20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 augusztus 29, vasárnap

Nyílt levél az oltatlanokhoz

Szerző: Szövetkezet Tv

August 2, 2021 / Dr. Denis Rancourt, az OCLA (Ontarioi Állampolgári Jogi Szövetség) kutatója és több kanadai akadémikus nyílt levélben támogatta azokat, akik úgy döntöttek, hogy nem fogadják el a COVID-19 elleni vakcinákat.

Ontario Civil Liberties Association: Levél az oltatlanokhoz

A csoport hangsúlyozza, hogy ez egy önkéntes alapú orvosi kezelés, és nagyon fontos a korrekt tájékoztatás, valamint beleegyezés előtt a kockázatok és a haszon mérlegelése.
Elutasítják a népegészségügyi tisztviselők, a hírek és a közösségi média, valamint a polgártársak nyomását.

A testi épségünk feletti önrendelkezésért folytatott harc már meghaladja a polgári szabadságért való küzdelem végső határát. Olvassa el az alábbi levelet, vagy letöltheti PDF formátumban itt.

Nyílt levél az oltatlanokhoz

Nem vagy egyedül! 2021. július 28-ig a kanadaiak 29%-a nem kapott egyetlen a COVID-19 elleni vakcinát sem, további 14% pedig csak egy oltást kapott. Az Egyesült Államokban és az Európai Unióban a lakosság kevesebb mint fele teljes mértékben beoltott, sőt Izraelben, a Pfizer szerint a „világ laboratóriumában” az emberek egyharmada teljesen oltatlan maradt. A politikusok és a média egységes álláspontot képviselnek, és bűnbaknak állítják be az oltatlanokat a tizennyolc hónapos félelemkeltés és bezárás után bekövetkezett bajok miatt. Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Teljesen észszerű és jogos „nemet” mondani az elégtelenül tesztelt vakcinákra, amelyek megbízhatósága nincs tudományosan igazolva. Önnek jogában áll védelmezni a testét, és megtagadnia az orvosi kezeléseket, ha úgy látja jónak. Önnek joga van ‘nem’-et mondani, ha meg akarják sérteni a méltóságát, testi épségét, önrendelkezési jogát. Ez ez Ön teste, és joga van rendelkezni fölötte. Igaza van, hogy harcol a gyerekeiért az iskolai tömeges oltások ellen.

Joggal kérdőjelezi meg, hogy a jelenlegi körülmények között egyáltalán van-e lehetőség a szabad és tájékozott beleegyezésre. A hosszú távú hatások még ismeretlenek. A további generációkra átörökített hatások szintén ismeretlenek. A vakcinák természetes immunrendszert felborító hatásai is ismeretlenek. A lehetséges ártalmas hatások szintén ismeretlenek, mivel a mellékhatások bejelentése késedelmes, hiányos és következetlen a joghatóságok között.

A fősodrású média, a kormányzati szociális tervezési kampányok, az igazságtalan szabályok és rendeletek, az együttműködő munkaadók, és a közösségi média csőcselékei mind Ön célozzák meg. Azt mondják, hogy Ön a probléma, és hogy a világ nem térhet vissza a normális kerékvágásba, ha Ön nem kapja meg az oltást. Ez a gonosz propaganda Önt állítja be bűnbaknak, és emiatt mások is nyomást gyakorolnak Önre. Emlékezzen: Önnel nincs semmi baj.

Önt helytelenül vádolják azzal, hogy Ön az új SARS-CoV-2 variánsok gyára, miközben a vezető tudósok szerint valójában a természetes immunrendszere Ön ellenállóvá teszi a vírus több összetevője ellen. Ez elősegíti a védelmet a vírusvariánsok széles skálája ellen, és a továbbiakban megszünteti a másokra történő átterjedést.

Indokolt, hogy független szervek által felülvizsgált tanulmányokat követeljen, amelyeket nem multinacionális gyógyszeripari vállalatok finanszíroznak. Az összes rövid távú hatékonyságra és biztonságosságra vonatkozó tanulmányt mind ezek a profitorientált vállalatok finanszírozták, szervezték, koordinálták és támogatták; és a tanulmányi adatok egyike sem került nyilvánosságra, vagy olyan kutatók számára elérhetővé, akik nem ezeknél a vállalatoknál dolgoznak.

Joga van hozzá, hogy megkérdőjelezze a kísérleti oltás előzetes eredményeit. A relatív hatékonyság állítólagosan magas értékei kisszámú, nem egyértelműen meghatározott „fertőzésen” alapulnak. A vizsgálatok szintén nem “vakon” történtek, az injekciót beadó emberek bizonyára tudták vagy ki tudták következtetni, hogy kísérleti vakcinát vagy placebót fecskendeznek-e be. Ez nem elfogadható tudományos módszertan a vakcinázási kísérletekhez.

Önnek igaza van a tudományos vélemények sokféleségére vonatkozóan. A természethez hasonlóan szükségünk van az információk sokféleségére és annak értelmezésére. És jelenleg nem rendelkezünk ezzel a joggal. Ha úgy döntünk, hogy nem vesszük fel az oltást, akkor fenntartjuk a helyet az észszerűség, az átláthatóság és az elszámoltathatóság érdekében. Ön joggal teszi fel a kérdést: Mi következik, ha feladjuk az önrendelkezési jogunkat saját testünk felett?

Ne ijedjen meg. Ezzel ellenálló-képességet, becsületességet és határozottságot mutat. Gyülekezzenek közösségetekben, készítsenek terveket egymás segítésére, és álljanak ki a tudományos elszámoltathatóság és a szólásszabadság mellett, amelyekre szükség van a társadalom fejlődéséhez. Mi Önök mellett állunk sokakkal együtt.

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD

Frissítés: A levelet széles körben megosztották az interneten, és lefordították több nyelvre, beleértve a cseh, észt, norvég és spanyol nyelvet.

Forrás: Szövetkezet Tv /  ocla.ca

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások