek dohosodik meg.

Azóta a csúnya, borongós őszi nap óta, hogy a kicsike sír oda került apámék kertjébe, megértettem, hogy közös úton járok a halállal. Ez volt harmadik s utolsó találkozásunk. Azóta együtt járunk, mint összenőtt ikertestvérek, kik nem barátok mégsem, csak vérszerinti ismerősök.
"


Idézet:
... az ember körül annyian élnek, akik másképpen látnak. Az ember röstelli már, ha valamit másképpen érez, mint a többi.
...
Jobban tenné az ember, ha nem törődne senkivel, se gúnnyal, se bírálattal, csak a maga érzéseivel. Nem az a baj, ha rossz gazda az ember. Nem az a baj, ha megdohosodik a gabonája. Az a baj, ha nem illő életbe keveredik, mert attól a lélek dohosodik meg.
+1 #7 Zoli 2012-07-12 12:17
Hogy mit írhatnánk le a hozzászólásokban anélkül, hogy ne zárolják honlapunkat nagyon nehéz eldönteni. Lehetséges, hogy hiába próbálgassuk írásainkat úgy finomíthatni, hogy ne legyen ok a lezárásra, mert előbb utóbb megálljt kiáltanak. Láthatók akarunk maradni minél tovább ezért van az, hogy a hozzászólásokat jobban ellenőrizzük mert a feltett szövegek más lapokon megtalálhatók és védekezhetünk, hogy ez nem csak nálunk van de nem így a hsz.
Hogy jobban megtudjatok érteni talán olvasgassátok el hogyan üldöztek bennünket az előző honlapunkon amikor még az eoldalon béreltem a helyet.
Az egyik írás ami az ottani történésekről szól: "A honlapunk meghurcoltatásai és olvasónk véleménye errőlmagyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/2508-a-honlapunk-meghurcoltat%C3%A1sai-%C3%A9s-olvas%C3%B3nk-v%C3%A9lem%C3%A9nye-err%C5%91l" a másik pedig a: "Betörés is lehet egy elismerés, hogy jó irányba haladunk?magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/2510-bet%C3%B6r%C3%A9s-is-lehet-egy-elismer%C3%A9s-hogy-j%C3%B3-ir%C3%A1nyba-haladunk?"

Az igaz, hogy az már a múlté, de az ottani tapasztalataink alapján dolgozunk tovább. Köszönet törpapa szakmai tudásának most már komolyabb honlapon vagyunk elérhetőtök, olvashatók, több szervert bérelünk, hogy ne legyünk azonnal kiszolgáltatva a támadásoknak mert már azóta is költöztünk (el lettünk tessékelve) de mivel a szakmai tudás most már nem csak az én tudáskorlátaim között mozog így olvasóink nem igen veszik észre a háttér harcokat amiket jóformán törpapa vív a mi segítségünkkel ott ahol és amiben tudunk.
#6 rekabea 2012-07-06 08:28
Nagyon jól irtál "Ködszurkáló" ! Bravó!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások