20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 január 25, kedd

Figyelemre méltó tanulmány!

Szerző: G_F

Szíves elnézésedet kérem, amiért a tanulmány egyelőre csak angol nyelven áll rendelkezésre, de a következtetéseket lefordítom, és a grafikonok valamint a számok azok már érthetőek minden nyelven.

A tanulmány attól egyedülálló, hogy tudomásom szerint egyetlen hasonló sem készült, vagy vélt érhető el a nyilvánosság számára az elmúlt két évben.

 
A tanulmány rövid ismertetése:  
Nagyszámú alanyt követtek nyomon egy hivatalos, Nagy Britannia kormányzata által folytatott vizsgálatban, 2021. augusztus 16. és 2022. január 2. között.
 
A vizsgálat annak kiderítésére irányult, hogy milyen hatást gyakorol a vakcinázás az immunrendszerre. Célja a Covid-19 vakcinázás hatékonyságának a kimutatása volt.
 
Voltak olyan időszakok és olyan korcsoport is (a 18 év alattiak) ahol a (Covid-19) vakcinázás pozitív hatása igenis megmutatkozott. Sajnos az idő előrehaladtával egyértelműen látszik, hogy a vakcinázás nemhogy erősíti, hanem kifejezetten és jelentős mértékben legyengíti az immunrendszert.
 
A brit kormányról elég merész lenne azt állítani, hogy vakcina ellenes. A tanulmány adatai és az azokhoz tartozó bővebb tájékoztatás azonben arra enged következtetni, amit már sokan eddig is sejdítettek: a Covid-19 vakcinázás hosszú távú hatásai összességében nagyon kedvezőtlenek.
 
Egy kiterjedt vizsgálat adatait, amelynek nagyszámú alanya volt és a vizsgálatot végzők személye nem köthető egy profit-vezérelt magán intézményhez, érdemes figyelembe venni. A magam részéről a jelenlegi egyoldalú média propagandát ízléstelennek tartom és nagyon örülök, hogy végre készült egy hivatalos tanulmány is. A propaganda - a tapasztalatok szerint - nem fogja ezt az átfogó tanulmányt megemlíteni, hiszen nem a gyógyszergyárak érdekeit szolgálja, de attól még igaz és létezik. Ha tudsz hasonló kormányzati tanulmányról, kérem küldd el az elérhetőségét.
 
Tisztelettel: G_F 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások