20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 január 26, szerda

Előre tervezetten leszel immunhiányos...

Szerző: Szabó Klára forditása

Kedves Zoli! / Lefordítottam egy Telegrammra feltett videot, ami jan. 13.-án jelent meg egy olasz videoban. Az oltás illetve omikronrol szól, hogy ezek a (...) mit csináltak... s, hogy mentsék magukat inkább a Föld lakóit ölik meg...

A vírust minden bizonnyal laboratóriumban hozták létre a baktériumháborúhoz! Mindannyian hazudtak, kezdettől fogva tudták, hogy ismételt adagokat fogunk kapni! Montagnier-nek (francia Nobel-díjas virológus) igaza van, amikor azt mondja, hogy ezek a szérumok veszélyesek!) 

Újságíró: = (ÚÍ) Velünk van Giuseppe Tritto, aki a Biomedicinális Technológiák Világakadémiájának (UNESCO) elnöke és sokmindennek szakértője, a fél világ laboratóriumaiban dolgozott, tehát többet tud a hivatalos televízióban megjelenő virológiásoknál 

Újságíró: = (ÚÍ) Ezek a vakcinák valóban ellenszerei a biológiai fegyvereknek vagy mások?

Tritto: Valójában ezzel az ötlettel hozták létre. Egy biológiai fegyver szabadult ki, ami jelen esetben egy laborban készült vírus. A vakcinában egy mini vírust kreálnak, amely bizonyos értelemben egy enyhébb betegséget hoz létre és ellenszerként működik.

Emlékszel arra régi koncepcióra, hogy engem meg lehet mérgezni, de ha kis mennyiségben naponta kezdem el szedni a mérget, akkor immunis leszek a nagy adag méregre. Jelen vakcinák-gyógyszer inkább - koncepciója eme vírussal szemben, hogy adok neked egy gyengébb betegséget és ezzel blokkolom a komolyabb betegség kialakulását, mert ez a te Dns-den manipulál.

ÚÍ:...ez a vakcina koncepció vagy...?

Tritto: Nem, a vakcinák koncepciója, hogy megelőzés legyen és a vírus ellen menjen.

ÚÍ: Tehát ez egy vírus ami kevésbé fertőző?

Tritto:Gyakorlatilag mintha vennék egy kicsi vírust, ami versenyre kel és egy mini tüskefehérjét kezd termelni, ami a te ACE2 receptorodra megy, ott elfoglalja a receptort és amikor a valódi nagy vírus megjelenik, akkor nem tud odatapadni és nem tud semmit sem csinálni többet.... vagy ha nem minden receptor foglalt, (nevetve mondja) .…

De az idő múlásával romlik a hatásfoka.

ÚÍ: ... Miért romlik?

Tritto: ..... a kötés csökken, mert a technológia még nem elég fejlett.

ÚÍ: Tehát ezt tudták már az elején, hogy 3-4 hónapig tart a hatás...

Tritto: Persze, hogy tudták

ÚÍ: ... tehát átvertek minket

Tritto: Persze, teljességgel, én mondhatom, hogy személyesen az izraeliorvosoktól tudtam meg, akik Izraelben a Pfizernek dolgoznak, hogy a Pfizer vakcina hatása 6 hónapot tart, nem többet. De mindenki kutatja ezt a dolgot, a 4. hónap végén 40%-os a hatás, az 5. hónap végén mindössze 17%-os a hatás, ami azt jelenti, hogy az utolsó 3 hónapban nem vagy már védve, ez az első koncepció.

A 2. koncepció, hogy vizsgálva a pacienseket láttuk, hogy az emberi immunrendszere nagyon specifikus és szelektív - válaszreakciójának serkentése érdekében csinálsz egy lefele irányuló szabályozást a természetes immunrendszerben, vagyis lecsökkented az emberi természetes immunrendszer hatásfokát,

ÚÍ: ... tehát immunhiányos leszel (védekező képtelen)

Tritto: Igen, a probléma ott van, amikor a vakcina hatása eltűnik, akkor a te természetes immunitásodban immunhiányos leszel, 

ÚÍ: ... ami bármi betegséget hozhat?

Tritto: : Igen,

ÚÍ: ..egyfajta AIDS?

Tritto: Nem éppen, de alapjában véve az immunrendszered kompromittálva lett, ami azt jelenti, hogy szükséged lesz a "booster-ra" (ismételt megerősítő oltásra), mert szinten kell tartanod, ... egyelőre nem tudni, hogy a te természetes védekező képességed (immunitásod) mikor tér vissza a normál állapotához, ezt nem tudni, egyszerűen nem tudni. Ezt most a népességen látjuk, most azt látjuk, hogy amikor a vakcina hatása csökken, akkor az oltottak megbetegszenek.

Tudomásunk van arról, hogy Montagnier (Nobel díjas francia vírológus) írt az izraeli miniszter elnöknek Netanjau-nak, egy nyílt levélben elmagyarázva miért különösen veszélyesek ezek a mRNS vakcinák a paciensek számára a jövőt illetőleg és valójában nem is ellenőrizhetők.

A vírus már önmagában is alig ellenőrizhető, mivel gyorsan mutálódik. ....

ÚÍ: Az hogy igy mutálódig, az szintén meglepetés?.

Tritto:  Nem, ez így lett megcsinálva, (hogy ilyen gyorsan mutálódjon)

ÚÍ: Szóval meglepődnek, hogy mutálódik ...

Tritto:  Nem ez hazugság, ők tökéletesen tudják, hogy ezen vírus mutálódása nagyon gyors, ...

Tudod, a vírus osztályozása ma, különösen az mRNS típusúak, mint ez is, a mutálásuk frekvenciája alapján vannak osztályozva, amit szimulálnak nagy számitógépeken, mert ma ezt lehet, és a vírusosztály mutációs együtthatóját adják meg. Szabályszerűen mutálódig adott idő alatt.

Ezt ennél is megadták, amikor megvolt a szimuláció a Davos-i Világ Fórumon, ahol megcsinálták a koronavírus szimulációját. A Johns Hopkins belső dokumentumaiban benne van az a dokumentum is, ami mutat egy koronavírust ebből a fajta típusból, amely 2-3 évente mutálódig, amelynek a szimulációját csinálták, s amelynek az ABC betűit adták megnevezésként, egészen az ómegáig. (jelentőségteljes pillantás az újságíróra), mondván ez a matematikailag számított ritmus. Érthető? Amit ma látunk és ami aggodalomra ad okot, és ezért Amerikában nagyon aggódnak az omikron miatt. Mert az omikron az elvi szimulációban 2022. májusában kellett, hogy megjelenjen,

ÚÍ: ... vagyis felgyorsult a dolog...és ez nem volt előre látható

Tritto:  (nevetve) ez a szimulációs modellban nem volt előre látható...

ÚÍ: Olaszországban nem láttak előre egy ilyet?

Tritto:  Nem

ÚÍ: ... tehát felrobbant a kezükben...

Tritto: miért, miért, mert ... tudni kell, hogy van 2-3 fontos dolog, ami kicsúszott a kezükből. Ez az omikron magába olvasztotta egy influenza vírus egy részét, egy influenza koronavírus egy részét, tehát ez a vírus egyesült egy korona influenza vírussal vagyis egy korona influenza vírus receptorait is magába olvasztotta, tehát egy hibridet hozott létre. Ez a vírus így, ami az indulásnál is egy kiméra (mesterséges) volt, most egy influenza vírussal is keveredett, tehát a fertőzőképessége is természetesen megemelkedett, erősebb lett.

A kockázat az, ahogy Montagnier is és az indiai kutatók is mondják az, hogy a Sars2-ben kicsi betűk vannak (kis ismétlődő részek), amik emlékeztetnek az AIDS vírus receptoraira... emlékszel, voltak ama munkák. ...

A betűk szét voltak szórva, ha egyenes vonalban rakták a betűket, de ha háromdimenzióban lett rekonstruálva, akkor lehetett látni, hogy az alap 3 betű és másik 3 támogató egy 3 lábú állványt mutat, ahova a tüskefehérje odatapad, ahova a HIV is tapad. Ezt három-dimezióban kell látni és érthetővé válik mi hova tapad.

A valós veszély hogy ez a vírus az AIDS vírusával össze tud olvadni. Ha ez összeolvad az AIDS vírusával, ami egy DNS vírus, ami véglegesen belemegy és bent marad az emberi DNS-ben és ezért kell az összes AIDS-es betegnek állandóan egész életükben antivirális kezelést kapnia, mert a vírus az emberi DNS-ben van s onnan ki nem jön többet. Igy egy olyan vírus van a szervezetben, ami dupla, vagyis RNS és DNS.

... Ha blokkolni akarod a vírust, akkor blokkolni kell a furint, a furin csak az emberi sejtben található proteáz, és ezért biztos hogy a vírus mesterséges, mert a furin csak emberi sejtből jöhet, ez a furin jelenlét bizonyítja, hogy ember által létrehozott vírusról van szó. Ha nem lenne ott a furin, akkor nem lehetne bizonyitani, hogy laboratóriumban készült ez a vírus.

A furin az emberi sejt proteáza, ami ellenőriz vagy 200-250 metabolikus aktivitást-utat, és ha te blokkolod a furint, akkor megmérgezed az emberi sejtet, tehát nem lehet blokkolni a proteáz mechanizmusát, amely nemcsak a sejt membránon (sejtfal), hanem a sejten belül is van, mert igy az emberi sejtet sértenéd meg.

Ez ennek a vírusnak a kulcspontja. Az amerikaiak nem akarják kimondani, s valóban a furin mindig titokban volt tartva, annak ellenére hogy a kínaiak publikálták ezt az elején. Nem szabad róla publikálni, sőt szabadalmat is tettek rá 2007-ben, mert ennek a kijelentése bizonyítaná, hogy a vírus mesterséges. Saját magukat vádolnák.

ÚÍ: ... tehát, hogy ne vádolják önmagukat, így megölik az egész bolygót.

Tritto: Ez az egész teljes eltussolás, a kínaiakat is beleértve, a kulcsa annak, hogy ez a vírus nem természetes. 

Forrás: https://t.me/dentrolanotizia
Fordította Szabó Klára
A kiemelések és a külalak Zolitól

Hozzászólás  

#1 Ron Johnson, Wisconsin szenátora nyílt meghallgatást szervezett a kórházi covid-kezelési protokollok kivizsgálásraR Zoltán 2022-01-28 07:21
“Azt gondolom, hogy egyetlen beteg sem halt meg covidban, hanem a kezelésben. Gyógyszerekkel ölték WHO-előírás szerint a “covidos” betegeket a kórházakban.” – Egy nővér tanúvallomása.

Remdevizir “gyógyszer” a tökéletes eutanázia.

Adagonként 3000 dollárt kaptak a kórházak a biztosítótól. A koronavírus elleni küzdelemben a frontvonalban lévő orvosok és ápolók csoportja tanúskodik a szenátusi bizottságban. A bizottságot Ron Johnson szenátor hívta össze.

Ron Johnson döntő szerepet játszik a pLandémia elleni harcban.

Az egyik nővér Nicole Sirotek vallomása hallható a videón, ahogy elmondja hogyan kezelték a betegeket az amerikai kórházakban.
A betegeket nem izolálták, úgy bántak velük mint a rabokkal.

Megtagadták a jogaikat, nem kaptak sokszor ételt és vizet. A családjaik erről semmit sem tudhattak, nem érintkezhettek a beteg szerettükkel.

informatialibera.ro/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások