20231204
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2013 március 20, szerda

Ha pofon akkor legyen az csattanós?

Szerző: Fodor Sándor

Nem tudok játszani a szavakkal és nem tudom szépen csokorba szedni, még a virágot sem. Amit leírok, azért írom, mert nem tudom szó nélkül hagyni az országom, nemzetem, családom, barátaim, ismerőseim, szomszédjaim kifosztását, hazugság áradatban és félelemben tartását.

MINDENKIHEZ !!!!!

Nem tudom szó nélkül hagyni, de sajnos nem tudok odamenni mindenkihez, megrázni a vállát, hogy ÉBRESZTŐ, mert amíg alszol kirabolnak, még az ágyad is ellopják alólad és mire felébredsz már csak rabszolga lehetsz saját szülőföldeden!

Nem vagyok belügyminiszter, hogy SMS-t küldjek mindenkinek. „ Ha nincs nyitva a szemed, nyisd ki, lásd mi zajlott, zajlik körülötted! Most már ülj vissza saját autódba és vezesd az úton!"

A felébredés jele, ha észreveszed, hogy átb@sztak Téged, mint sz@rt a palánkon! A legnagyobb megtévesztés a megosztás volt! Sajnos odajutottunk, hogy ezzel a vírussal annyira megfertőztek minket, hogy szinte „gazdaállattá" váltunk , szórjuk a vírust és mi osztjuk meg egymást, saját magunkat. Vagy, már a sok vitába, politikai csűr-csavarba belefáradtunk és közönyössé váltunk. Mind a kettő mély kómát eredményez a valóság érzékelésében.

Milyen egyszerű példa volt az összefogás erejére és a tenni akarás vágyára, a majdnem tömeges tragédiát okozó hóvihar? De miért kell egy természeti csapásnak történnie az ébresztéshez? Miért alszol vissza? Miért nem látjátok a másik csapást, melyet az általunk választott, állítólag minket képviselő uraktól kapunk az arcunkra! Mégpedig az összestől, mert ha más bűnük nincs is, de a megosztás a széthúzás bűnét mind elkövette és a mai napig megteszik. Miért nem veszed észre, hogy ez szintén tömeges tragédiát okozott eddig és okoz most is? Az eredményét mindenki láthatja.

Tudom. Mindenkinek meg van a saját problémája és azt igyekszik megoldani. Csak a baj ott van, hogy ezt egyedül teszi! Kérdezem. Ha mindenkinek lett volna hólapátja, egyedül kijutott volna-e a hó fogságából? Nem. A kiszabadulást az összefogás hozta! Ja és nem jogi útvesztőkkel dolgoztatok, hanem lapátra tettétek a probléma okát, a havat.

Miért van az, hogy csattanósnak kell lenni a pofonnak, hogy észre vedd? Miért van, hogy csak a természet „arcul csapására" mertek összefogni? Miért nem veszitek észre, hogy magatok alatt vágjátok a fát a semmit tevésetekkel? Miért nem együtt védjük meg az „erdőinket", a totális kipusztítástól? Műanyag erdőnek nincs illata és madár sem fészkel benne!

Nem akarok megbántani senkit sem. Tudom, még ha nem is vallod be. Félsz, rettegsz, hogy elveszítheted a meglévő, még meglévő vagyonodat, bármidet. Ám ismerd el, ezzel tartanak sakkban! Csak annyit kérdeznék, így biztosan nem veszítheted el? Biztosan nem tehetnek így ellened semmit sem? Szerintem, akkor veszik, el amikor akarják!

Tudod? A betegséget is még a kialakulása elején lehet könnyebben gyógyítani. Ha elérsz egy bizonyos fokára, már nem valószínű, hogy visszafordítható lesz. Térj már észre ember! Merjél már kiállni mások és saját jövőd érdekében! Mit számít az, hogy melyik pártnak voltál a tagja vagy melyikkel szimpatizálsz! Mi jót kaptál tőle? Maximum, hazugság áradatot, ígérgetést a választások előtt és köszönő levelet a választás után! Na, ezután is csak ezt várhatod!

Közben, míg valamilyen vezérnek vagy pártnak hittél, összevesztél a gyerekkori barátaiddal, szomszédoddal és családtagjaid közül egy jó néhánnyal, az általuk kialakított hazug ideológiák és megtévesztések miatt. Nem a volt barátod és családtagod a hibás ebben és nem is Te! Hanem a mesterkélt megosztás!

Ezt az akadályt is, mint a hóakadályt is, le tudnánk győzni. Nem kell hozzá még lapát sem! Csak mindenki a SZÍVÉT és az egymás iránti SZERETETÉT hozza magával ismét! Hidd el ezt a harcot ezekkel a „fegyverekkel" tudjuk győzelemre vinni! De ehhez nem elég otthon, seggen ülve maradni, úgy nem megy, az kevés! Ehhez LÉTSZÁM kell! Ezt felállva kell megtenni!

KÉRLEK, ÁLLJ FEL ÉS CSELEKEDJÜNK EGYÜTT !

Szeretettel, Fodor Sándor

Megnyitva 2528 alkalommal

Hozzászólás   

#2 Nem ok nélkül kaptuk a jelzőketHunicillin 2013-03-24 00:37
A magyarázat pofonegyszerű. Az ellenfél profi, a szenvedő fél pedig nem ismeri fel, hogy háború folyik. Miért? Egy példa:

A Chomsky-tízparancsolat –az agymosás tízparancsolata "...hogyan próbálja a hatalom maga alá gyűrni a társadalmat. Az alábbiak Chomsky egy-egy tételének zanzásított verziói.

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

2.) A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet meg-mentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér" propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét" (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét" (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely min-den erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A kemény, meg-szorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek: évszázadokon keresztül hajlandók benyelni és elfogadni ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk").

5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetőknek egyszerűen kell megfogalmazniuk üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és össze-tettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a köz-vélemény manipulálásának ideális eszköze.

8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kény-szert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt el-érendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani."
#1 nagy égaljaTengerszem 2013-03-22 22:27
DEVIZÁSAK éa KEDVES barátaim, továbbá TI Magyarérzelmü Mgyar-Honfitársaim !!! - bujatok már ki a hazugok burkaitokból ! és nyissátok ki a ......szemeteket, és lássátok meg az aljas férgeket, hogyan burjánzanak már lassan a fejetek körül, Én kérdezem tölletek, szeretnétek mielöbb rabszolgák lenni ?, ha igen akkor vándoroljatok Izraelbe, kérdés, hogy beengednek-e !, de ide Magyarországra jöhet csüstöl a más nemzetiségü, cigány, zsidó, kinai, belga, albán,meg (stb) egyre hosszabb a munkaidönk , Magyaroknak naponta már, a 12-13 óránál tartunk, és havonta a 30-napnál, hogy eltartsuk a sok éhenkorász parazita bevándorló nemzeteket. ELÉG ! - Nem fogunk tovább humanitárioskodni senkin mert eddig is raszistának, antiszemitának, és ami gyülöletre vonatkozik annak titulálták a Magyar Nemzetet, hát akkor legyünk azok és Zárjuk ki közülünk aki nem Magyar, és Magyar érzelmü ! ne etessük, hizlaljuk öket. Nézük ! azután vajon mijen jelzöket ragasztanak ránk oknélkül ! és azt jobban eltudjuk viselni, kevesebb segélyezéssel, és a mi családunknak több maradna a minimálbérünkböl az aztalunkra. Gondold át Te álmodból ébredezö Magyar-honfitárs, mi a fene hazugsági mesében altatott el a pártokban zizegö politikusok. A hóvihar figyelmeztetöt is hazugságnak gondolta mindenki, ez nagy visszataszitó érzelmeket ébresztett az útakon kintrekedt hóviharban szenvedöben a további hietöséget drága politikusainkban. MAGYAROK- ISTENE igy vezet bennünket a politika kiábrándulásából. Térjünk meg a szeretethöz úgy mint azok az embertársaink akik segiteni igyekeztek és ugyan úgy szenvedtek a hidegtöl, de küzdöttek a szeretet jelében térjünk vissza régmult szeretö NAGY ISTENÜNKHÖZ, mert, ha nem, ennél nagyobb csapásokat, mér az emberiségre a további hütlenségünkért :-?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások