20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 október 20, szombat

A dohányzás megvéd a tüdőráktól

Szerző: Tulok

A hazugságokkal kialakított közfelfogás azt sulykolja az emberekbe, hogy aki dohányzik, kidobott a szemétbe hihetetlen mennyiségű pénzt, hozzájárult az állam adóbevételeihez, ami Magyarországon évi kb. 300 milliárdot tesz ki - amiből talán 2 milliárdot a dohányosok érdekében használnak fel - és szándékosan rongálja az egészségét.

 A dohányzás megvéd a tüdőráktól és valószínűleg sokakat az Alzheimer-kórtól is

Én húsz év dohányzás után láttam először belülről a tüdőmet. A hajlékony bronchoscopos vizsgálatot egy amúgy dohányos orvos végezte altatás nélkül. Felkészültem a legrondább látványra, ami megjelent lelki szemeim előtt. A fekete üszök alól itt-ott kibukkanó hörgők sikoltozását előre hallottam.

A jó minőségű monitoron hamarosan feltűnt a tüdőm belseje. A jól megvilágított belső felületen nyoma sem volt a kátránynak, az egész felület szép rózsaszínben pompázott, csak a hörgők felületét borító habos váladék nem illett a képbe. Mivel én nem a National Geograpich magán mindent kipróbáló öngyilkosjelölt sztárjaihoz hasonlóan kerültem a székbe, hanem betegként, informálódásom nem csak a kíváncsiságom kielégítését, vagy a hatásvadász filmkészítői vágyat szolgálta. Azóta 16 év telt el.

Az igazság az, hogy a koszorúér-és érrendszeri betegségekre, előnyös hatása lehet a nikotinnak. Ezzel a tájékoztató írással arra akarok rámutatni, hogy a dohányzás nem csak a tüdőrák, de az Alzheimer-kór ellen is hatásos védekezés. A világ NATO által gyakran permetezett területein riasztóan megnövekedett az utóbbi megbetegedések száma, miközben sorra halnak meg körülöttünk olyan emberek tüdőrákban, akik életükben sohasem dohányoztak. Bár nagy számokat emlegetnek halálozási okként a tüdőrákot megnevezve, de patalógus és korboncnok ismerőseim, és barátaim nem tudják ezt megerősíteni. Talán ezért dohányzik szinte mindegyik az általam ismertek közül.

Az egyre nagyobb arányú Alzheimeres megbetegedések nem a véletlen műveként alakulnak ki. A vegyi-permetezések során nem csak mérhető bárium-szulfát, hanem alumínium nanorészecskék és kerülnek nagy mennyiségben a légkörbe. A vastag hurkák szétterülnek az égen, majd lassan lefelé lebegve, egy részük eléri az alsó légrétegeket is. Az eső sohasem "magától" keletkezik! Egy mikroszkópikus kondenzmag kell, hogy a cseppek, a mag felületén kicsapódva "meghízzanak", majd lehulljanak. A leszálló port pedig belélegezzük, ráhullik a növényzetre. A szél újra és újra felkavarja.

A bárium-szulfát nedvességgel érintkezve savasítja a környezetet, széntartalmű vegyületekkel, például szénsavval, BaCO3-at alkot, amit "patkányméregként" a háztartási -és gazdaboltokban is megvásárolhatunk. Amíg az alumínium nanorészecskék növelik a légkör elektromos vezetési képességét, elősegítve a mesterséges elektromos viharok kialakítását, valamint belélegezve, a véráramon keresztül az agytörzsbe jutva és felhalmozódva, az Alzheimer-kórra hasonlító tünetek produkálnak, illetve okoznak. A bárium-karbonát fehér színű, íztelen por. Vízben gyakorlatilag oldhatatlan. A gyomorsav viszont feloldja, emiatt mérgező hatású. Gyomor- és bélpanaszokat, görcsöket és izombénulást okozhat.

Chemtrail-t permetező repülőgép

Ha nukleáris háborús fenyegetést nem is, de az NWO népességcsökkentési projektjeit feltétlenül meg kell említeni. A mérgező oltásokon, az élelmiszerekbe, és ivóvízbe kevert vegyi anyagokon kívül gyakran naponta lehet látni a tiszta égbolton, a felségjelzés nélküli fehér repülőgépeket, amint fehér csíkokat hagyva maguk mögött, ki tudja mit szórnak a fejünkre. Szerencsére azért jónéhányan veszik a fáradtságot, és elemeztetik a vízmintákat Európa-szerte, így tudjuk, hogy a kipermetezett anyagok cseppképzők, és nehézfémek az alumínium kivételével, ami könnyűfém, ugyan, de mivel szervezetidegen anyag, szintén az agytörzsben landol.

Kevés szó esik a Jugoszláv háborúban, Irakban, vagy a palesztinok ellen használt uránnal nehezített lövedékek, vagy a kísérleti atomrobbantásokkal légkörbe került rádióaktív felhők okozta sugárzó anyagokról. A dohányipar régóta diverzifikál. Például a Marlboro és a Philip Morris, a Kraft Jacobs, Milka Suchard - mind része az angol-amerikai cégnek, az Altria -nak, de a gyógyszeriparhoz is kapcsolódik, hogy a Nicorette nikotin tapaszt el tudja adni, mert a "dohányzás okozta tüdőrák" elleni, jövedelmező a kemoterápia.

Az alábbi, azt hiszem ismerős kép:

A minden évben több milliárd dollárt felemésztő dohányzásellenes orvosi konferenciákat, a sikeres társadalmi csalás érdekében, a nyugati kormányok támogatják. Az orwelli lobbisták nagyjából olyan sikeresen lépnek fel a dohányzás ellen, mint az 1919-1933 közötti szesztilalom alatt, az alkoholfogyasztás ellen. Az akkori és a mostani látszattevékenység is a "bűn", és "elkövetőinek" mutogatása, puritán színjáték ahhoz, hogy némelyek nyomorultnak érezzék magukat.

Bizonyos kormányok tisztában vannak azzal, hogy nukleáris tevékenységeik közvetlen összefüggést mutatnak a tüdő -és bőrrák kialakulásával. Elbújni, és elbújtatni a dohányzás mögé, a légkörbe juttatott rádióaktív szennyeződések rákkeltő hatását, minden atomhatalomnak érdeke. Erőfeszítéseket tesznek, hogy eltereljék a figyelmet saját felelősségükről, átadva azt, a meglehetősen ártalmatlan szerves dohánynak. Mint később látni fogjuk, a szerves dohány soha senkit sem bántott.

1492-ben Kolombusz és társai is felfedezték az "indiánok" füstölési szokásait. Ez egy fontos esemény, mert Rodriguo Jerez felfedezte, mit tesznek a kubaiak és az indiánok évszázadok óta: hogy a dohányzás, a szivar és cigaretta nem csak pihentető, élénkítő, hanem gyógyít, a köhögés és más kisebb panaszok ellenére, bár a köhögés is része "gyógymódnak".
Később egyre több író dicsérte dohányt, mint univerzális megoldást az emberiség betegségeire. A korai 20. század szinte minden második ember dohányzott, de a tüdőrák előfordulása olyan csekély szintű maradt, hogy szinte mérhetetlen volt. Aztán 1945. július 16-án történt egy rendkívüli szörnyű katasztrofális esemény, és a nyugati kormányok ekkor kezdték eltorzítani a véleményeket. Emlékeztetőült: "A füstfelhő volt az egyik dolog, ami meglepett. Az első gyors robbanás után, az alsó részen egy felhő tűnt fel, egyre szilárdabb formában, és mozdulatlanul lógva a levegőben..." 

A "gombafelhő" történetét valamennyien ismerjük. 20.000 tonna TNT becsült erejével hat mérföld magasba, több milliárd halálos radioaktív részecskét lökött a légkörbe. Az amerikai kormány tudta előre, hogy a sugárzás halálos hatást gyakorol az emberekre. Jól tudták, de nem rendeltek el vizsgálatot, teljes figyelmen kívül hagyva az egészségügyi és jóléti szabályokat. Ha egy mikroszkopikus radioaktív nukleáris porszemcse landol bárki arcán, bőrrákot kap. Ha valaki belélegzi, egyetlen részecske ugyanebből, a halál oka elkerülhetetlenül tüdőrák! Több tízezer egér, és patkány tüdejébe juttattak rádióaktív anyagot. Minden egér és patkány elpusztult tüdőrákban.

Mielőtt a Szovjetunió, Nagy-Britannia és Amerika légköri atomkísérletek végzett volna, 1963. augusztus 5-én, a tilalom életbe lépésekor már több mint 4200 kilogramm plutóniumot bocsátottak ki a légkörbe. Tudjuk, hogy kevesebb, mint 1 mikrogramm (egy milliomod gramm) inhalációs plutónium terminál okoz tüdőrákot az emberekben. Tudjuk, hogy a "baráti kormányok" 4200000000 (4.2 trillió) [4.2 billió valójában számítások szerint] halálos adag került a légkörbe, amely rádióaktív anyag felezési ideje legalább 50.000 év. Ijesztő?
Sajnos egyre rosszabb lesz...  

 

Mielőtt betiltották a Szovjetunió, Nagy-Britannia és Amerika, 711 légköri nukleáris tesztet hajtott végre. 711000 kg-halálos mikroszkopikus radioaktív részecske jött létre, amelyek az eredeti 4200 kg bomba tartalmazott. Jelenleg kilógrammonként több mint egymillió halálos adag van a légkörben, ami több mint 715.000.000.000.

A tüdő -és bőrrák, rádióaktív dózisok okozta megbetegedéseinek száma és a halálozási adatai az alábbi táblázatban tekinthetők meg:

Egy széllökés, vagy más felszíni zavar az egész leüllepedett radióaktív anyagot felkeveri újra, és létrehoz egy újabb súlyos kockázatot mindazokon a területeken, és környékükön, ahova eljutott.
A szájmaszk ilyen megvilágításban már egyáltalán nem nevetséges óvatosság, de ezt Ukrajnában is megtanulták 2009. októberében az emberek, a Tyimosenkó (szőke hóhér) által is jóváhagyott H1N1 permetezés idején.

 1959-ben jött létre az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely megállapodást kötött a NAÜ-vel (Nemzetközi Atomenergia Ügynökség), hogy nukleáris felügyetet ellátó szervezet vétójogot gyakorolhasson a sugárzás hatásainak kutatásainál.
A gyengén képzett orvosokat és kutatókat hirtelen elárasztották nagy mennyiségű kormányzati támogatásokkal, amelyek célja az, hogy "bizonyítsuk be, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz".
Akkoriban több igazi tudós (különösen néhány elismert atomfizikus) komoran elmosolyodott, hogy a fiatalok szánalmas lobbizását látta, és parázs vita alakult ki, hogy ugyanolyan szigorú ellenőrzési feltételek mellett, mint a rádióaktív anyagok rákkeltő hatásának ellenőrzésénél is megtörtén, bizonyítsák be, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz.
Bár szó szerint, több tízezer védtelen állaton, főleg egerek és patkányok, 200 szál cigaretta egyenértékű "dózisnak" voltak naponta kitéve egy éven keresztül, az "orvostudománynak" mégsem sikerült, bebizonyítani, hogy rábírjanak a tüdőrákra egyetlen egeret vagy patkányt. Több mint 40 évig százezernyi orvos szándékosan hazudott.

Az igazi tudósok, orvosok, kutatók meggyőzően bebizonyították, hogy a dohányfüst ártalmatlan, de a vizsgálatok kimutatták, hogy a dohányzás védelmet nyújt a tüdőrák ellen.
Általában a kísérleti állatokat csak egyszer használják fel a kísérletek során, de dohányfüsttel kezelt állatokat rádióaktív anyagokkal is

A hatalom nyomást alkalmazott és elnyomta a tényeket, de egy igazi tudóst nem tudtak teljesen elhallgattatni. Talán egy hátsó szándék dolgozott benne, amikor azt vallotta Professzor Gerhard N. Schrauzer, a "Bio-Szervetlen Kémikusok Nemzetközi Szövetsége" elnöke az Egyesült Államok kongresszusi bizottsága előtt 1982-ben, hogy hosszú idő óta ismert, hogy a dohányfüst bizonyos alkatelemei a kísérleti állatokban, az anti-karcinogén (rák-gátló anyagok) hatását erősíti.

Schrauzer professzor nem állt meg ezen a ponton. Azt vallotta, a továbbiakban eskü alatt, amit a bizottság előtt tett, hogy "még soha nem nyert bizonyítást, hogy cigarettafüst bármely összetevője tüdőrákot okozna az emberben", és hozzátette, hogy "senki sem tudott még rákot okozni dohányfüsttel a laboratóriumi állatokban."
A nevetséges propagandát lehet folytatni, és elhallgatni az igazságot, de nyíltan már nem mertek támadni. Mindez történik a nukleáris kísérletek, a véletlen és szándékos atomerőmű balesetek légkörbe és felszínre került rádióaktív szennyeződéseinek mértéke és mennyisége elhallgatása érdelében, mert a felelősséget, és a felelősségre vonást a vétkesek nem hajlandók vállalni!
A kérdés mégis felvetődik, honnan szedik az ijesztgetéshez prezentációként mutogatott "fekete" tüdőket?

A kép egy szénbányász tüdeje. A mikroszkopikus méretű fekete szénpor, és a rádióaktív szennyeződések mélyen beágyazódtak a szövetekbe, és ott maradnak örökre. A valódi, nem hamisított statisztikák szerint, sokkal több nemdohányzó hal meg tüdőrákban (én nem is találkoztam ilyen esettel, de attól még lehet, de hazudni is, hogy sok van). Ennek az az oka, hogy a dohányosok tüdején kialakul egy vékony nyálka védőréteg, amely megakadályozza a részecskék tüdőbe kerülését. Ugyanezt a hatást fejti ki az alumínium nanorészecskékkel szemben is, így az Alzheimer-kór ellen is védettséget nyújthat, bár hátrányaként meg kell említeni, hogy csökkenti a tüdő vitálkapacitás kihasználtságát, és a hemoglobin felületén megtapadó szén-monoxid a tüdőben felvett oxigén egy részét is megköti, kevesebbet szállítva a sejteknek. Ha étkezéseknél előkerül egy-egy szivar vagy szivarka, három nap alatt kialakul egy vékony nyálka védő határréteg.

Forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=217


megjegyzés:

Valószínűleg majd többen kétségbe vonják úgy a cím mondanivalóját mint a tartalomnak azt a részét ahol a cigarettázást előnyben részesíti a szerző. Számomra is ezért került a figyelmem előterébe ez a cikk, mert kb 30 év aktív dohányzás után úgy hagytam abba a dohányzást, hogy egészségem szempontjából semmit nem róhattam a cigarettára, de többszöri nekifutás után még is most már 12 éve a nemdohányzó sorába számítom magamat.

Ha jól visszagondolok soha nem tudtam önmagam teljessen meggyőzni a cigarettázás olyan ártalmairól amit mások írtak illetve mondtak arról de mint ismert a ludak és disznó esete, beadtam derekam és így könnyebb volt elhagyni a cigarettázást és akkor evvel igazoltam magamat.

Persze amig a cigaretta "rabja" voltam, akkor is nekem mindég az ősi "cigarettázók" jöttek be a képbe azok akik tudták mikor, miért, mennyit és milyen növényt kell szívni. Talán ha ma is én termelhetném meg a ősdohányt olyan földbe ahonnan nem szívna fel semmi belerakott mérgeket, nem venné fel a levegőből a vegyi csíkok által kipermetezett mérgeket, de én sem használnák rá semmi permetet, mert magam részére termelném, sőt a szárításnál és a vágásnál sem használnák semmilyen szintetikus ízeket-szagokat akkor hiszem, hogy ugyan olyan nyugodtam gyújthatnám meg pipámat még ma is mint dédapám vagy nagyapámis tette.

Most, hogy ebből a szögből olvashattam a dohányzásról, nem az jutott eszembe, hogy újra rágyújtsak inkább az, hogy milyen könnyen bedőltem a nikotin ártalmainak terjesztésébe, annyira, hogy még a munkahelyemen is ezt terjesztettem mint egy külön program. Azt hiszem ezek után ezt a bevetésemet újra kell értékelnem.

>Zoli<

Hozzászólás  

#15 A dohányzás megvéd a tüdőráktólKrisztián 2018-07-15 00:22
Hello kedves nem dohányzó ,vajon te nem eszel dohánybol származó nikotint?
Vajon ebben a társadalomban a nem dohányzók nem fogyasztanak B3 vitamint?(nikotinamidsavat)?
Csakhogy a nemdohányzók megeszik a dohányosok túlzottan fogyasztanak ebből a vitamin fajtából.
A nikotinamidsav hiánya súlyos megbetegedéshez vezet tessék csak venni a fáradságot és elolvasni a gyogyerész kémia alapjait "dr.Herceg Pál " müvében és feltárul az alap igazság. A nikotin kismértékben gyógyszer nagyban Mezőgazdasági permetezöszer...
#14 A dohányzás nem cigarettázásSubartu 2017-07-05 13:51
Néhány éve még elképzelhető volt 5% feletti dohánytartalom a Nemzetthy Dohányboltok kínálatában. Ma a fenekét a földhöz verheti, aki valódi dohánytartalmú cigarettát szívhat.
A dohányzás - természetesen mértékkel - még pipázás formájában sem egészségtelen. A cigarettában található vegyszer koktélok elsősorban a függőséget, és ezen keresztül a nagyobb profitot hivatottak szolgálni.
#13 A dohányzás megvéd a tüdőráktólAdrienn 2017-07-04 16:37
Én egyet tudok: a párom hosszú évekig dohányzott, és soha nem volt beteg. Lassan 4 éve leszokott, azóta évente háromszor megfázik, legalább egyszer influenza miatt táppénzre kell mennie és egy fagyitól máris fájni kezd a torka.
#12 SomogyJohnny 2016-02-25 23:07
Nem mellesleg, az egyik leggyakoribb és legkellemetlenebb betegség amit a dohányzás okoz az a COPD. Még az is lehet hogy ebbe többen belehalnak mint a tüdő rákba....
Egy kis ismertető:
www.webbeteg.hu/cikkek/copd/45/a-copd-es-tunetei
#11 H-5213 Szapárfalu, Angolkert út 2/Akovacs.laszlo 2015-10-17 08:34
III-VH. 1956-Kína

Igen, már vártuk. A dohányzás nem addikció (függés), hanem – az Istennel való kapcsolat. Ha megfelelően csináljuk. Itt az általunk képviselt 7. nemzedék (Jókai Mórtól számítva) az előző (6. nemzedék, tehát Pap G., Molnár V.J.) képest meghasonlottunk. (Azaz törésvonal van.) Nem győzött meg bennünket Dr. (nagy doktor) Prof. Pap Gábor érvelése, miszerint a szerves műveltségben élő férfiak a vasárnapi ebéd elköltése után félrevonulva pipatóriumoztak a tiszta szobában, míg a nők összetakarítottak az ebéd után, s elmosogattak. A férfiak – Pap elmondása szerint – a „pipázással” a Tejút magaslatára emelkedtek (gondolataikban révületbe estek) s a lakóközösség (pl. falu) sorsára kiható kérdéseket megoldották. Végképp elhatárolódunk Molnár V. Jóska bácsitól ez ügyben, aki nagy dohányos, aki – önéletrajzú könyvében – leírja, hogy az 1956-ban a lengyelek tanították meg rá.

Nem, nem, nem. Idézzük vitéz mezőkövesdit, aki el-elmondogatta előadásain, hogy az 1956-osok nem nagyon tűrték meg maguk közt a dohányosokat, mert a „színivalóért” mindenre hajlandók voltak.

Bárki joggal visszakérdezhet, hogy akkor nincs létjogosultsága a dohányzásnak? Igen, nincs. Isten ellen való vétek (nem kicsi, hanem nagy) a Pap által is „nagyvonalúan jóváhagyott” „pipatórium” s a Molnár V. által gyakorolt „bagózás”. (S ez vonatkozik a szintén dohányos „sváb” Wittner Máriára is, akit azért le lehetett kenyerezni jó kis zsíros parlamenti képviselői hellyel (FIDESZ), felhajtásos születésnapi ünnepléssel a minap leégett Sportcsarnokban. (Molnár V. szokta volt mondogatni, hogy azon a házon, amelynek oromzatába tűztek a virágvasárnapi barkából, átok azon nem fog.)

2. Mindazonáltal az előttünk járó nemzedék Isten elleni vétkeit felvállalván, meghajolunk az ő személyük s életművük előtt, s mondjuk Keresztelő Szent Jánossal, hogy mi nem vagyunk méltók arra, hogy azok (Molnár V., Dr. Prof. Pap) sarujáról akárcsak a port is leverjük, akik előttünk jártak (mert hiszen a Vízöntőben az idő visszafelé folyik). Ugyanis az Istennel való kapcsolatot jelentő füst igenis létszükséglet, hisz ki kell elégíteni a lakóközösség (falu) elvárásait. (Az élet élni akar.) Csakhogy nem mindegy, hogy a rotyogó bogrács alatt sistergő s recsegve-ropogva égő tűzifa ínycsiklandozó illatát „illatozzuk be lelkünkbe” Isten dicsőségére, s emelkedünk hétköznapi létünk fölötti létmagassásgokba, vagy tömjénfüstöt szippantunk, avagy pedig a kapadohányét. (Az előbbi Isten dicsőítése, az utóbbi az emberi nem s vele Isten meggyalázása.)(Vacsorázni lehet gyertyafényes asztalnál s a vályúból is, minta ahogy a disznó.)

3. De hogy el ne terelődjék a lényegről. Kínáról s 1956-ról. Mi már a szabadságharczosok azon nemzedékéhez tartozunk, akik látták azokat a vércseppeket a Tienen-men téren, amelyek a Petőfi verssorait („Szabadság s szerelem e kettő kell nekem”) 1989. június 4-én (N.B. Bulcsú napján, Trianon gyásznapján) éneklő kínai fiataloknak a zsarnok kínai komcsi rendszer által széttaposott testéből kiserkentek. Hiába mosták fel a követ, az bizony még egy év múlva is ott volt. Ha nem is lett volna, de ott volt, s lefényképeztük, a lelki szemünkkel akkor is láttuk volna. Azon kínai fiatalok vére az égbe kiált. Mondom, égbe kiált. Mert a szabadság s szerelem alapvető emberi jog. Attól senki embert, aki Isten képére fogantatott, megfosztani nem lehet. Azért egyszer el kell számolni dölyfös zsarnoki hatalmaknak..

4. Mire alkalmas a dohányzás károsságának hangsúlyozása miről terelheti el figyelmünket? Pl. arról, hogy a kínai kormány hiába ált Petőfi hamvai hazahozatala mellé, genetikai vizsgálatokkal, ami nagyon derék dolog, de még most is ugyanazok a komcsik vannak hatalmon, akik az 1956-os forradalom vérbefojtását 1956-ban Hruscsovnál kijárták, majd Nagy Imre halálos ítéletét (kivégzését) is. Még mindig ugyanazok a hóhérok vannak hatalmon Kínában, s hozzák ide a gagyi 1 hétig hordható czipőiket hozzánk Magyarországra. Hát így kell meghálálni nekünk, hogy befogadtuk őket?

5. Szakértők szerint a Kínai válság a 2006. II. 14-én kezdődött másodlagos jelzálogpiaci hókuszpókusszal indult 2007-2009-es amcsi válság lemásolása (lekoppintása, ugye ismerős ez a szó, vajon nem színonímája-e a kínai szónak?) (s vele a látványos s állítólag, de papíron mindenképp kétszámjegyű gazd. növekedés.) Akárhogy van is, az oroszok (Famankó, Novoszovkij) bebizonyították, hogy Kína ősrégi történelmét a jezsuiták írták a XVIII. században s hogy a Kínai Nagyfal, amely még az űrből is látszik, egészen új turisztikai építmény. A mai Szentpéterváron (Nagy Péter sohasem volt szent) az egyik múzeumban, egy korabeli földgömbön mind a mai napig látható az a határvonal (s amelynek csak egy része a Kínai Nagyfal), amely a Tatár Birodalom (amelynek része volt Kínai Tatárország – Chinese Tartary) és az akkori Kína közti megállapodást tükrözte (demarkációs vonal volt). Mi az Interneten találtunk olyan belső-kínai solymászt, aki nem tudta, hogy Kínában él, mind a mai napig azt hiszi, hogy Tatárországban (Great Tartary) laknak. Van egy nagy gond. Nem kicsi, hanem nagy: a lőrések a Kínai Nagyfalon nem Tartária felé, hanem Kína felé néznek.

6. Van-e még valakinek kérdése a dohányzással mint függőséggel kapcsolatban? K.L:
#10 Xinzhu City, R.o.C. ChinaBUDAI A. Endre 2015-10-17 01:20
A dohányzás a legnehezebben lekűzdhető az összes addikció közül. Nem csoda, hogy az áldozatai minden követ megmozgatnak és hosszas "tanulmányokra" vesztegetik az idejüket, bizonygatva a nevetséges elméletet, hogy a cigarettázás hasznukra van. Marhaság! Egyébkéént a cigizés elleni propaganda egy dolgot mindig kifelejt a káros következmények sorából: a dohányosok BÜDÖSEK. Bűzlik a ruhájuk, a lehelletük, az autójuk és lakásuk belseje is. A szenvedélyes rágyujtók kiközösítik magukat az egészségesebb társadalomból. Megátalkodott egy betegség. A dohányosok fogadják őszinte részvétemet.
#9 Bárium-szulfát és CO2?Dolfin 2014-10-23 18:20
"A bárium-szulfát nedvességgel érintkezve savasítja a környezetet, széntartalmű vegyületekkel, például szénsavval, BaCO3-at alkot, amit "patkányméregként" a háztartási -és gazdaboltokban is megvásárolhatunk."

Vegyészként ezt erősen cáfolnám!
Bárium-szulfát az egyik legoldhatatlanabb vegyület. Vízben csak 10E-15 -ed része oldódik, CO2-vel pedig esze ágában nincs reagálni. Évtizedek óta használják kontraszt anyagként a röntgenezésnél, régebben a gyomorröntgennél adták, meg kellett inni.

Kérek mindenkit, hogy mielőtt egy ilyen népbutító cikket elhinne, olvasson utána.
#8 Bp 1173Lévay Vilmos 2014-03-19 16:53
Elolvastam a cikket és örültem.
Nem azért, mert mint dohányzót, "engem igazolt" a cikk, hanem mert úgy látszik, az összefüggéseket más is végigmazsolázta és nagy vonalakban ugyanarra a következtetésekre jutott, mint én.
Amúgy volt még más, hasznos hatása is a nikotinnak DSN/RNS vonalon, de már órák óta szántom a netet és a cikk - úgy tűnik - eltűnt...
#7 BudapestSoska József 2014-01-04 09:45
Szeretném, ha végre közzétenné azokat az összetevőket a dohányfüstben, melyek gyógyhatásaik okán javasolt az embereknek.
+5 #6 Bátya Buliparty u.6.italoimre 2012-11-23 05:49
A dohányzásról,meg mindenféle élvezetekről röviden csak annyit hogy ha mindenki mértékkel fogyassza az nem káros,csak ha valaki túlzásba viszi,akkor már az! Én jómagam is így vagyok ezzel,még a sex-ben is.Én legalább is így tapasztaltam meg,és jó néhány partner csajom is hasonlókról számolt már be....
Tehát:Mértékkel az élvezetekkel,mert akár a sírba is vihetnek Barátaim!
A feltöltőnek Köszönöm az infókat,elgondolkoztatóak!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások