20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 december 02, csütörtök

D3 vitamin és a járvány Kiemelt

Szerző: Daniel Horowitz

Az alábbi írás a https://www.mdpi.com/2072-6643/13/10/3596 honlapon megjelent tudományos vizsgálat eredményeit próbálja közérthetően megfogalmazni.

A cikkben használt Covid rövidítést, amelyet a köztudatban mint új betegséget próbál elültetni a zsoldosmédia, kénytelen voltam javítani. A COVID szó ugyanis NEM a Corona Virus Disease rövidítése, hanem a Certificate Of Vaccination ID (=Oltási Igazolvány Azonosító) projekté, amelynek keretében a Föld lakosságát egyedi azonosítóval akarják ellátni, a hamarosan bevezetni tervezett globális criptovaluta miatt (CDBC). Az angol rövidítések a szó kizárólag első betűit használják (CIA, FBI, WHO, IMF stb.) sosem kettő betűt, mint a COrona VIrus Disease esetében. Bukta.

Apropó kriptovaluta: internetes keresőbe a „Patent” és a „2020060606” karaktereket beütve, rálelünk a https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606 hivatkozásra, amely egy, az emberi test és a kriptovaluta kapcsolatát ismertető szabadalom. Egy apró célzást is elrejtettek, a 2020 évszám után álló 060606 számjegyek formájában. Már, akinek ez jelent valamit.

A COVID propaganda két, eltérő tünetegyüttest mos össze: 

1) A megbetegedések kezdetben normál, szezonális influenza-betegségek voltak, íz- és szagvesztéssel, amelyeket a koronavírusok családjába tartozó hagyományos vírusok valamelyike okozott, és okoz minden évben. Ez ritkán halálos, főleg csak az időseknél veszélyes, akik D3 vitamin hiányban szenvednek. Sajnos a kórházakban alkalmazott Fauci protokoll minden esetben képes biztosítani a 40% feletti mortalitást, ami a lélegeztető gépeknél 80% fölé is mehet. Egyes kórházakban ez a rettenetes számadat  95% volt https://index.hu/belfold/2021/04/01/mok-egyes-helyeken-aki-lelegeztetogepre-kerul-alig-van-eselye-a-tulelesre/
A halálozást nyilván nem az influenza, hanem a "kezelése" okozta, de ugorjunk

2) A súlyos, halálos tüdőgyulladásos megbetegedések, üszkösödések, amputációk, szívizom gyulladások, idegrendszeri problémák és bénulások az elhíresült tüskefehérje jelenlétének a következményei, ám erről csak szakemberek nyilatkoznak, a kékvérűek médiája hallgat. A tüskefehérjét termeltető, pár mikrogram mennyiségű mRNS hatóanyagot injekciós tűvel, PCR-teszt tamponnal, esetleg más, általunk még nem ismert módon juttatják a szervezetbe. A projekt tervezői fiktív vírussal tervezték meg ezt a pandémiát 2019-ben https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/, amely a világhatalomhoz vezető tervezett útjuk fontos lépése. 

Az ún. kovid vírust ezidáig egyetlen intézménynek sem sikerült izolálni a bolygón. Egyetlen publikáció sem található a szekvenálásról (tehát a genomban lévő bázispárok sorrendjének ismertetéséről). Amig nincs meg az alap genóm, mihez képest variáns a variáns? A kérdés persze költői, hiszen semmiféle teszt nem létezik a variánsok kimutatására. A propagandaipar a járványt hírből is alig ismerő Afrikából származtatja az Omikron fedőnevű "új variánst" és erre húzzák rá az mRNS vakcinák okozta mellékhatásokat. Nem volt kérdés,hogy ez a következő lépés, de döntsd el TE MAGAD:

Az új Omicron tünetei (B.1.1.529) / tüskefehérje =omikron ⇒

- Ritkán okoz szokatlan tüneteket a hordozóinál, és néhányan közülük tünetmentesek.
- A betegek általában lázasak.

- Gyengeség és izomfájdalom gyakran kíséri.
- Előfordulhat torokfájás
- A COVID-19-re jellemzően köhögés kíséri, amely lehet száraz vagy felszakadó.
- Előfordulhatnak légzési nehézségek is.
- Számos szívvel kapcsolatos szövődmény előfordulhat, beleértve a szívelégtelenséget, a szívritmuszavarokat, a szívgyulladást és a vérrögöket.
- Dezorientáció, szédülés, megváltozott mentális állapot és fejfájás.

A normál betű a normál influenza tünetet, a vastagított  pedig a mRNS mellékhatást jelöli, gondolom egyértelmű. Ezek után csodálkozol-e hogy ez a rettenetes Omikron csak beoltottakat támad meg, és az a 4 fős család, akiknél "felfedezték", szintén duplán volt oltva? 

*  *  *  *  *  *  *

Horowitz: Tanulmányok azt mutatják, hogy egy agresszív D3-vitamin-kampány szinte minden COVID-influenza halálozást megelőzhetett volna

Mi lenne, ha tavaly márciusban egyszerűen azt tanácsolhattuk volna mindenkinek, hogy pótolja a D3-vitamint (és a D-vitamin aktív formáit a felszívódási problémákkal küzdőknek)? Tudományos kutatások végtelen folyama bizonyítja, hogy egy ilyen megközelítés nemcsak sokkal jobban működött volna, mint az oltások, hanem ahelyett, hogy különféle ismert és ismeretlen negatív mellékhatásokkal járna, mérhetetlen pozitív mellékhatásokat váltott volna ki a lakosság körében.

Mivel a tanulmányok nulla korrelációt mutattak ki a bezárások, a maszkok és az oltások, valamint a jobb COVID Influenza-eredmények között, mára 142 tanulmány bizonyítja, hogy a magasabb D3-vitamin-szint és az COVID Influenza-betegek jobb eredményei között szinte tökéletes összefüggés van. Valószínűleg ez az COVID Influenza kezeléssel kapcsolatos kutatási terület rendelkezik a legtöbb adattal. Egy friss német tanulmány azonban mindegyik közül kiemelkedik, mert ez áll a legközelebb ahhoz, hogy ezt a vaskalapos összefüggést ok-okozati összefüggésnek bizonyítsa.

A német kutatók nemcsak lineáris összefüggést találtak a D3-vitamin szintje és az COVID Influenza-halálozás között, hanem lényegében nulla megbetegedést találtak az 50 ng/ml feletti D3-szintűeknél.

Ez a tanulmány azért olyan fontos a több tucat másik, COVID Influenza kimenetelű D3-szintet nyomon követő tanulmányhoz képest, mert hónapokkal a betegek COVID Influenza-fertőzése  előtt, valamint a fertőzés kezdete után mérte a szinteket. „A legtöbb tanulmányban a D-vitamin szintjét a fertőzés kezdete után több nappal határozták meg; ezért az alacsony D3-vitamin szint lehet az eredménye, nem pedig a fertőzés kiváltója” – jegyzik meg a szerzők. 

Ebben a vizsgálatban azonban 1601 kórházi beteget követtek nyomon, 784-en, akiknél a felvételt követő egy napon belül megmérték a D3-vitamin szintjét, és 817-en, akiknél a D-vitamin-szint a fertőzés előtt ismert volt. E minta kiegészítéseként a kutatók elemezték a 19 országban dokumentált hosszú távú átlagos D3-vitamin-szintet is. A megfigyelt medián D-vitamin-érték az összes összegyűjtött vizsgálati kohorszban (csoportban) 23,2 ng/mL volt, ami elégtelennek tekinthető. Az eredmények figyelemre méltóak voltak.

„30 ng/mL-es küszöbértéknél a mortalitás jelentősen csökken” – állapították meg a szerzők. „Ezen túlmenően, elemzésünk azt mutatja, hogy a kombinált adatkészletek korrelációja körülbelül 50 ng/mL értéknél metszi a tengelyt, ami arra utal, hogy ez a D3-vitamin vérszint megakadályozhatja a túlzott halálozást.

Ezen eredmények alapján arra a következtetésre jutottak, hogy az embereknek meg kell vizsgálniuk a vérszintjüket, és pótolniuk kell a D3 vitamint, hogy elérjék az 50 feletti szintet. Tanulmányok már kimutatták, hogy 14-szer nagyobb valószínűséggel hal meg COVID Influenzában D3-vitamin-hiány miatt.

A valóság az, hogy a legtöbb ember szintje 30 ng/ml alatt van, és sokan közelebb vannak a nullához, különösen az idősek körében. Gondoljunk csak a D-vitamin számos előnyére – az egészségesebb immunrendszertől és erősebb csontozattól a szívinfarktus és a rák kockázatának csökkenéséig –, szemben a sok egyéb dolog kockázatával, amelyeket a vírus elleni „küzdelemben” felhasználunk. Miért ne lenne a D3-vitamin az új "oltóanyag", ha jobban védelmet nyújt a vírus ellen, mint bármelyik vakcina?

Ahogy a szerzők kifejtik, a COVID tüdőgyulladás okozta halálozás fő oka egy „citokinvihar”, amikor a szervezet immunrendszere túl sok toxikus citokint bocsát ki a vírusra adott gyulladásos válasz részeként. A D3-vitamin ezeknek a sejteknek a kulcsfontosságú szabályozója, és a D3 elégtelen mennyisége szinte egyet jelent a citokinvihar nagyobb kockázatával. A citokinvihar sok szempontból szó szerint a D3-vitamin-hiány következménye.

20 hónapunk volt arra, hogy a szintünket 50 fölé emeljük, de minden bizonnyal legalább 30 fölé. Ha a közvélemény egy időben ezt tette volna, a legtöbb haláleset elkerülhető lett volna. A felszívódási problémákkal küzdők kaphatták volna a D aktív formáját – akár kalcifediolt, akár kalcitriolt .

Tanulmányok kimutatták, hogy szinte mindenki, aki alacsony D-vitamin szinttel került kórházba, de a D3 aktív formáját kapta, nem jutott tovább az intenzív osztályra.

Török kutatók egy új tanulmánya szerint még a rendszeres D3-vitamin gyors adagolása is, amelynek célja az emberek 30 ng/ml feletti szintjének elérése, vadul sikeres volt, összehasonlítva azokkal, akik nem kaptak pótlást. Azt találták, hogy azok, akik a kezelési protokolljukkal 30 fölé emelték a szintjüket – még ha társbetegségeik is voltak –, sokkal jobban jártak, mint azok, akiknek nincs társbetegségük, és nem szedtek kiegészítőt. „A kezelési protokollunk két héten belül jelentősen, 30 ng/ml fölé emelte a szérum 25OHD-szintet” – összegezték a szerzők. „Az COVID influenza esetek (nincs társbetegség, nincs D-vitamin-kezelés, 25OHD <30 ng/ml) 1,9-szeresére nőtt a 8 napnál hosszabb kórházi kezelés kockázata, mint a társbetegségek és a D3-vitamin kezelés esetén.

Tehát ha valaki úgy véli, hogy a kormánynak joga van megsérteni az emberi jogokat és előírásokat szabhat adhat az ember testével kapcsolatban, hogy az munkát kapjon, akkor a kormány olyan rendelkezést is hozhatna, hogy 50 ng/ml feletti D3-szintre van szükség ahhoz, hogy munkát kapjon valaki - az legalább legalább tudományos alapokon nyugodna.

Nemcsakm hogy a magas D3-szintű emberek egészségesebbek, mint az alacsony D3-szintű beoltott egyének, hanem sokkal kisebb a valószínűsége, hogy más embereket megfertőznek a betegség terjesztésével, mert alacsonyabb a vírusterhelésük. Egy 23 publikált tanulmány metaanalízise, amely 11 901 résztvevőt tartalmazott, azt találta, hogy a D-vitamin-hiányosok 3,3-szor nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg SARS-CoV-2-influenzával, mint azok, akik nem szenvednek hiányt.

Nemzetként készek voltunk arra, hogy károsítsuk gyermekeinket, társadalmunkat, gazdaságunkat, mentális egészségünket és testi egészségünket olyan maszkokkal, lezárással, oltással és kísérleti terápiákkal, amelyek hatékonysága nulla vagy korlátozott. Miért ne próbálnánk ki egy olyan megközelítést, amely pozitív, nem pedig negatív mellékhatásokkal jár egész egészségünkre nézve? A válasz talán abban rejlik, hogy a Big Pharma mit nem akar, hogy tudjunk a nagy dózisú D3-vitamin előnyeiről – nem csak az COVID influenza, hanem más olyan betegségek esetében is, amelyekre támaszkodnak.

További érdekes D3 vitamin (ami valójában hormon) információk itt találhatók: 

https://tenyek-tevhitek.hu/tartalom.htm#d-v

Beküldte: Törpapa

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások