20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 április 18, vasárnap

Mi áll az oltások hátterében?

Szerző: Kádi Antal

Csak össze kell rakni azokat a mozaikkockákat, melyeket sokan nem ismernek!

1. mozaikkocka:  

Borzalmas üzenet az Egyesült Államok legtitokzatosabb emlékművén: Georgia állam Elbert megyéjének egy elhagyatott dombvidékén található az a rendkívül különös emlékmű, ami a Georgia Guidestones (Georgiai "Irányelv-kő") néven vált ismerté, sőt mondhatjuk azt, hírhedté. Ennek a titokzatos, hat gránittömbből emelt hatalmas emlékműnek az üzenete azonban oly egyértelmű, hogy a köznyelvben sokan úgy utalnak rá, mint "az Új Világrend emlékoszlopa".

A kolosszális gránitemlékmű 1980 márciusa óta látogatható. Első parancsolat: "Az emberiség létszámát tartsd 500 millió alatt" – ez a rémisztő felszólítás áll azon az 1980-ban felavatott hatalmas gránit emlékművön, amelyet amerikai Stonehenge-nek is neveznek.  Jelenleg a világ népessége: kb.7milliárd 760 millió. Vagyis az élő népesség 93 %-a „felesleges”, az új világrendben, nincs rá szükség!

A négy oldalkő két-két oldalán (lapján), nyolc különböző nyelven (angolul, spanyolul, szuahéliül, hindiül, héberül, arabul, kínaiul és oroszul) vésték be a tízparancsolatot.

Az alkotás minden szempontból egyedülálló: 40 éve ismeretlen az, hogy kik és miért emelték, üzenete pedig a legszélsőségesebb véleményeket váltotta ki azokból, akik értelmezni próbálták az alkotást. Vannak, akik az emberiség eljövendő aranykorát beharangozó kiáltványnak tartják, mások szerint épp ellenkezőleg: az illuminátus világdiktatúra elő­hírnöke, sőt maga „az Antikrisztus tízparancsolata”. Az emlékmű felavatásakor senkit nem foglalkoztatott az a kérdés, hogy hogyan jutunk el erre az alacsony szintre, amikor a világ népessége növekvő fázisban van. Ki gondolta 1980-ban, hogy ennek a feliratnak valaha is eljön az ideje?

2. mozaikkocka:

1999-ben jelent meg egy könyv Susan George: Luganói tanulmány, melyet tíz évig a balliberális kormányunk sikeresen megakadályozott, hogy magyar nyelvű fordítása megismerhető legyen. Kit szolgáltak ezzel? Ma ingyen letölthető az internetről. (https://www.gyogyi.info/content/odkazy/sites/default/files/images/luganoi_tanulmany.pdf) 1999 óta a Lugánói tanulmány elterjedt a világban. Mára a fenntartható fejlődés közkedvelt és sokszor hangoztatott kifejezéssé vált, amit a radikális környezetvédelmi mozgalom követői előszeretettel emlegetnek, de a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ennek legfontosabb eleme a népességszabályozás. A Lugánói tanulmány a népességcsökkentéshez ad stratégiai tanácsokat. Ma ez látszik megvalósulni:

„A modern népességcsökkentési stratégiának olcsónak kell lennie, bár nem teljesen költség-mentesnek. Nem igényelhet speciális eszközt és gyakorlatilag emberi munkát sem. Az "áldozatok" kiválasztását senki nem végezheti, kizárólag csak az áldozatok maguk. Ők fogják magukat kiválasztani az inkompetencia, alkalmatlanság, a nyomor, tudatlanság, lustaság, bűnözés és hasonló kritériumok alapján, egyszóval a "vesztesség" alapján.

A "megelőző" népességszabályozás középpontjában a születés megelőzése lesz, ez legyen látható, és legyen része a normális politikának; ugyanakkor a "gyógyító" stratégia azokkal foglalkozik, akik már megszülettek, de nem szabad annak látszania, hogy e mögött bármiféle ügynökség van. Ebben a forgatókönyvben nincsenek átkozható végrehajtók. Az egyetlen út, amely a legnagyobb jólétet nyújtja a legtöbb embernek, az a kapitalizmus megőrzése az emberek számának csökkentése mellet.

A leghalálosabb betegségek leginkább a régi-új csoportban találhatók. A tuberkulózis, amely régóta ismert, gyorsan fejleszt halálos, többszörösen gyógyszer-rezisztens törzseket. 1995-ben világszerte hárommillió embert ölt meg. A halálozási potenciálja és a kívánatos célcsoportja felettébb ígéretes népességcsökkentő eszközzé teszi a jövőre nézve.

A hódítás, háború, éhínség és járvány időtlen idők óta arra szolgált, hogy megnyesse az emberi fajt, és ezek semmit sem veszítettek fontosságukból mind a mai napig. Megpróbáltuk bemutatni, hogyan adaptálhatók napjaink körülményeire.”-írja a tanulmány.

Ezt a tanulmány ma talán kötelezően tanítani kéne! Nélküle nem lehet megérteni napjaink történéseit.

3. mozaikkocka:

A negyedik ipari forradalom küszöbén állunk. Ez azt jelenti, hogy a gazdaság már nem az ember és a gépek, hanem a gépek és a gépek közötti interakción alapul. Ugyanahhoz a teljesítményhez harmadával kevesebb gépre, feleannyi munkáskézre lesz szükség. Nem lesz többé szükség se kék se fehér galléros munkásra. Ez azt jelenti röviden, hogy új munkakörök, új termékek, ellátási láncok, gyártási folyamatok születnek, ugyanakkor az informatikusok és az informatikai tudás még értékesebb lesz. Az Ipar 4.0 a termelési folyamat, illetve – ahogy egykor az ipari forradalom – a társadalom alapvető átalakulását eredményezi majd. A kormányok ma nem rendelkeznek meghirdetett programmal ennek kezelésére. Mit kezdjenek a munkájukat vesztett létszámában feleannyi réteggel, az egyre hosszabb életévet megérő innovációra képtelen társadalommal? Kövessük a világkormány által megírt forgatókönyvet?

4. mozaikkocka:

Az infokommunikációs fejlődéssel a ma elhallgatott tudomány jelenlegi állására is fény derül. A tömegek számára manipulatív állításokkal elhitetett, a prostituálódott tudósok által „tudásnak nevezett” hazugságokat sokáig nem lehet hihetővé tenni.   Nem lehet cenzúrával elpalástolni a mindeddig csak a kiválasztottaknak elérhető objektív valóságot. Az interneten magyar oldalakat szinte nem lehet találni, ahol pl. a 2020.okt.20-án Nobel-díjra jelölt prof. Petrovics Garjajev a kvantumgenetika legnagyobb professzorának felfedezéséről lehetne olvasni. Őt váratlanul, november 17-én egy hullámfegyverrel eltávolították a földi életből. Az ő hosszú munkásságának legnagyobb felfedezése az volt, hogy a genetikai információ hullámokkal is terjed. Ebből az következtethető, hogy a vírusok nemcsak fizikai síkon érintkezéssel terjeszthetők, hanem a genetikai információik megismerésével hullámok segítségével bárhova eljuttatható!!! Ugye fantasztikusnak tűnik ez, ami napjainkban már valóság! Így szolgálja a „rossz fiúkat” az 5G?

5. mozaikkocka:

Betegségipar. Eddig a kemikáliákkal operáló, orvosságokhoz tartozó vegyi nehéztüzérséggel kúrált a modern orvostudomány. Ez hozta a gyógyszeriparnak a profitot. Minden más alternatív gyógymódot ellehetetlenített vagy üldözött. Hányan hallottak a biorezonanciáról? A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját. A holisztikus gondolkodású tudósok szerint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának, és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa egyben. A Biorezonancia a NASA kutatásainak köszönheti a felgyorsult fejlődését. A NASA megfigyelései igazolják, hogy az űrállomásokon, ahol a Föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul. Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe igen sokrétű, és káros mellékhatása sincs. Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha – egészséges korában – már tudott. A biorezonancia majdani tömeges gyógyászati alkalmazásával hogyan tudja pótolni a gyógyszergyárak kiesett profitját a betegségipar? Úgy, hogy meg kell(-ett) változtatni a pandémiára vonatkozó eddigi szabályokat, a WHO bevonásával világ-pánikot kell kelteni, megszorításokat kell életbe léptetni, kiútként vakcinázást kell elrendelni a világon.

6. mozaikkocka:

Több legyet ütni egy csapásra. A félelmet kell társadalmi szinten fenntartani. Ezzel rombolják legjobban az emberi immunrendszert, ugyanakkor a tömegpszichózis alapján a vakcinákba vetett hitet így lehet növelni. A politikai vezetőket kell megfélemlítéssel közös álláspontra hozni a terv végrehajtásához. Ha a „rossz fiúk” agyával gondolkodok, akkor, ha nem is az első oltásokkal, de később a következő években (mert ilyen biztosra vehető) kirobbanó újabb pandémia elleni oltásokkal már a mestertervet végre lehet hajtani. Először a bizalmat kell megteremteni, hogy az oltás ne legyen elutasított. Az után lehet azon gondolkodni, hogy melyik országnak mit teszünk még bele a vakcinájába. Azt ne gondolja senki, hogy a mosóporok és élelmiszerek mintájára nem lehet manipulálni egy gyárban előállított terméket! Ha pl. megnövelik a deutérium tartalmat (nehézvíz), ezzel megnövelik a rákos sejtek növekedését. (Ebből majd az onkológia profitál.) Nem sorolok fel olyan lehetőségeket, melyeket már az oltások során a fejletlen országokban tömegesen sikeresen alkalmaztak. A végső cél az Új Világrend megteremtése.

7. mozaikkocka:

Cui prodest? A világ nagyobbik részét irányító államok feletti pénzuralmi hatalom a világ legjobb tudósait foglalkoztatja. Kidolgozták azt, hogy hogyan lehet valakit zombivá, engedelmes rabszolgává változtatni, tudatától megfosztani. A tudomány elért egy olyan szintre, ahol az emberi elmét teljes mértékben lehet uralni. A félelmében rossz döntést hozó ember nem okolhat senkit, mert a 2. mozaikkockában vázoltak szerint ő hozta meg a döntést a tudatlansága alapján.

Sajnos a civilizáltnak mondott államok polgárainak nagy része elkorcsosodott. Az élvezeteknek, a szórakozásnak, a fogyasztásnak él, nem tiszteli a tudást, az erkölcsöt, a vallási tanításokat, a természet törvényeit és rendjét. Önpusztító életmód alapján élő embereket kevés ember fogja megsiratni, ha önként rossz döntést hoznak, és nem jutnak el az aranykorba.

A gondolkodó, a családjáért, nemzetéért, a Földbolygó sorsáért aggódó és cselekedni akaró nemzettársaim biztosan mérlegelni fogják döntéseiket a túlélésük érdekében. Nem lesz könnyű időszak átvészelni a hatalom részéről ránk erőszakolt nehéz idők próbatételeit. A kitartás és összefogás átsegíthet minket minden nehézségen.

(Kádi Antal)

Hozzászólás  

#2 A színész tévékamerák előtt oltatta be magát, aztán az oltás utáni nap belehalt a vakcina szövődményeibeR Zoltán 2021-05-13 01:15
Nyilvánosan oltakozott a propaganda show kedvéért az indiai „vakcina nagykövet”, aztán az oltás utáni nap belehalt a vakcina szövődményeibe

Tamil Vivek 59 éves igen népszerű színész volt Indiában, s népszerűségét kamatozandó a covid19 propaganda show idején felvállalta, hogy India egészségügyi nagykövete a covid-vakcina indiai arca lesz, míg a szupervakcinákkal nem gyűrik le a fránya járványt.
Ahogy ezt a dübörgő oltáspropaganda PR-sai megszervezték Vivek covid-ellenes vakcinával való beoltására valóságos show-r szerveztek, a színész tévékamerák előtt oltatta be magát a Covaxin féle szerrel. …

informatialibera.ro/.../...
#1 Összehasonlítás az indiai "katasztrofális" covid 19 elhalálozás és mondjuk a magyarországi adatok közt.R Zoltán 2021-05-07 17:21
Egy hozzászólás:

A Média "függetlensége": 3980 haláleset és 412 262 megbetegedés - osszuk el 130-al a 3980-at=>31-COVID-halál egy nap alatt, akkor arányaiban látjuk, hogy mennyire szörnyű a helyzet Indiában - a miénkkel összevetve.

(Nálunk kb.100-200-COVID halál naponta)

Arról van szó, hogy az ellenzék Modit el akarja tüntetni, libernyákok meg világszerte terjesztik az "adatokat" - kontroll nélkül.
Itt Orbán a hibás. Az emberek többsége azt sem tudja, hol van India, főleg nem, hogy van 1,3 milliárd lakos.
Delhiben hány halott lehet egyetlen nap alatt? máskor? 20-30 ide vagy oda, ott nem számít. Minden nap így néz ki az égetőhely. Ez egy ilyen civilizáció.

Be lehet mindent mesélni. Van több 100 millió muzulmán. azok nem halnak meg? ugyanis azokat nem égetik el, hanem eltemetik. A muzulmán temetőkben nincs vészhelyzet? csak a hinduknál? na de az átlagember ezt sem tudja, ezért lehet hülyíteni és rettegtetni. És az Istennek nem akar nálunk elterjedni az indiai vírus - majd hamarosan, amikor jön a 3. oltás. Mert az fog kelleni!"

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások