20240519
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 október 15, szombat

"Az USA világháborút akar" (?)

Szerző: Kemény Gábor

Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön. Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.

 Kína figyelmeztette Putyint: az USA világháborút akar

Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára.

Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektől sem áll távol.

A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevű Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekből kiderült, hogy ezek a műveletek már most is előkészítés alatt vannak, és a közeljövőben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon.

Az Egyesült Államok az afganisztáni kudarcért a pakisztáni vezetést okolja, melyet azzal vádol, hogy kijátszották az amerikai vezetést és támogatták a tálibokat. A képet bonyolítja, hogy Pakisztán fontos stratégiai partnere Kína. Több közös vállalkozásban is érdekeltek, többek között a kínai-pakisztáni ötödik generációs vadászgépet is együtt fejlesztik, valamint Pakisztán a saját tengerpartján haditengerészeti támaszpont létesítését is felajánlotta Kínának és a nyár folyamán Kína közölte, hogy "Kína a saját maga elleni támadásként fog értelmezni bármiféle Pakisztán elleni agressziót." Ezért várható volt, hogy Pakisztán előbb vagy utóbb terítékre kerül az USA hadigépezete előtt. Pakisztán azonban atomfegyverrel rendelkezik. Van még egy csavar a történetben, miszerint az oroszok kezdik megszellőztetni a korábbi ukrán rakéta-eladásokat. A Szovjetunió széthullása után Irán 20 atom-robbanófejek hordozására alkalmas rakétát vásárolt. Ezek szolgáltak később a Sahab-3 rakéták alapjául. Állítólag a robbanófejek nélkül vették meg, de ezt senki sem tudja leellenőrizni már, az viszont tény, hogy Ukrajna több robbanófejjel nem tud elszámolni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Irán már nukleáris robbanófejekkel rendelkezik, de azt sem jelenti, hogy nem rendelkezik. És pont.

De vissza a jelenre. Az átadott anyagok szerint a CIA Pakisztánban szándékosan megfertőzött több tízezer embert dengue-lázzal, ami egy gyengített, katonai célú baktérium, és egy kis fejlesztés után az amerikai lakosság ellen szándékoznak bevetni. De tervbe van véve az USA és az EU gazdaságának szándékos bedöntése, masszív hagyományos háborúk az USA-EU és Afrika, Ázsia, Dél-Amerika viszonylatában. Mindezek után jönne a Nagy Béke, amikor be szeretnék vezetni a Világkormányt. A tervezett háborúk egyikét az USA vezetné Mexikó és Dél-Amerika ellen, egy másikat a dél-kínai tengeren egy harmadikat pedig Pakisztán ellen, ez utóbbiban már nukleáris fegyvereket is bevetnének. Mellesleg Pakisztánban megtörténtek az első nyílt fegyveres összecsapások az amerikaiak és a pakisztáni haderő között.

Underwood - akit most tartóztatott le a CIA, mert nagy mennyiségű nemzetbiztonsági anyagot adott át Kínának -, elmondta, hogy az USA olyan mocskos háborúra készül, ami annyi halottat fog eredményezni, hogy jóérzésű ember számára egyszerűen elfogadhatatlan, ezért adta át az adatokat Kínának. Pakisztán és Irán ellen a háború már teljesen elő van készítve, és hogy mikor fog kirobbanni, az csak a hatalmasok pillanatnyi döntésein múlik.

Kína felhívta arra is a figyelmet, hogy az USA csendes-óceáni katonai parancsoksága figyelmeztette Kínát, ne terjeszkedjen a flotta műveleti térségében, ne távolodjanak el a partoktól messzebbre, mert a Csendes-óceán egész területe az USA hadműveleti zónája, és oda senkit sem fognak büntetlenül beengedni. Kína reagált a fenyegetésre, és készenlétbe helyezte flottáját, valamit felgyorsították az anyahajók gyártását, amelyekből összesen négy készül, a korábban megvásárolt szovjet-ukrán repülőgép hordozó alapján. Közölték az Egyesült Államok haditengerészetével, hogy a dél-kínai tengert akár fegyveresen is megvédik, ha bárki be merészeli tenni a lábát oda. Az amerikai figyelmeztetés Észak-Koreának, és az oroszoknak is szól. Líbia ügyét, valamint a szíriai eseményeket is ebbe az eseménysorba helyezték.

Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön. Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.

Az amerikai hadianyag gyártás a csúcson üzemel, és több háborúra elegendő készletet halmoznak fel folyamatosan. Az előkészített háborúknak két célja van Kína szerint: először az, hogy az USA-val szemben felállt egységet szétverje, majd politikai rendszereit megdöntse, a másik pedig az, hogy kieszközölje a nyugati világban, majd az egész bolygón a világkormányt.

Kína két módon válaszol az amerikai kihívásra. Az egyik, hogy hadseregét, tengerészetét, rakéta technológiáit rohamlépésekben fejleszti, a másik, hogy gazdasági háborút fog indítani az EU és az USA között, és valószínűleg ezért támogatja az EU-tagállamokat segély-hitelekkel.

Kína külön kitért a kaukázusi térségre. Az USA által befolyásolt szélsőségesek a hírek szerint tömegesen kapják különböző csatornákon az amerikaiaktól a hadianyagot. Oroszország belbiztonságát elsődlegesen a Kaukázusban próbálják megingatni. Erre vonatkozólag Underwood nagyobb mennyiségű adattal is szolgált, 10 000-nél több fényképet, dokumentumot adott át Kínának. Az Egyesült Államok azonban próbálja bagatellizálni az ügyet, mivel hatalmas katonai-stratégiai hiba történt.

A hírek nem szólnak róla, de a történethez hozzá tartozik valószínűleg az Iránnal kapcsolatos új botrány, mely szerint Irán merényletekre készült az Egyesült Államokon belül. A történet már szinte sablonosnak mondható: vagy egy szeptember 11-e, vagy tömegpusztító fegyverek birtoklásának vádja, vagy egy mostanihoz hasonló terrorcselekmény előkészítésének a legendája és egyből készen is van az ürügy a cselekvésre. „Ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért verjük össze.” Ez mind részletkérdés, a lényeg, hogy már keresik az okokat egy háborúra.

Az ehhez hasonló nagyszabású világfelforgató tervek persze meglehetősen ismertek a világhálót böngészők körében, de most először fordul elő, hogy nem egy fantáziadús weboldalról származnak, hanem az FSB-től és a kínai belügyminisztériumtól.

Kemény Gábor - Jövőnk.info

Beküldte: Gallery Gaal + laporzó


Laporzó toldaléka:
Van aki hisz a lenti híranyagban, van aki nem. A döntés szabad és egyéni.
Mindenképpen elgondolkodtató, hogy a II. VIlág Háború óta, az USA 27 országot támadott meg és bombázott, hamis adatok alapján, hadüzenet nélkül.
Reméljük, hogy a jelzetteket, csak híranyagként éljük meg...
 
Laporzó

Hozzászólás  

+1 #5 VÁ: "Az USA világháborút akar" (?)Hungarus1 2012-08-23 13:46
Nos, ezen én egyáltalán nem lepődök meg, Amerika itt is ott is háborúzik koholt, hazug vádakkal. Érdese az utóbbi időkben mindig annak ment neki, akinek van olaja.. hmm. a következő két háborús jelölt irán és pakisztán. érdekes ott is van olaj nem is kevés. amerika modern kori gyarmatosítást folytat, melyben az európai seggnyaló unió és a NATO ( sajnos benne mi is ) segíti. Itt előbb utóbb robbanni fog valami, remélem sikerül ez egyszer kimaradnunk belőle, és a határrendezésekre tartalékolni erőnket és "seregünket". De ahogy a mai "nemzeti" kormány, illetve a poszt-kommunista réteg nyilatkozik ( Nekünk az EU meg a NATO az isten, ahova zárkózni kell ) félek .. hogy baj lesz... Ha csak meg segít minket a magyarok istene és hatalomra jut még idejében egy olyan párt aki valóban a magyar nemzetért dolgozik és aggódik.
#4 Sándor 2012-01-24 22:46
Erről annyit, hogy Mindenki olvassa el a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve című fasiszta szennyiratot és aztán már nem is lesz annyira hihetetlen ez az egész. Én személy szerint inkább kínai uralom alá szeretnék tartozni. Persze legjobb lenne ha teljesen kimaradnánk a cirkuszból, dehát ott vagyunk Afganisztánban is, hadüzenet nélkül, nem tudom miért!
-1 #3 Ithaka 2012-01-24 00:52
Több jóslatokat elolvastam már, beleértve a látnokokat amit láttak az elkövetkezö idönkre, sött a háborukat 2002,200,2006,2008 ra josolgatták melyekból jánéhány meg is valósult ,de a hazudozás árán. A német öreg cigánykirély látásai még eddig minden látásáról leirtak igazak lettek. szintén német származásu Alois Irmaier öreg kutáso , kubikus azt irt le amit látott. egyik sem beszélt meghatározott idökröl csak egy két számot mondott , , a csillagok /bolygök/ állása számomra elkeseritöen rosszul álnak az országunk képletében. Én már semmiben sem reménykedem. Az aki elinditja ezt az armagedont, annak talán nem is kellett volna megszületni erre a Gajija Földanyánkra. 1998-ban a plutó jövendölése, ha átlép a földelembe a Tömegsiron kivirit a virág. 2008 márciussában belépett a földelembe, de mivel még ingadozik, hol elöre hol hátrál, de már simán halad elöre, amilyen kicsi olyan romboló hatással tud lenni. Imádkozom, segitse meg a jó Isten az igaz szeretö enberiséget , a rosz pénzkufárokat meg szolitsa oda ahová valók.
+3 #2 anikogyorgyi 2011-11-23 11:20
Lehet hogy akar, de nem lesz !
Világ szintű ima-láncok "működnek", és sok mindent elértek már !
+1 #1 VÁ: "Az USA világháborút akar" (?)Swenxy 2011-10-16 19:25
Végre mások is észrevették mit művel az usa, remélem kína sikeres lesz ellene. nincs rosszabb mint az a vadkapitalista, pénzközpontú nyomorult világuk. bízom benne, hogy mihamarabb összeomlik és legalább 100 évig lesznek rabszolgák saját földjükön.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások