20240715
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 18, csütörtök

“Izraelben a helyzet drámai”

Szerző: Szabó Klára

Tudósítónk: : " Kezdek kifáradni már ebbe a 3. Világháborúba... / Olasz tényfeltáró televízió 40 perces riportja egy Izraelben élő aktivista művésznővel. Az első 20 perc fordítása is elég...

https://www.youtube.com/watch?v=834hO49PCmo ⇒

Olasz tényfeltáró televízió riportja Dea-val ,Izraelben élő aktivistával és művésszel
(első 20 perc fordítása)

“Izraelben a helyzet drámai”

Riporter : Izrael a hadsereget is bevetette, hogy oltassák maugkat az emberek. Dea ott él . Igaz, hogy aki nem oltatja magát az nem mehet ki a lakásából se...? Milyen most ott a helyzet?

Dea: Igen a légkörhelyzet egy kemény diktatúra, élhetetlen körmyezet. Kiber háború van, bármifélét tiltanak a közösségi oldalakon, Fb-n annyira félnek tőlünk (oltásellenesektől), hogy az már nevetséges.
Ha 5 "lájkkal" jelzel, már tiltanak, .

R: ...talán mert félnek az igazságtól?

D: Netanjau a Pfizerral egy szerződést kötött. Én ügyvédekkel találkoztam, akik mondták, hogy ebben a szerződésben titkos egy csomó rész, ...az ügyvédek se láthatták, ...ez is jelzi a helyzetet. Az ügyvédek szerint Netanjau biztosította a gyógyszergyárnak, hogy egy adott dátumon belül egy adott mennyiségű embert beoltat, vagyis így a szerződés alapján köteles az adott időn belül adott mennyiséget beoltatnia. 
Ez így abszurd, az egész élhetetlen.

R  :Olasz újságok szerint Izrael egy paradicsom, ahol a vírus már megállt, de...

D: A tömeges oltás igaz, dolgozni nem mehetsz, ha nem oltatod magad, eddig kb. oltották a lakosság felét.
A hatások: a (izraeli) minisztérium adatai alapján január 22-én a hivatalos web oldalon, letöltve és reklámozva volt, hogy addig 3,1 millió ember lett beoltva és ebből 0,2% halt meg=6200 ember. Ezt a számot pár napon belül helyettesítették 0,2%-ról 0,005%-ra.. Míg egy év alatt a covid vírusban 5000 ember halt meg. Kevesebb halt meg a vírustól egy év alatt, mint amennyi meghalt egy hónapon belül az oltástól.

R: Ezt hogy magyarázzák...?

D: Nem magyaráznak. Ez egy dogma. Bármi történik az oltás után, az nem köthető az oltáshoz!
Ha bármi betegséged van, akkor is csak covidban halsz meg, ha a tamponod (PCR teszt) pozitív. Viszont ha az oltás következtében halsz meg, annak semmi köze nem lehet az oltáshoz... ilyen esetben a meglévő betegségedbe halsz bele.
A Pfizernél van egy 330 oldalas leírás, ahol az első adag oltás utáni mellékhatások vannak leírva. Nagyon sok embernek volt mellékhatása, de erről tilos beszélni annak ellenére, hogy ezek hivatalos adatok. Bárki aki erről beszélne azt azonnal cenzúrázzák illetve megzsarolják.

R: A hadsereg miért kell? Mit tud tenni azokkal, akik nem akarják magukat beoltatni?

D: Itt minden erőszakkal történik, nem szállhatunk fel a buszra, nem mehetünk szupermarketba, nem mehetünk a hivatalokba, gyakorlatilag mindenféle módon zsarolnak minket. Munkahelyi kirúgással fenyegetnek.

R: De a hadsereg minek?

D: Ők a szervezéshez tartoznak... vagyis hogy megfélemlítsen egy kicsit. Ha jól emlékszel itt egy időben kifejezett rendőrállam volt, ha akarod majd beszélünk erről is. Itt az ultra ortodoxok lakónegyedeibe bemennek, megverik az embereket, a rendőrség nagyon erőszakos az emberekkel, akik ellenállnak vagy nem hordják a maszkot.

R: Sok videó mutatja, ...apropó videó, Mutasd az elsőt:

D: Ez egy szégyenteljes, diszkriminatív plakát, amit a bevásárol központok kezdtek el kihelyezni, hogy ide csak azok léphetnek be, akiknek megvan ez az un. zöld útlevele, kis szívecskékkel díszítve - ami számomra egy aberrált ötletrajz, - hogy ide csak oltottak léphetnek be.
Már néhány láncolat elfogadta ezt a szigorítást, tehát már vannak olyan helyek ahova nem mehet be, aki nincs beoltva. Annak ellenére, hogy még nincs törvény az “útlevélről”, de ennek ellenére ahogy az alábbi videó is mutatja

:”..mi mind be vagyunk oltva, nem felelünk az idősekért, --mondja az eladó. Én pedig feljelentem, mert ez illegális. ---mondja a vásárló. A válasz az, hogy csinálj amit akarsz, ez a döntés.....”

Már néhány üzletlánc nem enged be. Minden módon zsarolják, aki nincs beoltva.
Ez egyszerűen abszurd, de ami engem leginkább meglep, az a közgondolkodás: egyetértenek ezekkel a szigorításokkal. Sok ember, mint én is, a szabadságot választom és nem oltatom magam, és azt látjuk ami a nácizmus alatt illetve a kommunizmus alatt történt!

Egyik zsidó a másik zsidó ellen teszi, s ezt egyszerűen nem értjük. Egy hozzám nagyon közelálló ismerősöm így áll hozzá, de mások is, hogy a Soah alatt a zsidók ártatlanok voltak, de most ti akik nem akartok oltakozni, ti bűnösök vagytok, potenciális gyilkosok vagytok.Tehát így gondolkodik az átlag s támogatják ezt a diszkriminációt, ami embertelen kezd lenni.

R: Tehát a közgondolkodás manipulált...

D: Igen, 90% kormányhű és a pszichéterrort elfogadja. Ez a protokoll. És meg kell lennie az oltásnak, mindenkinek. Csak néhány ultraortodox tiltakozik. Aki állami pénzt kap a rabbik közül, az mind kormány-hű, s ama néhány ultra-ortodox aki tiltakozik, azok arra hivatkoznak, hogy egy törvény szerin ez a fajta oltás tiltott lenne.

R: Munkába se engednek, mondod.

D: Ranana város polgármestere, a neve, mielőtt még féknyúzósnak kiáltanak ki engem, Haim Broida, aki kijelentette, hogy aki nem oltatja be magát, annak egy megkülönböztető öltözetben kell munkába mennie, és minden 48 órában el kell végeznie a (PCR) tesztet.
Vagyis egy megkülönböztető ruhában kell lennie, ...ez hasonlít a sárga csillag viselésére, itt egy fotót küldtél, amin látható is egy sárga csillagot viselő tiltakozó lányt mutat, ...mi van ráírva?:

D: Nem vagyok beoltva... Az ultraortodoxok közül sokan teszik fel a maszkot, amin sárga csillag van, azzal a felirattal, hogy azért hordom, mert muszáj. És vannak emberek, akik nem hajlandók elfogadni ezt a szigorításokat, ezt a diktatúrát, akik ezt a jelet teszik fel, hogy nem vagy oltva... mondván, hogy ezt már láttuk, hogy zsidók nem mehettek be üzletekben, egyetemre... Ez egy növekvő diszkrimináció volt, s ez most itt is elindult.

R: Föleg egy olyan nép, amely már megért egy ilyet, nem érti, hogy mi történik? Pont ők,akik már megéltek ilyet?

D: Igen, mi sokan kérdezzük ezt, egy barátnőm aki itt nőtt fel, itt született, itt volt katona, tehát 100%-ban izraeli, velem ellentétben, aki Olaszországban születtem és nőttem fel, ő mondta, hogy idén történt először életemben, hogy nem volt hajlandó megállni a Soah napján (jan. 26) a sziréna megszólalásakor, és nem azért mert a Soah-rol szól (holokauszt), hanem mert meglátta ennek az egésznek a blöffjét, ...70 éve emlékezünk ezen a napon, hogy soha többé soha többé... s erre egy frászt soha többé! ... A többi zsidó még az üzletbe se enged be. Ez abszurd!

Nem értjük mely pontig lett az agymosás megcsinálva. És én hozzám közelálló nekem kedves, értelmes emberekről beszélek, akik viszont ezt az egészet normálisnak tartják. Mikor felteszem nekik az kérdést, hogy a nürnbergi kódex egyik törvénye azt mondja, amit kifejezetten a nácizmus után hoztak létre, hogy emberiség ellenes bűntény a kötelező egészségügyi kezelést előírni az ember akarata ellenére. És itt jelen esetben egy teljes népességre kényszerítik ezt rá, ráadásul kísérleti alapon.Tehát minket kísérleti nyulakként kezelnek, mert maga a Pfizer sem vállal felelősséget a vakcinája mellékhatásáért,mert ez egy új technikájú oltás, nem a megszokott.

Van itt egy erős ügyvédnő, aki így mondja, nincs olyan izraeli, aki megvenne egy cipőt, biztosítás nélkül, vagyis megveszel egy cipőt, egy mosógépet, bármit, és kéred a garanciát, vagyis ha valami nem jó a termékkel, akkor visszaviszed a terméket, míg itt az oltásnál az emberek oltatják magukat, tehát a saját testüket, a saját egészségéről, a saját életéről van szó és nem kér garanciát a károkért, amik lehetségesek, sőt már bekövetkeztek. Kétségbeejtő videókat lehet látni az oltás mellékhatásokról, amiket az emberek elszenvednek. Nekem viszont alapvető. Hívnak engem orvosok, barátok a vakcináról, és megköszönöm az értékes infókat, de ha nekem bebizonyítjátok hogy ez az oltás egy gyönyörű dolog, akkor is köszönöm, de nekem ez szabadság kérdése, itt nem arról van szó most-már hogy a vakcina működik vagy sem, itt másról van szó. Hogy egy diktatúra ellen kell menni, hogy én döntöm el, hogy a saját testembe mit engedek be, ez a valódi harc, a szabadsághoz való jog, a véleményhez való jog, a szabadság mindenek felett...

R: De a hatóság hogy viselkedik, ha hangot adtok ennek a véleménynek?

D: Bűnözőként kezelnek, mert hogy a többiek életével játszunk. Úgy kezelnek, mint a terroristákat. Az igazságügyi miniszternő kijelentette, hogy “városról városra fogunk menni, mint a tetűirtásnál,” ...ugyanazon szavakat használja, mint a nácik használták annak idején. Ebből még skandalum is lett, hogy tetűkhöz hasonlítanak minket (oltáselleneseket). És különben is, aki a vörös zónából a zöld zónába megy át, azt börtönbe vetik. Szóval itt valóban börtönnel fenyegetnek. Meglátjuk meddig mennek el...

R: Igaz az, hogy az embereket meggyőzzék az oltásról, ételosztást is adnak nekik?

D: Igen, itt már eleve nagy szegénység volt s most hogy lassan egy éve bezárva van, még nagyobb a szegénység. 

R: Igaz, hogy babos tésztát adnak ha beoltatod magad?

D: Igen... itt hatalmas az oltáspárti reklám, újságban, plakátokon, tévében—én 30 éve nem nézek ugyan tv-t--, pl. ha beoltatod magad, akkor nyerhetsz a lottón, egy csomó jutalom, mint a jó gyerekeknek, ha beoltatja magát. És mivel ez nem nagyon működött, mert akik nem akarják oltani magukat, azokat nem egy jutalomjáték győz meg, így most erőszak lép fel és nagyon erőszakosan kényszerítenek. Nekem is érkezett már fenyegetés, tehát én is be kell majd oltassam magam..

R: Mit teszel?

D: A én testemhez senki nem nyúl hozzá. Vagy négyen lefognak és erőszakkal beoltanak, Mengele módra, vagy …

R: Te ellenkezel ameddig tudsz?

D: Ez szabadság kérdése, egész életemben a saját és mások szabadságáért küzdöttem, szabadság nélkül jobb meghalni. Mi értelme van egy ilyen hatalmas börtönben élni??
Mi értelme van rabszolgaként élni?? Én harcolok, ahogy eddig is tettem a szabadságért.. nekem ez már elvi kérdés.
Ismétlem számomra az oltás egészségügyi kérdése másodlagos. Én döntöm el, hogy akarom-e magam beoltatni vagy sem..... - majd Dea még hozzáteszi:, hogy Izraelben a már 2 x oltottaknak is kötelező a maszk és távolságtartás továbbra is, annak ellenére, hogy már teljesen be vannak oltva, sőt ajánlják a két maszk viselését is s többen hordanak is 2 maszkot. Azt is mondja hogy a mai embereket valószínűleg nem lehetett volna belevinni egy háborúba, s így sokkal kevesebb befektetéssel létrehoztak egy "háborút", ahol az emberek ugyanúgy megbolondultak mint egy háborúban s ugyanazokat az eredményeket elérték, tönkretették a gazdaságot, ahogy a háborúban szokás. Csak épp nem mindenkit sikerült megbolondítani, annak ellenére, hogy nagyon "ügyesen" csinálták.

Amúgy a repülőtér zárva, majd egy éve, innen nem lehet elutazni és újabb lockdownnal fenyegetnek. Amit épp most nyitottak meg. Fenyegetnek az angol és afrikai mutánssal illetve az izraeli mutánssal is. Valamint a 2 dózis után is koronások lettek, vagyis, hogy a nagy vakcináció okozta az új vírus létrejöttét.

R: Ez egy biznisz, így új vakcinát hoznak majd létre az új mutánsra, végtelen biznisz.

D: Bill Gates már többször is jelezte, hogy több vírus "támadás" lesz. Netanjau is közölte, hogy aláírt szerződést az AstraZenecával, hogy Izrael lesz az új vakcinagyártó a pandemiákra.

Én egy éve, hogy dolgozom orvosokkal, kutatókkal... látom, hogy az emberek paralizáltak a félelemtől. Tudjuk, hogy a katona se megy zene nélkül harcba. Mi szabad zenészekkel gyönyörű zenét hoztunk létre, amihez a videót készítjük most. És ezzel próbáljuk a félő embereket felébreszteni.. Ha felállnánk mindannyian, akkor pár óra alatt vége lehetne mindennek. Németországban állítólag a tiltások ellenére is nyitva vannak, s ezt kellene itt is csinálni... Most keressük a pénzt a videó elkészítéséhez... 

A kiemelések és külalak a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló