20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 június 19, szombat

A vakcinakutató "nagy hibát" ismer el

Szerző: Byram Bridle

A „rettentő” új kutatások váratlanul a véráramban találják meg az oltóanyag tüskefehérjét. A fehérje vérrögökhöz, szív- és agykárosodáshoz, valamint az ápoló babák és a termékenység potenciális kockázatához kapcsolódik.

A vakcinakutató "nagy hibát" ismer el, szerinte a tüskefehérje veszélyes "toxin"

2021. május 31. (LifeSiteNews) Új kutatások azt mutatják, hogy a COVID-19 oltásból származó koronavírus tüskefehérje váratlanul bekerül a véráramba, ami elfogadható magyarázat a vérrögök és a szívbetegségek, az agykárosodások és a reproduktív problémák több ezer jelentett mellékhatására. - mondta a múlt héten egy kanadai rákvakcina-kutató. 

„Nagyot hibáztunk. Mostanáig nem vettük észre”- mondta Byram Bridle, vírus immunológus, az ontariói Guelph Egyetem docense egy múlt csütörtökön Alex Piersonnak adott interjújában, amelyben figyelmeztette a hallgatókat, hogy üzenete „félelmetes”. 

„Úgy gondoltuk, hogy a tüskefehérje nagy célantigén, soha nem tudtuk, hogy maga a tüskefehérje toxin és patogén fehérje. Tehát az emberek beoltásával akaratlanul oltjuk be őket egy méreganyaggal ”- mondta Bridle a műsorban, amelyet nem találunk könnyen a Google keresésében, de a hétvégén az interneten vírussá vált. 

Bridle, egy vakcinakutató, akit tavaly 230 000 dolláros állami támogatásban részesítettek a COVID vakcina fejlesztésének kutatásáért, elmondta, hogy ő és egy nemzetközi tudósok csoportja információkérést kért a japán szabályozó ügynökségtől, hogy hozzáférhessen az úgynevezett biodisztribúciós tanulmányhoz” .” 

"Ez az első alkalom, hogy a tudósok látták, hogy ezek a hírvivő RNS [mRNS] vakcinák hová kerülnek az oltás után" - mondta Bridle. „Biztos feltételezés, hogy a vállizomban marad? A rövid válasz: abszolút nem. Nagyon zavaró. ” 

Az oltáskutatók feltételezték, hogy az új mRNS COVID vakcinák úgy fognak viselkedni, mint a „hagyományos” vakcinák, és az oltóanyag tüskefehérje - amely felelős a fertőzésért és annak legsúlyosabb tüneteiről - főleg a vállizom oltási helyén marad. Ehelyett a japán adatok azt mutatták, hogy a koronavírus hírhedt tüskefehérje a vérbe kerül, ahol az oltást követően néhány napig kering, majd felhalmozódik a szervekben és szövetekben, beleértve a lépet, a csontvelőt, a májat, a mellékveséket és a “elég magas koncentrációk” a petefészkekben. 

„Régóta tudjuk, hogy a tüskefehérje patogén fehérje. Ez egy toxin. Kárt okozhat testünkben, ha a véráramba kerül”- mondta Bridle. 

A SARS-CoV-2 tüskefehérje lehetővé teszi az emberi sejtek megfertőzését. Az oltóanyaggyártók úgy döntöttek, hogy megcélozzák az egyedi fehérjét, és az oltott személy sejtjei előállítják azt a fehérjét, amely elméletileg immunreakciót vált ki a fehérjére, megakadályozva a sejtek megfertőzését. 

Számos tanulmány kimutatta, hogy a COVID-19-et okozó vírus, a SARS-CoV-2 legsúlyosabb hatásai, mint például a véralvadás és a vérzés, maga a vírus tüskefehérje hatásainak tudhatók be. 

"A tudományos közösség felfedezte, hogy a tüskefehérje önmagában szinte teljes mértékben felelős a szív- és érrendszer károsodásáért, ha a véráramba kerül" - mondta Bridle a hallgatóknak. 

A laboratóriumi állatok tisztított tüskefehérjével a véráramukba injektálva szív- és érrendszeri problémák alakultak ki, és a tüskefehérje is bebizonyosodott, hogy átjut a vér-agy gáton és károsítja az agyat. 

Súlyos hiba Bridle szerint abban a hitben volt, hogy a tüskefehérje nem kerül ki a vérkeringésbe. "Most egyértelmű bizonyítékaink vannak arra, hogy az oltások, amelyek a deltoid izmaink sejtjeit előidézik, előállítják ezt a fehérjét - hogy maga a vakcina és a fehérje is bekerül a vérkeringésbe" - mondta. 

Bridle idézett egy nemrégiben közzétett, szakértők által áttekintett tanulmányt, amely a Moderna COVID-19 vakcinát kapott 13 fiatal egészségügyi dolgozó közül háromban mutatott tüskefehérjét a vérplazmában. Az egyik dolgozóban a tüskefehérje 29 napig keringett. 

Hatások a szívre és az agyra 

A keringésben lévő tüskefehérje a vérlemezkéken lévő specifikus ACE2 receptorokhoz és az ereket szegélyező sejtekhez kapcsolódhat. „Amikor ez megtörténik, két dolog egyikét teheti meg: vagy a vérlemezkék összeomlását okozhatja, és ez alvadáshoz vezethet. Pontosan ezért láttuk ezekhez az oltásokhoz kapcsolódó alvadási rendellenességeket. Ez vérzéshez is vezethet.” Bridle azt is elmondta, hogy a keringésben lévő tüskefehérje megmagyarázza a nemrégiben jelentett szívproblémákat azoknál a fiataloknál, akik megkapták az oltásokat. 

"Ennek a kiszivárgott Pfizer-tanulmánynak az oltóanyag-mRNS biodisztribúciójának nyomon követése nem meglepő, de ennek következményei rémisztőek" - mondta a LifeSiteNews-nak Stephanie Seneff, a Massachusettsi Műszaki Intézet vezető kutatója. „Most már világos”, hogy az oltóanyag tartalma a lépbe és a mirigyekbe kerül, beleértve a petefészkeket és a mellékveséket is. „A felszabadult tüskefehérje a közegbe kerül, majd végül eljut a véráramba, szisztémás károsodást okozva. Az ACE2 receptorok gyakoriak a szívben és az agyban és a tüskefehérje így okoz kardiovaszkuláris és kognitív problémákat ”- mondta Seneff. 

A Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC) nemrégiben jelentette be, hogy tanulmányozza a COVID-19 oltást követő „enyhe” szívbetegségekről szóló jelentéseket, és csak a múlt héten 18 Connecticut állam 18 tinédzsere került kórházba olyan szívproblémák miatt, amelyek röviddel azután léptek fel, hogy bevették őket. Covid19 védőoltások.

Az AstraZeneca oltását számos országban leállították, és életveszélyes és végzetes vérrögökhöz való kapcsolódása miatt már nem ajánlott fiatalabbak számára, de az mRNS COVID vakcinákat a véralvadási eseményekről szóló jelentések százaihoz is kötik .

Az FDA figyelmeztetett a tüskefehérje veszélyére

J. Patrick Whelan gyermekreumatológus figyelmeztette az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal oltástanácsadó bizottságát arra, hogy a COVID vakcinákban található tüskefehérje potenciálisan mikrovaszkuláris károsodást okozhat a májban, a szívben és az agyban „olyan módszerekkel, amelyeket nem értékeltek a biztonsági próbák.”

Míg Whelan nem vitatta egy olyan koronavírus vakcina értékét, amely a betegség terjedésének megállítása érdekében működött (amit egyetlen forgalomban lévő COVID vakcina sem bizonyított), azt mondta: „sokkal rosszabb lenne, ha emberek százmilliói hosszan tartó vagy akár maradandó károsodást szenvednek agyukban vagy szívük mikrovaszkulatúrájában, mivel rövid távon nem veszik észre a teljes hosszúságú tüskefehérje-alapú vakcinák más szervekre gyakorolt nem kívánt hatását."

A vérkeringésben az oltásokkal összefüggő tüskefehérje megmagyarázhatja a COVID vakcinák számtalan jelentett mellékhatását, köztük az eddigi 4000 halálesetet és közel 15000 kórházi kezelést, amelyekről az Egyesült Államok kormányának 2021. május 21-én jelentettek az oltásokkal kapcsolatos nemkívánatos események jelentési rendszerét (VAERS). Mivel passzív jelentési rendszerről van szó, ezek a jelentések valószínűleg csak a nemkívánatos események jéghegyének csúcsát jelentik, mivel egy Harvard Pilgrim Healthcare tanulmány megállapította, hogy valójában a mellékhatások kevesebb, mint egy százalékát jelentik az orvosoknak az oltást követően. VAERS.

Szoptató csecsemők, gyermekek és fiatalok, gyengék, leginkább veszélyeztetettek

Bridle szerint az oltások által kiváltott tüskefehérje felfedezése a vérkeringésben kihatással lehet a véradási programokra. "Nem akarjuk, hogy ezek a patogén tüskefehérjék átkerüljenek a törékeny betegekre, akiket ezzel a vérrel transzfundálnak" - mondta.

Az oltástudós azt is elmondta, hogy a megállapítások azt sugallják, hogy az olyan szoptató csecsemőknek, akiknek az anyját beoltották, fennáll annak a veszélye, hogy COVID tüskefehérjéket kapnak anyatejéből.

Bridle elmondta, hogy „a vér bármely fehérje koncentrálódik az anyatejbe”, és „találtunk bizonyítékot a szoptató csecsemőknek a gyomor-bél traktusban vérzési rendellenességekről”.

Bár Bridle nem idézte, az egyik VAERS-jelentés egy öt hónapos szoptatott csecsemőt ír le, akinek az anyja márciusban megkapta a második adag Pfizer-vakcinát. Másnap a csecsemőnél kiütés jelentkezett és „vigasztalhatatlanná” vált, nem volt hajlandó ápolni, és lázas lett. A jelentés szerint a csecsemőt kórházba szállították a trombotikus trombocitopéniás purpura diagnózisával , amely egy ritka vérbetegség, amelyben a vérrögök a test kis ereiben alakulnak ki. A csecsemő meghalt.

Az új kutatásnak „komoly következményekkel jár azok számára, akik számára a SARS Koronavírus 2 nem magas kockázatú kórokozó és ez minden gyermekünket magában foglalja”.

Hatás a termékenységre és a terhességre?

A japán ügynökség által kiadott titkos Pfizer-adatokban a herékben és a petefészkekben található magas tüskefehérje-koncentráció szintén felveti a kérdést.

- Terméketlenné tesszük a fiatalokat? - kérdezte Bridle.

Több ezer jelentés érkezett menstruációs rendellenességekről olyan nőknél, akik COVID-19 oltást kaptak és több száz jelentést tettek a vakcinázott terhes nők vetéléséről, valamint a férfiak reproduktív szerveinek rendellenességeiről.

Gonosz lejárató kampány

Kérdésre válaszul Bridle hétfőn reggel e-mailben nyilatkozott a LifeSiteNews-nak, amelyben kijelentette, hogy a rádióinterjú óta több száz pozitív e-mailt kapott. Hozzátette azt is, hogy „gonosz lejárató kampányt indítottak ellenem. Ez magában foglalta a domain nevemet használó rágalmazó webhely létrehozását.”

„Ilyen időkben egy akadémikus közalkalmazott már nem képes őszintén és tudományon alapulva megválaszolni az emberek jogos kérdéseit anélkül, hogy félne attól, hogy zaklatják és megfélemlítik” - írta Brindle. "Azonban nem az a természetem, hogy a tudományos tényeket elrejtem a nyilvánosság elől."

Rövid jelentést csatolt, amely felvázolja az interjúban elmondottakat alátámasztó legfontosabb tudományos bizonyítékokat. A kanadai COVID Care Alliance (CCCA) munkatársaival - független kanadai orvosok, tudósok és szakemberek csoportjával - írták, amelynek deklarált célja „csúcsminőségű, bizonyítékokon alapuló információ biztosítása a COVID-19-ről, szándéka a kórházi ápolás csökkentése és további életeket menthet meg.”

A nyilatkozat középpontjában a gyermekek és tizenévesek kockázata állt, akik a legújabb oltóanyag-marketing stratégiák célpontjai , beleértve Kanadát is.

2021. május 28-ig a 19 éves és annál fiatalabb kanadaiaknál 259 308 megerősített SARS-CoV-2 fertőzés történt. Ezek 0,048%-a került kórházba, de csak 0,004% halt meg a CCCA közleménye szerint. "A szezonális influenza súlyosabb betegséggel jár, mint a COVID-19."

Tekintettel a Pfizer vakcinakísérleteiben résztvevő fiatal kutatók kis számára és a klinikai vizsgálatok korlátozott időtartamára, a CCCA szerint a tüskefehérjével és egy másik vakcinafehérjével kapcsolatos kérdésekre válaszolni kell, mielőtt a gyermekeket és a tizenéveseket beoltják, beleértve azt is, hogy a vakcina tüskefehérje átjut-e a vér-agy gáton, függetlenül attól, hogy a vakcina tüskefehérje zavarja-e a sperma termelését vagy az ovulációt és hogy a vakcina tüskefehérje áthalad-e a méhlepényen és befolyásolja-e a fejlődő babát, vagy az anyatejben van-e.

A LifeSiteNews megküldte a Kanada Közegészségügyi Ügynökségnek a CCCA nyilatkozatát és választ kért Bridle aggályaira. Az ügynökség azt válaszolta, hogy dolgozik a kérdéseken, de a közzététel ideje előtt nem küldött válaszokat.

A Pfizer, a Moderna és a Johnson & Johnson nem válaszolt a Bridle aggodalmaival kapcsolatos kérdésekre. A Pfizer nem válaszolt arra a kérdésre, hogy a vállalat mennyi ideig volt tisztában a japán ügynökség által kiadott kutatási adatokkal, és az oltott személyek szerveiben és szövetében tüskefehérjét mutatott.

Frissítve június 1-jén 12:15-kor, Stephanie Seneff további megjegyzésével.

Forrás: Bárka program
Ajánlotta Törpapa

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások