Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Nov24

2017. Szeptember 21., Csütörtök 20:21

Világméretű vegyi háború az emberiség ellen

Írta:  pi 
Értékelés:
(29 szavazat)
Nyílt levél az Országházban ülőknek / Én mindig úgy tudtam, hogy a Parlamentben ülésezők az ország, a nép, a lakosság érdekeit képviselik. Azt is tanították, hogy eme elfoglaltság nem más, mint szolgálat, ami kötelez.

Nem egyéni érdekek, hanem a közösség érdekeit figyelembe véve mindig a többségért hozunk döntést.

Az ország nevét meg lehet megváltoztatni, de ettől még a lelkiség nem változik meg. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy nem a nemzet életkörülményeinek javításán fáradoznak. Minden mélyrepülésben van. A világ számtalan országa tiltakozik a bolygóméretű tevékenység - geoengineering, közismert nevén chemtrail - által rendkívül módszeresen kémiai anyagot szóró repülőgépek ellen.

Okos tudósok és politikusok révén tudjuk, hogy ez nem más, mint világméretű vegyi háború az emberiség ellen.

Az állandó vegyi permetezés létezése már régóta nyilvánvaló, és a világ számos kormánya által is elismert tény. A "chemtrail" kulcsszóra olyan elképesztő mennyiségű és sokrétű bizonyító anyag található az interneten is, aminek hamisítása képtelenség volna. A "geoengineering" kulcsszóra - hasonlóan nagy mennyiségeben - hivatalos magyarázatok is megtalálhatók a "nem létező" jelenségre.Röviden úgy lehetne jellemezni a helyzetet, hogy kizárólag a magyar Parlamentben ülők nem tudnak róla.

Ha egyszer a Parlament büféjéből kijövet felnéznének az égre, talán látnák az órákig tartó és fokozatosan felhővé váló csíkokat.

Nem furcsa, hogy az Uniós szabályok szerint bizonyos anyagokat tilos mérni a levegőben?

Azt is "tudjuk", hogy "Magyarországon nincsenek jelen" a MONSANTO génmanipulált vetőmagjai és halálos permetszerei, a MONSANTO mégis kitüntetésben is részesült, olyan nagyon magas adót fizetett az országunknak. GMO vetőmag és "növényvédő szer" előállító és forgalmazó 66 országban tevékenykedik - 700 különböző néven Kínában 800 000 tonna glifozátot termelnek évente Az USA-ban a takarmány 88%-a, a szója pedig 93%-gén kezelt!

Észak- és Dél-Amerikában 85 millió hektáron termelnek "Roundup ready" glifozát-rezisztens szóját, amit Kínába és Európába exportálnak az intenzív állattenyésztéshez. A haszonállatokban hatalmas mennyiségű a glifozát maradvány. Magyarországra évente 550-600 ezer tonna takarmányszója érkezik dél Amerikából, ennek 95%-a GMO. A MONSANTO 1997 óta tevékenykedik Magyarországon. 14 milliárd forintot ruházott be Nagyigmándon. A Monsanto Hungaria Kft. növényvédő szerek forgalmazásával és vetőmag termesztéssel foglalkozik. 6500 hektáron 1,3 millió zsák vetőmagot állít elő. 2012-ben 35 milliárd forintos bevétele volt.

Mikola mégis elárulta, hogy "persze most is vannak génmódosított termékek Magyarországon, például az állatok takarmányában, de ezeket nem itt állítják elő, hanem importáljuk". Tehát a nagyban reklámozott és "alkotmányos szintre emelt" úgynevezett "GMO-mentességünk" tehát pusztán csak arra vonatkozik, hogy ilyen termékeket nem szabad előállítani az országban. Import GMO-s táppal szabad etetni az állatokat - amelyeket aztán levágunk és megeszünk. - A Parlament büféjében nem?

Egy 2013-as felmérés alapján 18 EU nagyvárosban a vizeletpróbák 44%-ában glifozátot találtak. Magyarországon a minták 30%-a volt pozitív. Az USA-ban 8x magasabb értéket találtak - ez a követendő minta?

Arra emlékeztetném Önöket, Kedves Parlamentben Ülők, hogy Önök esküt tettek a szolgálatra, az országunkra, s ha valaki ezt nem teljesíti, azt esküszegőnek nevezik. Lehet, hogy Önök arra számítanak, hogy a káosz idején családtagjaikkal elvonulnak a jól kiépített, sokszintes alagútrendszerekbe, s ha majd tiszta lesz a levegő, a felszínre jönnek? Egy kietlen világba érkeznének.

Nem árt, ha tudják,bankszámláikat nem viszik magukkal, amikor meghalnak, maradnak a villák, a földterületek, és a kimenekített offshore-pénzek is. Odaát "önerőből" kell rendezni a számlájukat.

Minden tettnek nyoma van! Talán még nem késő...  "Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús lesz, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van...... A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!... Mert most ők jönnek...A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van."  - ezt teszik önök most.
Egy ember, aki emberhez méltó életet szeretne élni.  "-magyarán a földterületünk a fedezet a hitelhez 2023-ig. Ami a BNP, Goldman Sachs stb kezében van addig, ameddig ki nincs fizetve a hitel. 825%-os kamat, - ennyire adta az IMF a "kölcsönt".
Tehát 2 milliárd dollár fedezete a magyar föld. Tulajdonképpen IMF- hitel államkötvénybe csomagolva, mert azt mondta Orbán, hogy nem áll szóba az IMF-fel, ezért közbeiktatták a Citigroup-ot, a Deutsche-bankot és a Goldman Sachs-ot.  2018-ig 1 250 000 000 Dollárt kell vissza fizetnünk 4.125% kamattal. 2023-ig 2 000 000 000 dollárt 5.375% kamattal. Ezeknek a fedezete a magyar földterület. Ha nem tud fizetni az ország, akkor jönnek a megszorítások szokás szerint, mert nem fizetés esetén beleszólási joguk van az ország irányításába. Kiknek van beleszólási joguk az ország irányításába? (persze itt most csak a kibocsátott dollárkötvények vonatkozásában kérdezem, mert egyébként gyakorlatilag már mindenkinek)

Ez az IMF kölcsönre volt jellemző (a beleszólás), amit állítólag mostanság visszafizettek. A kötvény egy finanszírozási forma, amire a kibocsátója a megkapott pénz ellenében kamatot fizet. A BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs az elsődleges kötvénypiacon az államkötvény értékesítői, erre írtak alá megállapodást (Pricing Agreement), a másodlagos kötvénypiacon bárki megveheti a kötvényeket. "A kötvény tulajdonosa a kibocsátó cég üzletvitelébe beleszólási joggal nem rendelkezik." Államkötvény esetén a cég=állam.  http://penzugy.in...k/kotveny/

Már nagyon régóta azért veszünk fel hiteleket, hogy az államadósság kamatait (!) ki tudjuk fizetni. Ezért (is) visszafizethetetlen az adósság. 1990 óta 16-szorosára nőtt a központi költségvetés adóssága. Talán azért is engedték visszafizetni az IMF hitelt, mert már minden követelésüket teljesítette az ország vezetése. Már semmink nincs. Gondoljunk csak bele, a földtörvényt sem olyan régen írták alá."

pi

Beküldte: KunavarA kiemelések; MM szerkesztőtől 

Megjelent: 2196 alkalommal

Hozzászólások  

 
Tóth Ferenc
#2 balatonszőlősTóth Ferenc 2017-12-08 08:09
Az 1919-es patkányforradalom óta Magyarország teljes zsidó megszállás alatt van. Ezek leszármazottai ülnek ma is a parlament soraiban. kunbéla leányági unokája,a hírhedt lukács különítményes unoka és a többiek. Közben mindegyik párt eljátssza a hattyú halálát,mintha lenne jobb vagy bal oldal. Nincs! Közép van csak és mindegyik ezeket szolgálja. A keresőbe beírni,hogy "zsidók a Magyar közéletben". Aki keres,talál. Mit várhat el egy nép a vezetőitől,akik idegen szívűek. Ilyenkor antiszemitáznak, holott fordított holokauszt van. Két milliárd ember halt meg az elmúlt harminc év alatt csak a kemoterápia következtében. Német orvosok nyilatkozata közjegyző előtt,amit megküldtek a zsidó főrabbinak. Új Germán medicina tiltása keresztényeknek végett. Addig nem is lesz rend ebben az országban sem,és a világban sem,míg a zsidók vannak hatalomban,mert nekik lételemük a káosz, csak abban tudnak létezni,halászni. Bárhová beteszik a lábukat,ott hamarosan káosz,anarchia lesz. Erről beszélt George Washington "ők (a zsidók) hatásosabban dolgoznak ellenünk,mint az ellenség hadserege.Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre.Sokat sopánkodhatunk azon,hogy miért nem pusztította ki őket minden állam,már régen,mint a társadalom pestisét és Amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit." Ha elvetjük Washington ezen kijelentését,akkor megkérdőjelezhetjük Amerika létjogosultságát is. Ugyan erről beszélt Benjamin Franklin,Diderot Denis,Richárd Wagner,(" a zsidóknak sohasem volt saját művészete,ennél fogva egyikük sem élt a művészetért.") Voltaire,("vagy mindenkit uralni akarnak vagy azt akarják,hogy az egész emberi nem gyűlőlje őket") Napoleon,Winston Churchill, (1920 febr. 8.-án írt újság cikke ,Illlustred Sunday Heráld,London ) cionizmus és bolsevizmus harca a zsidók lelkéért. Nesta Webster ,("Angliát nem a Britek ellenőrzik. Láthatatlan zsidó diktatúra alatt élünk-egy diktatúra amely az élet minden területén érezhető.") Akár csak Magyarországon! Mikor ébred fel végre ez az agyhalott generáció,akik nem élnek,csak élni készülődnek,mert nem az élet fontos a számukra ,hanem csak az élet kellékei, s meri saját kezébe venni a saját sorsát,nem rábízva idegen ebekre. Mert ha ez így marad, pusztulás vár mindenre és mindenkire a világon,mert nekik csak egy istenük van,a pénz. Senki és semmi nem fontos a számukra,még ha a mostani szekér tologatóik reménykednek is valamibe. Akár itthon, vagy a világ bármely szegletében.
Idézet
 
 
Tóth Ferenc
#1 balatonszőlős fő út 47Tóth Ferenc 2017-12-07 20:02
Magyarországról az elmúlt 30 év alatt 242 milliárd dollárt mentettek ki offshore cégeken keresztül,ami az akkori árfolyamon számolva 48 !! billió forint. Gratulálunk(?) a mindenkori hatalmon lévőknek! A Magyaroknak nincs adósságuk! Nekünk tartoznak azok,akik kilopták az országból a pénzt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.3%Austria 1.3%
United States 5.6%Canada 1%
Romania 4.9%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 1078
This Week: 2187
Last Week: 7754
This Month: 26523
Last Month: 21570
Total: 2527878

Belépés