20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 július 07, vasárnap

Nézz fel az égre, mert permeteznek minket!

Szerző: Boróka

Láttál már gyanús, órákig fennmaradó „kondenzcsíkokat" az égen? Ezek abban különböznek a hagyományos és valódi kondenzcsíkoktól, hogy sokkal tovább fennmaradnak, általában behálózva az eget, mint egy négyzetrácsos füzet egy lapja és szép lassan oszlanak szét egy tejfölszerű vékony réteget képezve alacsonyabb magasságban. Ismerős? Az utóbbi 3-4 napban mindennapos jelenség az égbolton.

Alávaló merénylet az emberiség ellen, ami galádul és rejtve már évek óta folyik.

Ezt a fotót Budapest határában készítettük:

vegyicsik1

Ez a jelenség a világ több pontján gyanússá vált a kutatóknak, tudósoknak, mert köztudott, hogy a kondenzcsík csupán rövid ideig fennmaradó pára és jégtörmelék. Ezek a csíkok azonban egészen másképp viselkednek, mint egy kondenzcsík és chemtrails-ként, azaz vegyi csíkokként híresültek el a felvilágosultabbak között.

Néhány felbőszült aktivista megszellőztette a témát és már rengeteg anyag, bizonyíték, fotó és beismerő vallomás található a neten a dologról. Évek óta készülnek felvételek tartályokkal felszerelt repülőkről, amik a permetezést végzik meghatározott napokon, egy-két kivétellel a világ szinte összes országa felett. Sokan haltak meg, vagy kerületek börtönbe, akik beszéltek erről, de a hír már több ízben megerősítést nyert bennfentesektől, akik a nyilvánosság elé léptek. Érdekes módon a hivatalos és felelős tudományos körökben a chemtrails létezését hosszú éveken keresztül hevesen tagadták és titkolták a nyilvánosság elöl.

Ahol a "csíkok" megjelennek pusztulás kezdődik

Kutatók méréseinek és bizonyítékainak tömkelege árulkodik azonban arról, hogy ahol a rejtélyes „csíkok" megjelennek, ott a földben és a vízben található alumínium értéke az egekbe szökik.

Az alumíniumról annyit, hogy a szervezet nem tudja kiüríteni, hanem felhalmozza. Toxikus hatású, károsítja az idegrendszert. Felhalmozott alumíniumot találtak az Alzheimer-kórban (időskori szellemi hanyatlással járó betegség) szenvedő emberek szervezetében. Az Alzheimer-kórban megbetegedő idősek száma korunkban égbeszökően nagy.

Az alumíniummal „fertőzött" földekről és vizekről azt kell tudni, hogy ott felborul a terület ökoszisztémája, a növények és állatok kipusztulnak tőle. A talaj elsavasodik, ennek hatására a növények kihalnak vagy kevésbé életképesek, illetve savas eső jön létre, aminek a szervezetünkre és a flórára gyakorolt romboló hatásai már ismertek. Egyes teóriák szerint ez annak a tervnek a része, mely szerint majd csak a génmanipulált magok élnek túl a fertőzött területeken. Egyből eszembe is jutott, hogy mindkét nagymamám arról panaszkodik, hogy számukra is rejtélyes okokból az utóbbi években alig teremnek a gyümölcsfáik. Elgondolkodtató.

Nyomás hatására kormányok kénytelenek voltak elismerni, hogy évek óta permeteznek minket

Az egyre több bizonyíték és az aktivisták tüntetései nyomására Obama és a német kormány 2011-ben beismerte, hogy folyik a permetezés, bár ezt a globális felmelegedés megállítására teszik. Még el is hinnénk, ha nem tudnánk, hogy a globális felmelegedést – már ha egyáltalán létezik – ugyanazok okozzák, akik monopolizálják az ipart és elnyomják a szabadalmakat, hogy csak fosszilis energiákat használhassunk.

Hogy lehet, hogy a felelős kutatók nemzetközi konferenciákon tagadják, hogy permetezés folyna és azt is beismerik, hogy nem vizsgálták meg, hogy milyen biológiai következményekkel járna az és így ellenzik is a permetezést, ennek ellenére gyakorlatilag két évtizede permeteznek minket? Végtelen gyanús és ellentmondásos, hogy az évekig tartó tagadás után a témában egyre növekvő zaj nyomására 2011-ben Obama és a német kormány egyszer csak beismeri, hogy permetezés folyik. Mindezt így tálalva: Oh, „sorry folks" mi csak a ti érdeketekben tesszük, hiszen azt a csúnya globális felmelegedést akarjuk megállítani, amit ti csináltatok.

Tehát dollármilliókat költöttek el évtizeden keresztül (természetesen a mi, azaz adófizetők pénzéből) egy az egész bolygót érintő programra és így akarják ezt megmagyarázni? Miért volt rejtve ez ennyi évig, ha tényleg jó célt szolgált? Miért pont alumíniumot szórnak az emberekre, ami köztudottan életveszélyes, ha túl nagy dózisban a szervezetbe jut? – Kérdezhetné a még józan eszét használó polgár.

 További gyanús jelenségek

vegyicsik2

Kutatók egy csoportja egy másik hajmeresztő összefüggésről is beszámol. Véleményük szerint a nehézfémek permetezése a légtérbe valójában az időjárás manipulálására használt eszköz. A vietnami háborúban is használták már ezt a módszert az amerikaiak. Összefüggéseket fedeztek fel az Alaszkában, Norvégiában, Oroszországban stb. felállított hatalmas antennák, azaz a HAARP és a permetezés között. Ez maga is megér egy másik cikket, akit érdekel, nézzen utána. Hihetetlennek tűnhet, de tény azonban, hogy viharokat, földrengést, esőzést vagy aszályt képesek előidézni ezekkel a szerkezetekkel.

A hitetleneknek

Biztos lesznek, akik felháborodnak és azt gondolják, hogy ez nem lehet, ilyen gonoszság nincs. Azok jobb, ha elgondolkoznak és néhanapján kihúzzák a fejüket a földből és felnéznek az égre, elolvassák az élelmiszerek összetevőit és megkérdezik mi van az oltásokban és utánajárnak ezen anyagok valós hatásainak. Leszakadnak a tévéről és a rádióról és független hírcsatornákon keresik a válaszokat, amik lehet hátborzongatóak, de jobb tudni róla és megpróbálni tenni ellene vagy csak egyszerűen bojkottálni azzal, hogy nem állunk be a sorba. Ezek már nem feltétezések vagy elméletek, ezek bizonyítékok és ezt csak az nem látja, aki nem akarja, vagy aki nekik dolgozik.

Forrás: http://naturahirek.hu/nezz-fel-az-egre-mert-permeteznek-minket/

 

Hozzászólás  

#2 Nézz fel az égre..Lívia 2020-11-29 10:25
Bár a cikk nem mai keletű, azonban a permetezések, néhány napos karantén leállás után brutálisabban folytatódnak, mint valaha. A néhány napos leállást késő éjszakai, kora hajnali permetezések követték a karantén alatt, jól hallhatóan a csendes éjszakákban..Nyilván több reptéri töltőállomásuk van, amit látok, ott délkeletről jönnek a gépek, -tán szerbiai tankolással- és északnyugat felé mennek tovább, majd vissza ugyanezen az útvonalon.Régebben esőcsinálók voltak, (jó tizenévvel ezelőtt), most nem tudom mit szórnak, az egyéb anyagokon kívül valami olyant, amivel -szó szerint- kiszárítják a Kárpát-medencét. Harmadik év, hogy nincs tisztességes csapadék, nincs hó, ami a tavaszi olvadáskor beszivárog a talajba, vannak felhőszakadások, melyek vize elfolyik a semmibe, iemosva a termőföldet hiszen ideje nincs beszivárogni.
+1 #1 linkpredi 2013-07-07 11:27
Szívesen venném, ha a cikkben hivatkozott Obama "vallomásra" kapnék egy linket.

Amúgy a permetezésünk nyilvánvaló. Csak fel kell nézni időnként az égre, és látszik, h mely repülők üzemanyagába van belekeverve valami. Úgy figyeltem meg, h a keletről jövő légitársaságokéba nincs, míg a nyugatiakba van. Kíváncsi vagyok , h a leendő Sólyom légitársaság mérgezett üzemanyagot használ-e majd.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások