20240521
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 augusztus 14, szombat

Kik és miért akadályozzák az Ivermectint ?

Szerző: Magyaródy Szabolcs

STATISZTIKÁK / Az a hír terjeng, hogy Magyarországon rendkívül nagy a Covid halálozás aránya. Egy Churchill idézettel kezdeném mondókámat: „Csak annak a statisztikának hiszek, amelyet magam hamisítottam meg.” Igaza volt. Nagyon kevés valóságnak megfelelő statisztika van a világon, mert minden megbízó a maga igazának népszerűségét akarja bizonyítani.

Miért habozik még mindig a kormány az Ivermectin koronavírus elleni bevetésében?

ivermectin

Ennyit a statisztikákról.

Ha mégis van némi igazság ebben a statisztikában, annak több oka lehet.

1/ Tudomásul kell vennünk azt a szomorú tényt, hogy 1526 óta rengeteg csatát nyertünk, de minden háborúnkat elvesztettük. Végülis mindent túléltünk, tehát nyertünk, de a lelkünkben megmaradt a vesztett háborúk, megtorlások, kirablások emléke. Mindezt betetőzte Trianon, a Szovjet megszállás és ’56,  ami az utolsó döfést adta  az igazság győzelmébe vetett hitünknek. Ez az  egészségünket is negatív módon befolyásolja.

2/ Túlsúlyosak vagyunk. Úgy látszik, az eszem-iszomban keresünk menedéket a sok nélkülözés és szenvedés után. „Az a tiéd, amit megeszel”…. közmondást is valószínűleg mi találtuk ki. Iszogatni is szeretünk, ami módjával egészséges is lehet, de ezt a szót kevesen ismerik…

3/ Az urbanizáció megfosztotta a népet a mozgástól és levegőzéstől. Az árnyékot keressük, még séta közben is vagy csak alkonyat után merészkedünk ki egy kis sétára, esetleg a kutya sétáltatására.

4/ Miután nem vagyunk napon, krónikus D vitaminhiányban szenvedünk. Ez pedig súlyos következményekkel jár. A szervezetünk ellenálló ereje a béka feneke alá esik. Jöhet az influenza vírus, no meg a Covid19-es is.

Itt van az eb elhantolva.

A kormány óriási erőfeszítéseket tesz a járvány leküzdésére. A védőoltásokat az EU ellenére mindenhonnan és minden áron igyekszik megszerezni. Ezen a téren a másodikok vagyunk, Málta után. Nagyon helyes és hasznos, de…..

Több ország használja – a nemzetközi gyógyszermaffia tiltása ellenére – az Ivermectin nevű gyógyszert, ami megelőzésre vitathatatlanul hatásos, sőt a fertőzés első részében határozottan gyógyít is. Igaz, ez már kapható Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában, Németországban, hogy csak a közeli országokat említsem. A magyar kormány még habozik. Lehet, hogy a Richter és az Egis gyárak exportját féltik? Talán csendben óvatosan engedélyezni lehetne…

Az eddigi, vitathatatlan eredményt meg lehetne sokszorozni a nagyon olcsó D vitamin ingyenes és tömeges rendelkezésre bocsájtásával. Főként az idősebb, más betegségekkel is küszködő embereket kellene rábeszélni ennek használatára. A D3 vitamin fontosságát már a járvány elején bizonyították a spanyol orvosok s azóta is nagyon sokan mások. Sokan fontosnak tartják a nagyobb adag C vitamint is. Ez sem kerül egy ökör árába. Mindez olcsóbb lenne, mint a korházi ápolás, vagy, ne adj Isten, a temetés.

Magyaródy Szabolcs

 

NIF megjegyzés:

A világ két legjelentősebb gyógyszerengedélyező hivatala, az amerikai FDA és az európai uniós EMA ez idáig nem engedélyezte az Ivermectin alkalmazását koronavírus ellen. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet egyelőre nem javasolja a szer SARS-CoV-2 elleni terápiás használatát.

Az Ivermectin hazai alkalmazásának lehetőségéről, Kásler Miklós EMMI miniszter tett bejelentést még januárban:

Forrás: Internet figyelő
Beküldte Magyaródy Szabolcs

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások