20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 november 28, kedd

A végső cél a Magyarság kipusztítása

Szerző: Csurka István

A MIÉP elnöke, Csurka István 1998. február 8-án a következőket írta: " A végső cél a Magyarság kipusztítása."

gsurkaistvanNem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.

Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.

A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.

A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között.

Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja – kormányai régen elárulták.

A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz itt a Kárpát – medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.

Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni.
Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk .
Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk."

Forrás: magaspart.hu

Hozzászólás  

#3 gáz vanTóth Ferenc 2017-12-21 20:20
"valami gáz van,Tejfalusi úr!"
Ha neki nem is hisz, talán érdemes utána nézni, Dr. Joel D. Wallach, Dr. Krebs és Fia, Jim Humble, Johann Biacsics, munkásságaiknak. Persze csak akit érdekel.
Vagy ,mint szelénium,bór hiány(nátrium -tetraborát) stb, az emberekben a földművelés következményeként.
#2 Valami gáz van, Tejfalussy úr !Tájfalussy 2017-12-19 18:58
Szimpla mese, amit Tejfalussy állít,
ui. ebben az esetben, amit leír, tehát a káliumos műtrágyák használatának hatása - a hatás
nem is következik be !
A kifejezetten egészségtelenül táplálkozó, de mégis
félelmetes tempóban szaporodó cigányság erre a legjobb ellenpélda ! A cigányok valamiféle antigénnel rendelkeznek a kálium hatása ellen, vagy őket nagyobb adag káliummal sem lehet megölni ?

Szóval van itt ellentmondás...
#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2017-12-08 23:08
HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”.

A mérgező kálium az eltitkolt valódi oka! Reális a 2050, mert Nobel díjas kutatók 1950-ben tették közzé a mérgező kálium fajirtó hatását! A kálium műtrágyázás a kíséretekben a 4. nemzedéket tette nemzőképtelenné! A kálium mérgezést a WHO is szervezi! Már Izrael állami Star kosher tanúsítvánnyal étkezési sóként is árusítják a mérgező kálisó BONSALT-ot! Kipusztítanak vele! Miért pusztítanak minket? Azért, hogy eladhassák a népirtással kiürített ingatlanainkat a betelepülő keleti népeknek! A kálium fajirtó hatásai konkrét hatás mérési bizonyítékai is megtekinthetők a HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com honlapon! Lásd: Email könyv 1. és 101. és 10. Videó!

Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentést Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldte: Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, oknyomozó hatásmérés tudományi szakértő feltaláló. Mindenki továbbítsa legalább 10 magyar családhoz! Aki ezt a figyelem felhívást nem veszi komolyan és nem terjeszti, nem érdemli meg, hogy éljen! Verőce, 2017.12.07. (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj1)

feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
címzett: "orban.viktor" ;
; "ME - Érkeztetők (noreply)" ;
másolatot kap: ;
titkos másolat: . . .
dátum: 2017. december 8. 21:47
tárgy: HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”. Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentés Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldve! (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj)
küldő: gmail.com

feladó: Érkeztetők (ME) 
címzett: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
dátum:2017. december 8. 21:47
tárgy: Válasz
küldő:me.gov.hu
biztonság:  A(z) gov.hu nem titkosította az üzenetet További információ

Tisztelt Levélíró!
Elektronikus levele megérkezett a Miniszterelnökségre.
 
Üdvözlettel:
Miniszterelnökség

Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások