20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 25, hétfő

Súlyosabb betegség lehet az oltás miatt!

Szerző: Gaáli Andrea

SÚLYOSABB betegség-lefolyást okozhat a COVID-VAKCINA! OKTÓBER óta ismert ez a TANULMÁNY a hatóságok számára!

Sokkoló felfedezés: Bizonyos esetekben az oltás sokkal súlyosabbá teheti a betegség lefolyását!

A tanulmány megerősíti: Súlyosabb Covid-lefolyás léphet fel sok esetben az oltás miatt!
Tény, hogy a sokat reklámozott mRNS-vakcinák „védő” hatása, valójában hogyan is működik, még öt héttel az oltás megkezdése után sem világos. Nincs megbízható információ arról, hogy a beoltott emberek nem tudják-e utólag továbbadni a vírust, és nincs megbízható adat az immunitás időtartamát illetően. Az oltottak ismételt fertőzései nem zárhatók ki. Az oltás fő hatása az kellene legyen, hogy legalábbis enyhíti a betegség lefolyását. De most ez az ígéret is ingadozik már.

Hetek óta egyre több olyan eset fordul elő, amikor az oltott embereknél már az első dózis beadása után röviddel koronás megbetegedés lép fel. Sok közülük meglehetősen nehéz és olyan tünetekkel rendelkezik, amelyek legkevésbé sem mutatnak különbséget a normál koronafertőzéses megbetegedésekhez képest. Ez már önmagában felveti azt a kérdést, hogy miért kell akkor oltani, ha az oltás valószínűleg legalább akkora Covid-megbetegedési kockázatot hordoz magában, mint maga a vírus oltás nélkül. Nem beszélve az oltás már ismert és még nem feltárt mellékhatásiról, ami miatt maga a gyártó sem vállal semilyen felelősséget az oltást illetően. Az olottak tehát nyíltan kimondva kísérleti alanyok.

Még meghökkentőbb, hogy a hatóságok csaknem három hónapja tudják, hogy az mRNS korona vakcinák a Covid súlyosabb lefolyásához vezethetnek, mint amire az oltás nélkül számítani lehetne. Tehát ez azt jelenti, hogy pont ellentétesek a vakcina céljával. Ez nem csak azt a jelenséget magyarázza, hogy egyes betegek csak oltás után kapták meg a Covid-ot. Továbbá, ha korona-pozitív személyt oltanak be, esetleg észrevétlenül, akkor súlyos lefolyású Covid-betegség pont az az oltás révén következhet be.

Az International Journal of Clinical Practice október végén megjelent tanulmányban https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/ijcp.13795 kifejezetten megvizsgálja és megerősíti ezt a kockázatot, amikoris a Pfizer / Biontech éppen csak befejezte a vakcina gyorsított klinikai tesztelésének harmadik szakaszát, majd átlépett az engedélyezési folyamatba. A tanulmány szerzői azt írják, hogy ez nem pusztán elméleti hatás, inkább "elsöprő" megállapításokról írnak. Azt is követelik, hogy feltétlenül tájékoztassák a betegeket erről a lehetőségről az oltás megkezdése előtt! De pontosan ez NEM történik egyáltalán meg. Sem a médiában, sem a politikai oltási propagandában, sem az oltást végző egészségügyi személyzet által, ezért itt az ideje, hogy nyíltan tájékoztassák az embereket a csodaszernek titulált mRNS-vakcina hatalmas kockázatairól. Mégpedig ugyanazzal a buzgalommal, amellyel hónapok óta erőszakkal tájékoztatták őket a "szörnyű, halálos járványról" a koronáról.

Az eredeti itt.⇒

Mit is mondott Orbán Viktor a demokráciáról? ⇒ videón

Orbán Viktor a demokráciáról. A felvétel 2008-as. A videó 9 perces. Az első hat percet szövegszerűen is közreadom:

Orbán: az amerikai Függetlenségi Nyilatkozatban is benne van hogy a népnek joga van a saját vezetővel szemben fellépni, ha bizonyítást nyert az, hogy a demokrácia megdöntésére törekednek. A demokrácia aláásására törekednek.

Amikor az emberek mindenfajta alkotmányos okoskodás nélkül, de békésen, egész egyszerűen bejelentik, hogy szerintük az, ami történik, vizsgálatot igényel, mert úgy tűnik, ez nem demokrácia. Vagy legalábbis, amit ők a demokráciától várnak, azt nem kaphatják, vagy nem kapják meg.

Ugye, valóban itt a kecskére káposztát kérdésével állunk szemben. Tehát ha ötezer milliárd forintot, amit eltapsoltak, és most azt mondják, hogy adjatok még több pénzt, de megígérjük, hogy most nem fogjuk eltapsolni, most befektetjük a jövőbe, kivételesen nem a mienkbe, hanem a tietekbe. Miért kellene ezt elhinnünk?

Pro forma, persze jogállam, de kb. két év óta küzdök azért, hogy elmondjam a magyar választópolgároknak, hogy amit itt a kormány tesz, az nem más, mint a demokrácia módszeres meggyengítése és aláásása. Annak érdekében, hogy a magyar demokrácia olyan helyzetbe jusson, hogy ne tudja saját magát megvédeni a mindenkori kormány szándékaival szemben. Látom ennek a tervszerű lépésről lépésre megvalósuló forgatókönyvét.

A legfontosabb kérdés: hogyan juthatott a magyar demokrácia odáig, hogy nem tudta magát megvédeni egy betegesen hazudozó miniszterelnök, politikailag megszervezett, sok pénzen kivitelezett csalásával szemben. Hogyan jutott a magyar demokrácia odáig, hogy el lehetett vele hitetni egy választási győzelem érdekében, hogy minden rendben van, hogy olyan állapotokat lehetett kialakítani, hogy a választási kampányban az ellenzék nem tudta fölfedni az ország valóságos helyzetét és lehetővé tenni, hogy a polgárok a valóság ismeretében hozzanak döntést.
Ez most nemcsak az ellenzékről szól: az egész magyar demokráciát lényegében kicselezték. Az Állami Számevőszéket hasonlóképpen félreszorították. Folyamatosan támadták a civil szervezeteket. Egyházakat, Akadémiát. A közszolgálati televízió állapotát ismerjük. Az sincs abban a helyzetben, hogy a kormány hazugságaival szemben fel tudta volna emelni a hangját.
Eljött a választási kampány. A magyar demokráciát őrző-védő intézményeket úgy legyengítették, hogy nem tudták kivédeni a szervezett és nyílt politikai hazugságot. Ezek nem egymás után, véletlenszerűen megtörtént események voltak, ilyen állapotba akarták hozni a magyar demokráciát.

Eladtak két ezermilliárd forintnyi állami vagyont és ezt mind elköltötték. A legfelháborítóbb az egész helyzetben, az embereket nem egyszerűen pártkampányokkal csapták be, a saját pénzükön csapták be az embereket. Minden állami szerv olyan hirdetéseket adott fel közpénzen, amiről pontosan tudták, hogy semmi köze a valósághoz. Megfinanszíroztatták velünk a saját magunk becsapásunkat szolgáló, célját szolgáló politikai hazugságokat. És a demokrácia nem tudta magát megvédeni. Tehát, itt bizony alapvető jogállami kérdésekről van szó. Mert Magyarországon pro forma, a homlokzat szerint jogállam van, valóban azonban mögötte a magyar demokrácia nem úgy működik, ahogy az Alkotmány szerint kellene és hogy egy nyugat-európai demokráciában szokás.
Ha eljutunk oda, hogy a nyilvánosságban dolgozó emberek fontosabbnak tartják a szívüknek kedves párt minden áron való megtámogatását a saját munkájukkal, mint valami magasabb rendű célt, legyen szó a társadalom szolgálata, a nyilvánosság, a demokrácia, ha ez mind kevésbé fontos, mint a pártok szolgálata, akkor ide jut az ország. Ilyen értelemben nem lehet a pártokat, a pártdemokráciát kiterjeszteni az élet olyan területeire, ahol nem szabad, hogy ez megjelenjen, mert ez nem játék. Hanem a demokrácia tönkretétele, aminek a végén ott áll több-százezer család, akivel most meg akarják fizettetni mindennek az árát.

Az ország tönkretétele az nem egy értelmiségi csínytevés. A ma hivatalban lévő miniszterelnök egy beteges hazudozó. Ott áll veled, Önnel szemben és mondja, mondja, mondja. Ő is tudja, hogy hazudik, akinek mondja, is tudja, hogy hazudik, abban reménykedik, hogy ez az adósság nem fog lelepleződni.

Nem okoz semmi problémát ennek az embernek, hogy teljes meggyőző erővel, lelkesen, szívből, szuggesztíven érveljen valami mellett, majd holnap reggel ennek az ellenkezőjét állítsa. Ez nem okoz neki problémát. Ezt nem látjuk át. Mert mi képtelenek vagyunk így viselkedni, így gondolkodni. Ez egy olyan karakter, amit nem tudunk elképzelni. S pontosan tudom: ez egy beteges hazudozó. Ezért mondom: nincs is vele mit kezdeni. Sajnálom, hogy a Magyar Köztársaság hivatalban lévő miniszterelnökéről ezt kell mondanom, de az ország érdekében nem tehetek mást. Ez a valóságos helyzet. Ez az ember nem ura a szavainak, nem ura a tetteinek és azt kell mondanom: személyében jelent kockázatot az ország számára. Ez a helyzet a miniszterelnöknél alakult ki.
Szerintem túl vagyunk azon, hogy azt lehessen mondani a magyar választóknak, hát Tisztelt választópolgárok! A politika már csak ilyen, a vezetők rossz döntést hoztak, Önöknek kell megfizetni az árát, egyébként, akik a döntést hozták, élnek, mint Marci Hevesen. És továbbra is vezetik az országot. Ezen túl vagyunk. Ez Magyarországon többé, ezt nem fogadják el az emberek.
Mindegy, hogy az elit akarja van nem. Tehát, hogy mondjam, azért a miniszterelnök ügyesen építette fel a maga hátországát. A beteges hazudozás meg a hatalomtechnikai ügyesség nem két, egymást kizáró kategória. Ezért, innen kívülről nézve, úgy tűnik, rendet tart a maga háza táján. És a morális katarzisnak, amelynek ellenállásban, vagy más vélemény nyilvános megfogalmazásában kell testet öltenie, jele sincsen.

De amit én megtanultam ebből a szakmából. Ennek a demokrácia szíve-közepe táján eltöltött néhány évből le tudok szűrni, az az: hogy a kocka el van vetve. A miniszterelnök megbukott. Ez a kormány megbukott. Megpecsételte a saját sorsát.

 Petíció az EU parlamenthez a szabadság, a szabad döntés védelmében az oltások kapcsán ⇒

A WHO megerősítette, hogy A VAKCINA HUMÁN KíSÉRLETEK 3. SZAKASZA zajlik + NÜRNBERGI TÖRVÉNYKÖNYV

A 2020. december 28-i videókonferenciáján a WHO teljesen egyértelműen KIMONDTA, hogy az oltás JELENLEG KíSÉRLETI SZAKASZBAN TART. (valóban, humán 3. fázis, jelenleg sehol, semmilyen szerv nem hagyta még jóvá)
Dr. Soumya Swaminathan, a WHO egyik tudományos vezetője hozzátette, hogy jelenleg NEM LEHET PONTOSAN TUDNI, hogy az OLTÁSOK a fertőzéstől, illetve a halálos kimenetelű megbetegedéstől VÉDENEK-E.

Arra nem tért ki válaszában, hogy akkor MI ÉRTELMÉT LÁTJA az oltásoknak.

Annyit viszont elmondott, hogy KI KELL VÁRNI, amíg a szóban forgó kérdésekreVÁLASZT KAPUNK idővel, miután az első vakcinázások lezajlottak és az eredmények rendelkezésre állnak. A kérdéses IDŐTÁVOT NEM RÉSZLETEZTE. (ugye normál esetben évekről lenne szó!)

MÁRPEDIG HA EZ KíSÉRLET, AKKOR AZ ALÁBBI NEMZETKÖZI TÖRVÉNYEKET NEM SZABAD FIGYELMEN KíVÜL HAGYNI!

Mivel új típusú, mRNS oltásról van szó, melyekkel kapcsolatos hiteles tanulmányokhoz sem az állampolgárok, sem az orvosok nem férnek hozzá (pontos összetétel, rövid- középhosszú- és hosszútávú mellékhatások, valamint egyéb, egészségre gyakorolt hatásmechanizmusok), EGYÉRTELMŰEN ORVOSI KíSÉRLETRŐL KELL BESZÉLNI.
Ennek egyetemes FELTÉTELEIT a NÜRNBERGI TÖRVÉNYKÖNYV tartalmazza, mely a nemzetközi joggyakorlatban jelenleg is ÉRVÉNYBEN VAN. Ennek alapján ÍTÉLTEK HALÁLRA 1946-47-ben olyan EGÉSZSÉGÜGYI SZEMÉLYZETET, mely az alábbi feltételeket figyelmen kívül hagyva végezte a kísérleteket.

A NÜRNBERGI TÖRVÉNYKÖNYV SZERINT embereken végrehajtott kísérletek kizárólag csak a következő FELTÉTELEKKEL végezhetők:
1.§ A kísérletben résztvevő személy ÖNKÉNTES BELEEGYEZÉSE elengedhetetlenül szükséges. Ez azt jelenti, hogy a személynek képesnek kell lennie beleegyezését vagy tiltakozását kinyilvánítani. Olyan helyzetet kell teremteni, hogy szabad választási jogát gyakorolhassa. Mindenfajta ERŐSZAK, TÖRVÉNYTELENSÉG vagy KÉNYSZERíTŐ körülményt MEG KELL SZÜNTETNI. Csaló vagy félrevezető, esetleg KÉTÉRTELMŰ TÁJÉKOZTATÁS, vagy minden olyan módszer, mely a személyben a TEHETETLENSÉG és KISZOLGÁLTATOTTSÁG érzését keltheti, SZIGORÚAN TILTOTT.

A RÉSZTVEVŐ ALANYNAK ISMERNIE KELL és MEG KELL ÉRTENIE alapjaiban, hogy mi a kísérlet lényege, erről pontos ismeretekkel kell rendelkeznie, mielőtt döntését meghozza.
Ennek az utolsó feltételnek a teljesítéséhez SZÜKSÉGES, hogy a kísérletben résztvevő személy TISZTÁBAN KELL, HOGY LEGYEN az alábbiakkal:

- a kísérlet tárgya, célja, időtartama
- a rajta alkalmazott módszerekről és eszközökről
- azokról a kellemetlenségekről és kockázatokról, amelyekkel józan ésszel végiggondolva a folyamatot, számolni kell
- a személyére és egészségére gyakorolt hatásokról, melyek bekövetkezhetnek a kísérlet ideje alatt és utána

A JELENLEGI HELYZETBEN - azok alapján, ahogy a hatóságok bejelentették - SENKI NEM DÖNTHET FELELŐSSÉGTELJESEN AZ OLTÁS MELLETT.

Tehát az a tényállás, hogy MINDEN egyes SZEMÉLY, aki valamilyen módon RÉSZT VESZ ebben a tevékenységben, vagy oltási szándék teljesítésében, különösképpen a bejelentett időskorúak esetében, akiknek egészségügyi állapota súlyosabb, TILTOTT EMBERKíSÉRLETBEN VALÓ CINKOSSÁG BÜNTETŐJOGI KATEGÓRIÁJA hatálya alá esik (nevezetesen a Büntetőkönyv 222-15 cikkelye alapján a büntetés kiszabása a 222-7 illetve 222-7 és 222-14-1 cikkelyekben foglaltak szerint történik), mely az EMBERI EGÉSZSÉG ELLENI TÁMADÁSnak minősül egy olyan anyagnak az erőszakos szervezetbe juttatásával, melynek károsító hatása nem kizárt.

A fentiek alapján: MINDEN ÁLLAMI ALKALMAZOTT, GYÓGYSZERÉSZ, aki a megtévesztő "oltás" elnevezéssel ellátott kártékony anyagot forgalmazza, vagy a receptet felíró ORVOS, minden ÁPOLÓ, VÁLLALKOZÓ vagy INTÉZMÉNY, AMELY MEGKÖVETELI AZ OLTÁSI BIZONYíTVÁNYT, mindazok, akik közvetve vagy közvetlenül, tevékeny vagy passzív módon közreműködnek egy idős személy beoltásában 2020 decemberében vagy 2021 januárjában, amikor majd őket erre kötelezni fogják, az egészségügyi hatóságok, BÜNTETENDŐ CSELEKMÉNYT KÖVETNEK EL.

Izrael, van gyógymód a covidra ⇒

Magyarok Világszövetsége, nyílt levél ⇒

A WHO átfogalmazta a nyájimmunitás fogalmát

A nyájimmunitás szerintük immáron természetes úton nem érhető el, csak oltással. 

A nyájimmunitás eredeti fogalma szerint egy természetes folyamat, amelyben egy közösségben, egy adott fertőzöttség által kialakult a teljes közösség immunitása egy kórokozóval szemben. ideértve azokat is akik egyébként sosem kerültek közvetlen kapcsolatba a fertőzéssel, elég, hogy kapcsolatba kerültek azzal, aki, akik körülöttük már védettséget szereztek, TERMÉSZETES és A világ legcsodálatosabb önvédelmi rendszerének, az Immunrendszerüknek köszönhetően.

Ahogyan az a képen is látszik, már évekkel ezelőtt kicsit bővített ezen az eredeti definíción a WHO, és kiegészítették a : “vagy vakciázással elért védettséggel “ - ez az a pont ahonnan már nem beszélhetünk semmiféle természetes nyájimmunitásról, maximum mesterségesen létrehozott nyájimmunitásról.

A WHO legújabb átírása szerint pedig, lásd a kép jobb oldalán, saját eredeti definícióból szinte semmi sem maradt meg. A WHO szerint, attól a naptól kezdve, amikor ezt átírták : egy közösség: csak és kizárólag vakcinákkal és betoltottsággal szerezhet nyájimmunitást.
Idén nyáron az USA bejelentette, hogy 2021-ben kilép a WHO-ból és minden támogatást megvont a szervezettől.

Coronavirus disease (COVID-19): Herd immunity, lockdowns and COVID-19 ⇒

PCR tesztek ellen indított pert egy bécsi ügyvéd!

RALF LUDWIG, OSZTRÁK ÜGYÉSZ BIZONYíTJA: „TESZTPOZITíV NEM EGYENLŐ A FERTŐZÖTTEL. A JÁRVÁNYNAK VÉGE.”

“Ha ezt a PCR-tesztet megbuktatjuk, összedől az egész kártyavár!” ⇒

ÖSSZEFOGLALÓ CíMSZAVAKBAN: ⇒

- a MÉDIA TÚLOZ, félelemben tartva a lakosságot. Az ellenállás azonban erősödik, számos panaszt nyújtottak már be.

- JOGÁSZOK, és más tudományterületek TUDÓSAInak ÖSSZEFOGÁSA folyamatosan és rohamos ütemben NÖVEKEDIK

- Ausztriában néhány nappal ezelőtt megalakították a PARLAMENTEN KíVÜLI KORONA VIZSGÁLÓBIZOTTSÁGOT. Célja: tényeken alapuló viták folytatása, ezáltal a „tesztpandémia” mielőbbi befejezésének elérése

- PEREK indítása, melyek középpontjában a Christian Drosten által összeállított PCR-tesztek használhatatlansága áll. E perek párhuzamosan fognak folyni a Dr. Reiner Fuellmich ügyész és csapata által az USA-ban és Németországban a napokban kezdődő (részben már elkezdődött) perekkel.

- van SZÁMTALAN TESZTPOZITíV, de ALIG VAN VALÓDI FERTŐTÖTT

- a BIONTECH, amely a PFIZER céggel együtt 2020. Április és november között 42000 résztvevővel kísérletet végzett, de közülük csupán 94 volt ténylegesen fertőzött, ugyanakkor az oltóanyag hatékonyságának igazolásához legalább 164 tényleges fertőzött kellett volna

- SZINTE MINDEN POZITíV EREDMÉNY LEHET FALS. Erre még maga Dr. Mike Yeadon, a Pfizer egykori vezetője is rámutat, amikor kijelenti, hogy tömeges tesztelések rengeteg hibás eredményt hozhatnak

- A PCR LABORMŰVELET SORÁN a laborok 80%-a túl sok melegítési ciklust végez. Ha mindenhool betartanák, hogy 30 a felső határ (melyet egyébként a Robert Koch Intézet is ajánl), akkor a tesztpozitív eredmények aránya 80%-kal csökkennének! Például: 15000 pozitív eset helyett lenne kb. 3000. Ráadásul ha még ELVÉGEZNÉK A VíRUSTENYÉSZTÉST IS, az eredeti pozitív esetek 3-5%-a maradna meg ténylegesen (pl. 15000 helyett >>> kb. 450 – 750).

- így A TÉNYLEGES FERTŐZÖTTEK SZÁMA ALAPJÁN NEM LEHETNE VESZÉLYHELYZETET KIHIRDETNI!

- a FERTŐZÉSVÉDELMI TÖRVÉNY 2. paragrafusa alapján csupán TESZTPOZITíV ESET NEM EGYENLŐ FERTŐZÉSSEL. Mert a „fertőzés” szó úgy van definiálva, hogy ki kell tudni vonni a kórokozót, majd emberi szervezetben szaporítani kell tudni. A PCR teszt pedig nem tud kimutatni szaporítható ágenst.

- MINDEN INTÉZKEDÉS TÖRVÉNYELLENES. Az egészségügyi hivatal minden munkatársa büntethető, ha úgy visz véghez intézkedéseket, hogy nem tudja bizonyítani, hogy egy teszt pozitív fertőző. 

Ehhez csatolom a dokumentumot is ami bizonyítja az Ír kormány szavait. ⇒
Orvosi tanácskozás Bécsben: ⇒

Emberi jogok és oltáspolitika. Beszéd az ENSZ-ben ⇒

KONGOTT AZ ÜRESSÉGTŐL A BERLINI Treptow Arena OLTÓKÖZPONT – átmenetileg BEZÁRTÁK

Első nap még sor állt az oltásokért, a második nap már csak szállingóztak az emberek a német főváros oltóközpontjában.

A legtöbbet, 1398 főt, akik ápoló otthonban (elfekvőben) lakó idősek, 60 mobil oltó-busz segítségével láttak el oltással. (ők nem tudtak tiltakozni...)

Velük együtt így ÖSSZESEN 1.626 főt oltottak be a közel 4 millió lakosú BERLINBEN az első nap. Tehát a NEM OTTHONBAN ÉLŐK KÖZÜL ÖSSZESEN CSUPÁN 228 főt. Ezt az oltóközpontot napi 5000 oltás beadására tervezték.

Angela Merkel előzőleg azt propagálta, hogy a német lakosok 2/3-a oltatná magát. Igy most egyes POLITIKUSOK az oltások KÖTELEZŐVÉ TÉTELÉT követelik Németországban ORVOSOK és ÁPOLÓK SZÁMÁRA, mivel köztük is elenyésző az oltakozási hajlandóság.

Más kérdés, hogy a NÜRNBERGI TÖRVÉNYEK értelében ez BŰNCSELEKMÉNY lenne.

Forrás:
https://www.google.com/url?q=https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/ruhe-am-impfzentrum-berliner-pfleger-werden-kaum-zum-impfen-freigestellt-74660476.bild.html?fbclid%3DIwAR1nIDpFxVWl9UVubCWHCTmWvF5c68WzLBDZtwZRLNiUuSMypvtA-oC-sf8&source=gmail&ust=1611706792076000&usg=AFQjCNGaEp6yPvJ-CkJiK8_YhoVXO7yb6Q">https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/ruhe-am-impfzentrum-berliner-pfleger-werden-kaum-zum-impfen-freigestellt-74660476.bild.html?fbclid=IwAR1nIDpFxVWl9UVubCWHCTmWvF5c68WzLBDZtwZRLNiUuSMypvtA-oC-sf8
Az alábbi hír pedig egy idősek otthonában dolgozó hölgyről szól, aki – bár az elsők között oltathatná magát – nem akarja oltatni magát, mert NEM BíZIK AZ OLTÁSBAN.
https://www.google.com/url?q=https://www.bild.de/bild-plus/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/corona-ich-arbeite-im-pflegeheim-und-lasse-mich-nicht-impfen-74656594,view%3DconversionToLogin.bild.html?fbclid%3DIwAR3hk9CnkJyYRL8suMMxy9dxxMjQTNZ9KPk-hUeEp9YkbQBotxyKunOnzOU&source=gmail&ust=1611706792076000&usg=AFQjCNF03KoCn0U-9VKZ5t9DBnDKkjeWjA">https://www.bild.de/bild-plus/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/corona-ich-arbeite-im-pflegeheim-und-lasse-mich-nicht-impfen-74656594,view=conversionToLogin.bild.html?fbclid=IwAR3hk9CnkJyYRL8suMMxy9dxxMjQTNZ9KPk-hUeEp9YkbQBotxyKunOnzOU
____________________________________________________________________

Az antigén alapú tesztelés pontosabban jelezheti a fertőzőképességet, mint a PCR-vizsgálat ⇒

BIZONYÍTÉK, jóváhagyott gyógyszer van ami kezelheti a covidot! Existing FDA-Approved Drugs Could Help Fight COVID-19 Disease | Medicine | Sci-News.com

Existing FDA-Approved Drugs Could Help Fight COVID-19 Disease ⇒

 
 

"Btk. 142. § Népirtás

142. §
(1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítése céljából
a) a csoport tagjait megöli,
b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
******* És itt a lényeg!!!!****
c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
*****/ pld. a nem megfelően letesztelt és hitelesített vakcina és az utcai maszk-hordási kötelezettség bevezetése többek között / *****
"d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,
e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szaba ságvesztéssel büntetendő."
**** És itt a másik fontos dolog!!!****
"(2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A bűncselekmény elkövetési magatartásai a tényállás alapján öt pontban lehet meghatározni:
Emberölés, lásd Btk 160. §
Súlyos testi vagy lelki sérelem okozása bántalmazással vagy lelki gyötrelem okozásával valósul meg. – Testi sértés – Btk. 164. § "
**** A harmadik vádpontom ami nagyon fontos!!!*****  
"Lelki egészség megsértése akkor áll fenn, ha a sértett emlékezetében tartós, határozottan rossz élményként jelentkezik."
*** Tehát a gyermekeink emlékezetében egy hatalmas trauma keletkezett a járványpánik- helyzet létrehozása miatt és a maszkviselés és az oxigén-hiányos stressz következtében ****
"Pusztulással fenyegető életkörülmények közé kényszerítés: olyan ráhatás, melynek során a kényszerített egyének életfeltételei-, körülményei hátrányosan megváltoznak úgy, hogy azok az elemi szükségletek kielégítését sem biztosítják, és ezáltal a csoport vagy annak tagjai pusztulásának lehetőségét, veszélyét idézik elő. Rendszerint fizikai erőszak révén valósul meg. "
******Tehát ez a bűncselekmény is megvalósult ebben az évben Magyarországon, hiszen a fizikai erőszakot a politikai rezsim a rendőri szervek és a katonák valósították meg kényszer intézkedéseikkel, fegyveres közreműködéssel,  terrorizálással, büntetéssekkel, tiltásokkal******
"A fordulat megállapítása során a 195. § szerinti kényszerítés, a 194. § szerinti személyi szabadság megsértése és a 193. § szerinti kényszermunka tényállásában meghatározott magatartások bírhatnak jelentőséggel.
A születések meggátolása érdekében tett intézkedés, cselekmény.
Gyermekek elhurcolása más csoportba – erőszakos eltávolítása.
A bűncselekmény alanya:
Tettesként bárki elkövetheti a bűncselekményt, függetlenül attól, hogy milyen állampolgárságú, vagy, hogy a támadott csoporthoz tartozik-e vagy sem.
Szándék szerint kizárólag egyenes szándékkal követhető el a bűncselekmény, a csoport teljes vagy részleges megsemmisítésének célzatával.
Halmazatot nem valósít meg, ha az elkövető a bűncselekmény egy, vagy több fordulatát valósítja meg azonos alkalommal és egy vagy több személy sérelmére követi el.""
Minden rendőr és katona, minden egyéb hivatalnok, aki ebben a "NÉPIRTÁSBAN"  részt vesz: BŰNÖZŐ és BŰNSEGÉD! Jó lenne ezt tisztáznia magában most mindenkinek, aki még nem tudja melyik oldalon áll! Heffner Attila 

 

Oltás mellékhatások, FDA hivatalos
Az FDA (az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala )HIVATALOS HONLAPJÁN adatok megosztása remélhetőleg NEM számít ÁLHíRnek, hiszen eme szervezet a világ első három legnagyobb gyógyszerészeti hivatalainak egyike.
 
2020. OKTÓBER 22-én – az új oltószer humán 2. fázisú kísérletek befejezése után – az alábbi dokumentumot tette közzé, melyben az ALÁBBI LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOKAT említik meg. Ezt úgy kell érteni, hogy ezek nem feltételezett mellékhatások, haname mindegyike legalább egy esetben elő kellett, hogy fordujon a tesztelések során.
A listán található mellékhatások egy része EGYBEVÁG azzal, amit az OROSZOK is elmondtak a saját oltószerükről: NEM JAVALLOTT gyulladásos- és autoimmun betegségben szenvedőknek, ételallergiásoknak stb.
Lassan összeáll a kép, hogy néhány nappal ezelőtt a SVÁJCI engedélyeztetési hivatal – miután megkapott minden adatot a gyártóktók – miért NEM ENGEDÉLYEZTE egyik új oltóanyagot sem.
 
A feljegyzett mellékhatások:
 
- Guillain-Barré-szindróma (perifériás idegek és ideggyökök autoimmun gyulladása)
- Különböző agyhártya- és gerincvelő gyulladások (encephalitis, myelitis, encephalomyelitis, meningoencephalitis, meningitis
epileptikus görcsök, rohamok, izomrángás
- stroke
- narkolepszia (súlyos alvászavar), cataplexia (hirtelen, rövid idejű izomtónus hiány)
- anafilaxia (immunológiai túlérzékenységi reakció)
- Akut szívizom infarktus (acute myoardial infarction)
- Szívizom- és szívburokgyulladás (myocarditis, pericarditis)
- Autoimmun betegségek
- Halàl
- Terhességi- és születési rendellenességek
- Egyéb akut idegrendszeri betegségek, demyelinisatio (az idegrostok velőállományának pusztulása)
- Nem anafilaxiás allergén reakciók
- Kóros trombocitaszám (vérlemezkék) csökkenés
- Kiterjedt, éren belüli véralvadás
- Vénás trombózis
- Izületi gyulladás
- Kawasaki betegség
- Több szervet érintő gyulladásos tünetegyüttes gyerekeknél
- Vakcina által felerősített betegségek
Egyébként ugyanezen FDA már abban az esetben HAJLANDÓ ENGEDÉLYEZNI, új gyógyszert, vakcinát, ha LEGALÁBB 53%-ot elér a HATÉKONYSÁG, azaz minimálisan meghaladja a placebó hatást. 
 

Hozzászólás  

#2 Zambia volt elnökhelyettese a vakcinákrólR Zoltán 2021-02-12 08:02
Vannak olyan vezetők, akik anélkül is tudják mit kell tenni, hogy másokat kérdeznének meg, de ami még fontosabb, szívükön viselik a népük sorsát!

Zambia volt elnökhelyettese őszintén elmondta az aggályait az vakcinákról, amit nem ártana idehaza is megszívlelni:

Lehet hogy feketék vagyunk, lehet hogy szegények vagyunk, de nem hülyék!
Ebben az országban senki ne legyen beoltva egy olyan vakcinával, ami kísérleti stádiumban van, és nem vállalnak érte semmilyen felelősséget.”


Azt is elmondta, hiába oltatják be magukat az amerikaiak vagy az európaiak, a saját népe neki ennél sokkal fontosabb, mint ész nélkül beállni a sorba! Hiába oltatta be magát Biden elnök a kamerák előtt, senki nem tudja, hogy valójában mi volt az ampullában.

Magát és a családját ő nem oltatná be, de mivel felelős vezető, ezért másokat sem, mert minden zambiaira úgy tekint, mintha a családtagja lenne…
#1 Vadász Csilla ezt küldte be nekünk:R Zoltán 2021-01-30 22:50
PhD fokozatom van virológiából és immunológiából.

Klinikai laboratóriumi tudós vagyok, és 1500 "állítólag" pozitív Covid 19 mintát teszteltem itt, Kalifornia déli részén. Amikor laboratóriumi csapatommal Soch (pásztázó elektronmikroszkóp) alatt teszteltük Koch posztulátumait és megfigyeléseit, az 1500 minta egyikében sem találtunk Covidot.

Azt tapasztaltam, hogy az 1500 minta mindegyike többnyire influenza A és néhány influenza B volt, de nem Covid eset, és nem használtam B.S. PCR teszt.
Ezután a többi mintát elküldtük Stanford, Cornell és néhány Kaliforniai Egyetem laboratóriumába, és ugyanazokat az eredményeket találták, mint mi, COVID NÉLKÜL. Megtalálták az A és B influenzát.

Ezután mindannyian beszéltünk a CDC-vel, és kértünk olyan működőképes bizonyítékokat a COVID-ről, amelyeket a CDC nem tud előállítani, mert nincsenek bizonyítékaik.

Minden kutatási és laboratóriumi munkánkkal határozott következtetésre jutottunk, hogy a COVID 19 képzeletbeli és kitalált. Az influenzát Covid-nak hívták, és a 225 000 haláleset többsége olyan betegségek miatt halt meg, mint a szívbetegségek, a rák, a cukorbetegség, az emphysema stb.

A 7 egyetem közül, amely laboratóriumi vizsgálatokat végzett ezen 1500 mintán, most bepereljük a CDC-t a Covid 19 csalás miatt.


A CDC még nem küldött nekünk egyetlen életképes mintát, amelyet izoláltak és megtisztítottak a Covid 19-ből. Ha nem tudok, vagy ha nem küld nekünk használható mintát, akkor mondjuk nincs Covid 19, ez kitalált. A Covid 19 vírus genomiális kivonatait leíró négy kutatási cikk soha nem volt sikeres a minták izolálásában és tisztításában.

A Covid 19-en írt mind a négy cikk csak kis RNS-darabokat ír le, amelyek csak 37-40 bázispár hosszúak voltak, ami NEM VÍRUS.

A vírusgenom általában 30–40 000 bázispárból áll. Bármennyire is állítólag mindenütt Covid van, a világ laboratóriumaiban miért senki sem izolálta és tisztította még soha ezt a vírust? Ez azért van, mert soha nem találták meg a vírust. Csak olyan kis RNS-darabokat találtak, amelyeket soha nem azonosítottak vírusként.

Tehát csak egy újabb influenzánk van, mint minden évben. A COVID 19 nem létezik, és kitalált. Úgy gondolom, hogy Kína és a globalisták megrendezték ezt a bohózatot (új vírusnak álcázott influenza), hogy globális zsarnokságot és teljes rendőri felügyeletet teremtsenek a világon, és ez az összeesküvés hatalmas választási csalást eredményezett.

-DR. Rob Oswald
ibb.co/WKw1m5H
ImgBB

Dr. Robert Oswald
Image Dr-Robert-Oswald az ImgBB házigazdája

Dr-Robert-Oswald

IBB.CO ibb.co/

Dr-Robert-Oswald

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások