Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2020Nov23

2020. Október 09., Péntek 07:17

Csoportos pereket indítanak a világválság okozói ellen

Írta:  Dr. Reiner Fuellmich
Értékelés:
(16 szavazat)
Dr. Reiner Fuellmich, a Deutsche Bank és a Volkswagen elleni korrupciós perekről ismert vezető német ügyvéd, aki jelenleg egy német vizsgálóbizottság tagja bejelentette, hogy a világon kialakult helyzetért felelős személyeket bíróság elé kell állítani a történelem valószínűleg legnagyobb bűncselekménye miatt.

Emberiség ellen elkövetett bűncselekmény"
- Egy híres német ügyvéd bejelentette, hogy csoportos pereket indítanak a világon kialakult válság okozói ellen

Dr. Fuellmich egy közel egyórás videófelvételt tett közzé, amelyben megvitatja a vizsgálóbizottság megállapításait, amelyet négy ügyvéd alapított 2020. július 10-én. (1)

A bizottság ügyvédekből, orvosokból és tudósokból áll, akik együtt arra a következtetésre jutottak, hogy a történelem legnagyobb bűncselekménye lehet folyamatban az emberiség ellen.

A bizottság nekilátott annak meghatározására, hogy mennyire veszélyes a jelenlegi vírus, mi a jelentősége a pozitív tesztnek, és milyen járulékos károkat okoztak a meghozott intézkedések a világ egészségére és gazdaságára nézve?

"Világszerte emberek milliói áldozatai a félelemkampánynak. Pánik uralkodik. Napról napra elsöprő a média dezinformációjának folyamatos hatása a 'gyilkos vírussal' kapcsolatban.

A félelem és a pánik, valamint a közvetlen hazugságok megakadályozzák az embereket abban, hogy megértsék ezen messzemenő gazdasági és szociális politikák logikáját."

Egy nemzetközi ügyvédi hálózatnak szándékában áll csoportos pereket indítani. Dr. Reiner Fuellmich, aki egy kiemelkedő jogász, az alábbi videóban mutatja be ennek a projektnek részleteit.

"Kilenc hónap kutatás és elemzés után megerősíthetjük, hogy az adatokat és a fogalmakat manipulálták a félelemkampány fenntartása céljából. Az RT-PCR teszten alapuló becslések értelmetlenek: Az RT-PCR teszt nem azonosítja / nem detektálja a vírust. Amit észlel, azok többféle vírus töredékei."

"Kiemelt tudósok, valamint a hivatalos közegészségügyi szervek megerősítik, hogy ez nem egy veszélyes vírus."

"Mostanra bőséges dokumentáció áll rendelkezésre, hogy ezt a csalási botrányt ürügyként alkalmazták a gazdasági, társadalmi és politikai szerkezetátalakítás világszerte zajló folyamatának elindításához, amely tömeges szegénységet és munkanélküliséget eredményezett világszerte, ami tönkreteszi az emberek életét." (2)

(1) - https://corona-ausschuss.de/
(2) - https://www.nogeoingegneria.com/news

Forrás: Új világtudat

 

Megjelent: 491 alkalommal

Hozzászólások  

 
R Zoltán
#1 Nincs bizonyíték arra, hogy a tünetmentes Covid-19 esetek fertőznének!R Zoltán 2020-11-21 20:19
Hogyan lehetséges, hogy a sok tízmilliós kínai Wuhan körzetben és a a 1,5 milliárdos Kínában a lezárások feloldása és az egymást érő fesztiválok, az újraindult élet sem okozott második hullámot és tömeges fertőzéseket?

alternativhirek.com/.../...

facebook.com/.../...


Nincs bizonyíték arra, hogy a tünetmentes Covid-19 esetek fertőznének! - erre a következtetésre jutottak a lezárások utáni Wuhanban elemezve a járvány terjedését.

Gyakorlatilag abban a városban, amit kiindulópontnak tekintenek a koronavírus világjárvány tekintetében. Ráadásul a 1,5 milliárdos Kínában ismeretlen fogalom a 2. hullám.

Az elemzést a tudományos Nature folyóirat közölte közel 10 millió ember tesztelése után, mely minden, 6 évnél idősebb lakos 92%-át érintette.

Hihetetlen módon egyetlen beteg embert sem regisztráltak azóta és mindössze 300 fő tünetmentes esetet detektáltak. A tünetmentes esetek 1174 közvetlen közeli kontaktja között egyetlen pozitív esetet sem találtak.

Az elemzés megerősíteni látszik azon előzetes megállapításokat, amelyeket a szűrési program során adtak ki .
Lu Zuxun professzor, a wuhani Huazhong Tudományos és Technológiai Egyetemről még júniusban elmondta, hogy jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy tünetmentes emberek továbbadják a vírust más embereknek.

Wuhan tavasszal szigorú, 70 napnál hosszabb ideig tartó zár alá került. A szigorú szabályozás lényegében elzárta a várost Kína többi részétől és minden háztartásból csak egy ember hagyhatta el lakóhelyét legfeljebb két órára.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.3%Austria 1.3%
United States 5.6%Canada 1%
Romania 4.9%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 894
This Week: 894
Last Week: 7754
This Month: 25230
Last Month: 20851
Total: 2526585

Belépés