20220816
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 június 07, kedd

Kilóg a lóláb...

Szerző: Pataky Zoltán

Nem én találtam ki, nem is kellett kitalálni mert már régen kitalálták azok akik, ma már nem kell, hogy világhatalomra törekedjenek, mert kezükben a hatalom. Az egész világon. Szokásomhoz híven idézettel kezdem mai írásomat is. 

ISRAEL SHAMIR, izraeli író:

A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata. (…) Amerikai zsidók hozták létre Hollywoodot, és Hollywood fő témájának a bosszút tette.

Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejeződése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fő tényezője. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelműen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk. Más szavakkal: nincs szükség és nem volt szükség összeesküvésre. Inkább arról van szó, hogy az éretlen Amerika nem tudott ellenállni a zsidó mentalitás hatásának és zsidó állam lett, Izrael nagy testvére. A trieri rabbi egyik unokája, Karl Marx már az 1840-es években megjósolta, hogy Amerika zsidó állam lesz, és a kapzsiság és elidegenedés zsidó ideológiáját öleli magához. Ez magyarázza a zsidók sikerét: teljesen természetes, hogy a zsidó államban a zsidók inkább sikeresek. E magyarázat lehetővé teszi, hogy a kérdésre válaszoljunk: vajon Amerika a zsidó lobbi miatt támogatja Izraelt vagy az amerikai nagyvállalatok valódi értékei miatt? A válasz: a zsidó lobbi (…) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei.”

Nem egy leány álom az előbbi idézetet elemezni, de nem lehetetlen, addig ameddig tarja magát az ember az idézet minden betűjéhez és szellemiségéhez! Mielőtt azonban nekilátunk, be kell ismernünk, hogy egy, az egész világot átfogó tervről van szó, amit mi sem bizonyít jobban mint a napjainkban lejátszódó Ukrán–orosz háború! Az egész világ tudatába lett vésve, hogy az oroszok az agresszorok, amíg az Ukránok az áldozatok! Valójában azonban az idézetben többször megemlített zsidó lobbi kézjegye látszik ebben a háborúban is.

Lássunk neki az elemzésnek. Izrael Shamir író mondani valójának azonnal az elején, így beszél: „A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata..”

Bosszú? Az egész világ ellen? Hogy is van ez? Miért van ez? Mindenkinek, azonnal eszébe jut a második világháború, és azok az események amelyekre az emberiség büszke nem lehet! De, az elkövetők ismertek, viszont a második világháború után eltelt hetvenhét (!!) év, és nemzedékek cserélődtek le azóta! Nemzedékek amelyeket nem hibáztathat senki sem! Milyen kultúra az amely képes nemzedékeket a bűnösség tudatába kényszeríteni, és tartani? Nem inkább egy beteg, és az egész világra veszélyes szövetség irányított, szándékos, tevékenykedéséről van szó? Érthető ez a magyarázat, hisz naponta mantrázza a világ közmédiája, nap mint nap, percről percre. Maga Izrael Shamir adja meg a választ, igazolja abbeli gyanúnkat, hogy a zsidó lobbi, világhatalmat akar, és töretlenül halad kitűzött célja felé, akár mennyibe is kerül az, az emberiségnek! Majd arról beszél, hogy: „Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejeződése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fő tényezője. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelműen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk.” E két mondat után akár be is fejezhetnénk az elemzést, hisz kimondja, hogy: „a zsidó lobbi (…) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei.” Ezek után, nem kell más mint végignézni világunkon, és azonnal szembetűnővé válik, hogy egy pokoli körforgás kellős közepén vagyunk, amelyből talán már alkalmunk sem lesz kimászni! Izrael Shamir a sajátjairól ír, koránt sem dicséretesen, ismernie kell, és ismeri is saját „kultúrájának” alapjait, eredetét, lényegét is!

Térjünk vissza közép Európába, ott is Magyarországra. Ha már valaki Magyar, akkor annak nem kell megmagyarázni, hogy mi megy végbe kis Hazánkban, abban a Hazában amelyet meghagytak nekünk a kényszer szerződés után, Trianonban. Ma már arról rebesgetnek, bizonyos körök, hogy még ezt a maradék területet megszabadítják a maradék Magyaroktól. Tőlünk. Mindenütt tapasztalható a zsidó lobbi hatása, az óvodákban, az iskolákban, a bíróságokon,- Biszku Béla megúszta, tömeggyilkos volt, Budaházyt elítélték – történelmünket ők írják még ma is, imaházaik sorban épülnek, Trianon gyásznapját, az együvé tartozás ünnepnapjává degradálták, miközben a Magyarság rohamosan fogyásban van! Mint azt Izrael Shamir mondta: „...Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei.” Ide tartozik kis Hazánk is. Sajnos. A végére már csak kérdések maradtak. Meddig még? Mert ugye az is világos, hogy a zsidókat is alaposan meg zavarta valami. Mégpedig az, hogy ők is benne vannak a saját „kultúrájuk” vadhajtásának terveiben. Azok pedig az általuk jól ismert cionisták tervei, amelyek fő célja a világ feletti uralom átvétele. Szolgáik mindenütt vannak, akár megvett, akár megfélemlítettek, mint például a Magyar államfő, aki készséggel visel kipát, fekete kalappal együtt, ha a protokoll előírja, Magyar földön Magyarok között! Meddig még?

Folytatódik Trianon, „köszönve” a DK és más balliberális pártoknak, miközben a kormánynak köszönve, egyre több idegen jön be az országunkba, vendég munkásokat hoz be a kormány, a kilakoltatások újra fenyegetik a Magyar családokat időseket ezzel is siettetve a Magyarság számának rohamos csökkenését! Ez a jelenség minden leszakított területeinken félreérthetetlenül mérhető! Fogyunk, fogyunk, közben idegenekkel telepítik be Hazánkat. A zsidó hitközségek, virágkorukat élik, és nem csak Budapesten. Lobbijaik egyre hangosabbak, erőszakosabbak, és egyre több joguk van velünk az őslakosokkal szemben saját Hazánkban! Meddig még?

Déli határunkon a migránsok fegyverkeznek, lövések is dördültek, nemrégiben. Idehaza a cigányság, egyik cirkuszt a másik után rendezi meg, fegyveres összetűzések formájában! Meddig még? A szomszédunkban háború van, a menekülteket befogadjuk, ellátjuk enni inni valóval, munkát kapnak, erről a kormány büszkén beszél, de mintha vak lenne, hőn nem szeretett kormányunk, mert sem a rádióban, sem a tévében de az újságokban sincs egy megveszekedett szó sem a rengeteg, az Ukrán menekültek által eldobott élelmiszerről és ruházati cikkekről! Zelenskij meg azzal fenyegetőzik, hogy a Barátság Kőolajvezetéket fogja károsítani, mert ugye nem álltuk be, állítólag, az ő felszólítására, a fegyver szállítók közé! Mi lesz Nemzet testvéreinkkel? Azt pedig, hogy mi van, kik tervezték meg Európa tönkretételét, könnyen megértjük ha a fenti idézetet figyelmesen, újra olvassuk! Nekik Európa tönkretétele nem elég, ők az egész világot padlóra akarják küldeni, bármibe kerül is az! Nekünk Magyaroknak, ilyen körülmények között, milyen lehetőségeink vannak az életben maradáshoz? Van egyáltalán, bármilyen esélyünk? Hamarosan elválik, hisz az események egyre konkrétabban kirajzolódnak, egyre gyorsabban változnak a hírek, és a világ politikai színpadán gyülekeznek az őrült politikusok, akik egyre többször beszélnek arról, hogy melyik hatalom milyen atomrakétákkal rendelkezik, és milyen gyorsan tud csapást mérni az ellenfelére! Nos egy biztos, győztes egyik sem lesz, de vesztesek leszünk mindannyian! Elérkeztünk az őrültek színdarabjának utolsó felvonásáig!

Pataky Zoltán

Megnyitva 417 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások