20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 július 25, szombat

Mi lehet a jó válasz a mesterséges népvándoroltatásra?

Szerző: Varga Domokos György

Úgy vélem, hogy a jó válasz felé tett első lépés a jól feltett kérdés lehet. Nem menekültügyre, de még csak nem is modernkori népvándorlásra keressük a megoldást, hanem mesterségesen előidézett népvándoroltatásra. A legfrissebb értesülések erre biztatnak, sőt erre köteleznek bennünket – legalábbis azokat, akiket a mélyebb igazságok és a valóságos megoldások érdekelnek.

Tisztelt Olvasó!

Napról napra egyre többen merik kimondani széles e világban, hogy a katasztrófával fenyegető helyzetet az Egyesült Államok, Izrael és szövetségeseik idézték elő. Szellemi­–politikai–gazdasági–katonai–terrorista szövetségeseik. Különböző mértékű beleszólással, beavatkozással, támogatással, ebből következően különböző mértékű felelősséggel. De kétségbevonhatatlan felelősséggel.

A király tehát már szinte meztelen. A média fősodrában még csak módjával mondogatják, az oldalágakban viszont már teli torokból harsogják. S itt-ott már maguk a politikusok, a szövetségesek is szóvá teszik a meghökkentő igazságokat.

Egy dolog azonban sehogy sem akaródzik megtörténni.

Sehogy sem akaródzik elhangzani, hogy ezért a mesterségesen előidézett, egész Európa létét fenyegető katasztrófáért sürgősen felelősségre kell vonni a tetteseket! A legkisebbtől a legnagyobbig, magukra még valamit is adó civil és nem civil szervezeteknek azt kell harsogniuk, hogy azonnal meg kell indítani a felelősségre vonási eljárásokat, legyenek ezek eleinte bármennyire is csak jelképesek.

Ha ugyanis a felelősök váltig csak azt tapasztalják, hogy büntetlenül követhetik el világrengető játékaikat, akkor miért is hagynák abba? A gyáva hallgatás, sunnyogás őket igazolja, s csak további szörnyűségek elkövetésére ösztönzi őket.

Tisztelt Olvasó!

Nincs tehát más megoldás, mint ez az egyetlen: a felelősöket meg kell nevezni, a felelősök felelősségre vonását minden lehetséges fórumon kezdeményezni kell; s akkor előbb-utóbb felhagynak gátlástalan ügyködéseikkel, világromboló buzgalmaikkal. Minden más csak mellébeszélés és felesleges szószaporítás. A magukra hagyott, a nagyded játékaikba kedvükre belefeledkező politikai ámokfutók simán át fognak mászni mindenféle valóságos és jelképes kerítésen. Ellenükben már csak a bátor szó, a habozás nélkül szemükbe vágott igazság, a felelősségre vonásuk nyílt és határozott követelése segíthet.

Tisztelt Olvasó! A Szilaj Csikó a maga módján, a maga szerény hangján ezennel megkezdte a számonkérést...

Forrás: http://www.szilajcsiko.hu/#!to-20150704-vdgy-mestersges-npvnd/cbnj

Beküldte: Kunavar

Hozzászólás  

#3 H-5213 Szapárfalu Angolkert út 2/Akovacs.laszlo 2015-08-05 13:47
A kimondott szavak ereje. (A főmufti mérgében mégiscsak megpukkant.) Most már késő bánat.

Kedves Andris!
Még 2000 környékén létezett a Pannon Rádió. Ez a Petőfiék által 1848-ban megálmodott sajtószabadság egyik megnyilvánulása (részleges megvalósulása) volt. Ezt a rádiót hamarosan el is lehetetlenítették-tüntették az emberiség ellenségei. Számukra a liberális sajtószabadság azt jelenti, hogy ők bármit hazudhatnak, mi pedig (az általuk alkalmazott tömeghipnózis révén) még levegőt sem vehetünk az engedélyük nélkül, ne hogy még olyat mondhassunk, ami esetleg sért(het)i az érdekeiket.

Az eltűnt Pannon Rádió búvópatakként a Kossuth Rádió hosszú ideig használt jelszavában (szlogenjében) ment tovább („Kossuth Rádió –a kimondott szavak ereje”). Majd kb. ez is 2011-ben eltűnt. Új jelszó jött: „Kossuth Rádió: otthon a világban”. (Vagyis, ha nem értenénk az üzenetet: „Fel is út, le is út, magyar, a Kárpát-medencéből kotródj! Érezd magad otthon a világban, de ne a saját hazádban!”) Igen ám, az emberiség ellenségeinek ahhoz van erejük, hogy hatalmi szóval örökérvényű igazságok kimondását ellehetetlenítsék (pl. a Kossuth Rádió szlogenjének megváltoztatásával), magát az örökérvényű igazságot azonban már el ne tüntethetik.

Miért ez a hosszú bevezetés? Mert tegnap este még azt csak írtuk Slejmicsekékről, hogy „…szeretnének mérgükben megpukkanni, de nem tudnak..”. S lám, lám előjött a „kimondott” (itt leírt) szavak ereje. (A szakrális magyar királyság így működik.) A Jóisten ugyanis valószínűleg derekára tette a kezét és azt mondta a főmuftijuknak, hogy: „Szabad emberek szabad országban azt csinálnak, amit csak szabad. Mérgedben meg akarsz pukkanni? Felőlem…”
Tehát. Kedves Andris, ne keseregj, hanem örvendezz. Fogy a levegő az emberiség ellenségei körül. „Nem kicsit, hanem nagyon.” S bizony a levegő az életműködés egyik feltétele. Tanulság: talán nem kellett volna ilyen nagyokat hazudni.
Hivatkozott hírforrás: www.origo.hu/itthon/20150805-meghalt-az-uj-magyar-forabbi.html

Megjegyzés. Nem tudjuk, hogy ez a főmufti egyáltalán létezett-e valaha is, hogy valóban meghalt-e, s valóban annyi évet élt-e, mint amennyit írtak. (A hazudós bakkecske azt hazudik, ami éppen eszébe jut.) A lényeg, hogy „no-name” főmufti volt. Nincs is nagyobb szégyen rá. (Mi sohasem hallottunk róla.) De felőlünk akár létezhetett is.

A jövő: lehet, hogy az emberiség ellenségei csoportalakzatban követik a vezetőjük példáját. Ugyanúgy, mint tavaly nyáron, amikor úgy iszkoltak Ukrajnából, mint a patkányok a süllyedő hajóról, miután rádöbbentek arra, hogy a Kazária-III. projekt hamvában holt ötlet volt, s az általuk tavaly márciusban kirobbantott III. Világháborút sohasem fogják tudni megnyerni. Talán eleve el sem kellett volna kezdeni. Most már késő. K.L.
#2 H-5213 Szapárfalu, Angolkert út 2/Akovacs.laszlo 2015-08-04 23:34
Kedves Andris barátom!

Nem örömükben nevetnek, hanem kínjukban. A kollektív elmebetegség egyik tünete a röhögcsélés. Famankó egyik videójában, talán az „Elveszett Jeruzsálemben” (Amely bizonyítani véli, hogy Jeruzsálem a régi Moszkva volt), szó esik arról, hogy a történelem egyik időszakában feltűnően elharapózott a röhögcséléses elmebetegségben szenvedők száma.

A jiddis Slomó a „slejm” hangalaki megfelelője (egyébként szintén jiddis) s magyarul „turhát” jelent. (Légy büszke rá, hogy a Te névadód az a Szent, aki az egész Szent Koronán a magától az Atyától induló fényfolyam forrása. S szégyenkezzen Slejmicsek, de ne Te.)

A „turhákok” így fejezik ki, hogy kényszerű nevetésükben még egyáltalán kapnak levegőt. De tudják, hogy nem sokáig. Mert a levegő fogy körülöttük. „Nem kicsit, hanem nagyon.”

Ugyanis Istvánffy Andris, aki ukrán, s abból az országból jön, ahol maga a kijevi főrabbi, aki belépett a praviszláv egyházba, könyvet írt arról, hogy a Lobovics, amelyhez Sleimicsek is tartozik, Csernobilban 500-szor akkor atomtöltetet robbantott, mint Hirosimában. Mondom, könyvet írt. Nem levelet, hanem könyvet.

S Slejmicsek hittársai tavaly nyáron 100 ezres csoportalakzatban úgy iszkoltak Németországba, mint a patkányok szoktak menekülni hajóról. Miután Hodosz főrabbi átállása után rádöbbentek arra, hogy hogy III. Kazária a veszett fejsze nyele. (A tények tények.)

De mit tehetnének mást, miután kiderült róluk, hogy az eddigi két fő fegyverük kiesett a kezükből (tömeghipnózis, banki manipulátor)? Slejmicsek a kényszerű röhögcsélésével így kér engedélyt Jézustól, hogy a tengerbe futhasson. (Ezzel utalni szeretnék a légióra, amely Jézussal szembesülvén a tengerbe kéredzkedett. A földbe vetett mag példázata után van az evangéliumokban.)

Ugyanis Istvánffy Andris (a druszád) kimutatta, hogy a középkori zsidóüldözésekre vonatkozó állítólagos adatok Excel-táblázatba rendezhetők. S igazodnak az Uránusz bolygó keringési ciklusához. De érdekes, mekkora véletlen egybeesés. Vagy mégsem egybeesés? Nem inkább emberkéz alkotása a „Merjünk nagyot hazudni” hadművelet jegyében? De igen, az.
(Kivitelezői: a spanyol jezsuiták Isten elleni cselekedete a XVIII század elején.)

Hogy fog Slejmicsek és több egyháztársa levegőhöz jutni, ha az egész világ erről beszél majd? Hogy fognak bemenni a magyar Parlamentbe? Melyik ország fogja őket befogadni? Andriskám, sehogy és semelyik. Ne bosszankodj tehát. Slejicsekék szeretnének megpukkanni mérgükben, de még ehhez sincs tehetségük.

Tanulság. A jókat eléri a jutalom. A rosszakat pedig büntetés. Mert ez a világ rendje, még ha a „röhögcsélő elmebetegség”-ben szenvedők szeretnék is, hogy ez ne így lenne. De számukra sajnos, így van. )

Örvendezz teát, ne pedig keseregj! K.L.
#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2015-08-04 13:59
MEHNAM-info / Antiszemétizmus Iratjel: slomorabbirohogcse150602

Slomó rabbi és barátai miért röhögcsélnek jókat a magyarok ostobaságán?

Nézzük, hogy miért: Például azért, mert az 1910-es Izraelita Szövetség terv utasította a zsidókat, hogy teljesen foglalják el Magyarországot és Gallíciát, s beígérték, hogy
a tőkéseik pénzelni fogják a nem zsidókat kiűzést, kirablást. Így Trianonnak, hazánk feldarabolásnak is az lehetett a titkos célja, hogy ez ellen védekezésképtelen tegyenek minket. Rákosiék szinte ingyen újjáépíttették velünk a szétbombázott országot. Azt hazudva, hogy „Tiéd az ország, magadnak építed”. Közben „államosítás” ürügyén elrabolták valamennyi magánvagyonunkat. Termelő üzemeket, építményeket, lakást, termőföldet stb. Kádárék Magyarország eladósítását is megkezdték. Emellett 1960-tól a magyarok kálisóval tönkretételét is. Tagadják, de a mérések szerint a kálisóval műtrágyáztatott földeken sokszoros lett az aszálykár. A talajban túladagolt kálium miatt, a kálisóval műtrágyázott élelmiszer növény is betegítő, ivartalanító, bárgyúsító, életrövidítő hatású! 1980-tól kálisóval mérgezett étkezési sóval is ivartalanítják a magyarokat. Legújabban „Nemzeti Stop Só Program”-ként. Tudtad, hogy a külföldi kísérletek során annyira leromlott a kálisóval műtrágyázott földön legeltetett birkák spermája, hogy a negyedik nemzedékük már képtelenek volt utódot nemzeni?
Tudtad, hogy a nemrég spermadonornak jelentkezett 153 magyar férfi közül 147-nek nyilvánították termékenyítésre alkalmatlannak a spermáját? Biztosan azért, mert ők
már a harmadik mérgezett nemzedék! Az MDF-SZDSZ és az utánuk következő többi kormány is tudatosan folytatja a magyarok káliummal betegítését, ivartalanítását. Sőt 1989 óta „A külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló törvény” lehetővé tette, hogy külföldi cégek is felvásároljanak magyarországi ingatlanokat. 2010. december 8-án pedig az Európai Unió kezdeményezésére hivatkozással liberalizálták az izraeli cégek Magyarországra betelepülését is. Így azóta az izraeliek cégei tetszésük szerint vásárolhatnak magyarországi ingatlant, termőföldet. „Versenytárgyalásokon” olcsón megszerezhetik a devizahitellel stb. is elszegényített, pénztelen és vagy utód nélkül kihalt magyarok ingatlanát, élőhelyét. Az izraeliek cégei által felvásárolt ingatlanokat az izraeli cégtulajdonosok tulajdonba adhatják Magyarországon született gyermekeik részére. Kevesen tudnak róla, de Pozsgay Imre államminiszterről a Szent Korona lap 1990-ben amerikai hírforrás alapján azt írta, hogy Izraelben jártakor megígérte, hogy majd 1 millió ukrán zsidó is áttelepülhet hazánkba. Azóta az izraeli miniszterelnök is nyíltan hangoztatta, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot! Tudtad, hogy Kissinger szerint Izraelnek 10 éven belül vége? Hová menekülnek majd onnan és Ukrajnából a zsidók, akiket itt vár a részükre előkészített sok üres ingatlan? Ha Ukrajna EU ország lesz legálisan is átjöhetnek! Erről a sok millió legalizált zsidó bevándorlóról tereli el a figyelmet a migrációs cirkusz? Kell a helyünk, hogy innen teríthessék az olcsó kínai árut egész Európában? A Nemzeti Stop Só programnak kinevezett biológiai fajirtási terrorizmus bizonyítékai megtalálhatók a www.tejfalussy.com honlapomon is, ahol
ez a fenti, hazaárulókat feljelentő irat a MEHNAM 470. dokumentum melléklete.

Verőce, 2015. 08. 02. Hazaárulók elleni feljelentésként közzéteszi: Tejfalussy András

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások