20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 november 17, szerda

"Az emberi civilizáció legnagyobb hazugságai"

Szerző: Szőke Mária

Aktuális, Tények mögött a lényeg / „Az mRNS alapú covid-vakcina, nem védőoltás, hanem egy génterápiás szer, de ha ezt az emberek tudták volna, akkor 95 százalékuk elutasítja a beadatását!” – Stefan Oelrich a Bayer igazgatója egy konferencián ismerte el az emberi civilizáció legnagyobb hazugságát

Nyilván egyre több emberben vetődik fel a kérdés, a covid vakcinának árult szerek kapcsán, miféle „védőoltás” is az, ami nem véd meg attól a fertőzéstől ami ellen adják, sőt azt sem akadályozza meg, hogy a beoltott ne terjessze azt, ami ellen beoltották…

Miféle „védőoltás” az, ami szemmel láthatóan nem akadályozza meg a járványt, amire nem érvényesek az orvostudomány ismert szabályai s ami mellett egyre több a fertőzött, sokkal több fertőzött, mint az állítólagos „immunizálás” előtt…A válasz egyszerű, EGY ILYEN SZER NEM VÉDŐOLTÁS. Azonban ha valaki ezt hangoztatja a „birodalmi” cenzúra apparátus megpróbálja „konteósnak” feltüntetni és az egyre nyilvánvalóbb igazságot elrejteni az embertömegek elől.

De vajon „konteósnak” nevezhető például a Bayer gyógyszergyártó megavállalat igazgatója, Stefan Oelrich is, aki egy nyilvános konferencián ismerte el, hogy az mRNS alapanyagú géntechnológiás szerek nem védőoltások, de ha ezt az embereknek elmondják, akkor azok nem adatják be maguknak ezt a furcsa génmanipulált akármit, amit a bolygót uralni akaró elmeháborodottak csodafegyverként akarnak alkalmazni egy embertelen és istentelen világrend bevezetésére.

kalinko 1Más kérdés, minek nevezhetőek azok az emberarcú szörnyetegek és az őket kiszolgáló kormányok, akik tudatosan vezetnek félre embermilliókat, védőoltásnak hazudva egy olyan géntechnológiás, ismeretlen valamit, aminek következményeit nyilván azok sem ismerik pontosak, akik kitalálták?!

Stefan Oelrich a Bayer gyógyszergyártó vállalat elnöke egy globális egészségügyi konferencián nemzetközi “szakértők” előtt azt nyilatkozta , hogy a COVID-19 mRNS vakcinák valóban nem védőoltások, ez a szer egy “sejt- és génterápia”, amelyet “oltóanyagként” forgalmaznak, mert másként az emberek körében 95 százalékos lenne a szérum iránti bizalmatlanság és elutasítás, írta meg a > LifeSite News

Stefan Oelrich, ezen kijelentése az október 24-26-i berlini Egészségügyi Világtalálkozón, amelyen 120 országból 6000 ember vett részt.

Oelrich a konferencián nyíltan kifejtette a ún. nemzetközi „szakértőknek” akik nem csak az orvostuudoményokat képviselték, de a politikai és gazdasági szférát is, , hogy az új COVID mRNS „vakcina” valójában egy „sejt- és genetikai terápia”, amelyeket egyébként a közvélemény elutasított volna, ha a globális parancsra mediatizált világjárvány és államrendészeti erőszak révén nem kényszerítették volna ezt az emberekre.

„Valóban megtesszük ezt az ugrást [az innováció előmozdítása érdekében] – mi, mint cég, a Bayer – a sejt- és genetikai terápiák felé… Végül, az mRNS vakcinák példái ennek a sejtes és genetikai terápiának. Mindig azt szoktam mondani: ha két évvel ezelőtt csináltunk volna egy lakossági felmérést – “hajlandó lennél gén- vagy sejtterápiát alkalmazni és beadni a szervezetedbe?” “Valószínűleg 95%-os elutasítási arányunk lett volna” – mondta Oelrich.

“Az ebben a 18 hónapban elért sikereink (a COVID-járvány időtartama) arra ösztönöznek bennünket, hogy egyre jobban összpontosítsunk a hozzáférésre, az innovációra és az együttműködésre, hogy mindenki számára szabaddá tegyük az egészséget, különösen akkor, amikor belépünk, minden, ami történik. , a tudomány új korszakában – ebben az összefüggésben sokan a bioforradalomról beszélnek” – folytatta az üzletember.

A McKinsey Global Institute szerint a “Bio Revolution” “a biológiai tudomány fejlődésének és a számítógépek, az automatizálás és a mesterséges intelligencia felgyorsult fejlődésének találkozása, [amelyek] az innováció új hullámát táplálják”. Ez a biológiai forradalom jelentős hatással lehet gazdaságunkra és életünkre, az egészségtől és a mezőgazdaságtól a fogyasztási cikkekig, az energiáig és az anyagokig.”

A génterápia és a biológiai “forradalom” mellett Oelrich megemlítette azt a szerepet is, amelyet cégének más prominens intézményekkel és személyiségekkel együtt a fejlődő országok fogamzásgátlásában betöltött szerepe van

„Arra is kell összpontosítanunk, hogy mi történik a társadalmilag felelős Európán kívül, és biztosítanunk kell a fenntartható cselekvést ott. Tavaly ígéretet tettünk arra, hogy további százmillió nő számára biztosítunk fogamzásgátlást szerte a világon. Idén 400 millió eurót fektettünk be új gyárakban, amelyek hosszú hatástartamú fogamzásgátló szerek gyártásával foglalkoznak nők számára az alacsony és közepes jövedelmű országokban.” Oelrich. arra utal, hogy a „fenntartható” világ elérésének egyik módja a születések és ennek következtében a bolygó népességének csökkentése.

Oelrich szavai a híres „Great Reset” programhoz hasonló napirendet tükröznek, egy radikális szocialista tervet, amelyet a globalista elitek dolgoztak ki, és amely a svájci Davosban, a Világgazdasági Fórumon (WEF) évente egyszer ülésezik. a globális gazdaság reset gombja.”

A Great Reset kezdeményezés bejelentésében a WEF a COVID-19 „világjárvány” nevéhez fűződik, amiért előnyös helyzetbe hozta őket globális forradalmi céljaik felé meneteléshez.

„A COVID-19 hadművelet miatti társadalmi és gazdasági aggodalom csak fokozódik. Jó okunk van az aggodalomra: a hirtelen jött gazdasági recesszió már elkezdődött, és az 1930-as évek óta a legrosszabb helyzettel nézhetünk szembe. De bár ez az eredmény valószínű, nem elkerülhetetlen” – írta 2020 júniusában a WEF alapítója, Klaus Schwab.

Mindazonáltal a járvány pozitív része, hogy megmutatta, milyen gyorsan tudunk radikális változtatásokat végrehajtani életmódunkban. A válság szinte azonnal arra kényszerítette a vállalkozásokat és a magánszemélyeket, hogy felhagyjanak a régóta elengedhetetlennek tartott gyakorlatokkal, a gyakori légi utazástól az irodai munkáig.

„A jobb eredmény elérése érdekében a világnak közösen és gyorsan kell fellépnie társadalmunk és gazdaságunk minden aspektusának modernizálása érdekében, az oktatástól a társadalmi szerződésekig és a munkakörülményekig. Az Egyesült Államoktól Kínáig minden országnak részt kell vennie, és minden iparágat, az olajtól és a gáztól a technológiáig át kell alakítani. Röviden: szükségünk van a kapitalizmus „nagy újraindítására” – mondta Schwab.

Mind Oelrich, mind Schwab határozottan támogatja a COVID-oltások széleskörű elterjedését, amely egy új és kísérleti mRNS-oltás. Ugyanazok a vakcinák, amelyek klinikai vizsgálatai 2023-ig nem fejeződnek be, több millió elváltozást és több tízezer halálesetet okoznak világszerte.

Forrás: informatialibera
Beküldyte: Antal Miklós

Kiemelések és a külalak Zolitól

Hozzászólás  

#4 A Wall Street-i befektetők gyorsabban hajítják el a Moderna és Pfizer részvényeiket, mint ahogyan a világ ejteni tudja a mandátumokat.R Zoltán 2022-03-02 16:39
A Pfizer és a Moderna befektetői futnak a kijáratokhoz

A Wall Street-i befektetők gyorsabban hajítják el a Moderna és Pfizer részvényeiket, mint ahogyan a világ ejteni tudja a mandátumokat. A Moderna 70 százalékot esett vissza csúcsához képest, míg a Pfizer 19 százalékot. A Blackrock korábbi ügyvezetője és befektetési tanácsadója, Edward Dowd arra szólít fel, hogy a Moderna nullára, a Pfizer pedig részvényenként tíz dollár alá kerüljön. (Kiemelés hozzáadva)

Hogyan lehetséges ez, tekintve, hogy a Pfizer most rekord nyereségeket élvez részvényenként és mintegy 270 milliárd dolláros piaci kapitalizációt tudhat magáénak, így a 29. legnagyobb vállalat a világon? Mi lehet a probléma, ha a gyógyszeripari óriás számára csak nyereségek láthatók?

Végül is decemberben a Forbes egyik főcíme így szólt: "Wells Fargo előrejelzése szerint az oltóanyaggyártó még évekig uralhatja a Covid piacát." A rendkívül jövedelmező mRNS-oltások mellett a Pfizer olyan erős vírusellenes szereket is bevezet, mint a Paxlovid, amelyek 2022-ben 22 milliárd dollár bevételre tehetnek szert.

A 2021-es 81 milliárd dolláros bevételhez képest a vakcinákból és a vírusellenes szerekből származó bevétel 2022-ben meghaladhatja a 102 milliárd dollárt, ami zene a részvényesek fülének. Néhányan azonban sikoltozást hallanak, és ezek a Wall Street legjobbjai, az okos pénz, amely óraműként veri a csorda többi részét a kijáratokhoz.

Ezeknek a kifinomult befektetőknek az a dolguk, hogy ne a hagyományos bölcsességgel járjanak, hanem saját kutatást végezzenek, ami gyakran látványosan megtérül.

Edward Dowd az egyik ilyen befektető. Látta, hogy a dot com buborék készen áll a kipukkanásra, és ennek megfelelően cselekedett. Sajnos azonban más, nem túl hozzáértő befektetők később azt látták, hogy a dot com-mal leterhelt portfóliójuk összeomlott, mivel a NASDAQ Composite index 2000-ben 40%-ot veszített értékéből.

Dowd, aki a Notre Dame Egyetemen végzett és a Blackrock korábbi portfóliómenedzsere, 2 milliárd dollárról 14 milliárd dollárra növelte tőke alapját, és kivívta befektető társai tiszteletét.

Ma, miután félig visszavonult Dél-Maui partjaira, továbbra is a tőzsdei bölcsesség hangja marad, amelyre sok fedezeti alap továbbra is támaszkodik. A LinkedIn a Symphonic Capital, LLC alapítójának és partnerének, s tanácsadójaként sorolja fel.

De nem a dot com összeomlása az egyetlen, amelyet Dowd sikeresen navigált. Míg sok más portfóliómenedzser ügyfele pénzét magas minősítésű és jövedelmező jelzálog-fedezetű értékpapírokba helyezte, Dowd habozott és kérdezősködött. Úgy vélte, hogy ezeket erősen túlértékelték, és igaza volt. (....)

Dowd megkongatta a vészharangot a Modernán és a Pfizeren, mint süllyedő hajókat, amelyeket a befektetőknek el kell hagyniuk. Tehát mit mond a Modernáról és a Pfizerről az az ember, aki előre látta a dot com-ot és a másodlagos jelzáloghitel-válságot, és milyen bajok lehetnek a COVID-oltásból származó nyereség paradicsomában?

Íme Dowd szavai:

Szeretném itt ahhoz hasonlítani, ami a nagy pénzügyi válságban történt. Voltak hitelminősítő ügynökségeink, külső ellenőrző forrásaink, amelyek lehetővé tették hogy a csalás állandósuljon, s mert a pénz túl nagyra nőtt az intézményeik korruptak lettek az intézményi kényszer hatására, és hármas A minősítést kaptak, amiről utólag mindannyian tudjuk, hogy nem volt háromszoros. A minősítések – menjünk előre a mai napra.

Az FDA a gyógyszerészeti termékek megbízható, harmadik fél általi ellenőrzése. Költségvetésük 50%-a a Pharma-tól származik... az akkori intézményi kényszer és a gyorsaság miatt, amellyel megpróbálták jóváhagyni ezeket a nem bizonyított termékeket, ezzel a nem bizonyított technológiával, csalás történt, és mi a bizonyítékom erre ? Az FDA a Pfizerrel együtt megpróbálta eltitkolni a klinikai adatokat.

Nemrég pedig kiderült... hogy a Pfizer-termék minden okból kifolyólagos halálozási rátája kudarcot vallott – ez azt jelenti, hogy több haláleset volt az oltás csoportban, mint a placebóval kezelt csoportban. Ilyen esetekben általában NINCS gyógyszer engedélyed az ilyen gyógyszerekhez. Ez az aranystandard. A biotechnológiai iparban dolgozó összes emberem azt mondta, hogy elborzadtak... Lásd 25:10.

www.iheart.com/.../episode-1602-the-big-short-92212337

És sajnos ez még nem minden. Dowd úgy érzi, hogy bár sikeresen megjósolt három nagy csalást karrierje során, most a globális pénzügyi piac összeomlására számít, és az adósság buborék kipukkadni készül.

www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/
#3 Tahran Marienne: jó lesz vigyázni, le kell venni a Fidesz szemüveget, mert....R Zoltán 2021-11-21 11:29
A MAI MI HAZÁNK-TÜNTETÉSRŐL

www.youtube.com/watch?v=nNmKnHTCnqw

hócipője, mert kilátnak a csövön kivül.
Olvassátok a kommenteket is.

Ausztrálok szerint ott már nagyobb a totális diktatúra, mint Kinában. Ezt akarjuk?

Ausztriában az oltottak fertőzik egymást, mert az oltatlanok mindenhonnét kitiltva.

Egész Európában nagy tüntetések.
#2 quideszsWeritasz 2021-11-19 19:15
Menyire látszik a hazugság folyam,úgy időzitették a lezárásokat hogy a karácsonyi. Vásárlási láz ne sérüljön ?! December,második felében már nem lesz olyan,nagy (értelmetlen szigor). Még most rá dobnak egy lapáttal, a félelem kazánjára,össze jön még néhány ezer oltás elég ha mindenki csak egyet oltat,a gyógyszeriparnak már az is jó. Jövő kezeltjeit,ápoltjait termelik ki .
#1 Kádi Antal hívja fel figyelmünket két fontos közleményre:R Zoltán 2021-11-17 10:07
A megmaradásunk érdekében sok szeretettel ajánlom az olvasóknak. / Kádi Antal

egyik oldal:
www-naturalnews-com.translate.goog/.../

Egy másik oldal:

„Az mRNS alapú covid-vakcina, nem védőoltás, hanem egy génterápiás szer, de ha ezt az emberek tudták volna, akkor 95 százalékuk elutasítja a beadatását!” – Stefan Oelrich a Bayer igazgatója egy konferencián ismerte el az emberi civilizáció legnagyobb hazugságát

informatialibera.ro/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások