20240614
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 október 04, vasárnap

Teljes vizsgálatot WHO ellen!

Szerző: ujvilagtudat

Belga orvosok és más egészségügyi szakemberek koalíciója nyílt levélben szólított fel a vuhani koronavírusra (Covid-19) válaszul létrehozott minden "sürgősségi" politika azonnali befejezésére, valamint egy teljes körű vizsgálatra az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ellen az állítólagosan meghamisított járvány miatt.

Belga egészségügyi szakértők teljes vizsgálatot követelnek a WHO ellen a COVID-19 járvány meghamisítása miatt.

Arra kényszerítve az embereket, hogy maradjanak elszigetelve, miközben megtiltják a szokásos kereskedelemben való részvételt, a szabad utazást, sőt a munkába járást is - figyelmeztetnek a levél aláírói - mind rövid, mind pedig hosszú távon nagyobb negatív hatással jár, mintha egyáltalán nem lennének korlátozások - ezért mindennek azonnal véget kell vetni. (1)

A levél teljes tartalmát itt lehet elolvasni →

Legalábbis Belgiumban az egészségügyi hatóságok soha nem írtak volna elő ilyen korlátozásokat, ha nem a WHO téves útmutatása lett volna. A Belga Legfelsőbb Egészségügyi Tanács (BSHC) általában minimalista megközelítést alkalmaz, vagyis arra ösztönzi az embereket, hogy egészséges életmódot kövessenek, ami megfelel nekik, ahelyett, hogy megpróbálnák rájuk kényszeríteni, hogy tartsanak be egy mindenki számára megfelelő kormányzati előírást, például amelyik a WHO-tól érkezik.

Ezenkívül a legújabb tudomány nem is támogatja a WHO megközelítését, amely több hátrányt okoz az embereknek, mint amennyit segít.

"A Covid-19 körül kialakult kezdeti pánik után az objektív tények most már teljesen más képet mutatnak - már semmilyen sürgősségi politikának nincs orvosi indoka," - áll a levélben.

"A jelenlegi válságkezelés teljesen aránytalanná vált, és több kárt okoz, mint amennyi jót tesz," - magyarázza tovább a levél. "Felszólítunk, hogy vessenek véget minden intézkedésnek, és kérjük normális demokratikus kormányzásunk és jogi struktúráink, valamint minden polgári szabadságjogunk azonnali helyreállítását."

A vuhani koronavírus (Covid-19) elleni oltás egy újabb drákói intézkedés, amely állandó egészségügyi következményekkel jár, látva, hogy nincs mód hatékonyan méregteleníteni egy mRNS-vakcina után.

A szigorú Covid-19 korlátozások sértik a WHO saját egészségről adott meghatározását

1948-ban a WHO az alábbiak szerint határozta meg az egészséget:

"Az egészség a teljes testi, szellemi és társadalmi jólét állapota, és nem pusztán a betegség vagy más testi fogyatékosság hiánya."

A levél aláírói szerint a WHO jelenlegi megközelítése a SARS-CoV-2 elleni küzdelemben egyértelműen megsérti ezt a régóta kialakult etikát, mert hátrányosan befolyásolja az emberek érzelmi és társadalmi jólétét annak nevében, hogy biztonságban legyenek egy vírustól.

Az emberek arra kényszerítése, hogy otthon maradjanak szájkosárban, emberi kapcsolattartás nélkül, szintén az alapvető emberi jogok megsértése, valamint az az igény, hogy az emberek "álcázzák" magukat, amikor úgy döntenek, hogy saját tulajdonukból kimerészkednek - főleg, hogy a társadalmi élet valóban véd a vírusfertőzés ellen.

"Tanulmányok kimutatták, hogy minél több társadalmi és érzelmi elkötelezettséggel bírnak az emberek, annál jobban ellenállnak a vírusoknak," - magyarázza a levél. "Sokkal valószínűbb, hogy az elszigetelésnek és a karanténnak végzetes következményei vannak."

"A társadalmi távolságtartás okozta félelem, tartós stressz és magány bizonyítottan negatívan befolyásolja a pszichológiai és általános egészségi állapotot," - teszik hozzá.

Emlékszünk, amikor a "görbe ellaposítása" csak két hétig tartott?

A WHO már korán arra figyelmeztetett, hogy ha a világ nem képes "ellaposítani a görbét," akkor a vuhani koronavírusban megfertőződött emberek 3,4 százaléka meghal. Ez a folyamat állítólag csak két hétig tartott, amint arra sokan emlékezhetnek, de hat hónappal később ismét fennáll.

A világnak a WHO azt is elmondta, amely egyébként bizonyította az oltóanyagiparhoz fűződő kapcsolatát, hogy a vuhani koronavírus elterjedése a szezonális fertőzés rendellenes mintázatához vezet, ami egy másik állítás, amelyről azóta a tudomány bebizonyította, hogy hamis.

"A Covid-19 lefolyása az influenzaszezonhoz hasonló normális fertőzési hullámot követett," - magyarázza a levél. "Mint minden évben, az influenza vírusok keverékét is látjuk a görbén: először a rhinovírusok, majd az influenza A és B vírusok, majd a koronavírusok következnek. Semmi sem különbözik attól, amit általában látunk."

Tehát amellyel továbbra is szembe kell néznünk, az egy olyan "gyógymód," amely sokkal-sokkal rosszabb, mint a "probléma," - állítja a levél. Ezenkívül a hibás tesztelés, a hamis tudomány és az emberi immunrendszer működésével kapcsolatos széles körű tudatlanság orvosi zsarnokság alatt tart minket, saját kollektív kárunkra. (2)

(1) - https://docs4opendebate.be/en/open-letter/
(2) - https://science.news/2020-09-29-belgian-

Forrás: Új világtudat
Beküldte: Antal Miklós

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások