20240717
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 21, vasárnap

IGENT az Igazságnak / petíció

Szerző: Fordította: Dr. Ing. Sebestyén Teleki István és Dr. Sebestyén Teleki Eva

A legnagyobb svájci pártban, a Svájci Néppártban (SVP), újabb kis szakadás történt. Kivált néhány politikus és Új Néppárt néven pártot alapítottak. A következő merész petíciót indították el, mely minden nemzeti érzelmű pártnak, szervezetnek, egyesületnek Európa szerte példa lehetne:

Újabb példás népszavazási kezdeményezés Svájcban

A petíció (neve: IGEN az Igazságnak) tartalma:

KÖVETELJÜK

1 Emberi jogok

Az alapvető demokratikus rendet vissza kell állítani az Emberi Jogok Európai Egyezményével összhangban. Az alapvető jogokat korlátozó törvényeket, intézkedéseket és rendeleteket hatályon kívül kell helyezni.

2. Átláthatóság

Alulírott információkat kér a kormánytól, hogy mennyiben tudtak a 2020 előtti járvány előkészítő intézkedéseiről, és részt vettek ezekben.

3. Vádemelés

Koronás bűncselekmények esetén fel kell oldani a vezetők mentelmi jogát. A nyomozó hatóságok többek között ebben az összefüggésben. gyilkosság, bántalmazás, szabadságelvonás és kényszer nyomozás.
Koronás bűncselekmények esetén fel kell oldani az uralkodók mentelmi jogát. A nyomozó hatóságok többek között ebben az összefüggésben. gyilkosság, bántalmazás, szabadságelvonás és kényszer nyomozása.

4. Igazság

A hatóságoknak meg kell tiltani, hogy a betegség tünetei nélküli egészséges embereket úgynevezett eseteknek nyilvánítsák, és feltételeket, büntetéseket vagy intézkedéseket szabjanak rájuk.

5.Tudományos megközelítés

A kormányoknak és a hatóságoknak el kell ismerniük, hogy a PCR-teszt teljesen alkalmatlan eszköz a fertőző betegségek diagnosztizálására.

6. Sértetlenség

A hatóságoknak kategorizált korcsoportokban kell közölniük a halálozási számokat. A hatóságoknak csak olyan embereket kell tartaniuk a korona elhunyt statisztikájukban, akikről bebizonyosodott, hogy meghaltak a Covid-19-ben. A PCR-vizsgálatok nem tudják meghatározni a halál okát.

Fordította Dr. Sebestyén Teleki Eva

Magyarázatok a követelési pontokhoz

1. Az emberi jogokat felülírják

Egy olyan járvány miatt, amelynek veszélye egyenértékű az influenzával, sürgősségi törvényeket fogadtak el, amelyek nyilvánvalóan sértik az emberi jogokat.Például a gyülekezés szabadsága, az információszabadság vagy a foglalkozás szabadsága.Ebben az összefüggésben az információ és a véleménynyilvánítás szabadságát nemcsak az amerikai techcégek és azok cenzúrája sérti súlyosan.

2. A Corona-teszt a csalás alapja

A Corona PCR-teszt nem tudja megállapítani, hogy valaki beteg volt-e, beteg-e vagy éppen betegszik-e. A teszt nem bizonyítja, hogy fennáll-e egy fertőző vírusterhelés. A PCR-teszt nem talál vírust, csak egy molekulát. Emberek millióit indokolatlanul kényszerítik házi őrizetbe e megalapozatlan tesztek miatt, önkényesen megsértik az alapvető jogokat és felfüggesztik az emberi jogokat. Még a nemzetközi szocialista őrületükhöz igazított svájci médiaházak is agitálnak minden ellen, ami nem felel meg az ök szabványaiknak.

A művészekkel, tudósokkal és szerzőkkel szembeni agitációjuk olyan hatalmas, hogy nem ritka, hogy ezek a létüket veszélyeztetve látják. A megközelítés fasiszta és brutális elrettentést nyújt, amely tömegesen korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát. Az ilyen médiamunkások elpusztítják a társadalmi párbeszédet, és halálos mérget jelentenek a demokrácia és a kultúra számára.

3. A számlálás tisztességtelen módja

A fertőzés meghatározása: A behatoló kórokozók által történő fertőzés, amely a szervezet helyi vagy általános rendellenességét eredményezi. Coronával fertőzöttekhez viszont a hatóságok abszolút egészséges, tünetek nélküli embereket is hozzászámolnak - a svájci kormány szerint ez meghaladja az ötven százalékot - a betegek között. Csak így lehet szimulálni a különösen veszélyes pandémiát.

1-65 ev közötti korosztály halálozási statisztikája

peticio1

4. Az igazság az 1-65 éveseknél

Először is meg kell jegyezni: Svájcban rosszabb járványértékek vannak, mint Németországban vagy Ausztriában. Ennek ellenére soha nem halt meg Svájcban olyan kevés ember az egy és hatvanöt év közötti korosztályból, mint 2020-ban.

5. Bűnügyi nyomozás

Az a tény, hogy a bűnüldöző hatóságok nem vizsgálják ki minden idők legnagyobb vélt tudományos csalását, hamarosan megváltozhat. Legkésőbb, amikor a bíróságok megállapítják, hogy a koronateszt semmilyen módon nem igazolhatja a járványt, és világossá válik, hogy minden intézkedés és az ebből eredő milliárdos kár teljesen hiábavaló volt.

6. Fokozatos és álcázott forradalom

Nagyon sok jel utal arra, hogy Corona egy álságos járvány. A gazdasági és ideológiai érdekek a mozgatórugók. A szabadság társadalmait a kínai modell alapján nemzetközi szocialista rendszerré akarják átalakítani. Az első hazugság az volt, hogy a Corona egy új és nagyon veszélyes vírus. Az EVENT 201 filmfelvétel egy olyan szimpóziumot mutat be, amelyen a pandémiát hónapokig gyakorolták a kínai járvány kitörése előtt.

A rendezvény szervezői:

-Jon Hopkins Egyetem,
-Bill & Melinda Gates Alapítvány és a
-Davos-i gazdasági fórum (WEF).
Fordította: Dr. Ing. Sebestyén Teleki István
Forrás: https://www.neue-volkspartei.ch/petition

Hozzászólás  

#1 Svajci peticioSebestyén Teleki István 2021-03-01 09:51
Ezt a svajci peticiot azzal a szandekkal forditottuk le, hogy hatha ennek kapcsan valakinek megszületik az ötlete, hogy Magyarorszagon is egy hasonlo peticiot inditsanak.
A tudatosan kormanyzati szervektöl is szitott szethuzas a magyarsag közös akarata megnyilvanulasanak legnagyobb akadalya.
Ez a tegnapi Gödeny tüntetes is ezt a celt szolgalta. Egyesek kormany döntest vartak ettöl a tüntetestöl. De mit varhatunk egy olyan alaktol, aki meg kereszteny vallasaert sem volt kepes kiallni, hanem erdekböl atallt zsidonak.
Könnyen bedöl a magyar mindenfele ilyen szelhamosnak, gerinctelennek.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló