20230327
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2021 május 17, hétfő

Az elme gyilkosai

Szerző: Duncan Shelley, Suzanne Szárai

"- Uraim! Egy táska van mindegyikük előtt, én két percig fogok beszélni és három perc múlva elhagyom a termet. Vagyis egy percük lesz feltenni a kérdéseiket és eldönteni, hogy benne vannak a játékban vagy sem. Az óra elindult.

A teremben 54 ország miniszterelnöke ült egyetlen hatalmas körasztalnál, fényesre polírozott felületéről meglepettséget tükröző arcuk groteszk mása verődött vissza a tágas, barokk kupola felé.

Egésznapos konferenciára számítottak, unott eszmecsrére, heves vitákra, teátrális sértődésekre és lekenyerezett kiengesztelődésre, hogy mindössze három percig fog tartani az egész, cseppfolyóssá tette őket, puhává és képlékennyé. Ez volt a cél.

- A pénz a világot mozgató energia, nem engedhetjük meg, hogy lényeges mennyiség tőlünk függetlenül legyen jelen. A táskában az új projektünk leírása található. Egy gazdasági válság, amely a közszférából kiszivattyúzza azokat a megtakarításokat, amelyek anyagi bázisai lehetnek bármilyen civil szervezkedésnek vagy ellenállásnak. A mostani világválság, nem a bankokkal operál, ahogyan az megszokott volt. Túl átlátható és kiszámítható lenne. A recessziót egy világméretű járványra alapozzuk, melyre hivatkozva, nemcsak beborítjuk a világgazdaságot, de a vészhelyzetre hivatkozva jelentős korlátozásokat és szankciókat vezethetünk be, melyek aktív idejét mi határozzuk meg. A járvány kapcsán bevezetett rendkívüli állapotban bezárhatunk és lefoglalhatunk gyárakat, üzemeket, mintha államosítanánk a közszférát és a magánvagyont, azzal a különbséggel, hogy ezek most nem az állam égisze alá, hanem egyenesen a maguk érdekcsoportjához kerülnek.

- A leírás pontosan meghatározza, hogyan kell eljárniuk a járvány ideje alatt, beleértve a katonaság, az oktatás, a média és a vallás vagy a gazdaságpolitika területén. Minden ország kap némi mozgásteret, hogy a jellegzetes társadalmi sémákhoz igazítsa az epidémia lefolyását.

- A táskában legfelül egy mappát találnak, melyben egyetlen lap szerepel, rajta három számmal. Az első az az összeg, amelybe az önök országában az új válságterv kerülni fog. Ezt és a két másik összeget is mi álljuk. A második szám azt az összeget jelöli, amit azért utalunk, hogy a válság alatt az országot és az önök érdekcsoportjainak vállalkozásait működésben tartsuk. A harmadik összeg a maguké. Ezzel szabadon rendelkezhetnek, kibélelhetik vele zsebeiket, megtölthetik feneketlen bankszámláikat és bőven jut az önök lojális holdudvarának is, amit tetszésük szerint oszthatnak szét, vagy tarhatnak meg maguknak és strómanjaiknak. Nyissák ki uraim!

A teremben mozgolódás támadt, a nyugtalanság szétterjedt, a feszültség láthatatlan mezőként terült szét a kupola alatt. A táskák nemesfém zárai felpattantak, mohó tekintetek zuhantak a bársony mappák mélyére.

- Minden számjegy egy milliárdot jelent dollárban és ahogyan láthatják a harmadik összeg jelentősen nagyobb, mint az előző kettő összesen.

- A két perc lejárt, van egy percük a kérdésekre és hogy eldöntsék megveszik a vírus franchise-t. Kérdések.

Kövér, elhízott alak szólalt meg, sárga szemfehérje kíváncsi mohósággal villant.
- Jól értettem, a harmadik összeget akár meg is tarthatjuk mind?

- Ha úgy gondolják, igen. De nem javaslom, ezzel megnőne a személyes erőpotenciáljuk és mozgásterük, így lehet, hogy meg kell maguktól szabadulnunk. A tanulmány részletezi százalékos elosztásban, mennyit érdemes a lojális körükbe invesztálni.

Újabb kéz a magasban. – Tessék?
- A járvány mennyire veszélyes?

- Igazából most nem lesz konkrét járvány. A vírus a médián keresztül fog terjedni. A hírcsatornák megkapnak minden segítséget, hogy hiteles anyaggal álljanak elő, mintha valóban egy világméretű járványról lenne szó. Ezt támogatják majd a megadott intézkedések, gyárak, iskolák, közintézmények bezárása, rendőrségi, katonai akciók stb.

- Mi a maguk haszna? - kérdezte egy aszketikus arc. A ráncok mélyén faggyús csillogás.

- Az egységes világhatalom megszilárdítása. Természetesen a teljes tervbe nem kapnak beavatást, de a leírásban szerepel, mit kérünk. Előjogokat, piacot, szabályok bevezetését, stb. A főbb anyagi bevétel és az abból származó helyzeti előny, az álvírusra kifejlesztett vakcinából származik majd, ami előbb-utóbb kötelező lesz. Csak a beoltottak dolgozhatnak, járhatnak iskolába, használhatnak banki tevékenységet. Olvassa el! Egyetlen kérdésre van idő.

- Mi van a vakcinában, ha a vírus nem valódi? - A tekintet tiszta, kissé aggódó.

- Számít ez magának? - A férfi lehajtotta a fejét és a brosúrában szereplő összeget nézte.
- Tulajdonképpen nem.
- Én is úgy gondolom. Maguk a fekete esernyő alatt állnak, védelmük garantált.
A hatalmas faliórára pillantott. - Az idő lejárt, túl is léptük hat másodperccel. Az önök előtt lévő szavazógéppel jelezzék döntésüket – mondta, azzal kifordult és öles léptekkel elhagyta a tárgyalótermet.

- Az 54 ország egyöntetűen elfogadta az új világválság tervezetét. Abban a pillanatban kitört az emberiséget fenyegető vírusjárvány. Az esti híradásokban már szerepeltek a veszélyeztetett országok, mutattak halottakat és elkezdtek a határok lezárásáról beszélni."

Kiegészítés:
"Epstein és Maxwell óta szinte biztosra tudjuk, hogy ez nem így megy. Szerintem valami ilyen hangzott el a konferencián:

Hölgyeim és uraim! Egy aktát látnak maguk előtt az asztalon. Önök is sejtik, hogy a legmélyebb titkaikról is tudomásunk van, de azért, hogy maguk is lássák, összegyűjtöttünk a legmocskosabb tetteikről bizonyítékokat. Azután, hogy az aktákat felnyitották és átnézték, 33 percet kapnak, hogy eldöntsék hajlandóak-e velünk együttműködni, avagy a teljes lejáratást, illetve megsemmisülést választják.

PS: Szerintem nem is kellett ez a konferencia, mert szó nélkül is minden vezető tudja a "feladatát". Azért lettek eleve kiemelve..."
Suzanne Szárai

Beküldte: Antal Miklós
Kiemelések és külalak Zolitól

Megnyitva 3317 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Egy doktornő (neve a szerkesztőségbe) nagyon fontos tájékoztatót közölt számunkra!R Zoltán 2021-12-24 06:13
Azért rakom ide át írását ide, mert a doktornő eme nagyon fontos felfedezését illetve közlését a kapcsolattartás keresztül küldte be számunkra amit csak én olvasok. Ezért idézem be a doktornő írását:

Idézet:
magyarmegmaradasert.hu/.../5930-z Fenti linken lévő szöveg valaki csinálmánya. Nem az említett trilógiából való. Mindhárom könyvet ellenőriztem, pdf dokumentumokban kerestem rövid szövegrészletre de nem találtam ilyet, ami a honlapon megjelent. Eddig ezen a honlapon és Toroczkai polgármester egyik videója alatt lévő hozzászólásban olvastam. Toroczkai polgármester nem véletlenül mondja, hogy legyünk szkeptikusak. És nem csak a háttérhatalommal, vagy a kormányokkal szemben.
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy segítsen megtalálni honnan ered ez az írás, különben vissza kell vonnom.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások