20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 november 17, szombat

A bankok áldozatai összefognak

Szerző:
Létrejött egy honlap a Hitelkárosultak érdekében. Arra szolgál, hogy a bankok áldozatai egymásra találjanak, egyeztessék egymással a közös teendőket, összefogjanak közös céljuk eléréséért: a hitelezőkkel kötött szerződések semmissé nyilvánításáért a tisztességtelen szerződési feltételek, és a hibás banki termék, így a hibás elszámolás miatt.

PERTÁRSASÁG A HITELKÁROSULTAKÉRT

HitelkarosultakA Szociális Kerekasztal járhatónak tartja a devizaalapú szerződésekre, mint hibás banki termékre alapozott keresetet, és az erre épülő Pertársaságot, mert elősegítheti, hogy a hitelkárosultak kártérítésben részesüljenek a hitelezők által nekik okozott kárért. De az ezzel kapcsolatos döntést csak az érintettek hozhatják meg. A Kerekasztal ezért azt javasolja, hogy a károsultak maguk alakítsanak pertársaságot Hitelkárosultak Pertársasága néven, és maguk döntsenek arról, hogy mit tartanak a legalkalmasabb lépésnek közös jogos igényük érvényre juttatására. A Magyar Szociális Fórum Kerekasztala kész segíteni nekik ebben szervezési, jogi és közgazdasági-pénzügyi szakemberekkel, akik hetente tartanak szakmai munkamegbeszélést az ügyben, munkájukról pedig tájékoztatást adnak ezen a honlapon, továbbá az mszfszk.hu portálon. Legyen ez a honlap a Pertársaság önszerveződésen alapuló egyeztető és döntéshozó országos fóruma.

Pertársaság a Hitelkárosultakért Társadalmi Összefogás a következőket mondja

Állj ki magadért!
Fogj össze sorstársaiddal!
Juttassuk érvényre emberi és polgári jogainkat!
Miénk az ország, nem a bankoké!

A Pertársaság a Hitelkárosultakért Társadalmi Összefogás honlapja itt érhető el: http://www.hitelkarosultakert.hu/index.php

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások