20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 március 17, vasárnap

Magyar fiatalt vertek agyon Óbecsén

Szerző: ollózás

Belehalt sérüléseibe az a fiatal fiú, akit tegnap éjjel vertek meg Óbecsén. Szemtanúk szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. Az eset Óbecsén a péterrévei úton történt. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint a félholtra vert fiú magyar nemzetiségű.

vértócsa Tragikus körülmények között halt meg a 17 éves fiú, Óbecsén félnek az emberek

A felismerhetetlenségig összeverték annak a 17 éves fiúnak az arcát, akit szombat éjjel gyilkoltak meg Óbecsén. Nem hivatalos információk szerint négyen támadtak rá a fiúra. Közben a szülei hiába várták a tizenévest, reggelre sem érkezett meg Bilicki Ervin. Végül az apuka azonosította a fiát, de csak a cipőjéről volt felismerhető az áldozat, az arcát ugyanis teljesen szétroncsolták.

Hátrahagyott orvosi kesztyű és vértócsa. Ennyi maradt a szombat éjjeli verekedésből. A fiatalember, akit megvertek belehalt sérüléseibe. Óbeacsén a péterrévei úton történt a gyilkosság egy pékség előtt. Éjjel fél kettő és 4 óra között verhették agyon a tizenéves kiskorú fiút. A szomszédok ugyanis felfigyeltek a hangzavarra, de nem mertek kinézni az utcára. A szülők hajnalban hiába várták a fiukat, Bilicki Ervin nem ért haza. Ezért a rendőrségen érdeklődött az apuka. A családfő ekkor tudta meg, hogy agyonverték a fiát. A felismerhetetlenségig összeverték Ervin arcát.
Lakatos István: „Az arca az szét volt zúzva neki totál, de megismertem rögtön."

Lakatos István azt mondja, ez már nem az első eset. Fiát két évvel ezelőtt úgy helyben hagyták, hogy agyrászkódást kapott, és csak egy kicsin múlott az élete. Akkor sikerült megmenteni, támadói viszont még mindig szabadon sétálnak Óbecsén. Feljelentést tettek a rendőrségen, de hiába.
Lakatos István: „Ha már van tanú, van minden. Látták, hogy abban az időben még élt a fiam. Kik verték, kik taposták le se vannak csukva azok. Most itt van, úgy történt, hogy megtörtént, hogy maghalt, sajnos."

Az édesanya összeroppant – nem akart beszélni a történtekről. Az áldozat húga szerint a szomszéd településről Péterrévéről érkeztek a támadók, akik ellátták Ervin baját – erről beszélnek a városban az emberek.
„Az ember, aki megtalálta az Ervint az hívta fel a rendőrséget és pecellóiak verték az Ervint, ők ütötték agyon."

Vajdaságban az elmúlt időszakban ismét elszaporodtak az incidensek. Egyes bántalmazások nemzeti alapon történtek. Most is attól ijedtek meg az emberek, hogy azért ölték meg a fiút, mert magyar. Nem hivatalos információk szerint nem erről van szó. Nem nemzeti alapú bántalmazás volt ezúttal. A helyiek megdöbbentek az eseten. Félnek. Mindenki attól tart, holnap az ő gyermekét is agyonverhetik.

Sárkány Matild: „Énnekem is van unokám 24 éves, az is kijár szórakozni, hát ne adj isten, hogy ilyesmi történjen, akár ki, akár mi, akár milyen nemzetiségű, ez borzasztó."
Acsai Pál: „Ezek a rendőrök nem rendeznek itt semmit, nincs magyar rendőr, nincs vajdasági rendőr, mind Szerbiából jött ez a rendőr aki itt van Becsén, ki tudja hova való, arra le."
Holló Teréz: „Vannak ilyenek, vagy vagy a feleségét gyilkolja meg, vagy az ura fölakaszti magát, vannak ilyenek, de azért ilyen eset valakit meggyilkolni ezt még nem hallottam.

A bácskai településen most nyugtalan a helyzet. Az édesapa azt mondja, ha megtudja kik verték agyon a fiát, bosszút áll rajtuk. Az óbecsei rendőrkapitányság egyelőre nem nyilatkozik az ügyben, ahogyan az önkormányzat képviselői sem akartak beszélni az esetről. A rendőrség gyilkosság ügyében folytat nyomozást. Mivel hivatalos álláspont egyelőre nincs a helyiek találgatnak.

Agyonverték a 17 éves óbecsei fiút (17:22)

Belehalt sérüléseibe az az óbecsei fiú, akit ma hajnalban megvertek. Bilicki Ervin 17 éves volt. A rendőrség nyomoz az ügyben. A családi háznál gyűltek össze a hozzátartozók. Az apa nem sokkal ezelőtt érkezett haza a rendőrségről. Információink szerint négyen támadtak a fiúra egy pékség előtt. Nem hivatalos információink szerint a gyilkosság nem nemzeti alapon történt.

A Pannon RTV riportere a helyszínről nyilatkozott:  http://youtu.be/SBbPKHIwYIg


Belehalt sérüléseibe az a fiatal fiú, akit tegnap éjjel vertek meg Óbecsén. Szemtanúk szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. Az eset Óbecsén a péterrévei úton történt. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint a félholtra vert fiú magyar nemzetiségű.

Vértócsa és hátrahagyott orvosi kesztyű árulkodik arról, hogy mi történt tegnap éjszaka Óbecsén. A péterrévei úton, egy pékség közelében támadták meg a fiatalembert. Szemtanúk szerint négyen verték félholtra az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet nem mertek nyilatkozni. Az éjjel az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki.
„Én olyan átlagban egy-két óráig nézem a filmet és hát biztos volt már fél négy amikor én befejeztem a dolgot, mert csak hallottam, akkor az ajtót csapkodták kocsik, nem egy kocsi volt itt az biztos, nem egy."

http://youtu.be/Lq93oJqUsAg

A félholtra vert fiatalembert kórházba szállították, ezután halt bele sérüléseibe. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint az áldozat magyar nemzetiségű. Az óbecsei rendőrség reggel elvégezte a helyszínelést. A belügyi szervek munkatársai gyilkosság gyanújában nyomoznak.

 

Hozzászólás  

#5 magyarok DélvidékenPető Imre 2020-04-19 14:16
Az igazságszolgáltatás is csak a gazságot szolgálja. Példa erre a temerini magyar fiúk sok éves börtönítélete. A magyar államnak ilyen esetekben kötelessége figyelni a "jó szomszéd állam" eljárását. Első érdekünk, hogy az elszakított magyarságot ne gyalázzák, mert ezzel bennünket ugyanúgy gyaláznak! A legújabb esetet is figyelemmel kell követni és a diplomáciának tennie kell, ha sérelem érne!
#4 vezeteknévvidek 2013-03-20 21:13
Azonosították Bilicki Ervin gyilkosait?
www.vajma.info/.../Azonositottak-Bilicki-Ervin-gyilkosait.html

A sírba vetette magát fia után Bilicki Ervin édesapja + videódelhir.com/cimlap/friss-hireink/5511-a-sirba-vetette-magat-fia-utan-bilicki-ervin-edesapja-video-

Már az elején furcsának találtam ha Ervin vezetékneve Bilcki akkor miért Lakatos vezetéknevű az "édesapa"?
#3 USAErzsebet 2013-03-20 20:22
Jo lenne tudni, hogy vegul akkor miert is vertek agyon ezt a szegeny fiut?- ha nem nemzetisege miatt? Mert ezt olvasom,hogy nem hivatalos informaciok szerint.... Es voltak szemtanuk, hat nem
tudjak jelenteni a rendorsegen? Peterreverol erkeztek a tamadok- hat hogyan tudtak meg, hogy ez a fiu eppen most megy hazafele? Dehat hajnal
2 es 4 kozott mit keresett az utcan? Honnan jott?
Udvarolt es lany volt az oka? Valaki direkt felhivta
ezeket a tamadokat, hogy most gyertek! Jo lenne tudni tobbet az esetrol. Gyakran allnak hatterben
lany-ugyek a verekedesek mogott. Es remelem nem magyarok kovettek el a gyilkossagot.
Vagy csak takaras a hireszteles, hogy nem magyarsagaert utottek agyon? A tetteseket erje utol
egy rettenetes itelet valahogyan.
+1 #2 Égalja.Tengerszem 2013-03-19 19:48
A Magyarnemzetet nem védi Orbán -miniszter, mert Ö sem magyarvérü ember. :zzz
+1 #1 USAErzsebet 2013-03-18 20:50
Hat meddig hallgatnak meg a politikusok a magyar-sag vedelmeben. Surgetni kell Trianon semmisse
tetelet es lakossag cseret vegrehajtani. Meddig turi
a Magyar Kormany az idegenek brutalitasat, hat vakok a magyarsag vezetoi? Iszonyat .Azonnal jelenteni az EU Parlamentnek, az Egyesult Nemzetek Szervezetenek es a segitseguket kerni. Nem egyszer irtam mar le . En nem vagyok politikus, hogy tudjam hol a cimuk es angolul sem
beszelek tokeletesen. Ebreszto Orban Victor miniszterelnok es tarsai !!! Ha valakiben van szuloi erzes, nem hagyja tetlenul ez az eset. Ennyi kegyetlenseg, vadallatisag nem rejtozhet emberben.
A helyi rendorseg is bunos.
A fiatalok ne jarjanak egyedul es keso este az utcakon, mar csak ezt lehet javasolni.
Orban Victor miniszterelnok ebreszto!!!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások