Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Jun02

2014. November 06., Csütörtök 15:52

Mérhetetlen undor sűrűsödött össze Magyarországon / Nyilt levél

Írta:  Ágoston Balázs
Értékelés:
(41 szavazat)
Nyílt levél André Goodfriendnek, az Egyesült Államok ideiglenes budapesti ügyvivőjének.

Ügyvivő úr!

Bár ön – hatáskörét bárdolatlanul túllépve - a magyar belpolitika aktív és cinikus szereplőjévé vált, hazám kormánya angyali türelmet és rendkívüli udvariasságot tanúsít ön iránt. Én viszont nem vagyok politikai szereplő, így nem kötnek az írott és íratlan diplomáciai szabályok. Ezért nyíltan kimondhatom: ön semmiben sem különbözik a hitleri birodalom teljhatalmú megbízottjától, Edmund Veesenmayertől és a szovjet kommunista birodalom helytartójától, Kliment Jefremovics Vorosilovtól. Ahogy ők, úgy ön is szemérmetlen nyíltsággal beavatkozik Magyarország belügyeibe a hőn áhított államcsíny nyilvánvaló szándékával.

A forgatókönyvet ismerjük, legutóbb Kijevben lehetett szemtanúja a világ, amint az ön hazájának titkosszolgálata – a Konrad Adenauer Alapítvány, veterán izraeli kiképzőtisztek és más tettestársak segítségével – véres anarchiát előidézve erőszakkal eltávolította az ukrán államvezetést, európai léptékű feszültséget előidézve. Magyarország azonban nem Ukrajna, itt nem lesz Majdan. És tudja, miért nem? Azért nem, mert – nem utolsósorban az elmúlt negyedszázad Budapestre akkreditált amerikai diplomatáinak bicskanyitogató arroganciájának köszönhetően – még a magyar kormánnyal egyébként egyet nem értő honfitársaink többségét is mélységesen felháborítja az a pimaszság, amellyel ön és az önhöz hasonló szemforgató fullajtárok demokratikus értékekről és emberi jogokról beszélnek, miközben az Egyesült Államok hadserege és a vele együttműködő magán-zsoldoscsapatok világszerte térdig gázolnak ártatlan százezrek vérében.

Ügyvivő úr, mi, magyarok mindent tudunk a szabadságról és annak áráról – ezért sem tűrjük el, hogy ön és az önhöz hasonló erkölcsi toprongyok diktátumokat fogalmazzanak meg. Nem Magyarország, hanem az ön hazája folytat megszületése óta hódító háborúkat, melyek során indián őslakosok millióit gettósították, deportálták és irtották ki tervszerűen, a túlélőket kisemmizve ősi jussukból, megfosztva identitásuktól. Ön és hazájának vérlázítóan hipokrita vezetői a magyarországi zsidók ellen idegen megszállás idején elkövetett bűnökkel zsarolják hazámat (s ezzel nem mellesleg meggyalázzák az áldozatok emlékét, mert a tragédiát ócska politikai célok szolgálatába állítják), miközben mindmáig nem hajlandók szembenézni a 9066-os amerikai elnöki rendelettel, melynek értelmében az Egyesült Államok kormánya szabad akaratából közel 100 ezer, 14 évesnél idősebb amerikai állampolgárságú japánt deportált és zárt koncentrációs táborba 1942-ben.

Ön és főnökei a demokráciát kérik számon Magyarországon, miközben a világ különböző pontjaira telepített lágerekben ítélet nélkül tartják fogva és kínozzák más államok polgárait. Önök kioktatnak minket toleranciából, miközben amerikai rakétákat telepítenek a mi kontinensünkre, nem riadva vissza akár egy európai belháború kirobbantásától sem. Az ön kormánya a korrupció rettenthetetlen ellenfeleként tetszelegve nem konkretizált gyanúsítás alapján meg nem nevezett magyar állampolgárokat tilt ki az Egyesült Államok területéről, miközben ön és gazdái civilnek hazudott szervezeteken keresztül megvásárolható kalandorokat bérelnek fel a magyar állam aláásására, a magyar nemzeti érdekek érvényesítésének ellehetetlenítésére, vagyis nyíltan a legszemérmetlenebb korrupciós gyakorlatot folytatják – hogy ne részletezzem az egykor Dick Cheney volt amerikai alelnök érdekeltségébe tartozó energetikai cég, a Halliburton botrányait egyebek a sohasem létezett tömegpusztító fegyverek ürügyén Irak ellen indított hódító háború során.

Ügyvivő úr, az arrogáns és szemforgató Egyesült Államok iránt oly mérhetetlen undor sűrűsödött össze Magyarországon, hogy azt ön talán el sem tudja képzelni. Ezért gazdáival együtt végzetesen téved, amikor azt hiszi, hogy az ön személyes jelenlétével is támogatott, végül anarchista garázdálkodásba torkollott október 26-i tüntetésből kijevi típusú puccs kerekedik.

Higgye el, ügyvivő úr, ha a magyar nemzet igazán megrázza magát, annak legelőször az önök által kitartott balliberális felforgatók látják majd kárát. Hibáznak, ha alábecsülik a szimbólumok jelentőségét: a magyarok elsöprő többségében politikai meggyőződéstől függetlenül nem rokonszenvet, hanem megvetést kelt az Eurokolhoz zászlaja alatt a kormánypárt székházában randalírozó maroknyi csőcselék, a szabadságról elnevezett fővárosi terünket és ezen keresztül önérzetünket pedig nem csupán a szovjet bolsevista megszállást felszabadításnak hazudó kommunista obeliszk sérti, hanem az önök nagykövetségét börtön-erődítménnyé rondító, az amerikai valóságot dermesztő pontossággal kifejező ormótlan rácsok is.

Ügyvivő úr, Magyarország nem Amerika, mi nem akarunk úgy élni, ahogy önök, pláne nem akarjuk az önök érdekeit szolgálni a sajátjaink helyett. Legyen világos: ha a falhoz akarnak szorítani bennünket, akkor valóban meg fogunk mozdulni a szabadságunkért. És ne legyen kétsége afelől, hogy pontosan fogjuk tudni, kik szabadságunk valódi ellenségei.

Megvetéssel:
Ágoston Balázs

Megjelent: 2732 alkalommal

Hozzászólások  

 
Gyulabácsi
#6 USAGyulabácsi 2015-03-07 15:55
Kivolt az aki a világon egyedül és elsőként tömegpusztító fegyvert vetett be?
Amerika!
Ki volt aki egy kontinens őslakosságát kiirtotta?
Amerika!
Idézet
 
 
Hegedüs Sándor
#5 7632 PécsHegedüs Sándor 2014-11-23 20:37
Hogyan terjesztik a demokráciát? 1944 Magyarország bombázása, Hirosima, Nagaszaki, Korea, Vietnam, Irak, Afganisztán, Ukrajna. Ők mind hálásak, hogy részesülhettek az amerikai demokráciában? Kiket szándékoznak még részesíteni ezekben az örömökben?
Idézet
 
 
BORZA ZOLTÁN
#4 SARRÓD Szeder u 4BORZA ZOLTÁN 2014-11-23 15:09
Kedves Balázs !

Teljes mértékben egyet értek azzal amit leirtál.
Undoritó és felháborító amit az USA világszerte csinál.Egy világméretü internetes akciót kellene
elinditani, más országok lakósait is felvilágosítani.
Angolul tudok kezdjétek el.!!!!!!

Üdvözlettel. Borza Zoltán
Idézet
 
 
kiss robert
#3 puccs készül ténykiss robert 2014-11-20 15:36
Puccs kélszül,ez nyilvánvaló.Törvényt hiyg kerüljön büntetés alá aki szóban irásban eröszakos kormánydöntésröl beszél,ir!
Idézet
 
 
Czikó József
#2 Jásztelek Szabadság út 91Czikó József 2014-11-16 18:00
Kedves, Ágoston Balázs!Nagyon nagy mértékben, teljesen egyet értek Önnel!Nem értem, ezt a nagyfokú amerikai tudatlanságot!Pedig, hős 48-as tábornokaink, kézzelfogható bizonyítékkal szolgáltak! Engem, mint Magyar állampolgárt, személyemben sért ez a lekezelő magatartás!Köszönöm, magam sem mondhattam volna mást!
Idézet
 
 
mojaÁgi
#1 KöszönömmojaÁgi 2014-11-09 14:39
Tisztelt Ágoston Balázs!

Szívemből beszéltél. Bárcsak minden MAGYAR ennyire átlátna mindent, mint Te.
Amerika a VILÁG CSENDŐRÉT JÁTSSZA, amíg hagyjuk nekik. Igazi FELFORGATÓ NEMZET.

Üdvözlettel: Ági
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.6%Norway 1.2%
Romania 5.4%Canada 0.9%
United States 3.9%Sweden 0.8%
Ukraine 3.3%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2.2%Netherlands 0.3%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 2%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 782
This Week: 1723
Last Week: 6071
This Month: 1723
Last Month: 38937
Total: 2409493

Belépés