20240630
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 december 04, hétfő

A Magyarok Világszövetsége Rendkívüli sajtótájékoztatójához Kiemelt

Szerző:

2023. november 29-én, szerdán 11 órai kezdettel a Magyarok Világszövetsége székházában megtartott rendkívüli sajtótájkékoztatón a 2024. májusi WHO-puccs volt a téma.

Bár a "média képviselői" ezúttal jelen voltak, szinte kizárt, hogy bármi hasznos információ el fog jutni az érintettekhez, azaz Hozzád és családodhoz. 

Mi adja ennek a rendkívüli sajtótájékoztatónak a rendkívüli jelentőségét?

1) Világosan megmutatja, hogy a Magyarok Világszövetségén kívül a magyar embereknek nincs más valódi érdekképviselete.

2) Világosan megmutatja, hogy a sötétség erőinek a hazai szolgái semmit nem tesznek a lopakodva, jótékonysági szervezet képében közeledő halálos veszély elhárítására.

3) Világosan megmutatja, hogy a százmilliárdokból (titokban, illetve álcázott céllal) megépített magyarországi megsemmisítő létesítményeket előre eltervezetten, meghatározott céllal építették. (Akinek ez az információ új, annak had ajánljuk ennek a régi cikknek a hivatkozásait vagy hallgassa meg Drábik János véleményét. Kinek építették a létesítményt, ha nem az oltást elutasítóknak??)

A sajtótájékoztató teljes terjedelemben az alábbi hivatkozásra kattintva tekinthető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=sjaXNNQEyy4

Az már a kovidizmus évei alatt kiderült, hogy a kormányok vezetői - tisztelet a kivételnek - nem az őket megszavazók érdekeit képviselték, hanem a sötét háttérhatalomét. A háttérhatalom (globalisták, cabal, illetve az ezeket irányító koromsötét erők, akik lucifer fényével takaróznak) kilétét nem tárgyalták a sajtótájékoztatón, és talán nem is érdekes. Az oltások kikényszerítését és a büntető intézkedéseket a kormány támogatásával tervezik végrehajtani. A döntési jog, ha csoda nem történik, 2024. május 4. után egy, a sötét globalisták pénzelte terrorszervezet kezében fog összpontosulni, amely nem csak a kötelező oltást rendelheti el, hanem különböző kényszerintézkedésket is. Mindezt természetesen az állampolgárok védelmére hivatkozva. Netán van, aki nem tudja, hogy a mi Viktorunk is a WEF "Young Global Leader" programjának a résztvevője volt, több száz társával egyetemben? Lefordítom: csak addig szolgál magyar érdekeket, amíg a sötét globalisták céljait és terveit az nem sérti. Nem velünk van, és főleg nem értünk. Ha nem így lenne, már nem ő lenne.

Ha azt gondoljuk, hogy minden állami vezető romlott, és a sötét erőket szolgálja, akkor tévedünk, mert ez nem igaz. Volt például négy afrikai vezető, aki a népe érdekeit képviselte. Sajnos csak rövid ideig, mert a sötét erő könyörtelen, ám megérdemlik, hogy tisztelettel emlékezzünk rájuk, mert ők EMBEREK tudtak maradni.

Afrikai hosok

Pillanatnyi kétségünk sem lehet, hogy az emberiség létszámának a jelentős csökkentését tervező millárdos pszichopaták könyörtelenül és tervszerűen fognak cselekedni. Ezt nem csak az ismert történelmi események erősítik meg, hanem dokumentumok is. (Pl. a cári titkosszolgálat által 1884-ben megszerzett munkadokumentum is, amely Cion Bölcseinek a Jegyzőkönyve néven híresült el.) 

Azok, akik megértették a - nem csak a magyar társadalomra, hanem az egész emberiségre leselkedő - veszélyt, tesznek is ellene. Öröm volt látni a sajtótájékoztatón megszólalók elszántságát tenni akarását. A Lelkiismeret 88 csoport akciója után senki nem védheti a sötét erők magyarországi szolgáit, hogy nem tudtak róla, hiszen névre szóló tájékoztatást kaptak. https://www.lelkiismeret88.hu/336-who-elleni-tiltakozas.html

Aki teheti, ismerkedjen meg a sajtótájékoztató résztvevőivel, mert minden elismerést megérdemelnek, élükön Patrubány Miklóssal, aki életkora és az iszonyatos politikai szembeszél ellenére fáradhatatlanul képviseli a magyarság érdekeit. Köszönjük Miklós, köszönjük Magyarok!

A rovat további cikkei: « Az első világháború fő okairól!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló