20240624
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 október 30, szombat

Mi miatt vannak tömeges vakcina mellékhatások?

Szerző: Kimondott igazságok

A rosszul beadott vakcinák miatt vannak tömeges mellékhatások: megdöbbentőm elmélet látott napvilágot

Ez lehet az oltások mellékhatásaira a magyarázat?

Ez elég durva, gyakorlatilag millióknak adhatták be rosszul az oltást?! Kutatási eredmények szerint a technikailag tökéletlen vakcina beadás lehet a súlyos szövődmények oka. És ezt eddig még egyetlen mainstream médiában sem közölték megfelelő terjedelemben, hogy minél több emberhez eljusson, teljesen érthetetlen módon…!

Az oltásokkor a nővéreknek vissza kellene szívni egy kicsit, hogy biztosak legyenek benne, hogy nem találtak vénát. Ez azonban sok esetben nem így zajlik. Ha azonban nem az izomba megy, hanem kötőszövetbe, vagy vénába, annak egészen más hatása lehet. John Campbell egy videójában ugyanezt a kérdést kezdte feszegetni, és ma már egyre biztosabb, hogy a véletlenül a vénába adott vakcinák okolhatók a komolyabb mellékhatásokért világszerte.

Ezek mind összefüggésben állnak azzal, hogy egyes esetekben vénába juthat a vakcina. Egy egereken végzett kísérlet noha nem teljesen mérvadó, de bizonyítja ugyanezt. Főoldal Hihetetlen A rosszul beadott vakcinák miatt vannak tömeges mellékhatások: megdöbbentőm elmélet látott napvilágot 

HihetetlenTudomány

Ez lehet az oltások mellékhatásaira a magyarázat?

Ez elég durva, gyakorlatilag millióknak adhatták be rosszul az oltást?!

Kutatási eredmények szerint a technikailag tökéletlen vakcina beadás lehet a súlyos szövődmények oka. És ezt eddig még egyetlen mainstream médiában sem közölték megfelelő terjedelemben, hogy minél több emberhez eljusson, teljesen érthetetlen módon…! Az oltásokkor a nővéreknek vissza kellene szívni egy kicsit, hogy biztosak legyenek benne, hogy nem találtak vénát.

Ez azonban sok esetben nem így zajlik. Ha azonban nem az izomba megy, hanem kötőszövetbe, vagy vénába, annak egészen más hatása lehet. John Campbell egy videójában ugyanezt a kérdést kezdte feszegetni, és ma már egyre biztosabb, hogy a véletlenül a vénába adott vakcinák okolhatók a komolyabb mellékhatásokért világszerte. Ezek mind összefüggésben állnak azzal, hogy egyes esetekben vénába juthat a vakcina.

Egy egereken végzett kísérlet noha nem teljesen mérvadó, de bizonyítja ugyanezt. Főleg a vektoros vakcinák, az AstraZeneca, a Szputnyik, és a Johnson&Johnson vakcinája esetében kimondottan nagy lehet az összefüggés. Az összes nyugati adenovírus vakcina esetén ugyanazok a mellékhatások lépnek fel. Ennek ez lehet az oka, az adenovírus hordozó, és a vakcinák rosszul történő beadása.


Oltóanyag botrányok gyártó szerint: Pfizer, Moderna, Szputnyik..stb, mindenhol “áll a bál”?

Sorra szedtük a BIZONYÍTHATÓ, azaz valós, TÉNYEKEN alapuló botrányokat és bizarr mellékhatásokról szóló dokumentumokat az egyes gyártók vakcinái kapcsán. Mindegyik gyárótnál törétntek már malőrök.  Azt már mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy ezek mennyire malőrök vagy hanyagság eredményei…

Moderna botrány

A Moderna egyes adagjaiban, szállítmányaiban fémrészecskéket találtak, van egy ezzel foglalkozó alapos videó is, amiben elmondják, hogy a gyártósor amit használnak a vakcinák gyártására enyhén szólva is… harmadik világbeli. És akkor még finoman is fogalmaztunk.

A Japánba szállított Moderna Covid-19 vakcinák egy tételében talált szennyező anyag feltehetően egy fémrészecske – jelentette az NHK japán közszolgálati televízió az egészségügyi minisztérium forrásaira hivatkozva. Az érintett szállítmány használatát felfüggesztették.

Pfizer botrány

A Pfizerhez számos komoly mellékhatások köthetők. Úgy tudni, hogy a Pfizer/BioNTech és az AstraZeneca/Oxford koronavírus-oltások több ritka neurológiai komplikációval járhatnak – állapítja meg az egyik eddigi legátfogóbb tanulmány, amely a vakcinák mellékhatásairól készült. Korábba is tudni lehetett, hogy többek között szívizomgyulladást csak vérrögöket tud okozni a Pfizer is. Úgy tudni, hogy a Pfizer/BioNTech és az AstraZeneca/Oxford koronavírus-oltások több ritka neurológiai komplikációval járhatnak – állapítja meg az egyik eddigi legátfogóbb tanulmány, amely a vakcinák mellékhatásairól készült.

AstraZeneca botrány

Az AstraZeneca volt a legelső, ahol megdöbbentő hírként járta be a világot, hogy képes lehet vérrögöket képezni a szervezetben. Eleinte senki sem vette komolyan, majd később a tudósok egy része sejteni is vélte, milyen hatásmechanizmus során alakít ki vérrögöknek kedvező környezetet az oltás. Számos beteg halt meg az oltás beadását követően. Ennek ellenére az oltás kockázatai elhanyagolhatók a betegséghez képest, a covidnak szintlén jellegzetessége ugyanis, hogy vérrögöket képez a szervezetben.

Sinoparm botrány

A Sinopharmmal szembeni legnagyobb, azóta igazolt vád az volt, hogy a 60 év felettieknél nem alakít ki kellő védelmet, vagy egyáltalán nem ad védelmet.

Maga a kínai gyártó nem is javasolta 60 év felettiek a hivatalos “kézikönyvben” sem, a magyar kormány azonban idehaza nagyrészt 60 év felettieknek adta, így rengeteg védetlen embert érhetett el a negyedik hullám..

Szputnyik-V botrány

A szputnyikkal kapcsolatban többször felmerült hogy olyan adenovírust tartalmazhat, ami képes aktiválódnia szervezetben, megfázásos tüneteket okozva. Sőt, egy újabb kutatás azt mutatta ki, hogy kapcsolat lehet a megnövekedő HIV kockázat és a Szputnyik oltás beadása között.

Erről itt írtunk bővebbenn

Janssen botrány

Az EMA szerint az alacsony vérlemezkeszám előfordulásának esélyét is szerepeltetni kell a Janssen-vakcina lehetséges mellékhatásai között. Az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő ügynökség ugyanakkor kiemelte azt is, hogy az immunológiai okok miatt lecsökkenő vérlemezkeszám (immuntrombocitopénia) előfordulásának, azaz a véralvadási nehézségnek az esélye rendkívül alacsony az új típusú koronavírus ellen kifejlesztett Janssen-vakcina esetében.

Végszó:

Ennek ellenére FONTOS hangsúlyozni: nem lebeszélő jelleggel született a cikk, inkább azért hogy az emberek tisztában legyenek: nincs ingyen ebéd, és csodafegyver a koronavírus ellen. Vannak kockázatai!  Azonban az oltás még mindig jóval kisebb kockázatnak számít, mint az, hogy valaha oltatlanul elkapja a koronavírust.

Forrás: Kimondott igazságok

Hozzászólás  

#3 OLTÁS UTÁNI REJTÉLYES HALÁLOZÁSOKR Zoltán 2021-11-14 21:48
Toroczkai László: Több százan haltak meg az oltások után, mégsem hallunk ezekről a történetekről a fősodratú médiában, és egyetlen párt sem beszél a témáról. Annak ellenére, hogy a tanulságok talán életmentőek lehetnek sokak számára.

www.youtube.com/watch?v=RK_yzo7DA4k
#2 A kínai vakcinát adták be neki és lebénult az arcának a bal feleR Zoltán 2021-11-02 22:13
Ha még látható - elérhető Nagy Erzsébet FB-ján a videós riport (ha FB. nem törlik) ahol maga a vakcina melléhatásait megkapó áldozat mondja el. mi történt mindjárt másnapra az oltás beadása után.

www.facebook.com/nagy.erzsebet.7399/videos/2989514374706517/
#1 Ázsiába SzakadtamPh.D. Peresztegi Sándor 2021-10-31 19:46
Sajnos, a fenti PÉNZÉRT MINDENT video-gyártó személy úgy vezeti félre a magyarokat, ahogyan a SZENZÁCIÓS HÍR megkívánja.
Még egy ilyen kiváló rovatot is megvezetett...
Jó lenne, ha az emberek a hiteles forrásokra, a valódi kutató-orvosokra figyelnének.
8774 feltételezett mellékhatást regisztráltak a vakcina beadása után1051 volt közülük súlyos2021. október 23. szombat - 07:55Szerdáig 8774 feltételezett mellékhatást regisztrált a koronavírus elleni védőoltás beadása után az Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (ŠÚKL).
bumm.sk/.../...
Két újabb, az oltással összefüggő haláleset vizsgálatát zárta le a ŠÚKL2021. október 29. péntek - 14:53Két újabb, a COVID-19 elleni védőoltással kapcsolatos haláleset kivizsgálását zárta le az Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (ŠÚKL).
bumm.sk/.../...
Ph.D. Peresztegi Sándor:
Terápiás javaslat a COVID-oltottak megmentése céljából
(Az mRNS-vakcinák hosszútávú hatásai az oltott gazdatestre)
Read more: biogyogyaszdoktor.hupont.hu/.../...
Hamarosan közzé tesszük legújabb nemzetközi kutatási eredményeinket az oltásokkal, oltóanyagokkal kapcsolatban.
Miért kérjük a kormányokat, hogy TILTSÁK BE AZ OLTÁSI KAMPÁNYOKAT?
Az ijesztő eredmények miatt.
Csak azokon végeztük el a kísérletet, akik KÖVETELTÉK a saját beoltatásukat.
Mi elzárkóztunk és elzárkózunk az oltásoktól.
1. Az oltásuk előtti napon KOMPLEX VÉDETTSÉGI VIZSGÁLAT (S+N FEHÉRJE ELLENANYAG) Magában foglalja az Elisa IgG (N fehérje ellenanyag) és a Centaur (S fehérje ellenanyag) védettségi vizsgálatokat, így mindkét antitestet kimutatja
Mintavétel vénás vérből
A lelet felhasználható lett volna a védettséget igazoló okmány igénylésére, ha nem oltat.
2. Oltási nap
3. Az oltás utáni napon ismét KOMPLEX VÉDETTSÉGI VIZSGÁLAT (S+N FEHÉRJE ELLENANYAG) Magában foglalja az Elisa IgG (N fehérje ellenanyag) és a Centaur (S fehérje ellenanyag) védettségi vizsgálatokat, így mindkét antitestet kimutatja
Mintavétel vénás vérből.
A lelet, miután az eredmények 100 százalékban pozitív eredményt mutattak, ezért már nem kaphatott védettséget igazoló okmányt a kutatási kisérletben részt vevő személy.
EREDMÉNY:
1. 100 százalékuk az oltás előtti napon negatív volt és volt antitest-termelődésük.
2. 100 százalékuk az oltás utáni napon pozitív lett és az oltás előtti naphoz képes az antitest-ellenanyag-termelődése a szervezetükben az egyötödére csökkent.
Karanténba kényszerültek és nem igényelhettek védettséget igazoló okmányt.
Az áldozatoknak felajánlottuk komplex terápiás javaslatunk alkalmazását.
Ph.D. Peresztegi Sándor
a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat főigazgatója,
EU Apostille Jogkörű Független Orvosi Főtanácsadó,
az Ellenőrző- és Minősítő Orvosi Bizottság elnöke,
több BIO-gyógyszer feltalálója,
a koronavírusok izolálásában világelső nemzetközi kutatócsoport vezetője,
a Biomedical Journal nemzetközi orvosi folyóirat főszerkesztője.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások