20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 augusztus 04, szombat

2012 augusztus 4. 19:43:53 London

Szerző: Szerkesztő

Honfitársainknak az a csoportja, amely már sikeresen leválasztotta magát a tudatot befolyásoló tömegeszközökről, érdeklődve figyeli, mi fog ma történni. Valóban követnek el újabb tömeggyilkosságot, a szokott módon terrorista merényletnek álcázva? Vagy előrehozzák a Mars-ügyletet és eljátsszák a Föld megtámadását űrlényekkel? Esetleg csak azt tesztelik, hogy a tömegtudatot befolyásoló megoldásaikkal milyen mértékben, hatásfokkal sikerül ráirányítani valamire a tömegek figyelmét?

London_zionSzögezzük le: egy átlagembernek ma nincs módja tudni, hogy augusztus 4-én, 12-én vagy később rakják a nyakába az áldást. Amit viszont tudhatunk, az az, hogy világunk olyan ingatag állapotban van, hogy a jelenlegi illékony egyensúly bármikor felbillenhet.

A változást nem a „véletlenek", de nem is a tömegember fogja elindítani. Sőt, a tömegember igazából nem is akar változást. Nem akarta sem az első, sem a második világháborút, és sok mást sem akart, amit a nyakába raktak.

Miért van szükség mégis változásra? Ahogyan az ember, úgy a tömegek, társadalmak életében is a változások eredményeznek új belső felismeréseket. A legtöbb ember megrekedve él a számára felépített mammonista (anyagelvű, anyagközpontú) világban, teljesen elveszítve Istennel nem csak a kapcsolatot, hanem azt az igényt is, hogy ő ilyen kapcsolatra valaha szert tegyen.

A világot uraló és irányító sötét (Istentelen) talmudista erők és vérszomjas vámpírkutyáik nem akarják, hogy a lélekemberek fényhez juthassanak, mindenáron sötétségben szeretnének tartani minket, hogy uralkodhassanak rajtunk. Hatalmuk megtartása és megerősítése érdekében olyan eszközöket és megoldásokat választanak, ami egy lélekember számára egyszerűen elképzelhetetlen.

Nem véletlenül akarják és akarták kipusztítani, semlegesíteni a mag népét, a tudás hordozóját és elterjesztőjét, az ősi nyelv birtokosát. Valóságos csoda, hogy még létezünk, hiszen az évszázadok óta folyó tudatos népirtás során minden eszközt felhasználtak.

A hamarosan bekövetkező változások óriási esélyt jelentenek mindenki számára – nem elsősorban a halandó test fizikai síkján, hanem a halhatatlan, de elbutított lélek(tudat) tekintetében.

Mivel sok helyen találkozhatunk a vágyódó gondolkodású, de teljesen tájékozatlan tömegember olyan véleményeivel, miszerint „nem lesz itt semmi", vagy az „eddig is megoldották a válságokat, most is meg fogják" típusú „gondolkodás" móddal, tekintsük át, mik azok a szempontok, amelyekre támaszkodhatunk.

1. Sokan elvetik, vagy hamisítványnak vélik Albert Pike XIX. századi levelét, amelyben egy szabadkőműves társának vázolta a három kirobbantandó világháborúra vonatkozó terveiket. Ennek az Albert Pike-nak, akiről a fészbukkosított tudatú tömegemberek nem is nagyon hallottak (pontosabban olvastak) a szobra MA IS ott áll Washingtonban, a főbíróság épülete előtt.

Nem lehet tudni, Pike ezt mivel érdemelte ki: talán a Ku-Klux-Kan 1870-es megalapításával, vagy azzal hogy kirobbantotta az Észak-Dél elleni háborút az USA-ban a déli államok kiválásával, esetleg azzal, hogy létrehozta a tömeges kábítószer kereskedelmet az USA-ban – ki tudja.

Az biztos, hogy az első két háborút Pike tervei szerint pontosan kivitelezték, és a harmadik világháborúra vonatkozó elképzelései is gyanúsan egyeznek a jelenlegi ismereteinkkel. Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.

A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát. A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve."

Nos, elképzelhetetlen a közelkeleten egy arab-zionista háború? Te hogy látod? A hatalmas flotta felvonulás, amelyhez az amcsik 4 repülőgép hordozó anyahajót meg pár atomtengeralattjárót hozzácsaptak, az Iránt és Szíriát szárazföldön körülvevő zionista támaszpontrendszerek mi célt szolgálhatnak?

A közel száz éve zionista elnyomás alatt görnyedő Törökország terrorista kiképzőközpontokat üzemeltet, amelyek ontják magukból a „szíriai forradalmárokat" akik napi ezer dollárért mészárolják a szír polgári lakosságot, hogy mielőbb kiprovokáljanak egy ENSZ beavatkozást. Vajon azért mondott le Kávé Annan, (angol nyelvű tartalom) a színes bőrű cionista bábfigura az ENSZ szíriai nagyköveti szerepéről, mert az ENSZ gépjárművein szállítják a vegyi fegyvereket (angol nyelvű tartalom) Szíriába a jól fizetett szabadságharcosoknak az új provokációhoz, vagy mert az ENSZ égisze alatt tervezett katonai beavatkozást már őgerinctelensége sem tudja elviselni?

2. OK, tegyük fel, hogy nem lesz szükség III. világháborúra, hiszen enélkül is annyi embert mészárolnak le, amennyit csak akarnak, és a benzinárakba sincs sok beleszólásunk. Van azonban egy bibi: a jelenlegi gazdasági rendszer olyan módon lett kialakítva, hogy bizonyos idő után törvényszerűen összeroppan.

Néhány országtól eltekintve (Kuba, Észak Korea, Líbia, Szíria és talán Irán is) a kormányok számára a pénzt ún. központi bankok biztosítják. Nem ingyen biztosítják, hanem kamatra. Emiatt a kormányoknak több pénzt kell visszaadniuk a központi bankjaiknak, mint amennyit azoktól kaptak. Mivel a kormányoknak nincs joga pénzt nyomtatni, a visszafizetéshez szükséges pénzt ismét csak a központi bankoktól szerezhetik be. Újabb, még nagyobb kölcsönt kell felvenniük a visszafizetéshez, természetesen kamatra – és ez így megy tovább. De meddig? Hiszen a gazdaságba a fentiek miatt egyre több és több pénz kerül. Ezt ellensúlyozandó, több árura és szolgáltatásra van szükség, különben a pénz elértéktelenedne, „elinflálódna". Így érthető meg, miért csempészték be a köztudatba a növekedés szót, miért is kell minden gazdaságnak folyamatosan növekednie. A növekedés több árut, több szolgáltatást jelent. Nekünk persze nem lenne szükségünk többre, ezért arról is gondoskodtak, hogy ez ne így legyen és a reklámokkal nagyobb fogyasztásra ösztönöznek (dobd el vegyél újat), sőt támogatják a nagyobb felvevőpiacot biztosító szingli életmód elterjedését.

Könnyű belátni, hogy előbb utóbb elérkezünk az áru/szolgáltatás mennyiség fogyasztási korlátaihoz, és az óriási infláció elkerülhetetlen lesz. Nem csak egyes országok gazdasága fog összeomlani, hanem a világgazdaság is. Vajon miért olvasható éppen most, napjainkban, hogy az egész világon a (természetesen nemzetinek álcázott) Központi Bankok rendkívüli készültségben vannak?

Mi lehet az a nagy baj, ha egyszer annyi pénzt nyomtatnak, amennyit csak akarnak? Sőt annyit lopnak, amennyit csak akarnak? A lenti videón Alan Greyson szenátor éppen arról érdeklődik, hogy lehet az, hogy a FED 9000 Milliárd dollárral nem tud elszámolni ? (angol nyelvű tartalom)

Egyébként nehogy valaki azt gondolja, hogy a világgazdaság valami rejtélyes, bonyolult valami. Neked és a szomszédaidnak kb. ugyanannyi közötök van a világgazdasághoz, azaz semmi. A világgazdaságot ugyanis néhány tucat nagy cég tartja a kezében, amelyek szűk tulajdonosi köre kereszttulajdonos a másik cégben. Erről írtunk már korábban, és persze angolul is vannak cikkek e tárgyban.

3. A katonai és a gazdasági szempontok mellett van még egy széles terület, amelyet érdemes szemügyre venni.

London_hadihajo_a_TemzenA londoni olimpia helyszínén ismereteink szerint legalább 65.000 fegyveres van jelen. Nem ellenőrizhető belső információk szerint amerikai és más külföldi csapatokat is Londonban állomásoztatnak, ismeretlen céllal. A Temzén atommeghajtású csatahajók cirkálnak, a háztetőkre rakétaütegeket telepítettek. A biztonság kialakításába számos izraeli cég, sőt személyesen a Moszad, a terrorállam titkosszolgálata is besegített. Mi baj lehet itt, kérem?

Napjaink felvilágosult polgárja, aki felváltva szavazza a nyakába cionista elnyomóit, még akkor sem tulajdonítana nagy jelentőséget a Rockefeller alapítvány 2010 májusi tanulmányának, ha történetesen elolvasta volna, de persze ez a veszély nem fenyeget. Honnan tudhatnák Rockefellerék, hogy hányan fognak meghalni a két évvel későbbi londoni Olimpián?

[Itt jegyzem meg, hogy bár mi is ironizálunk a sokak által birkának vagy alvó állapotúnak tekintett tömegemberen azért a magyarság fennmaradását alapvetően ők biztosították. A talmudista vámpírok gondosan kiirtottak minden gondolkodó magyart a századok során, így a gondolkodás megszűnése egyfajta önvédelem volt, hiszen csak az élők tudnak szaporodni. Akit az ávós pribékek halálra kínoztak vagy a habsburg kutyák lemészároltak, azok a fizikai síkon már nem képesek tenni a nemzetért, annak fennmaradásáért.]

Londoni_koporsokVajon van-e annak jelentősége, hogy a londoni Olimpia hivatalos zenéjévé a „Survival" c. dalt választották, amelynek jelentése „Túlélés"? Talán nincs, ez egy igazán hangulatos dalocska, bár engem egy temetői gyászdalra emlékeztet az eleje, elég is volt annyi. A dal visszafele történő lejátszása/meghallgatása csak az egészen edzetteknek ajánlott, valamint a sátánista filmek rendezőinek, háttérzeneként.

Természetesen annak sincs jelentősége, hogy 200.000 koporsót rendeltek Londonba, abból a fajtából, amelyet az amerikai TEK (bocsánat, FEMA) milliószámra halmoz fel az utóbbi hónapokban.

Egyesek még a BBC nevű félretájékoztató intézmény reklámjaiba is képesek beleképzelni mindenféléket...(angol nyelvű tartalom)

Ismét mások a gabonakörökből vonnak le következtetéseket, Hogy csinálják, nem tudom, de elemzői szerint ez a kép pontosan az 2012 augusztus 4. 19:43:53 időpontot jelzi. (angol nyelvű tartalom)

London_mantondrove_kor

Ha hihetünk az elemzőknek, ezek még Noé lábméretét is képesek kiszámolni egy ilyen gabonakörből.

Természetesen az asztrológusok sem maradhatnak el a gabonakörösök mögött. 2012 augusztus 4. az a nap, amikor a Szaturnus bolygó, a szörnyeteg, a Sátán, de egyúttal a cionista Izrael szimbóluma is, kilép a Szűz-ből és belép a Mérlegbe.

Nem vagyok asztrológus, de azt olvastam, hogy ez a Szűzből való kilépés valami új születésének a szimbóluma, és mint minden szülés, vérrel jár együtt.

A Szaturnusz állítólag a legrettegettebb bolygó, a halált, a rombolást, a kemény leckéket szimbolizálja. Külön érdekesség, hogy a szombatot Saturday-nek hívják, azaz Szaturnusz napjának. 2012 augusztus 4. véletlenül éppen szombatra esik.

Ha már az okkultizmusnál tartunk, vegyünk szemügyre a youtube-on ezerszámra elérhető cionista olimpiai videók közül néhányat.

A triatlonisták versenyszáma véletlenül 2012 augusztus 4-én kezdődik (angol nyelvű tartalom), és itt látható a kapcsolódó filmecske (angol nyelvű tartalom) amely feldolgozza az útvonal szimbolikáját, jelentését.

Ha valakinek nincs idegzete végignézni a filmet (ami a fészbuk korszakban teljesen érthető, hiszen több mint 10 perces) van itt egy rövidebb filmecske amihez semmilyen nyelven nem kell tudni. Ha sietsz vissza a valóvilágba, akár az első 30 másodpercet is nyugodtan kihagyhatod. A lényeg talán meglesz.

Desszertnek, vagy ha úgy tetszik csemegének ajánlható a magyar nyelvterületen kiemelkedő információterjesztő munkát végző Piros Pirula csapat ebben a témában készült két eszmefuttatását, amelyeket nem elolvasni a legnagyobb hibák egyike volna.

1. Londonban vagy a televiZION?

2. Az olimpiai megnyitó

Végül, gondolkodjunk el azon: miért van az, hogy ismeretlen erők bizonyos dátumokra rá akarják irányítani a figyelmünket? Miért fontos számukra, hogy sok százmillió ember várakozás teljesen figyelje, nézze az olimpiát augusztus 4-én? Csak tesztelnének minket? Ezen és még sok ezer másik hivatkozáson egy széles tömegek számára terjesztett levél olvasható, aminek az üzenete 2012 augusztus 4-re mutat. Véletlen? Talán. Vajon a nagyhatalmak államfői, szürke eminenciásai ott szurkolnak a nézőtéren? Miért csak a várt látogatók 1/3 része ment el az Olimpiára? Megéreztek valamit?

Mire Te ezt a cikket olvasod, már könnyebb helyzetben leszel, hiszen elmúlt 2012. augusztus 4. Biztosan tudod, hogy történt-e valami rendkívüli dolog, vagy nem (tudsz róla). Persze a kétségeink egy része akkor sem lesz eloszlatva, ha a háttérhatalom a kiszivárgott információk miatt elhalasztotta a terveit, mert sem a világgazdaság, sem Te nem leszel jobb helyzetben – a helyzetek nem oldódnak meg maguktól.

Hozzászólás  

#3 08.04.Anonymus 2012-08-08 14:57
Az érdekesség kedvéért,fenti nap Barack Obama születésnapja!:)
#2 VÁ: 2012 augusztus 4. 19:43:53 LondonKödszurkáló 2012-08-05 06:44
Idézet:
a halhatatlan, de elbutított lélek(tudat)
- A tudat/szellem halhatatlan. A lélek halandó. A lélek nem azonos a szellemmel. A kettő összemosása, keverése tovább gyengíti az egyén spirituális tudatosságát, meggyőződését. Ezért kezdték keverni, míg mára esetlegessé vált a szavak használata a köznapi beszédben.

Idézet:
a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktus


- Az igazi konfliktus az anyagias szemléletű, élősködő, a természetet is kizsákmányoló társadalmi-gazdasági és politikai berendezkedés szembenállása egy konzervatív, természetközelibb erkölcsi-etikai világszemlélet alapján megvalósult gazdasági, társadalmi és politikai rendszerrel. Ez a hagyományos, judeo-keresztény szóhasználatban a szabadság, a demokrácia, emberi jogok érvényesítése érdekében, valójában pedig a természeti javak megszerzéséért, kultúrális értékek pusztítása érdekében történik.

Idézet:
A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.
- Ez a kijelentés pontosan leírja, hogy a vallások és judeo-keresztény eredetű ideológiák által megosztott emberiség eddig kedvezményezett (kiválasztott) csoportjainak tevékenységére is csak a nagy terv végrehajtása érdekében volt szükség.
#1 VÁ: 2012 augusztus 4. 19:43:53 LondonSubartu 2012-08-04 21:09
A cionistának tartott globális elit célja nem holmi kis robbantgatás, hanem a nemzetek, köztük a magyar nemzet lerombolása.

Az engedelmes kormányok révén, akiket hatalomra juttatnak, először privatizálnak, vagy ahol erre nem volt szükség mint a nyugati kapitalizmusban, közvetlen vásárlás ráván teszik rá szőrös mancsaikat a nemzet értékeire.

A következő lépés a szociális biztonsági háló szétzúzása, ezt nem kell bemutatni. Akkor kezdődhet az elnéptelenítés. Amikor az embernek már kajára alig van pénze, esze ágában nem lesz gyereket vállalni. A szülésre alkalmas korban lévő fehér nők a világ össze nőjének 2%-át teszik ki. Nem elírás, ezért nem kell ide bomba.

Amikor az országot megfosztották minden tulajdonától és a hadseregétől, utána nyugodtan el lehet törölni a határokat és jöhet a világkormány.

A nemzetet (vagyonától megfosztva és hadseregét megszüntetve) csak a nemzettudat tarthat egyben, de attól is elég sikeresen megfosztanak minket.

A cionista globalista "elit" említésekor jó tudni, hogy több köztük a goyim, mint a zsizsik., bár az a tönkrevágott nemzeteket nem vígasztalja. A zsizsikekkel egy kis talmi csillogás fejében csak a balhét akarják elvitetni, arra megfelelnek.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló