20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 10, vasárnap

Mi folyik Orbánisztánban?

Szerző: Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

Svájcban az SVP (Svájci Néppárt) sose zsidózik, ami csak annyit jelent, hogy a zsidó szó nem szerepel a közleményeikben. Viszont velük kapcsolatban emlegeti a Pfilz, vagy egyszerűbb írással Filz kifejezést.

Zsidó eugenika, avagy mi folyik Orbánisztánban?

A nemet wikin a Filz fogalomra külön oldal van és a bemutatott képek a nemez-töl a posztóig terjednek. A magyarázat a gyapjú szappanos mosása és nyomtatása által egy kibogozhatatlan, sűrű szövetnek jön létre. Az SVP fajdalma az, hogy ez a szövetnek behálózta az egész társadalmat és tehetetlenül próbálkoznak a nemez-posztó sűrűségű hálózat kibogozásával.

Ez a kifejezés jól illik az Eszterke és Zsófika meggyilkolásának esetéhez, mely esetek kivizsgálásánál a magyar társadalom csődöt mondott. Ily módon vérszemet kaptak a sakterek és a további évszázadokban is a sakterek célországává váltunk. A nemez sűrűségű hálózatok fojtogatnak bennünket és mi tehetetleneknek bizonyulunk a fojtó szorítás feloldásában.

Egy másik kommentelő folyton kazározik. Ez a nem régi keletű kazározás tulajdonképpen zsidó érdeket szolgál. A zsidók jók, a kazárok a rosszak, de azok nem zsidók, stb. Ez egy elhárítási propaganda művelet. Sokan a csapdájába esnek.

Mindenkinek ajánlom morfondírozásra a következő 2 izraeli eseményt, a "jó" zsidókkal kapcsolatban, ugyanis a kazárok azok ugyebár nem Izraelben laknak, hanem inkább a keresztény világot örvendeztetik jelenlétükkel.

Két meghökkentő esemény történt Izraelben, melyre a világ fel sem mordult.

a) ortodox zsidók megtámadták a vérközpontot és a csatornába öntötték az összes vért, ami vérkrízist okozott a kórházakban. Az ortodox berkekből kiszivárgott, hogy az "echte" zsidóknak csak "echte" zsidó vért szabad kapniuk és nem akármilyen katyvasz vért. Követelik a vér nyilvántartását ennek megfelelően.

b) A másik eset mikor megtámadták a mesterséges megtermékenyítési központot és ott mindent összeromboltak. ortodox vélemények szerint az nem lehetséges, hogy Romániában begyűjtött petesejteket termékenyítenek meg és ültetnek be zsidó anyákba. A hírt román újságokban olvastam, mert Bukarestben működött egy zsidó orvosok által vezetett mesterséges megtermékenyítés központ, ahol egyetemista lányok petesejtjeit szívtak le 100 € euró fizetség ellenében. Ez a központ csődközelbe került az ortodox zsidók izraeli akciója után.

Az izraeli hírszerzés ugye a sok mocskos MOSAD akció miatt világhírűvé vált, mivel a MOSAD elvárja, hogy minden zsidó az ügynöke legyen, bárhol is éljen a nagyvilágban. Gondoljátok, hogy a hírszerzés pont ennyire gyenge Izraelben, és nem tudtak előre, hogy mit forralnak az ortodox zsidók a vérközpont és a mesterséges megtermékenyítési központ ellen?

De tudták!

Csak nem tettek ez ellen semmit, ugyanis mindez kormányzati szintig le volt zsírozva. A kormányzat az akciók után "kényszerhelyzetbe" került és ezen kényszer nyomásának "kénytelen-kelletlen" engedve hozott intézkedéseket, hogy igenis a begyűjtött vért különítsék el mégpedig az "echte" zsidó feliratúakat csak "echte" zsidók kaphassák.

A petesejtek kapcsán arról nem tudok, de elképzelhető, hogy Izraelben nagyobb propagandába kezdtek, hogy "echte" zsidó egyetemista lányok adjanak le petesejtet, hogy a meddő, nem feltétlenül "echte", zsidó lányok "echte" zsidókat szülhessenek, amennyiben az apa is "echte" zsidó.

Frissebb hír a brooklyneagle.com május 14.-i és a New York Times május 12.-i számából:
A haszid zsidók seregekben utaznak Pennsylvania állam Bethlehem nevezetű városába vért adni. Természetesen csak "echte" zsidók életének megmentéséért.

Mi ez, ha nem eugenika, ha nem Dr. Mengelei gondolkodás és gyakorlat?

De ők emiatt el nem ítélhetők!!!!

Meddig még?

Mi lenne ha...

Mi lenne, ha Magyarországon a magyarok kérnék az "echte" magyarok vérének elkülönítését, amit csak "echte" magyaroknak szabadna beadni?

A mesterséges megtermékenyítés esetében ugyanezt követelnék és a vérközpontokat, meg a mesterséges megtermékenyítő központokat megtámadnák zsidó módra és a raktáron lévő nem szétválogatott vért és pete, meg sperma sejteket a csatornába öntenék???

Vajon mi lenne?

Világvége?

1989 december végén, mikor kitört a CIA-KGB által szervezett forradalom Bukarestben a fajtiszta román hazafiak megtámadták a sperma bankot. A Kárpátok Géniusza spermáját is a padlón taposták, és minden sperma meg petesejt a padlóra került.

A magyar hazafiak is megtehették volna ezt Budapesten 2006-ban. A TV székház ostroma helyett, vagy után, a mesterséges megtermékenyítési és a vérközpontokban kellett volna alaposan szétnézni. Sok információ forog fenn, melyek, ha igazak, rettentő károsak a magyarságra nézve. Ugyanis ezen információk szerint a magyar vérplazma Izraelbe megy és állítólag ezzel való kezelés génmutációt okoz a kezelt zsidókban. nem tudom kijelenteni, hogy ez az infó igaz, hiteles, vagy sem, de egy időben, mikor Orbán veje beszállt a vérbizniszbe ez az információ keringett a neten.

Idézet a fuhu.hu oldalról:
"Tiborcz István újabb sötét üzlete

Mondhatnánk, hogy a családban marad! Ugyanis a vérből kinyerhető plazma felajánlói csak filléreket, a cégek viszont milliárdokat nyernek, azóta különösen, hogy Orbán Viktor veje is feltűnt a vér-bizniszben. Ugyanis egyetlen rendelettel növelték a vállalkozók profitját, miközben a véradóknak járó juttatás tovább csökkent. A Független Hírügynökségnek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő orvos szerint a vérüzlet Magyarországon igen fontos, de nagyon sötét.

Az öregedés ellen a vérplazma a leghatásosabb gyógyír! – legalábbis ezt igyekszik bizonyítani a Stanford Egyetem kutatója. Tony Wyss-Corray szerint a fiataloktól származó vérplazma segítségével javítható a memóriazavar, a pszichés elváltozás, és a fizikai leépülés is. A szabadalmi eljárás azért is kecsegtető, mert az állatkísérletek kedvezőek, az egerek idegsejtjeit már sikerült visszafiatalítani. S a módszert kipróbálták már a szörnyű Alzheimer-kórban szenvedők gyógyításában is. A kezdeti sikerek nem csak az orvostudományt, de az üzletemberek agyát is beindította, mert a kísérletek során a tudósokat korlátlan mennyiségű gyermekvér szállításának ajánlatával keresték meg. Vagyis vérre menő üzlet indult be világszerte, s persze a hazai piacon is. A vérplazma ugyanis nemcsak a leendő fiatalság ígérete, hanem máris komoly gyógyszerek alapanyaga, ami szinte aranyat ér."

( https://fuhu.hu/tiborcz-istvan-ujabb-sotet-uzlete/ )

Vajon Bátor Nyílas, és a többi eltünt gyermek is ilyen célból lett szüleitől elszakítva?
Mi folyik Orbánisztánban?

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István, Zürich, 2020 08. 19.

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások