20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 július 02, hétfő

Sikeres volt az államcsiny!

Szerző: Ismeretlen

Mialatt a foci EB elődöntője, a Németország-Olaszország meccs ment, és az emberek mámorban tomboltak, Európa politikája egy másik EB-n, az Európai Bizottságban sorsdöntő napját érte meg – talán nem volt véletlen az időzítés sem -, nagy gyorsasággal döntöttek sorsunkról nem választott politikusaink. A tömegtájékoztató médiumok alig foglalkoztak az eseménnyel, pedig ez volt az egyik legnevezetesebb nap az EU történetében. 

 2012. június 28-ról 29-ére virradóra egy „fekete pénteket“ ért meg Európa

 és ezt sikernek könyvelte el az elit. Elképesztő! Mától a pénzügyi diktatúrának szabad utat adott az Európai Bizottság. Ezt az ESM szerződés nagyon világosan leírja, csak el kell olvasni.

Az ESM szerződéssel létrejövő szuperbank sebezhetetlen, érinthetetlen, átláthatatlan, ellenőrizhetetlen, senki felé nincs elszámolási kötelezettsége, egyetlen szavára pattannia kell mindenkinek és euró-ezermilliárdokat is átutalni, akár azonnal, az első szavukra, kérdés nélkül.

Ezt 29-énNémetország parlamentje aljasul, sunyiban villámgyorsan jóváhagyta, miközben az ACTA-hoz hasonlóan teljes titokban tartották a részleteket, nem csak a nyilvánosság, de még sok illetékes előtt is, nem volt vizsgálat, elemzés, vita stb., Természetesen a nép véleményét sem kérte ki senki, Németország részéről jóváhagyták és elfogadták ennek a szuperbanknak a fennhatóságát, és ez mélyen felháborít mindenkit. Máris több mint ezer kérelem érkezett be a német alkotmánybírósághoz.

Rompuy és az EB többi tagja most már elégedett lehet, bevált az a stratégiájuk, hogy egy visszafordíthatatlan folyamat elindulhasson, melynek végcélja egy bankok által diktált szuperhatalom.

Mától egy fiskális unióról beszélhetünk, adó, szociális és politikai unió nélkül. Hogy ez mit jelent? A demokratikus Európai Unió végét, mert erre a három pontra a népek nem mondtak még igent és ebben a sorrendben a politikai egyesítés nem lehetséges, sőt a nemzetközi jognak is ellentmond.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha az ESM tanács ezt úgy gondolja, akkor az adók direkt mennek a bankoknak, az államok, a kormányok kiiktatásával. Tehát a kormányok nem felelnek a hitelekért, mehet a szabadrablás, a népek teljes kifosztása.

A német kancellár nagyon megtévesztően úgy érvelt, hogy az ESM-hez még egy „európai Bankfelügyeletet“ kell alapítani. Amit elhallgat, hogy ezt az ESM 27. paragrafusa kimondja, hogy az ESM nem ellenőrizhető. Angela Merkelnek még voltak a német parlamentben olyan kijelentései, amik igencsak elgondolkodtathatnak. Ezek szerint az új világrend összeesküvéselméletéről, most már mint reálpolitikakáról beszélhetünk:

A világ egy multipoláris pénzrendszer felé tart, … egy közös világpénzrendszer irányába.

Lassan a puzzel össze áll, és az ESM igazi küldetése is megvilágosodik.

Ez azért államcsíny, mert az ESM szerződést csak olyan jogi alapon lehet érvényesíteni, amely nem létezik. Egyszerűen nem létezik még politikai egységes európai állam. Ezzel a tagállamok pénzügyi szuveranitását feladták, és életbe lépett a fiskális diktatúra. Ennek a legtöbb tagállam alkotmánya is ellent mond. "A hatalom a népé, és a törvényhozást az alkotmány szabályozza." Ez áll a legtöbb alkotmányban. "Ha ez ellen, ennek felszámolására történnek politikai események, akkor a népnek joga van az ellenállásra." Még ilyenek is állnak egyes alkotmányokban.

Az Európai Bizottság Európa politikai egyesítését nem alkotmányosan akarja elérni, hanem egy ESM szuperbank létesítésével, amelynek diktatórikus joga van az európai pénzügyekről saját magának dönteni. Európai Szövetségi Állam az tagállamok jelenlegi alkotmányai szerint nem lehetséges. Ehhez előbb a nemzeti alkotmányokat kellene módosítani. Magyarországon a kormány ezt szépen kijátszotta, talán ezért is nevezte az alkotmányunkat csak alaptörvénynek, hogy alárendelhesse magát egy új EU alkotmánynak.

Orbán Viktor a csúcs után azt mondta, komoly egyeztetések kellenek itthon, hogy eldöntsük, akarunk-e csatlakozni. Orbán nyitva hagyta mindhárom lehetőséget: a csatlakozást, a kimaradást, de a vétót is.

Zárógondolatként engedjetek meg egy idézetet. 2007-ben, Robert Mundell az Euró egyik atyja ezt mondta:
"Egy világ monetáris reform csak úgy lesz lehetséges, ha ez egy globális krízis ellen való védekezés érzését adja."

Forrás: http://kalozpart.org/2012/07/01/esm-allamcsiny/

Beküldte Dankó János

Hozzászólás  

#4 Ithaka. 2012-07-06 01:17
Én a Jó Istenemre bizom , hogy hány olyan kiváltságos népet nemzetet hagy meg mint a tévhittel elhitetett, kiválasztotat, a faluszéli ajja népet. akik televannak pénzkufárokkal, gyilkosokkal, parazitákkal A dió fa is elhulljtja azt az ágát ami hasznavehetetlen, akkor a becsületes alkotó ember vállára nem rakja rá !! Mélységesen bizom a mi keresztények Szent Jó ISTENÜNK - ben , hogy megelégszik a rosszal és átveszi az irányitást, a mi szelid keresztények örömére.
:-|
#3 Ködszurkáló 2012-07-04 08:11
Tisztelt Moderátorok!

Nem értem, mi a [khmm]-ért kell felülírni egy közkeletű, nem obszcén, szalonképes jelzőt, amelynek számos egyéb megfelelője is van, ám a jelzett tevékenység minősítésére mégis a legalkalmasabb. Így, a helyettesítésére alkalmazott köhögés azt jelzi, hogy a moderátornak cigányútra ment a falat. Az izraelita vallású/származású népek saját magukra is ezt a jelzőt alkalmazzák, tehát rasszista, diszkrimináló felhangot sem lehet hozzá társítani. Egyetlen dolog szól ellene: Az érintett származású emberek kívülállóktól nem szívesen hallják. A magyarmegmaradás oldal szerintem nem szenved ebben az érzékenységben! Ha esetleg tévedtem volna, akkor elnézést kérek! Egyébként a megjelentetett írásokban is hemzseg a kifejezés, ezért érthetetlen, miért kell a hozzászólás értelmét csonkítani a moderálással!
#2 Ködszurkáló 2012-07-03 21:57
Idézet:
"Egy világ monetáris reform csak úgy lesz lehetséges, ha ez egy globális krízis ellen való védekezés érzését adja."
Régi zsidó trükk: Csinálunk egy problémát, amire már kész megoldásunk van.
+2 #1 Ég és Föld 2012-07-03 07:49
Korai civilizációk Titicaca tó, Mezopotámia, Indusvölgy, Egyiptom...
Kereszténység, háborúk, globalizmus, terv: a Föld népeinek 500 millióra való csokkentése.

Mit szóltok?
Kezdjük a kiválasztott néppel és globalista társaikkal, hiszen velük nem tartható fenn: a fenntarható fejlődés!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások