20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 április 10, szombat

EMA -szerint 6000 ember halt meg az oltások miatt

Szerző: Matteo Moder, fordította: Szabó Klára

Kedves Zoli! ismét jelentkezem egy cikkel. A melléklet első sorában található olasz web oldal cikke, az Európai Gyógyszerhatóság -EMA- kénytelen bevallása, ami az oltás károsultakat és halottakat illeti.

Az ártatlanok csendje:az Európai Unió egészségügyi főhatósága -az EMA -szerint 6000 ember halt meg az oltások miatt

Egy dologban biztosak lehetünk: az orvoslás történetében a legnagyobb oltástragédiának vagyunk a tanúi: a grafikon az EMA (európai gyógyszerügynökség) hivatalos adatai alapján mutatja azoknak is, akiknek a szeme a félelemmel van bélelve, és érthető módon tudatosítja a hivatalos média sületlenségeit, mik azok a “különös hatások”, amik a március hónapban jelentkeztek, amikor a legtöbb oltást adták be.

grafikon1

Tegnapig az egész orvosi társadalmat a tökénél fogva tartó Big Pharma állítása szerint nincs összefüggés, de a végén az EMA kénytelen bevallani, hogy ami az Astrazeneca oltásait illeti, létezik a kapcsolat az oltás és a mellékhatások között, még ha olyan statisztikai adatokat hoztak is ki, ami a költséget és a hasznot illeti, hogy egy diák, ha ilyen adatokkal vizsgázna a statisztika vizsgán, ,akkor grafikon2örökre eltiltanák a statisztikától. Mindenesetre április 3-ig ezek az EU adatai:

← AstraZeneca oltás : 967 halott és 133 310 oltás károsult
← Pfizer oltás: 3529 halott és 127 789 oltás károsult
← Moderna oltás: 1475 halott és 11 545 oltás károsult

Csak Európában közel 6000 halott, Nagy Britannia nélkül, és feltételezhető, hogy globális szinten több tízezernyi, ami legalábbis a mRNS oltásokat illeti, a feláldozottak száma a pandémia narratívájában. Persze ezeket az adatokat össze kell vetni az egyes oltások beoltott dózisainak a számával és ezért az AstraZeneca a legveszélyesebb, amint az a táblázatból is látható, azontúl,hogy ez öl meg a fiatalabb korosztályból és emiatt most azt mondják,hogy csak a hatvan éven túliaknak lehet beadni.

Természetesen itt csak a bejelentett esetekről van szó, ami azt jelenti, hogy a valós esetek sokkal többen vannak, amit mutat az is, hogy a halottak és a káros mellékhatások a 3 vakcina esetében magasak: az egészségügyi bürokrácia makacssága, amivel az oltás és a mellékhatása közti kapcsolatot tagadja, egy sokkal nagyobb mészárlást takar. De ennél több is van: az igazi probléma, hogy sátáni kitartással nyomják az oltáskampányt és ott ahol a nép nagy részét lefedték mint Izraelben, Chilében vagy Magyarországon, ott négyzetes emelkedésben van a fertőzöttek száma, a kórházi ellátásra szorulók száma és a halottak száma.

Ennek tudatában kötelező lenne leállítani az oltáskampányt, hogy meg lehessen érteni, hogy hol van a hiba az oltóanyagban, amit rövid idő alatt “dobtak össze” és nem tudni,hogy milyen hasznuk van, mivel a beoltottak továbbra is fertőznek és megfertőződhetnek és a betegség elleni védelem pedig csak pár hónapra érvényes.

De mint azt a gondviselés egy képviselője mondta, aki megáll az elveszett: ha óvatosság miatt megállítanák az oltásokat, akkor a pandémia misztifikációja azonnal összedőlne, mert néhány ezer halott ugyan már mily áldozat az emberek fejébe naponta vert hamis covid-halottak számához képest.?

Meg kéne magyarázni a megállás okát, s ezzel bevallani, hogy a normálisnál egy kicsit erősebb influenza kór előtt állunk, s nem a pestis előtt, és persze szabad utat kéne adni azon kezelések számára, amelyek felesleges oltások nélkül megoldanák a helyzetet. A sok millió ember, akiket tönkretettek és szegénnyé tett ez a komédia,valóban erőszakkal fordulnának a megmentőik-kínzóik ellen.

Ezért mindennek úgy kell továbbfolynia, mintha semmi nem történt volna, mintha a 6000 halott és közel fél millió oltás károsult, amelyből vagy 30% súlyos, bagatell számú lenne és ez az a kis ár, amit fizetni kell egy náthából történő megmenekülés miatt, mintha nem lenne látható az a katasztrófa, amely kezd kialakulni a leghatékonyabban oltást beadó országokban, ahol a nyájimmunitás helyett egyre nagyobb a variánsok és a fertőzöttek száma: a gépezet semmi áron sem állítható meg, és csak egy teljes polgári engedetlenség állíthatja meg ezt az őrületet.

Forrás: ITT

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások