20240526
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 január 18, kedd

Segítség! Mi ebből az igazság? Tudja valaki?

Szerző: Global Breaking News

Találtam egy cikket aminek nem tudtam ellenállni, hogy ne jelentessem meg. Nem azért mert hitelesnek tartanám, de szeretném, hogy legalább 40% igaz lenne. Ebben kérném segítségeteket, hogy aki nyomára jutna ennek a leírásoknak az igazolására vagy akár cáfolására, azok írjanak nekünk, és az szerint ítéljük a cikket törlésre vagy bővítésre. Előre is köszönöm. / Zoli

A nagy gyógyszergyártók, a kormány, az egyházi vezetők letartóztatással néznek szembe, mivel a bíróság népirtásért ítélte el őket, betiltotta az injekciókat

iclcj 1

Az ICLCJ döntése és az ítélet

Global Breaking News, 2022. január 15. (GMT)

Ez az úttörő bejelentés a globális népirtásban részt vevők elítélését jelenti. A bolygó minden férfi és nő számára felhatalmazást ad arra, hogy lefoglaljon és megsemmisítsen minden Covid-19 parafenomént. Ugyanakkor letartóztathatunk mindenkit, akit az ítéletben az Emberiség elleni bűnökért megneveznek.

Brüsszel és Vancouver:

A Nemzetközi Bíróság, amely 2013-ban Benedek pápát kényszerítette hivatalából, csapást mért a COVID korporatokráciára azzal, hogy a Pfizer, a GlaxoSmithKline, Kína és a Vatikán vezető tisztségviselőit elítélte emberiség elleni bűncselekményekért.

A bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél, lefoglalja vagyonukat és megszünteti cégeiket, valamint törvényesen megtiltja a COVID vakcináik további gyártását, értékesítését vagy használatát, mivel azok "orvosi népirtás és tömeggyilkosság termékei".

A nemzetközi jog alapján összehívott négyhónapos tárgyalás után a Nemzetközi Közjogi Bíróság (ICLCJ) bírái ma hozták meg történelmi jelentőségű ítéletüket és ítéletüket, valamint elfogatóparancsot és kisajátítási parancsot adtak ki a vádlottak ellen.

Az elítélt személyek között van Albert Bourla és Emma Walmsley, a Pfizer és a GlaxoSmithKline gyógyszeripari vállalatok vezérigazgatói, Hszi Csin-ping, Kína elnöke, "Ferenc pápa" (Jorge Bergoglio), "Erzsébet királynő" (Windsor) és Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke.

A Bíróság Közügyi Hivatala szerint

"Ez az ügy egy monstre, nemzedékek közötti bűntényt és annak hasonlóan masszív eltussolását érinti. Az egyház, az állam és a vállalatok legmagasabb tisztségviselői éveken keresztül személyesen szentesítették és hasznot húztak a gyermekek szisztematikus kínzását, kereskedelmét és meggyilkolását a COVID 'vakcina' előállítása érdekében végzett halálos gyógyszerkísérletek során, egy olyan Bűnös Összeesküvés részeként, amelynek célja az emberiség rabszolgasorba taszítása. Ez az összeesküvés ártatlanokat gyilkol, fegyverekkel, drogokkal, gyerekekkel és emberi szervekkel kereskedik, és elhallgattatja vagy megsemmisíti azokat, akik azzal fenyegetnek, hogy leleplezik az összeesküvést.

"Bíróságunk törvényes véget vetett ennek az Összeesküvésnek azáltal, hogy bűnösnek nyilvánította a felelős személyeket és vállalatokat, és megtiltotta a COVID 'vakcinák' további értékesítését és használatát, amelyek az orvosi népirtás és a gyermekek tömeges meggyilkolásának termékei"."

A bíróság döntése és ítélete széles hálót vet a felelősökre azzal, hogy a COVID-rendszer gyökereit a Vatikán és az angol korona által Kanadában az őslakosok ellen tervezett népirtásig vezeti vissza, többek között a gyilkos "indián bentlakásos iskolákba".

A bíróság megállapítja, hogy e népirtás nyilvános ellenzői, különösen Kevin Annett, folyamatosan célpontjai voltak az elítélt vádlottaknak, akik tizenöt aktivista meggyilkolásáért és több, Annett életére irányuló legutóbbi merényletért felelősek.

"Parancsaink nemcsak a seriffjeinket és a megbízott rendőröket, hanem az embereket mindenütt felhatalmazzák arra, hogy a Bíróság ítéletének érvényt szerezzenek az elítélt bűnözők letartóztatásával, vagyonuk lefoglalásával, és a népirtásból származó COVID "vakcinák" értékesítésének és használatának leállításával" - mondja a Bíróság.

"A gyermekek gyilkosai nem kerülhetik el többé az igazságszolgáltatást a végrehajtói vagy vállalati kiváltságokra hivatkozva, vagy a kitalált közegészségügyi válságok álcája mögé bújva"."

A Bíróság dokumentumai e közlemény mellékletét képezik.

A rendőrség és a polgárok részvételére vonatkozó cselekvési tervet e történelmi jelentőségű ítélet és ítélet végrehajtásában holnap, január 16-án, a www.bbsradio.com/herewestand honlapon (15 órakor a csendes-óceáni térségben, 23 órakor GMT) vitatják meg.

A Bíróság ítélete és végzései a www.murderbydecree.com oldalon az "ITCCS Updates" és a www.republicofkanata.ca oldalon a "Breaking News" alatt találhatók.

A Bírósággal való kapcsolatfelvétel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (figyelem: G. Dufort, Public Affairs Office).

Kiadta: 2022. január 15., szombat, 12:01 óra (GMT) a Nemzetközi Közös Bíróság, Büntetőeljárási Osztálya.

Az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék (ITCCS) égisze alatt (amelyet a Nemzetek Törvénye alapján 2010. június 15-én hoztak létre)

A teljes döntés és ítélet itt tölthető le: ⇒

ICLCJ döntés és ítélet

A Nemzetközi Közjogi Bíróság ítélete felhatalmaz minden férfit és nőt a bolygón, hogy lefoglaljon és megsemmisítsen minden covid-19 kelléket, hogy megakadályozza a további tömeggyilkosságokat.

A Bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél, lefoglalja vagyonukat és megszünteti cégeiket, valamint törvényesen megtiltja a COVID-vakcináik további gyártását, értékesítését vagy felhasználását, mivel azok "orvosi népirtás és tömeggyilkosság termékei".

Kattintson a teljes döntés és az ítélet letöltéséhez ⇒

iclcj 2

Forrás: Pokol a földön

Hozzászólás  

#2 Marianne véleményét és válaszát közvetítem nektek is itt:R Zoltán 2022-01-23 19:12
Kedves Zoli,

kérdésed, hogy hiteles-e a bírósági ítélet - inkább nem, mint igen.

Mert lehet, hogy egy ilyen bírókból álló, de nem hivatalos szervezet hozott egy ilyen ítéletet, jó is lenne. De nem válik hivatalossá, vagyis semmilyen következménye nem lesz. Ez is egy olyan hir, mint amiket Trump leszavazása előtt köröztettek, hogy reményt adjanak, de sok teteje nem volt. Hiába minden, nagyon hiteles ügyvédek tucatjai tesznek feljelentét, és van eredmény? majd csak kipusztul mindenki.

A másik írás, hogy a magyar tisztifőorvos nem engedélyezte, félrevezető a címében. Nem neki kell engedélyezni, és mondja mint egy papagáj, amit muszáj.

üdv

Marianne
#1 Csiszár Mónika fontos közleményét közvetítem itt nektek.R Zoltán 2022-01-18 20:01
FONTOS NYILVÁNOS KÖZLEMÉNY
COVID-19 BOTRÁNY
A FŐVÁROSI RENDŐRSÉG VÉGRE MEGINDÍTJA A NAGYOBB NYOMOZÁST


Fővárosi Rendőrség Bűnügyi szám: 6029679/21

Rendkívül jelentős vádak merültek fel az Egyesült Királyság kormányának számos minisztere, köztisztviselője, hírhálózatok vezetője stb. által elkövetett súlyos bűncselekményekkel kapcsolatban.
A hivatkozott bűncselekmények a következők: hűtlen kezelés és közhivatali kötelességszegés, súlyos testi sértés elkövetésére irányuló összeesküvés, mérgező és ártalmas anyag súlyos sérülést és halált okozó beadására irányuló összeesküvés, súlyos gondatlanságból elkövetett emberölés, vállalati emberölés, korrupció, csalás, zsarolás, gyilkosság, összeesküvés gyilkosság, terrorizmus, népirtás, kínzás, emberiesség elleni bűncselekmények, hamis bebörtönzés, emberi jogok többszörös megsértése, háborús bűnök, az 1947-es Nürnbergi Kódex többszörös megsértése, az 1998-as emberi jogi törvény többszörös megsértése, hazaárulás is.
Az Egyesült Királyság legnagyobb bűnügyi nyomozása most indul.

A Hammersmith CID és a Fővárosi Rendőrség 1000 oldalnyi bizonyítékot fogadott el és vizsgál át, és megállapodtak abban, hogy elegendő a folytatáshoz. Az Egyesült Királyság összes rendőrségét értesítették erről a nyomozásról.
Az ügyet 2021. december 20-án nyújtotta be egy csoport, köztük Dr. Sam White, Philip Hyland ügyvéd (PJH-jog), Lois Bayliss ügyvéd (Broad Yorkshire Law) és Mark Sexton nyugalmazott rendőr.
Segítséget kértek Robert F Kennedy Jnr nemzetközi ügyvédtől (JF Kennedy unokaöccse), Dr. Reiner Fuellmichtől (a Volkswagen Audi kibocsátási botrányát leleplező német ügyvéd), Dr. Michael Yeadontól (a Pfizer korábbi alelnöke), valamint még számtalan más orvostòl. professzoroktòl, virológusoktòl, NHS bejelentők, biológusok, adatszakértők és jogászok nemzeti és nemzetközi szinten; akik közül néhányan már közvetlen kapcsolatba léptek az Egyesült Királyság rendőrségével, és Simpson felügyelő (Cressida Dick asszisztense, a Metropolitan Police vezetője) elismerte őket.
Mark Sexton azt mondja: "A Philip Hyland és Dr. Sam White által az Egyesült Királyság Gyógyszer- és Egészségügyi Termékszabályozási Ügynöksége (MHRA) ellen benyújtott bizonyítékok elítéltek, és azt mutatják, hogy nem végeztek kellő gondosságot az oltási adatokkal, kísérletekkel és tanulmányokkal kapcsolatban; továbbra is figyelmen kívül hagyták a covid-oltások okozta haláleseteket, sérüléseket és mellékhatásokat.
Ez most egy élő bűnügyi nyomozás.
Az Egyesült Királyság kormányának önelégültsége miatt kényszerültünk cselekedni, annak ellenére, hogy teljesen tisztában voltak a
felnőttek és gyerekek katasztrofális halálozási és sérülési adatokkal egyaránt.
Ez nem más, mint a népirtás; ismét úgy tűnik, hogy az emberek feletti profit a legfőbb indíték. A félretájékoztatás szándékos átfogó kampánya zajlott és folyik ma is.
Sokan nem is sejtik, hogy a covid-oltás még mindig kísérleti termék.
Ez a valaha végzett legmesszebbmenő bűnügyi vizsgálat. Országos botrány, amely az Egyesült Királyságban élő összes ember életét és megélhetését fenyegeti.
Az oltási program leállításának követelése továbbra is prioritást élvez, és a rendőrséget naponta emlékeztetik.”
"Egységes fronton kell fellépnünk, hogy a nyilvánosság elé tárjuk az igazságot, és megállítsuk a nem biztonságos Covid-oltás terjedését. Több ezer bizonyíték áll rendelkezésünkre, amelyek megcáfolják ennek az oltóanyagnak a biztonságosságát és hatékonyságát, de továbbra is arra bìztatjuk a lakossàgot , hogy forduljanak hozzánk és a rendőrséghez, hogy teljes mértékben támogassák a nyomozást.
Ezért ezúton fordulunk mindazokhoz, akik szeretteinek halálát szenvedték el covid oltás következtében, és mindenkit, aki sérülést szenvedett pl. vakság, szívproblémák, vérrögök, szélütés, szívizomgyulladás, vetélések és halvaszületések stb.
„Szeretnénk hallani azokról is, akiket illegálisan azzal fenyegetnek, hogy „Nincs szúrás, nincs munka”.
"Most kell cselekednünk. Ha információval rendelkezik a rendőrségi nyomozás elősegítésére, kérjük, forduljon Lois Baylisshez, a Broad Yorkshire Law-hoz: , vagy hívja a rendőrséget a 101-es telefonszámon. Ha úgy gondolja, hogy bűncselekmény áldozata lett, bűnügyi feljelentést el kell fogadni”.

Terjessze ezt a bejelentést mindenhol
#6029679/21

saját fordítás M.Cs ,

forrás és még több info :

t.me/publicannouncement602967921

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások