20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 augusztus 05, szerda

Szlovákia veszélyes útra lépett. / Bukaresti szerződés

Szerző: Geönzeöl Gyula

Amikor a balkáni háború idején Orbán az angolok és az amerikaiak keresésére megtagadta, hogy magyar területről indulva a NATO kisöpörje a déli magyar területekről a szerbeket a Dunáig, Sorosra hallgatott, aki inkább valami intézetbe való lenne követőivel együtt. Hogy ne támadhassa a magyar penzügyet, az OTP-t, ne forgathassa fel a magyar közéletet, gazdasági életét, ne adhasson ki további káros parancsokat. Orbán azonban kiszolgálva Sorost kimutatta, hogy semmihez nem ért a nemzetközi politikai szintéren történtekből.

 

Szlovákia veszélyes útra lépett. Szerbia nyugat ellenes pánszláv-kommunista szerepét vette át
Bukaresti szerződés

2009. augusztus 5.
IDÉZET:

"Szlovákia ugyanis veszélyes útra lépett. Szerbia nyugat ellenes pánszláv-kommunista szerepét vette át Moszkva irányításával az EU-n belül!

A Nato tag Magyarország froclizásának csak a kezdő lépése a nyelvtörvény stb. Erre a szlovák kommunista –fasiszta útra az USA pápai bázisának a létrehozása volt az adekvált válaszunk! Más is lesz ! Bajban van tehát az EU- párti a szlovák értelmiségi elit is".

A fenti sorokat tegnap egy politikustól kaptam. Budapesten komolyabb körökben nyíltan beszélnek arról, hogy a cigányok elleni támadásokat a szlovákok intézik, akik a szovjetek szövetségesei.

A Nagy Cél a Destabilizació.

Ezt Sándor István a "papa", volt bünügyi főnyomozó nyomatékosan megirta a napokban. Azonban pontosan ő volt az is, aki a Pallag Laszló, Kisgazdapárti kepviselő által vezetett Korrupció ellenes parlamenti bizottság előtt világosan elmondta, hogy a kivonuló szovjetek, megbízottként Szemin Mogilevicset, mint KGB-s őrnagyot nevezték ki, és megbízták a szovjetek azzal, hogy a szovjet katonai elhárítás szervezze meg az alvilágot, mert olyasmi addig Magyarorszagon NEM VOLT. Az alvilágból befolyt pénzekkel korrumpáltak aztán a parlamenti pártokat, hogy ezt a tevékenységet alaposan kibővíthessék és hogy még nagyobb politikai befolyást szerezhessenek. Sok opportunista él meg ebből a mai napig. De ezért került padlóra az ország. Kezdődött Antallal, szervezte a szovjet elhárítás a III-s ügyosztály ügynökhálózata segítségével, amit a mai napig EZÉRT nem lepleztek le. Tehát erről az egész rezsimről ezt el kell mondani. Bajkeverő Bajnaiig és az egész szovjet katonai halozati ügyeskedésről.

A napjainban történteket illetoen csoda-e, ha aztán tervszerűen ráerősít Szlota, mert a szovjet forgatókönyv szerint jelenleg ez a dolga, Észak Szerbiából.

Amikor a balkáni háború idején Orbán az angolok és az amerikaiak keresésére megtagadta, hogy magyar területről indulva a NATO kisöpörje a déli magyar területekről a szerbeket a Dunáig, Sorosra hallgatott, aki inkább valami intézetbe való lenne követőivel együtt. Hogy ne támadhassa a magyar penzügyet, az OTP-t, ne forgathassa fel a magyar közéletet, gazdasági életét, ne adhasson ki további káros parancsokat. Orbán azonban kiszolgálva Sorost kimutatta, hogy semmihez nem ért a nemzetközi politikai szintéren történtekből. A politika nem abból áll, hogy speciális érdekeket kiszolgáljunk. Ez a "special interests" kiszolgálási formula pedig az, amiről pl. az amerikai választások idején is igen sokat vitatkoznak a jelöltek esetében, és mondjuk ki JOGGAL. Soros persze számos országból ki van tiltva - az USA tőzsdéjéről is biróságilag, manipulaciókért.

Persze pl. Orban ilyen felretanacsoloktol ugyan mit is tanulhatna, illetve hogyan is definialhatna a sajat szerepet ebben az egesz vallalkozasban? Hat ennek megvalaszlasa meg varat magara, csak ne a kovetkezo Fidesz kormanyzat tevekenysegebol deruljon ki. Nem gyanusitgatunk senkit sem, de ezekre a dolgokra nagyon komolyan fel kell hivni a figyelmet.

1993 őszén Bukarest mellett volt az a hármas találkozó, amin Milosevics, Meciar és Illiescu, államfői szinten vett részt. Természetesen a szovjet tervek szerint, mint a szovjetizált kisantant államai.

A bukaresti titkos szerződés arról szólt, hogy amint Szarajevót a szerbek beveszik, közösen megvárják, amint tavasszal lemennek az áradások és megtámadjak Magyarországot. Elfogják a magyar iskolákba járó gyerekeket, azokat az elfoglalt Magyarországra szállítják és rákényszerítik a szüleiket, hogy menjenek utánuk. Ezt követően tervszerűen "elsorvasztják" Magyarországot.

(Na ezt a részt jelenlegi a szocialista kormányzat csinálja a szovjet tervek szerint, de a "polgári" kormányokból sem volt sok haszon, mert a rengeteg beépített szovjet katonai elhárításnak dolgozó ügynök mindenhol megbénította az országot a fejlődésben. És mindez megfelel a titkos Rózsadombi szerződésnek is, ahol a szovjet szolgálatban álló ügynökök megállapodtak arról, hogy a szovjet kivonulást követően a szovjetizált kisantant érdekeinek szolgáltatják ki az országot. Ezzel ellenpontozva a nyugati kovetelest, hogy legyenek szabad valasztasok a Jaltai szerzodes ertelmeben, amit a szovjet mindaddig NEM engedett vegre hajtani).

Vagyis azok igyekezete, akik idegen katonai megszallast akarnak elerni Magyarorszagon, az a hazai ugynokhalozat igyekezete es aki ilyet mond azt hazaarulasert surgosen ki kell vonni a forgalombol. Az ilyenek reszesei a szovjet destabilizalasi terveknek, tehat a ciganyok elleni hadmuveleteknek is. Vagyis a fasisztazok, baloldali vadaskodok egyertelmuen szovjet ugynokok, akik a jelenlegi Magyarorszag teruleten idegen katonai hatalom es megszallasi vagyak szolgalataban allanak.

A Bukaresti titkos szerzodes vegrehajtasa eseten a fellepo rendetlensegre hivatkozva a szovjetnek megnyilt volna a lehetosege arra, hogy katonailag beavatkozzon, es hogy ujra elfoglalhassa Kozep-Europat. Erre Sztalin is keszult. Kezdte a Benes torvenyekkel. Kozben le akart rohanni tankjaival az Adriaig. Ezert a nyugat Mindszenty-t szerette volna magyar allamfonek az ervenyben levo tortenelmi magyar alkotmany szerint, mert igy a nyugatnak jogcime lett volna a fellepesre Kozep-Europaban. Erre a Hercegprimast elfogtak es a Magyar Alkotmanyt a szovjetek betiltottak. Jelenleg Alkotmany hianyaban a magyar tarsadalom nem bir megszervezodni, es az ugynokokkel atitatott parlamenti partok jovoltabol szabadon randalirozhat a szovjet katonai elharitas. Tehat a Magyar Alkotmanyossag helyreallitasa ELETKERDES, mig a jelenlegi kommunista hatalomnak es liberalis haszonelvezoinek a Magyar Alkotmanyossag helyreallitasanak megakadalyozasa kulcsfontossagu kerdes. Vagyis a cigany gyilkossagok a kozhatalmat bitorlo, mindenben az oslakos magyarsag erdekei ellen tevekenykedo hatalmaskodok szamlajara irandok, mert a szovjetek altal bevezetett, alkotmanyellenes "koztarsasag" "demokratikus rendje" erdekeit szolgalja a destabilizacio.

Obama elnok a napokban vilagosan megmondta Torokrszagban, hogy az Iszlam vilag ellen Amerika nem visel haborut. Ezzel azonban csokkentette eddigi szovetsegi rendszerenek jelentoseget, es kiemelte Torokorszagot, mint az USA strategiai partneret. Ezzel azonban megszoritotta az Izraelben tevekenykedo szovjet katonai elharitas elletteret. Elo is vettek gyorsan az Obama elnok szuletesi bizonyitvanya koruli bizonytalansagokat a szekrenybol. Ezt mar idoben oda bespajzoltak, arra az esetre, hogy lesz, ami lesz. Igy hat a neger ellenes FAJGYULOLO Ku Klux Klan mozgalom, ami angol szabadkomuvesek szervezete volt, most a szovjetek kivalo szovetsegese lett es igy a magyarorszagi kommunista - liberalis szovetseg partnereve is valt egyuttal. Dehat, ilyen a politika es a nagyhatalmi erdekek problemaja. Nekik gatlasaik aztan NINCSENEK!

A Bukaresti szerzodes eletben van. Szarajevot a szerbek nem vettek be, mert az USA ismerve a tervet a donto pillanatban cirkalo raketak szazait inditotta meg a szerbek katonai bazisai ellen. A gyors szovjet bevonulas Szerbiaba ugyan megmentette a strategiai szovetsegest, de a szovjet nem mondott le a cari orosz birodalmi politikarol es annak eszkozerol a panszlavizmusrol.

A panszlavizmusert a habsburgok felelosek, amikor a nem szlav magyarsag ellen tamogatasukrol biztositottak a cseh torteneszeket, akik segitettek teves elmeleteikkel es a Jozefianus "felvilagosult abszolutizmus" idejetol kezdodoen a panszlavizmus kifejlodeseben. Mi ez ellen az aljas folyamat ellen a Tortenelmi Alkotmanyt vetettuk be es eredmennyel! Ezert volt annyi harcunk a habsburgokkal azert is, mert a magyar nyelv hivatalos hasznalatat tiltottak, ami nemzetunket igen karosan erintette. A Felvideki szlavosodas ennek kovetkezmenye volt, hiszen a Felvideken a hasznalt nyelvekben, a zeneben, nepmuveszetben, az eredeti, magyar kultura, megtalalhato. Ez a habsburgi, magyartalanitasi folyamat 1867 utan megfordult, ami a cseheket kellemetlenul erintette. Egyaltalan nem "magyarizalasrol" volt szo 1867 utan, mint azt ma nekunk felrojjak, es amit az anyaorszagi szovjet agyu papagajorszag panszlav erdekbol szolgaszeruen, hivatalbol ismetelget, hanem arrol, hogy 1867 utan sokan kezdtek lassan vissza-magyarosodni. Ezt ma DISSZIMILACIONAK nevezik. A nyelvtorveny - irok pedig azert akarnak minden magyar emleket kiirtani, hogy fordulat eseten a dolgok nehogy a normalis mederbe keruljenek vissza. Tehat nekunk soha sem a nyelvuk volt a celpontunk, hanem a panszlav eroszak, amely kodifikalt nyelveket talal ki es azzal eroszakoskodik, majd kulso hatalmakat hurcol be a nyakunkra elkepeszto hazugsagaival!

A panszlav szolidaritas celja egy olyan szlav allamkozosseg gondolata volt, ami Csehorszagbol indul es a Morva orgrofsag teruleten at, egyfajta Nagymoraviaba teljesul ki egeszen az Adriaig. Ennek alapjaul a Deli Moraviarol szolo irott emlekek szolgaltak, de ezeket a csehek onkenyesen eszakra helyezve kezdtek magyarazni. Termeszetesen letaposva mindenki mast! Erre a Nagy Szlav egysegre alapul az orosz birodalmi politika, ami ezaltal a magyarok feje felett "jogot formal" Kozep - Europara, egeszen az Adriaig. Ez nem vicc, ezt a car pontosan elmondta az 1. V.H. idejen az angol es a francia kovetnek a kozos reggeliken, amikor a vilaghaboru beindult es egyeztettek, kinek milyen konc kell. Jo kis puskaoros hordot adtak a habsburgok a carok kezebe! Ide vezetett a magyargyuloletuk es az, hogy allandoan folrugtak a Magyar Alkotmanyossagot!

Mert hiszen a feudalis haboruk teruletfoglalasrol szoltak, csak kellett az urugy hozza! A francia kovet emlekirataiban ezt pontosan megirja. Clemanceaut o kovette a francia allamfoi szekben es egy even at a magyarok felfegyverzesen es a szovjet kiszoritasan almodozott. Ez pedig a politikajuk teljes csodjet bizonyitotta volna es ezert elalltak tole. De a tortenelem visszakoszon, allandoan! A szovjet aztan atvette a cari birodalmi otleteket, mert hat a szovjet is egyfajta birodalom volt. Most pedig Putyin car ismetelgeti ezeket a panszlav doktrinakat. Latni, mekkora bajokat okozhat, amikor hibas doktrinakat politikai celokra fejlesztenek ki. Es aminel meg sokkal nagyobb baj, hogy maig sem erti meg ezt sokmindenki, akinek erdeke lenne tenni ellene!

Mit is mondjunk ezek utan a magyarorszagi "hivatalos", szovjet, panszlav, habsburgi tortenelem felfogasrol, ami "kizarolagossagot" es "tevedhetetlenseget" hirdet doktrinalis merevseggel, persze az idegen gyarmatosito es etnikai tisztogatasokat celul kituzo birodalmi torekvesek erdekeben. Legyenek azok panszlavok, habsburgok, carok, stb. Es aminek mi magyarok vagyunk allandoan az aldozatai. A tortenelmi, gondolati rendszereket tehat igencsak KARBAN kell tartani. A panszlav nagymoraviazas es a belole szuleto panszlav allamok, etnikai tisztogatasok es panszlav nyelveszet, a maga nyelvtorvenyeivel, mindez megtarkitva osztalyharccal, ami a legregibb felvideki magyar csaladok kirablasat es legyilkolasat szolgalta, tehat tortenelem es jozan ertelem ellenesek. Ezert bukasra vannak itelve. De a megbuktatasukhoz ertelemszeruen hozza kell jarulnunk nekunk magyaroknak is azzal, hogy a fejekben rendet csinalunk.

A Bukaresti szerzodesrol Jessie Helms szenator, aki az amerikai szenatus Kulugyi Bizottsaga elnoke volt, egyik belso, hivatalos diplomataja tajekoztatott azonnal, amint ez a tudomasukra jutott. Az Amerikai Magyar Szovetseg alelnokevel is beszeltek errol Washingtonban, hogy mekkora a problema es az alelnoknek eszebe jutott, hogy eppen Pesten vagyok, gyorsan felhivtak, mint az AMSZ igazgatosagi tagjat Ezt a diplomatat aztan 1993 vegen bemutattam Csurka Istvannak, aki akkor az MDF alelnoke volt es a parlament Kulugyi Bizottsaga elnokenek, Csooti Gyorgynek. Onnan kezdve intezkedtek aztan tovabb.

Csakhat a tortenelem allandoan visszakoszon azoknak, akik nem ismernek semmit, nem akarnak tudomast venni dolgokrol, ami kenyelmetlen es "nem divatos". Termeszetesen a szovjet katonai elharitas terveit koveto anyaorszagi partjaink es kormanyaink nyilvanvaloan allandoan ugyanazt teszik. Ugyanannak az allando ujrajatszasarol van szo, emlitette az emlitett washingtoni diplomata 1993-ban. Arrol, hogy a szovjet-orosz birodalom lejusson az Adriaig es aztan akar dominalhassa Europat. Gratulaljunk hat Europanak Versailles-ert. Karorommel. Amikor ossze-vissza beszelnek az europai, immar torpe nagyhatalmak vezetoi.

A magyar tarsadalomnak sajat erdekeben haladektalanul joga es kotelessege a hazai, opportunista sopredeket azonositani, lefogni es kizarni a kozhatalombol. Ne csinaljanak ezek POLGARHABORUT a magyarok verebol.
Igy aztan kimondom:

- Nincs jobb es balodal
- Es ha nem tetszik a nemzeti es nem nemzeti oldalra valo felosztas, akkor a hitetlenkedok szamara marad a lehetoseg, hogy merlegeljenek:
Kinek mi az erdeke.

A magyarsagba rosszul asszimilalodottaknak sem erdeke az idegen kancsuka es az idegen uralom. A magyar uralom pedig kulturalt es kibirhato. Azonkivul legyen Hunnia, vagy Pannonia az oslakoke. A vendegek nem akadaly, csak ne gyalazzak a torvenyeinket, kulturankat, szokasainkat, es ne akarjanak nekunk a mi intezmenyeinkbol, adoinkbol, jovedelmunkbol parancsolgatni es azzal kufarkodni. Ez nem nagy feltetel!. Ezt akarhol a VILAGON mashol is megkivanjak mindenkitol!

Mert a magyar vilag magasabb rendu, mint amit a sok idegen bitorlo ez ideig tajainkon bemutatott.
Ennek alapjan kell mindenkinek feltennie maganak a kerdest arrol, hogy HOL ALL!

Sziklavideki udvozlettel:
Geonczeol Gyula

Kapcsolódó cikk: Külföldi akció állhat a romák elleni támadás hátterében?
 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások