20210511
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2012 október 17, szerda

Legalább 25 ezer éves piramis-energiaforrás

Szerző: Tulok

2012. októberében újra középpontba került a tudományos világban, és rendkívül sok kutató figyelmét felkeltette a boszniai piramisokkal kapcsolatos, már nem is annyira ismeretlen, de a jelenlegi történelemként elfogadott állítások szemléletmódjának erőszak és félremagyarázás nélküli megváltozását kikényszerítő felfedezése. 

Megosztja a tudományos közvéleményt az, hogy a legalább 27 ezer évesre becsült piramisok alaposan átformálnák Európa történelmét, és mint a puzdra. com oldalunkon is olvasható olyan történelmi tények elfogadását kényszeríti ki, amitől az átvett vagy lopott kultúrával "rendelkező" népek hátán feláll a szőr.

Konkrétabban a politika, és a ránk erőszakolt történelem esetében nehéz lenne lenyelniük a békát, hogy többek közt Bosznia területén is megtalálhatók Európa, és a világ legősibb civilizációjának bizonyítékai, nem mintha a Ley-vonalak hálózatának ismerete, és egykori felhasználása kevésbé régi múltra tekintene vissza. Link

 Egy, Dr. Semir Osmanagich által vezetett nemzetközi kutatócsoport bebizonyította a radiokarbon kormeghatározási eljárást alkalmazva, hogy a boszniai Piramis komplexum legalább 25.000 éves. A területen Nap-piramisnak elnevezett objektumot 2005-ben felfedezték fel, a világ legnagyobb piramisaként. Jelenleg a legaktívabb régészeti lelőhely a bolygón. A résztvevők felfedeztek egy négy méter átmérőjű energia nyalábot, ami piramis középpontjából jön, és kiad egy megmagyarázhatatlan eredetű 28 kilohertz frekvenciájú erős elektromágneses jelet. Ezt a jelenséget megerősítette Dr. Slobodan Mizdrak fizikus Ph.D Horvátországból, Paolo Debertolis antropológus, az University of Trieste professzora Olaszország-ból, Heikki Savolainen, hangmérnök Finnországból és Goran Marjanovic, villamosmérnök Szerbiából.Dr. Osmanagich feltételezte, hogy az energia-nyaláb az oka, hogy a piramis ezen a ponton épült, és lehetett az ókori civilizációk hatalmas tiszta energiaforrása. Az alapötlet, az elmélet már rengeteg támogatás kapott, és ihlette a "The Giza Power Plant" című könyvet Christopher Dunn részéről, amely 1998-ban jelent meg, boncolgatva a piramisok építésének valódi okait.

 

A boszniai 220 méter magas Nap-piramis 30%-kal nagyobb, mint a legnagyobb piramis a Gízai-fennsíkon és a legutóbbi ásatások ismertették meg egy eddig nem ismert részét, egy nagy őskori földalatti labirintust, amely szintén alátámasztja azt az elméletet, hogy a piramis egy erőmű lehet.

A 2009-es Magyarok Országos Gyűlésén Szakács Gábor és Friedrich Klára magyar íráskutatók beszámolóját magam is meghallgattam. Előadásukban elmondták és bemutatták, hogy a székely-magyar rovásírás abc-jéből, 21 betűt azonosítottak piramisban talált köveken és deszkadarabokon. Erről szóló, angolul megjelent tanulmányuk alapján Friedrich Klárát a 2008-as I. Nemzetközi Boszniai Piramisok Völgye Konferencia alelnökévé választották. 2010. második felében a puzdra.com csapata, "Jásdi" Kiss Imre, Káli Károly (Pitkin), és jómagam, összefüggéseket találtunk, a piramisok energiatermelésének, és az energia felhasználásának módjairól, céljairól, eredetéről, melyeket megosztottunk a boszniai feltárásvezetővel és két magyar nyelvet oktató japán egyetem szakembereivel. A fogadtatás több mint baráti volt. Felkeltette az érdeklődést, és egyúttal magyarázattal is szolgál a piramisok építészeti kialakítására. Erről bővebben "Jásdi" Kiss Imre előadásaiból, és a puzdra.com oldalon lehet tájékozódni, de röviden megfogalmazva, az energiaellátó rendszer szerves részét képezte a 10 ezer évvel ezelőtt nem véletlenül véget ért jégkorszak záróeseményeinek. Sajnos a szépen alakuló japán kapcsolat megszakadt a Japánt ért mesterséges földrengés miatt, de azóta a Ley-vonal egy ismert pontját, a Kolontári-Templomdombot is lerombolták egy emelkedő alján épített "ideiglenes gát ürügyén". A domb köré vont katonai blokád miatt csak feltételezhető, hogy a domb alatti alagútból mindent elvittek, ami mozgatható.

Hogy kik, milyen megbízásra, az nem kérdéses, mert tudjuk kik sajátítják ki, teszik magukévá az ősi tudás emlékeit, jelképeit, bár "népük" a piramisok építése idején genetikailag kódolva még a fák tetején a majmoktól lopkodta a banánt.

Lehetséges, hogy a jelenlegi fosszilis tüzelőanyagokra alapozott energetikai rendszer elkerülhető lett volna, ha Nikola Tesla szabad energia előállításával kapcsolatos munkáit nem nyomják el? Tesla (1856-1943) szabadalmaztatott módszereket kínált az ingyen energia hasznosítására, de elutasításra talált abban az időben, mert a keletkező energia nem korlátozott/korlátozható, és ezért nem lehetett bevételszerzés céljára felhasználni.

"Sürgősen szükségünk van kijavítani a téves perspektívákat, melyek szerint őseink fejletlenek voltak, és el kell fogadni, hogy volt egy fejlett technológia, amely felhasználta a természet és az univerzum erőit, mint ahogy tette ezt Nikola Tesla, akinek a gondolatait elnyomták, mert azok nem illetek az akkori és jelenlegi gazdasági modellbe", mondja Phillip Coppens , szerző és oknyomozó újságíró.
"A piramisok azt bizonyítják, hogy elődeink fel tudták használni az energia technológiát. Ma már tudjuk mérni, akkor is, ha egyelőre nem teljesen értem." Coppens részt vett több tucat Szarajevóban, a bosnyák piramisokról szóló nemzetközi konferencián, felülvizsgálva az feltételezéseket a kutatás eredményei alapján.

A mai napig tárgyak és régészeti lelőhelyek kormeghatározására a radiokarbon módszert alkalmazzák, ami az elmúlt 58.000 évről pontos eredményt tud adni. Ezért 1949-ben az University of Chicago kutatójaként, William Libby, munkája után megkapta a kémiai Nobel-díjat. Az olasz régészek, Dr. Ricarrdo Brett és Niccolo Bisconti felfedezték a szerves anyagú betont, amellyel a Nap-piramist fedték be. Laboratóriumi radiokarbon módszerrel Ukrajnában, Kijevben végezték a vizsgálatot, ami 24.800 év (+ / - 200 év) kort állapított meg, amely így a piramis minimális életkora, bár piramisban egy 34 000 éves deszkadarabon is találtak feliratokat.

Az mindent elsöprő bizonyítékokat, amelyek megerősítik a tudományos kutatás számos részében a régészeti közösséget annak bizonyításban, hogy a történelem jelenlegi változatai és az ősi kultúrák megítélése, megértése nem helyes, a vallást, a tudományt és a tudományos világot a feje tetejére állítja. A piramisok, amelyeket Boszniában és a világon több mint 10.000 évvel ezelőtt építettek, a mi jelenlegi tudásunkkal és a jelenlegi technológiával nem lehet reprodukálni. Nincs magyarázatuk, hogy kik lehettek az építőik, bár a boszniai piramisban talált székely-magyar rovásírásos feliratok támpontot adhatnak.
"Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a hely megváltoztatja a múlt perspektíváinak felfedezését, tehát gondos vizsgálatnak kell alávetni. A interdiszciplináris csapat él a jelenlegi tudományos módszerekkel. A teszteket, gyakran két vagy több laboratórium egymástól függetlenül végez el" - mondta Dr. Osmanagich.
"Annak ellenére, hogy a kezdeti szkepticizmus elmúlt, most már van egy globális csapat, több száz úttörő számos tudományágban, többek között a régészek, geofizikusok, kémikusok, fizikusok, villamosmérnökök és a matematikusok, akik adatokat gyűjtenek, hogy megtalálják a válaszokat."

A boszniai piramis-park a legnagyobb aktivitás, mert a referencia szerzési lehetőség nyitva áll, és erre fel is kéri a látogatókat, szemben az egyiptomi piramisokkal, ahol Dr. Zahi Hawass "csapata dolgozik, és a hozzáférést bármilyen információ elérése szigorúan őrzött.
"Azt akarjuk, hogy megoszthatók legyenek a kutatási eredmények, hogy az igazságot szolgáltassunk a történelemről, és a tudás szülte tiszta energia formájáról" - nyilatkozta Osmanagich.

És egy pillanat erejéig visszatérve a Ley-vonalakhoz, melyek mentén az egész világot behálózó energiaáramlás mellett az őseink által használt, puzdracsöves, tarsolylemezes "optikai távírórendszer" is működött. Fontos lenne, ha e vonalak energetika működését fel tudnánk tárni, mert többé nem lennének energia-gondjaink, hiszen közvetlenül a Föld energiáját lehetne megcsapolni. A kimerülés veszélye sem fenyegetne, mivel a Nap és a Hold folyamatosan újratölti a rendszert, mint valami hatalmas akkumulátor-telepet. A tiszta energia felhasználhatósága lehet, hogy már csak lépésre van az emberiségtől...

Forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=288 

Megnyitva 8115 alkalommal

Hozzászólás   

#3 kis pilisi sétaKerion 2014-06-27 10:31
Hajdan a Pilisben a csonka-piramis/Dobogókő/ vagy hegyes piramis/Szakó hegy/ formájúra alakított hegyek még a boszniaiaknál is régebbiek. Ezért is lekopottabbak. Ha valaki végigmegy az un. Turul körúton Dobogókőnél világosan láthatja a szinte egyenesen felszökő aprószemcsés kristályoktól csillogó nyilvánvalóan öntött vagy tömörített felmenő falakat. Az anyaghoz kevert kristályok a rezgés miatt lényegesek - a gízai piramisokhoz hasonlóan - mert így az egész építmény egy hatalmas rezgő komplexum. Megfelelő belső rezgésszint elérése esetén csillagkapuként is szolgálhat az építmény bizonyos része. Elősegítheti a felrezgést/elrezgést, a rezgősík-váltást. A dobogókői sípálya felső végénél egy hatalmas szív alakú "rezgő kő" található melyet meg is lehet mászni. A csúcstól a Rezső kilátó irányában vezető sétaúton pedig van egy több pados pihenő ahol a kis tisztás peremén a szakadék mellett - nem a Turul-körutas újabban kialakítottról van szó - van egy un. lábnyomatos szikla. Ezekbe az ősi sziklába kopott lábnyom-üregekbe állva szinte azonnal "elrévül" az ember pláne ha az ég, a Nap felé néz. Vigyázni is kell mert könnyen beleszédülhetünk a szakadékba - vagy éppen rezgősíkot váltva eltűnhetünk.
#2 öntött hegyekBoróka 2014-06-24 20:00
Szőke Lajosnak a Pilis hegységről szóló kutatási beszámolója (illusztrált hanganyag) érdekes, de nem véletlen egyezéseket mutat mind a kőöntési technológiák őskori elterjedtségének vonatkozásában, mind az épített hegyek tekintetében, mind pedig korunkban ismeretlen energianyerési technológia alkalmazására való utalásaiban Jásdi Kiss Imre kutatási eredményeivel. Egyúttal végkövetkeztetésében is megegyezik Jásdi Kiss Imrével amikor azt állítja, hogy jelenlegi civilizációnkat egy sokkal természetközelibb magas műveltség előzte meg évtízezredekkel ezelőtt. Ez a nép a Pilisben legalább olyan horderejű nyomokat hagyott hátra, mint a visokói piramisok. Sajnos, ellentétben a visokói piramisokkal, a Pilis régészeti kincseinek feltárására még nem érett meg a helyzet.
www.youtube.com/watch?v=wMSVvUFFedI
A boszniai piramisok felfedezése és vallási dogmáktól mentes kutatásának lehetősége pedig olyan jelentős mérföldköve a régészetnek, amely többé nem eltitkolható módon bizonyítja - többek közt - Jásdi Kiss Imre, Szőke Lajos és más, alternatív és amatőr kutatók felismeréseinek helyességét a legszélesebb laikus közvélemény számára is.
Ezek a felismerések pedig azt bizonyítják, hogy a természet átalakítása igen is lehetséges, ha azt az ember nem kizsákmányoló, hanem együttműködő módon teszi!
+1 #1 Gyula.Perei Jánosné 2012-12-27 10:29
:-) Sokkal régebbi az akkor Ősi Magyar Hazánk területén lévő "boszniai" Piramis, mert amikor Nimród /az Orion Csillagképből / Ősatyánk a Szíriuszi Isteni Szeretetvallással a F9öldre hozta le népét, hogy segítsen Itt Isteni Igazságos Orszáűgot teremteni, ahonnan majd szerte-széjjel lehet menni és tanítani a népeket az EGY Isten Szentséges, Ősi vallására. Csak a megmaradt használati tárgy 14.000 éves, - de a sziklák korát NEM vizsgálták!
Egyébként Níceában EZÉRT nem a Magyarok őstörténetét vették alapul, hanem összemosták a jhéberekével úgy, hogy ott SE a színtiszta Igazságot vették alapul, hanem a "Saját képükre és hasonlatosságukra" terem tették meg azt az álvallást az Istentől kapott Szent, Ősi, Emberséges vallás ELLEN! . Hogy ez miért Igaz??? Ha a Níceában összeszedett vallás igaz vallás lett volna, és elkészítői valóban Istenhívők, akkor nem nevezték volna pogányoknak, eretnekeknek, hitetleneknek - se a Magyarok Igaz, EGYistenhívő népét, se a többi valóban Isten hívő népet, és a níceai vallást nem kellett volna tűzzel-vassal-gyilkosságokkal, sátáni kegyetlenséggel működő inkvizícióval ERŐLTETNI, mert a Szeretet Istenének Igazi Hitét minden ősi nép ismerte és továbbra is elfogadta volna. Magyar, Árpád-házi Királyaink megölésével, a Vizigótok beavatott Királyait, a Dagobert Királyi Dinasztiát, Childebert Királyt, a Frankok az Anjouk igazán Istent hívő Királyait, de a Katar népet SEM kellett volna módszeres kegyetlenséggel kiirtani!!! - egy, az általuk csinált vallás miatt, amelyet keresztény vallásnak neveztek el. A keleti népek, akik még tartják Őseik Szent Istenhitét elborzadnak a keresztre felfeszített test láttán és csak bálványimádóknak nevezik a keresztényeket, akiknek a vallása tiltja a bálványimádást, MÉGIS paradoxon módon egy bálványt imádnak.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások