Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Nov24

2015. November 26., Csütörtök 08:39

Vadnyugat Indián szemmel

Írta:  AEJ. CASANDRA
Értékelés:
(13 szavazat)
Kedves CMM Olvasók! - Amennyiben érdeklődés van a tengeren túli élet iránt, úgy szívesen felveszem a kapcsolatot az itteni Indián központtal, ők a legilletékesebbek az Észak-amerikai életről, de különösen a kanadai, pl. a bevándorlásról, multikulturalizmusról, stb. nyilatkozni. Ez az ő hazájuk!

indian

Itt mindenki más bevándorló, akár évszázadokra visszamenően is, így mindenkinek alapvetően KUSSadni kellene, épp úgy, ahogy minden idegennek mások hazájában. De ezt most talán mellőzzük.
. . .
indian2Mostanában kezdenek magukhoz térni az Észak Amerikai Indiánok.
Már vannak felső iskolát végzett tagjaik. Már vannak újságjaik. Már engedik őket egyetemekre, szakmát tanulni, megfelelő alsó iskolákat végezni, ahol elsajátíthatják azokat a ismereteket amivel felső iskolába mehetnek.
Mert addig ilyen lehetőségük sem volt. Engedik munkahelyeket teremteni maguknak, stb. Megszüntették az államilag irányított indián gyermekrablásokat, és erőszakos átnevelésüket, kiszakítva a gyerekeket nemzeti közösségeikből. 1987-ben számolták fel az utolsó ilyen iskolát! 25 év alatt mostanában kezdenek magukhoz térni, mert nagyon módjával csöpögtették számukra a lehetőségeket. Állami támogatásról nem beszélve.

Őket nem érdekli, hogy határokkal elválasztott országokat csináltak a hazájukból, ők egységesnek tekintik az Indián Földet. Aszerint is élnek, – már ha engedik őket! Kanadában pl. felszorították az indiánokat északra, a hideg égöv aljára és szélére, s azok elfogadták, mert nem akartak többet rezervátumokban élni még a XXI. században is.
Nem sokkal az után, nem egészen öt évre a szerződéses megállapodás után, óriási olajmezőt találtak a területükön, s a területet a kanadai kormány egyszerűen csak ki akarta sajátítani. Iszonyatos harc dúlt a mocsok betolakodók újabb szerződés szegése ellen. A pert megnyerték az Indiánok. A terület az övéké maradt. De addig nagyon sok indián börtönbe került! Lehet életfogytiglan!
Megérdeklődöm hol tart a dolog manapság, mert a bevándorló – Őket teljesen kipusztítani akaró bevándorlókból álló országvezetés, soha nem nyugszik.
Az Indiánok hatvan millió indián kipusztítását kérik számon a bevándorlóktól! S még nem beszéltek azok meg nem született utódairól!

indian1Ajánlom elolvasásra az otthon magyarul megjelent, indián tollából kikerült könyv elolvasását. A címe: "VADNYUGAT INDIÁN SZEMMEL". Nagyon szép és tartalmas könyv.

ABBÓL MINDENT MEG LEHET TUDNI, HOGYAN ÜLDÖZIK TUDATOSAN AZ ELSŐ PERCTŐL KEZDVE ENNEK A KONTINENSNEK AZ ŐSLAKÓIT, azok minden alkalmazkodási kísérlete ellenére.

Guatemalában van a szakrális és politikai központjuk. Arizónában van a Vezető-választó szakrális területük. Azt most nem tudom, – de esetleg utána járok, – hogy milyen időközönként választanak vezetőt. Meghatározott 7 vagy 10 évenként, esetleg az előző vezető elhalálozásakor, most nem tudom hirtelen, de azt tudom, hogy nem olyan régen volt. Néhány éve, hogy 149 Észak-amerikai törzs által delegált nemzeti küldöttek választották meg a jelenlegi spirituális és politikai vezetőt. Ő képviseli az Észak-amerikai Indián nemzetet az USA, a kanadai kormány és a világ felé.

CASANDRA

Forrás: http://civilmultimedia.com/vadnyugat-indian-szemmel/


A témához kapcsolódó videó: Amerika történelmének kezdete ... →

Megjelent: 2661 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.3%Austria 1.3%
United States 5.6%Canada 1%
Romania 4.9%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 110
This Week: 1219
Last Week: 7754
This Month: 25555
Last Month: 21570
Total: 2526910

Belépés