20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 február 21, kedd

A gyógyszereket azért fejlesztik ki, hogy csökkentsék a populációt!

Szerző: Shane Ellison

"Kémikus vagyok, tehát a tudományos kutatás, illetve munka a szakterületem. Mégis úgy vélem, hogy az előállított gyógyszerek azt a célt szolgálják, hogy folyamatosan csökkenjen az emberi populáció" – állítja Shane Ellison.

Egy híres kémikus szerint a a gyógyszereket azért fejlesztik ki, hogy csökkentsék a populációt!

A kémikus arra is felhívja a figyelmet, hogy a gyógyszergyártók nyilatkozatából az tűnik ki, hogy ők csak gyógyszereket fejlesztenek ki, de nem azért, hogy a betegeket kezeljék.

Ellison szerint az egész gyógyszeripar egy hatalmas üzletág, ezért mindent elkövetnek azért, hogy a betegek évről-évre több gyógyszert szedjenek, és olykor még külön betegségeket is előidéznek, “kitalálnak”, csakhogy legyen amire előállítsák ezeket a szereket. A leginkább a mentális zavarok kezelésére előírt gyógyszeres terápiák miatt kell félni, hiszen nincs semmi bizonyíték arra, hogy ezek hatásosak, és ezt az orvosok is tudják jól, mégis halomra írják fel a bogyókat.

Ezeket a gyógyszereket szinte mindig biztosan el tudják adni, mivel a gyártók a legjobb és legnagyobb marketing cégekkel működnek együtt, így a siker szinte mindig garantált. És megfizetnek komoly szakembereket, tudósokat, pszichiátereket is, akik elmondják, hogy miért érdemes beszerezni a legújabb készítményeket.

Ezt már olvastad? Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

Egyes becslések szerint évente 125 ezer ember hal meg a családorvosok által felírt gyógyszerek következményében. A gyógyszeripar továbbra is a marketingre költi a legtöbb pénzt, és nem arra, hogy a létező betegségeket megfékezze.

Ezért legközelebb ha ki kell váltanunk a receptet, ami például Prozac gyógyszert tartalmaz, gondoljuk meg kétszer is, hogy vajon a mi egészségünket szolgálja-e a készítmény, vagy más zsebét gazdagítjuk megvásárlásával.

Ezt már olvastad? Amerikai kutatók felfedezték, hogy a kemoterápia ténylegesen erősíti a tumorok növekedését!

 Shane Ellison

CCHR: The Psycho/Pharmaceutical Industry with Shane Ellison

Forrás: http://filantropikum.com/egy-hires-kemikus-szerint-gyogyszereket-azert-fejlesztik-ki-hogy-csokkentsek-populaciot/
Beküldte: Júlia

Hozzászólás  

#1 www.tejfalussy.comS. Tejfalussy András 2017-03-07 00:08
A mérgezés elhárításért is ezért nem szeretnek fizetni?

Kód: FM-fizetésifelszolitasos-kozerdekubejelentes-17030 6

KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS MÉRGEZÉS ELHÁRÍTÁSI ÜGYBEN, FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁSSAL

Tisztelt Fazekas Sándor Miniszter Úr!

1. Kérjük Önt, vizsgáltassa ki a konyhasóval kevert kálisóval műtrágyázás ellen korábban nyilvánosan benyújtott Petíciónkat. Lásd www.tejfalussy.com, 52. E-mail könyv: Az 1. és 2. petíció dokumentációja .

Nem véletlen a nemrég közhírré tett hír, hogy 1 millió magyarországi ingatlan elárvult! Ez a legfőbb eredménye a kálisóval összekevert konyhasóval a magyar lakosság kárára 1960 óta végzett talaj- és élelmiszer mérgeztetésnek!
A háború előtt is volt botrány a kálisóval műtrágyázás ügyben, de kivégeztették a leleplező tudósokat. Arthur Koetler, Sötétség délben című könyvéből is tudható! A nemzetközi szabadalmaim szerinti Antirandom sokváltozós hatásmérések jól láthatóvá tették, egyértelműen bebizonyították, hogy az aszálykár megelőzés ürügyén használt kálium műtrágyák nagyságrendileg felfokozzák az aszálykár! Azonban - a kálium mérgező hatásai kiderülése esetére, a kálisóval mérgezés elködösítésére, a kálisó mérgező hatásait a konyhasóra ráfoghatóság érdekében - Magyarországon a konyhasóval kevert kálisót is műtrágyaként árusíttatják „40%-os kálisó” (hamis) terméknévvel.

2. Kérjük Önt, haladéktalanul töröltesse az élelmiszer törvényből a nátriummentes és csökkentett nátriumtartalmú étkezési sókat megengedő előírásaikat, amelyeken a patkányméreg kálisóval sózás alapul!

Egy sajtókonferencián, személyesen a NÉBIH állatorvos államtitkárainak és Önnek is adtunk az „ÁGI Tiszta sóból”. Lásd a feliratait: étkezéssel is olyan dózisokkal kell pótolni vizet, konyhasót, káliumot, ahogy a gyógyításra több száz év óta alkalmazott Ringer infúziós oldat a vérbe juttatja. Nobel díjas kutatók hatás-mérései bizonyítják: a hiányos nátriumpótlás, kálium túladagolás betegítő, életrövidítő, ivartalanító hatású! Közérdekű bejelentésem, amit az állampolgári jogok biztosa a NÉBIH-hez továbbított, lebuktatta a nyírtassi bűnözőket, akik időnként 100% kálisó tartalommal is árusították a ráírtak szerinti 30% kálisó tartalmával is mérgező „gyógysót”.
A NÉBIH által közzétettek szerint azt hazudták, hogy ”állati takarmány” is a patkányméreg kálisó, amit gyógyhatású étkezési sóként árusítottak! A Biblia takarmány sózásra vonatkozó szövegét is, lásd Ézsaiás 30/24: „A barmok és a szamarak, a melyek a földet szántják, sózott abrakkal élnek, a melyet megszórtak lapáttal és villával” átértelmezték a mérgező kálisóra? Korábban nátriumklorid „kősó” volt a „só”, nem patkányméreg kálisó. Lásd: MAGYAR ÉRTELMEZŐ SZÓTÁR, Akadémiai Kiadó, Budapest 1978., 1223. oldal. Lásd 2 Mózes 23/20-33. és Talmud Baba kamma 93 b. és Taanith 10 a. lap: egészségvédő, gyógyító desztillált ivóvizet és sózott kenyeret csak izraelita kap. Önök íratják rá az étkezési desztillált vízre, hogy „csak szennyezethez keverve iható”?

3. Kérjük Önt, helyeztesse hatályon kívül a terrorista talmudista szemitákat faji megkülönböztetésre felbiztató törvényeket, legalább Magyarországon!

Lázár János miniszterelnöki hivatal vezető miniszter előadta, hogy „azonnal leállítják egy termék forgalmazását, ha akárcsak csak egy ember egészségét is veszélyeztetné”. Sérti Önöket, hogy szerintem a nem-zsidó magyar is ember? Ugyanis a Talmud szerint, lásd Sanhedrin, Tosephoth: „Mair rabbi szerint a nem-zsidóknak nem lehet mondani: ti embereknek neveztettek. A gojok között egy sincs, aki embernek neveztetnék. Vannak parancsok, amelyek áthágása miatt egy nem-zsidó halált érdemel, míg a zsidónak megengedett dolog.” Lásd „A Talmud magyarul” Luzsénszky Alfonz, Budapest 1940. Hasonmás kiadás, Gede Testvérek BT. Budapest, 2002.,159. oldal.

4. Kérjük Önt, fizettesse ki a Kormány helyett jogos védelemként folytatott kárelhárítási munkánkat, a megbízás nélküli ügyvitel (lásd Polgári törvénykönyv) szabályai szerint. A díj mértékére irányadó: 1998-ban valószínűsítették a magyar lakosság létszámának 10 évenként 2 millióval fogyását. Főleg azért nem tudták 20 év alatt sem teljesen megvalósítani, mert lelepleztük, feljelentettük a kálisóval folytatott talaj- és terménymérgezést, állat- és ember pusztítást, s ezt az újságokban, rádiókban, televíziókban, interneten ismétlődően „közhírré tettük”.

Verőce, 2017. 03. 07.

Sürgősséggel várva fenti intézkedéseit és válaszát:
Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló
Magyar Nemzetbiztonsági PJT
2621 Verőce, Lugosi u. 71. Agroanalízis PJT elnök
cc.: Kúria Legfelsőbb Bíróság (közérdekű bejelentés)

feladó:
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
címzett: "Dr. Fazekas Sándor"
másolatot kap: ;
Lázár János ;
"orban.viktor" ;
Vona Gábor ;

titkos másolat:
Nátrium Klorid ;

dátum:
2017. március 6. 22:22
tárgy: KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS MÉRGEZÉS ELHÁRÍTÁSI ÜGYBEN, FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁSSAL
küldő:gmail.com

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások