20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 március 08, hétfő

Követeléseink a szabadságunkért!

Szerző: Jeges László

A követelés szövege: (Hamarosan PDF-ben is elérhető lesz, hogy alá lehessen írni!) Hosszabb lett, mint eredendően, de olyan alapot biztosít, ami a tényleges szabadságunkat jelenti:

 

"Mit kíván a magyar nemzet?" Követeléseink a szabadságunkért!

"Kijelentem, hogy olyan információ birtokába kerültem, ami számomra egyértelművé tette hogy a Magyarország nevű bűnszervezet alkotmányellenesen, törvénytelenül és jogtalanul élősködik a Magyar Köztársaságon 2012 január elseje óta.

A Magyarország nevű államnak álcázott cég ellopta a Magyar Köztársaság szerveit többek között az adóhivatalt, a bíróságot, rendőrséget és az országgyűlést is.

Egy mellékletet csatolok, aminek jogszabályi hivatkozásai alapján kijelenthető, hogy az országgyűlési képviselők által 2011 április 18-án megszavazott 2011 április 25-én kihirdetett Magyarország alaptörvénye nevezetű dokumentum nem minősül alkotmánynak mivel jogilag érvénytelen mert nem a felhatalmazott magyar nép alkotta meg.

Ezek következtében a 2012 január elsején létrehozott Magyarország nevű állam államként jogilag nem létezik. Jogilag még ma is a Magyar Köztársaság van érvényben aminek az állampolgára vagyok. Állampolgári kötelességem, miszerint az alkotmányellenes cselekedetek ellen a hazámért kiállok, most teljesítem a következő követelésekkel aminek két szakasza van.

1. szakasz:

Követelem minden országgyűlési képviselőtől, minisztertől, köztársasági elnöktől és pártvezetőtől hogy a kijelentéseimet cáfolják meg teljes egészében tényekkel alátámasztva.

Minden érintetthez, akihez eljut ez a követelés, két hete van rá, hogy megcáfolja a kijelentéseimet a mellékelt jogszabályokkal és érvekkel együtt, teljes egészében.

Majd ezután közölje az országgyűlésben is, hogy ebből a rendszerből kilép mert törvénytelen, jogtalan és alkotmányellenes bűncselekményt követne el, ha tovább folytatná munkáját.

Ezután szólítsa fel munkatársait is ugyanerre.

Amennyiben ezt két hét alatt megteszi, kivételt képez Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc, úgy büntetlenül megússza az eddigi bűncselekményüket.

Amennyiben nem, úgy a következő 30 napban lehetőség lesz ugyanezt megtenni, de akkor már minimum egy éves börtönbüntetés vár rá.

Amennyiben ezen időn kívül sem tesz beismerő vallomást és marad a rendszerben, úgy öt évtől egészen életfogytig is tarthat a büntetése.

Továbbá a Kúria, ítélőtáblák, törvényszékek elnökeit és tanácsait is felszólítom rá, hogy bizonyítsák azt, hogy a Magyar Köztársaság keretein belül végzik a munkájukat, ellenkező esetben ugyanazok a követeléseim és a megtagadása esetén a büntetésük is.

Továbbá felszólítom az összes rendőrt, hogy a 2012 január 1 után született határozatokat és törvényeket hagyják figyelmen kívül azonnali hatállyal, amint a rendőrségekre is eljuttatjuk ezt a követelést. Amennyiben bármelyikük nem tesz eleget ennek a követelésnek, úgy felvételekkel való bizonyítás esetén elő lesznek állítva, ahol 1-25 év börtönbüntetés szabható ki.

Nem képez kivételt, ha a felettese parancsot ad valamelyik törvénytelen és jogtalan törvény betartatására, mert a legfelső felettese a nép, amelynek követelései ellen szegül ezesetben.

Továbbá, aki nem követ el bűncselekményt a 2011 végéig hozott törvények és határozatok alapján azt kérhetik, hogy igazolja magát, de ha ő nem akarja, akkor ugyanúgy érvénybe lép majd az elszámoltatásuk.

A követelés 2. szakasza:

A Magyarország nevű bűnszervezet a Magyar köztársaságtól ellopott szerveit szolgáltassa vissza a Köztársaságnak, hogy az újra életképes legyen.

A pártrendszeren keresztül az alkotmány ellenes államcsíny létre tudott jönni és a nép akarata nélkül akár végtelen időkig tudott volna törvénytelenül és jogtalanul működni, tehát ebben a rendszerben megbukott.

Ennek fényében további követeléseim, hogy legyen a pártrendszer az alsóházban és legyen egy szakszerű bizottságokra és egy felügyeletre épülő felsőház is,

Melynek alapja és néhány egyéb alap a következő sorokban le lesz fektetve, amitől nem térhetünk el.

Mindenképpen szükséges egészségért, tanításért, gazdaságért, igazságért, természetért, tudományért bizottság illetve egy felügyelet ami felügyeli a bizottságok illetve az alsóház munkáját és a bizottságok döntéseit is megvétózhatja, ami után nyilvános vita alakul ki és a nép népszavazáson dönthet.

Nincs mentelmi jog.

Az alsóház képviselői legfeljebb nettó 500.000 Ft-ot kereshetnek havonta.

A felsőház legfeljebb 1.000.000 Ft-ot.

Mindenki, aki a közigazgatásban dolgozik köteles esküt tenni a magyar nép szolgálatára, önös érdekei figyelmen kívül hagyására, ha az a nép rovására menne.

Eskü megszegése esetén súlyosságától függően egytől életfogytig tartó börtönbüntetéssel sújtható.

Mivel az ezt aláírt emberek mentették meg a magyar Nemzetet, így jogot formálnak a következő négy évre a felsőház tagjait kijelölni, illetve a felsőház pontos felépítését megtervezni az adott alapokon maradva.

Mivel a 89-es egy ideiglenes alkotmány, amit csak a nép tud megváltoztatni, ezért 2025. március 14.-én népszavazást fogunk tartani az új alkotmány létrehozásáról, vagy a történelmi alkotmányunk visszaállításáról.

Az népszavazás menetének alapja, amin nem lehet változtatni, mert abban a nemzetet megmentők összessége megegyezett.

Az egyik lehetőség a történelmi alkotmány visszaállítása.

A többi bármely új alkotmány tervezet, ami eléri a 100.000 állampolgár aláírását, kivéve azt amelyik politikai bűnösök felmentését célozza meg.

A szavazáson csak és kizárólag magyar állampolgárok vehetnek részt. Kettős állampolgárok sem, kivételt képez ez alól, ha a Kárpát-medence egy másik államának polgára.

A szavazólapok tartalmazni fogják a szavazó adatait, így nyílt szavazás lesz, ahol az emberek kötelesek lesznek felvállalni, hogy mire szavaztak.

A szavazólapok a Köztársaság által erre létre hozott honlapon beszkennelt állapotba feltöltésre kerülnek, szavazókörzetenként.

A szavazólapon lesz majd egy eldöntendő kérdés is feltéve, ami a következő:

Az alsóházra (párt rendszer) szükség van ön szerint?"

Biztonság és kivitelezése

Kell egy honlap, ahová feltölthetjük digitális formában is.

Mindenki le tudja majd tölteni a holnapi naptól kezdve, alá tudja írni és visszaszkennelni. (Ez szolgáltatónál kb. 200-300 Ft lesz.) Megadunk majd 3 email címet, ahová várjuk az aláírt példányokat, illetve a lakcímkártya beszkennelt változatát.

Ezek mellett mindenki őrizze meg papírformában is.

(A lakcímkártyák másolatát biztonsági okokból szeretném kérni, ha valaki a személyi szám hitelességet kérdőjelezné meg a felsoroltak közül.

(A lakcímkártyát többnyire még a Magyar Köztársáságban állítatták ki)

A honlapon minden aláírt neve szerepel majd, ami névre ha rákattintunk bejön a letölthető PDF, ami az aláírt dokumentum digitális másolatát tartalmazza.

Digitálisan így tudjuk a legkönnyebben és legbiztonságosabban eljuttatni majd az adott szervekhez ezt.

Pendrive-okra, fizikai digitális adathordozókra is mentsük el ezen PDF fájlokat, amik legalább 7 különböző embernél lesznek tárolva.. (7pecsétes biztosíték).. ha törölnék a honlapot és az emaileket..

Jó tanács, hogy készíts egy fénymásolatot róla, amit ha már csak a 10-20.000 elérjük, akkor is előnyös lesz bármiféle rendőri intézkedéssel szemben, ha nálad van.

Kérlek segítsetek!!! Aláírás mellett ennek a kezdeményezésnek a terjesztésével is!

Attól, hogy a Geri Tiborét aláírtad vagy MATT-os vagy... Nyugodtan támogathatod ezt is.

Kérlek benneteket ezt a kezdeményezést mindenképp juttassátok el olyan emberekhez, akiktől remélhetünk támogatást, akikben bízhatunk, hogy összefogva harcolnak velünk a közös célunkért! Pl. Bertalan Attila, Szecsi Miklós, Oláh Sándor stb.

Köszönöm. Jeges László
Forrás: EMK

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások