20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 április 14, szombat

Családellátó

Szerző: Schuler László

Szia! - Biciklimen járom a vidéket és állatgondozói vagy tanyagondnoki munkát keresek. Alant küldöm az életrajzom, hátha valaki tud segíteni -- ilyen m.nélküliséggel még sose találkoztam! 

 Életrajz/ László/2012

55 éves, egyedül álló, bp-i lakással rendelkező, műszaki diplomás ember vagyok, jelenleg munka nélkül. Két lányom és egy unokám van. Dolgoztam többek között építőiparban ácsok mellett, és tetőszigetelőkkel Éliás Ádámnál négy és fél évig. Mivel el szeretném hagyni Bp-tet, 2009 óta vidéken dolgozom.

Fél évig Magfalván dolgoztam Géczy Gábornál, fél évig Agostyán ökofaluban Czumpf Atillánál, továbbá két tanyán. Tanultam kenyeret sütni, állatot gondozni, kecskesajtot készíteni, gyógyítani.

Részt vettem bozótirtásban, fagallyazásban, kaszálásban, ültetésben, aratásban, vályogház- és búbos kemence építésben, kerítés készítésben, famunkákban. Szeretem az állatokat, levágáson kívül (hagymafaló lakto-ovo vegás vagyok) minden gondozási feladatban részt vettem már, főleg kecske, birka és ló mellett. 7

Agostyánban 70 állatot gondoztam télen, falusi váltótársammal közösen (mangalica, baromfi, fácán, háziállatok, stb.). Mindent szívesen betanulok, min. havi 60ezer Ft-os állást keresek szállás lehetőséggel. Mobilom nincs, telefonálni rokonaimnak sem szoktam. Nem szokott e.ü. problémám lenni, TB-t nyugdíjas szüleim fizetnek utánam, magánszerződéssel.

Ha vidéken vagyok, hetente egyszer elbiciklizek internetezésre befizetni, minden hó első vasárnapjára pedig felutazom Bp-re (szombat déltől hétfő estig vagyok távol). Személyes megbeszélésre bárhol megjelenek reggel 5 és este 9 között, kivéve vasárnap d.e. és hétfő d.u. Nincs káros szenvedélyem, érvényes A és B jogosítványom van.


Válaszát várja tisztelettel: Schuler László, lacbacs--kukac--gmail.com

Hozzászólás  

#5 Bocsák Évának+érdeklődőknekSchuler László 2019-03-08 14:34
Szia!

Két éve élek a Dunakanyarban Katinál, akihez Anasztázia vezetett 60 éves koromban. Hetente sütünk kenyeret (kovászos, tönkölyös) az általunk tavaly, 2018-ban épített kerti kemencénkben. Minden vas.d.e.10-kor várlak a Széll Kálmán téren, ahol "Lacibácsi" felirattal állok, 20 percig, az info és jegyek épületénél, négy fontosabb könyvemmel. Kóstolót is szoktam adni kemencés kenyerünkből.

Szeretettel üdvözöl: Lacibácsi, egy apró porszem a pénzhatalom gépezetében
#4 1125 Bp. Béla kir 25.Bocsák Éva 2014-11-24 21:45
Szia Schulz vagy szia Laci!

Csak üdvözölni szeretnélek, és sok szerencsét kívánni szeretettel.

Bocsi
#3 gyöngyi 2012-04-17 23:36
Életrajzod László ! elkeseritett, de kezd rohamosan sok millió ember éhezni, és tudot az éhes embernél nincs kegyetlenebb még a vadálattól is rosszabb, mert az embernek van esze és tudja hová kell folyamodnia, éppen ugy mint a fondorlatos háttér csináljavelünk most. Rövid már a hatalmuk akik igy elbántak a föld embereivel. A Nagyhatalmu Istenünk, már megelégelte a rosszat , Ö is siratja a szent fiát , mint a magyar édesanyák siratták a dónkanyarban megfagyott gyermekeiket, férjeiket, akiknek nincs holokauszuk. :sad:
#2 ithaka 2012-04-17 23:01
Kedves Laci !
Nelegyél annyira elkenödve, mert hamarosan változik a világ földünk kerekségén. Amit a történelem is mindég igazolt, de akkor az Úr Istenünk irgalmazzon a rossz embereknek. Lesz még neked munkád, kenyered, csak addig tarts ki ! Maradj kint vidéken és probáj minnél nagyobb földterületet magadnak megszerezni, mert annak igen nagy ára lesz, csak legyetek türelmesek, két évig, akkorára megnö az a cirok amejböl megtudják az idös igaz magyaremberek kötni azt a septöt amivel kilehet takaritani árva magyar hazánk házát !! :-?
#1 Aries Hungary 2012-04-14 13:41
Kedves László!
Nem vigasztalásként írom, de sokan vagyunk ilyen helyzetben, mint Te!
Szégyen gyalázat, hogy az értékteremtésre alkalmas embereket félreállítják és az agymosott embereket teszik a fiataljaink példaképéül, és ehhez hozzájárulnak az országunk vezetői is.
Változtatni csak akkor tudunk, ha visszatérünk Árpád Apánk által kijelölt útra és követjük azt!!!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások