20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 május 13, hétfő

Én is megdöbbenve írok nektek

Szerző: Dobrova Éva

Dobrova Éva, Fejér Szövetség Elnöksége üzenete a nyilvánosságnak és a Váralja Szövetség Elnökségének .- "A Fejér Szövetség SOHA NEM ÁRULÓZTA LE ÁNGYÁN TANÁR URAT, hanem mindig tisztelettel segítette!"

Kedves Fiatal Barátaim!

Megdöbbenve olvastam azt a közzétett levelet, melyet a Fejér Szövetség honlapjára feltettek. DE! nem a válaszlevél tartalma döbbentett meg!!!!, hanem az ahogy Önök - Kedves Fiatal Barátaim! - állnak ahhoz a Szövetséghez, ami ÉVEK óta harcot folytat a Történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállításáért (TAHSZ), és a magyar föld kérdését nem kérdésként, hanem válaszként kezeli arra a becstelen eljárásra, amit most "követnek el" a magyar családi kisgazdálkodók ellen. Mélységesen megdöbbentett, hogy Önök-ahogy a levélben írva vagyon-: "viszik a földügyet" az Élőlánccal.

ÉN, - aki minden megmozdulásokon ott voltam, amit Budapestre szerveztek - mivel itt élek - és jelen voltam Kajászón is, ahol megalakult a Gazdatanácsok Szövetsége, és a Váralja Szövetség képviseletében pedig - többek között - felszólalt Herczmann Róbert az Önök nagyon okos és figyelemreméltó vezetője - értetlenül állok eme "kisajátításhoz".

Kedves Fiatal Barátaim! Ez így, hogy Önök - az én olvasatomban - (elhatárolódnak, megosztanak, és sorolhatnám a jelzőket) nem fog érdemleges eredményt hozni, mert itt NEM LEHET megsértődni, és leárulózni SENKIT!!, hanem ÖSSZEFOGNI.

A Fejér Szövetség SOHA NEM ÁRULÓZTA LE ÁNGYÁN TANÁR URAT, hanem mindig tisztelettel segítette!

Mindenki tegye a "dolgát", de csakis az imént említett ÖSSZEFOGÁS-Sal, és NEM MÁSHOGY, külön - utasként az Élőlánccal!
Sajnos, így lehet megtenni mindent ELLENÜNK-, akik a Ház-Haza-Hazájukat a - Szeretett Szülőföldünket magunkénak, illetve a Szent Korona tulajdonának valljuk- és átjátsszák azoknak, akiknek csak a MANNON az Istenük.

Ne álljanak be abba a sorba, akik az "oszd meg és uralkodj" elve alapján eltudnak mindent érni, csak minél jobban széthúzzunk! MI ÖSSZETARTOZUNK! EZT SOHA NE FELEDJÉK!
Tisztelettel, és figyelemmel kísérem nagyon fontos, és hasznos kiállásukat, és Köszönetem fejezem ki mindazért, amit eddig tettek (ma is ott leszek a Balett Intézet előtt), de Kérem, Nagyon Kérem, hogy szemük előtt MINDIG AZ ÖSSZEFOGÁS!!!, és NE A SZÉTHÚZÁS,MEGOSZTÁS álljon!

Mivel -elvből ! - nem regisztráltam a facebookra, csak így tudom kérésem Önök felé továbbítani. Remélem, hogy megfogadják jó-tanácsom, és továbbra is - ahogy honlapjukon olvasom, és rendszeresen figyelemmel kísérem, jelenlétemmel pedig erősítem azt a harcot, amit fojtanak - azt teszik amit a "Hitvallás"-uk tartalmaz, és nem kell Önökben IS csalódnom.
Továbbra is kívánok Jó munkát, és Jó Napot (ahogy a magyar mondja - és nem szépet, mert az csak egy "jelző", de nem minőség! - így őrizve anyanyelvünk ősiségét, és tisztaságát )

Dobrova Éva


Elözmények:

Fejér Szövetség Elnöksége üzenete a nyilvánosságnak és a Váralja Szövetség Elnökségének

Tisztelt Honfitársak és tisztelt Váralja Szövetség Elnöksége!

Levelesládánkba pottyant ez a több, mint bomlasztó üzenet, melyben egy jó barátunk és szövetségesünk levelére válaszolt K.M. a Váralja Szövetség nevében (minden eshetőségét a személyeskedésnek elkerülve írtuk a neveket csupán a kezdő betűkkel):

Kedves H... A...!

Köszönjük szépen levelét! Teljesen igaza van, az összefogás nagyon fontos. De hogy fogjunk össze például a Fejér Szövetséggel, akik jelenleg azt hangoztatják, hogy Ángyán József áruló... Talán érzi, hogy ez valahogy nem helyénvaló. A földügyet jelenleg a Váralja Szövetség és az Élőlánc Magyarországért szervezet viszi, Ángyán Józseffel az élünkön. Amelyik szervezet ehhez csatlakozni akar, azt szeretettel várjuk, viszont a minket árulónak megbélyegzőket messziről elkerüljük. Hiszen hogyan lehetne Ángyán professzor úr áruló? Ő kezdte el az egészet, ő a szószólója a földügynek. Ez így nagyon nincs helyén.

Köszönettel és üdvözlettel:

K... M...
Váralja Szövetség

Ennyi a levél, ami miatt a Fejér Szövetség Elnöksége az alábbi nyilatkozatot tenni volt kénytelen:

A Fejér Szövetség Elnöksége üzeni minden Honfitársunknak, s nem mellesleg a Váralja Szövetség Elnökségének, hogy

Áruló az, aki a hazát, a földet vagy a haza, a föld ügyét eladja garasért. Ángyán József ilyet soha nem tett és tesz.
Csalárd úton, a közvélemény megtévesztésének útján jár az, aki annak ellenére, hogy hivatalos honlapunkon, egyetlen sajtóközleményünkben, levelünkben sem talál olyan bejegyzést, amelyben Ángyán Józsefre ilyen súlyos kijelentést tettünk volna, mégis a "rágalmazás" útjára lépve "ad szánkba" olyan kifejezéseket, amelyeknek nyomát sem láthatta, hallhatta még tagjainktól sem.

A föld ügyét nem "viszi" sem az Élőlánc Magyarországért parlamenten kívüli párt (véleményünk szerint semmilyen párt nem viheti azt), sem a Váralja Szövetség, sem mi, de még Ángyán József sem, minthogy nem is kezdeményezte semmilyen vonatkozásban a társadalom egyik, vagy másik szereplője csupán. A föld ügye a magyar nemzet egyik legsúlyosabb és hosszú idő óta megoldatlan ügye és a vidéki gazdák számára pedig már a túlélés legsúlyosabb kérdése.
Amennyiben valakik úgy gondolják, hogy viszik a földügyet, akkor a kérdés feléjük legyen az, hogy HOVÁ VISZIK AZT? Pontosabban HOVA KÍVÁNJÁK VINNI AZT? A föld ügye Bábonymegyeren, Lepsényben, Alcsúttól Kajászóig a Váli völgyben, Csornán, Nagyatádon, Pécelen, ... és még hosszasan sorolhatnánk hol is van! Jó volna, ha rádöbbennének, akik azt hiszik, hogy viszik a föld ügyeket, hogy azokat nem kell vinnie senkinek, annál inkább kell a földet megvédenie mindenkinek. Mindenkinek, aki tisztességgel és nem külön (önös, esetleg valamiféle pártfejlesztési) érdekek mentén kívánja képviselni a földügyet.

Maradunk a messze pártok felett álló Gazdatanácsok Szövetsége, az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, a Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szövetsége, a Magyar Rendszerváltók Szövetsége, a Magyarok Szövetsége, a Magyarok Világszövetsége, az Élő Közösségek, az Otthonvédők, ... és minden nem vezényelni (vagy elhatárolódni), hanem együttműködni kívánó társadalmi szervezet és közösség természetes szövetségese.

Tisztelettel és a miheztartás végett:

Sajó Victor elnök
a Fejér Szövetség Elnöksége nevében

Forrás: http://fejerszovetseg.blogspot.se/2013/05/fejer-szovetseg-elnoksege-uzenete.html#more

A rovat további cikkei: « Jel Két autó, ház, nyaraló »

Hozzászólás  

#1 VácBodor Attila 2013-05-14 17:09
Na ez az, amit nem kéne.
Körleveleket és nyíltleveleket a nagy nyilvánosság előtt, ahelyett hogy szépen felhívnátok egymást és megbeszélnétek.
Mert így aztán a két tagság is meg a magyar ember is gyanakvóan néz a másikra.
Így lehet elültetni a kételyt, a bizalmatlanságot és az majd meghozza a termését.
Olyan ez mint a pletyka.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások